Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
ja nehovorim, mohla tam vyvádzať, jej pracovnu moralku nepoznam, dokonca neverim, že spolu nespali
ale ak sa šef zapletie s podriadenou, a potom ju ako milenku chce odstavit z pomsty, hoci:
1.je dobry pracovník
2.neporušila hrubo pracovnu disciplinu
tak toto by mal zákon riešit.
Presne tymto štýlom, že zo sekundy na sekundu jej dá výpoveď, hoci sa neprevinila ničím, len tým, že on má ďalšiu milenku
@karolinakr Ale oni spolu nespali!
@dobryden Prepáč, ty si tak mimo, že to až nie je normálne. Mohol Ťa stopnúť????1000krát povedať nie je podľa Teba nič?On je chmuľo???Akože prosím???Ty vieš niečo o psychiatrických diagnózach a erotománii???Ešte ju povzbudzuj. Už je zázrak, že sa rozhodla ísť k psychologičke, aj keď som si istá, že tam pravdu nepovie. Je iné mať iný názor, ale toto, čo ty opakovane predvádzaš, je choré!Už prestaň!
@menonepoviem3333 toto bude asi najdlhšia téma co sa tyka stran na MK mam taky pocit.
@aurora33 este tu bol jeden psychotypek tam sme sa dostali cez 200 stran 😀
@aurora33
@pralinka25 to aby som si ich šla pozrieť 😀😀
@enmery Preco ma stale oznacujes?Ja ti nepisem co mas pisat ty,tak si svoje myslienky nechaj bud pre autorku alebo seba.Ja si nedomýšľam scenáre,pisem len podla odpovedi autorky.A z toho opisu je ten chlap co jej dal vypoved jednak nebezpecny pre spolocnost,ked sa vedel zaľúbiť do neplnoletej a sexoval s 15r.Dat niekomu vypoved za to ze sa niekto do niekoho zaľúbi nie je vobec vhodne,nepohodlného cloveka sa zbaví výpoveďou,namiesto normálnej konfrontácie alebo pohovoru.
A prestaň ma uz označovať,snad vidis ze tvoj nazor mi je uplne ľahostajný.
@dobryden to nie su domienky...ona napisala ze je spravca servera a rozprava v praci nemecky... na slovensku... verim, ze si nemyslis ze je to firma v nemecku o 5tich ludoch co si objednavaju prave autorku na spravovanie na slovensku 😀😀😀 cize pracuje v korporate ... a sama autorka povedala ze dostava vypoved za neskore prichody do prace a neplnenie cielov ... nie za to, ze sa zamilovala....teda to v praci flakala... prehliadali to iba do momentu kym nezacala prenasledovat kolegu a ani po upozorneniach nemala zaujem s tym prestat
@dobryden nebezpecny pre spolocnost? To nemyslis vazne. Jedina nebezpecna je tu autorka s rodinou. A piseme ti to tu viacere tak asi na tom nieco bude ze pises z cesty.
Dievčatá, prosím vás, buďte také dobré a vyhovejte tej vrane, keď vás žiada, aby ste ju prestali označovať. Veď sami vidíte, že tu kráka samé nezmysly.
@pralinka25 A ako by si nazvala dospelého muža kt sa zamiluje do dieťaťa pod 15 rokov?Pre mňa pedofil ako vyšitý.A stále netreba zabúdať,že napr v Nemecku je každé,7dieta zneužívané.
Naozaj ma udivuje,že túto dospelé zeny tento fakt prehliadaju v tejto diskusii a vyvrsuju sa len na autorke.
@dobryden Nie,nepíšeš podľa autorky scenáre-už len príklad "mohla si ho stopnúť"ukazuje, ako si mimo reality. Radíš chorej osobe, furt sa,ohánaš Tvojou dérou-tak Ti prajem erotomanku a keď príde kTebe plakať Tvoje dcéra kvôli nej, povedz jej, že "šak on ju nestopol a držím jej prsty". Toto je zhruba, čo si tu vypotila a keď to nevidíš, tak máš echt problém!!!
@dobryden 14 15 dokonca ani 13 rocne dievcata uz davno nevyzeraju ako deti. Maju vsetky fyzicke rysy dospeleho cloveka. Pedofil je clovek ktoreho vzrusuju deti ktore nemaju pohlavne znaky dospeleho cloveka. Co pises je z cesty.
@pralinka25 To nemyslíš vážne snáď co si napísala.
@enmery a nie si tak náhodou ty Chorá?Začínaš sa správať agresívne.
Nebudem sa nikdy zastávať muža co oľutoval dieťa.To je choré,nie ze autorka šla po šéfovi.A každý kto si takého človeka zastáva podporuje pedofilov.Len tak ďalej,onedlho nebude nič nenormálne keď starí muži budú mať 12-15 r frajerky!
Baby, nereagujte na dobryden. Ona nechápe nič, ani slovensky napísaný text. Pravdepodobne tiež chorá osoba, ktorá sa nelieči.
@menonepoviem3333 ZP, ale nepozna pojem hrube porusenie pracovnej discipliny

tak už konečne priznaj farbu ! 🙂