Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 tak to celkom zaujimave tam bolo, by som necakala ze ti da taku ulohu porozmyslat nad tym a uz si prisla na to preco sa jej neubranil?
A ty teda si si s tym kolegom uz sefom vlastne aj rozumela zo zaciatku, ci vobec a len si si to namyslala?
@menonepoviem3333 no daj že čo mu zase napísala tvoja sestra,sme zvedavé
@ema22270 asi namyslala....neviem, a veľmi chcem vedieť prečo práve ona aj napriek veku
@menonepoviem3333 lebo ju lubi, preto ona miluje ju spravil z nej matku svojho dietata a bude jeho zenou
@menonepoviem3333 laska nepotrebuje konkretny dovod predsa.
@menonepoviem3333 tiez si myslim, ze na to sa neda tak odpovedat, proste sa do nej zalubil a moze tam byt x dovodov a ani jeden 🙂. Od neho sa asi uz odpoved nedozvies. A to ze si si uvedomila, ze si si namyslala ze ste kamarati aspon, to je fajn, ze si to priznas... ze si to napisala.
@menonepoviem3333 co do toho vkuse pleties vek? Láska nemá hranice, láska nie je racionálna proste sa to stane. Ma v sebe niečo co ho priťahuje a čím si ho získala až tak, ze sa rozhodol spojiť s nou svoj zivot
Prečo potrebuješ vedieť prečo ona a ty nie ? Čakáš nejakú konkrétnu vec ktorú keď zistíš, spravíš aj ty a budeš si myslieť že vás to dá dokopy?
Tak ako si zmenila šatník, nechty, parfém, tvárila sa že máš záujem o autá atď atď ?
Podľa mňa psychologicka jej presne preto dala za úlohu nad tým porozmýšľať, aby pochopila, že ten dôvod jednoducho neexistuje alebo nie je racionálny a akokoľvek by sa snažila nezalubil by sa do nej. Veci musí prijať také aké sú.
No tak ja už čím ďalej tým viac si myslím ze toto cele nie je pravda. Neverím tomu, že je toto reálny príbeh. Takéto niečo proste nemôže existovať, celý tento príbeh.ved toto je nonsens.... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@bielasovicka myslite si čo chcete, mne je to po tomto všetkom jedno
Umremmmmm ešte stále???63 strán fuuuu to už je ako dáky divný seriál....myslíš že koniec ....a buuum zápletka....ďalšie časti....autorka si frajerka.....
@ema22270
@menonepoviem3333 v konečnom dôsledku aj dvojčatá majú partnerov, ktorí milujú iba tu jednu dvojičku. A to sú identické dvojičky a predsa len sa človek nezalubi do oboch. Akokoľvek sa budes snažiť napodobniť toho druhého proste nikdy nebudes on a nedonutis toho človeka zalubit sa do teba.
@menonepoviem3333 nechceš byť krstná mama ? 👩❤️👨👶🤱🤣🤣🤣 Či aké bude pokračovanie?
A teda aký je ďalší postup ? K akému dátumu máš výpoveď?
Autorka, a co tvoja sestra, bola u nich, či čo?
63 strán? ide ti karta.. už sa blížiš k diskusii Syn nechce pracovať-
Baby,toto je vymyslené...a čakám,kedy autorka konečne príde s tým,že je to výmysel a že všetkých nasťahovala.
Sa divím,že to riešite ešte.
Autorka a čo tá sestra? Včera si nám chcela o nej este niečo napísať. Čo urobila? ´
@ruxandra tak znova im písali blbosti
@menonepoviem3333 ake?
@terezka1947 praveze vobec to nevyzera byt vymyslené, je tu dost vela detailov, ktore keby boli vymyslené, autorka by na ne zabudla a obcas ich zmenila. Ale stale pise to iste, len mozno inymi slovami a vetami, a obcas trochu nezrozumiteľne, ale stale vsetko sedi. Ver tomu, ze nikto takto dokonale nedokáže klamat
@ruxandra že ako si to predstavuje dať mi výpoveď...čo si myslia s tou jeho mladou kurvou....a že nebude využívať to že je šéf, že oni im to prídu vysvetliť kľudne aj k nim domov že oni zistia kde bývajú...
@menonepoviem3333 a to chce tvoja sestra naozaj urobit? On na to reagoval? Nechces sestre nejako vysvetlit, ze uz staci?
Aaaaa je tu ďalšie kolo.... román pre ženy ( verzia mk)
@menonepoviem3333
@menonepoviem3333 uz je to nuda. Skus vymyslieť niečo lepšie.
A ,ajtra tu bude TO na mamu a sestru za nebezpecne vyhrazanie😂😂😂😂 ako byto mohlo pokracovat dalej,zienky? Nahrajte trosku autorke,nech si nemusi trapit hlavu,lebo zatial ide pekne podla vasho scenara😂

@menonepoviem3333 druhá vec, vieš ty vôbec co je láska? Vieš aké to je keď sa človek skutocne zamiluje? Vtedy to posledné čo rieši je vek. Takže je uplne jedno ze tato jediná je mladsia a ostatné sú staršie, proste mu učarovala, on sa do nej zamiloval a vyhovuje mu vo vsetkom keďže s nou plánuje svoju budúcnosť, chce si ju zobrať a čakajú spolu dieťa.