icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

ema22270
4. nov 2024

@karolinakr este nie, ale urcite si pozriem, bolo sme na pobyte s detmi v tatrach, takze nebol cas vobec 🙂🙂🙂 mna take filmy bavia takze urcite musim pozriet 🙂

ema22270
4. nov 2024

@karolinakr a ten druhy film co spominas nepoznam vygooglim 🙂

enmery
4. nov 2024

@ema22270 Pozri si film Erotománia z roku 2002. Síce nie je herecky tak nadupaný ako Osudová príťažlivosť, ale narozdiel od toho filmu, v Erotománii sa fakt vykresľuje, ako to vníma "zamilovaná" a posadnutá žena. Dokonca si myslíš, ake romantické. Ona si aj obyčajný pozdrav v hlave pretavila pomaly na vyznanie lásky. A to s ňou ten chlap nikdy nič nemal asi okrem pozdravu😁 v Osudovej s ňou spal.

tiana080
4. nov 2024

@enmery hneď v popise na csfd píše, že spolu spali.

h2
4. nov 2024

@tiana080 Asi si to nečítala celé. Ďalej je veta: "Jeho verzia je však celkom iná." Čiže predpokladám, že to, že spolu spali, si hlavná hrdinka vymyslela. Film som ale nevidela.

enmery
4. nov 2024

@tiana080 Ona si to všetko v hlave vyfabulovala. V tom filme je to potom pekne vykreslené čo a prečo.

tiana080
4. nov 2024

@enmery ďakujem za vysvetlenie!! Už sa mi sťahuje 😁😁 mam rada také psycho ženy vo filme 😀

enmery
4. nov 2024

@tiana080 Uži si to😄Len umecky fakt veľa nečakaj. Ale inak sa mi to páčilo. Spoznať myslenie a bludy takýchto osôb.

ema22270
4. nov 2024

@enmery aj to som uz googlila kvoli tejto diskusii 😄

karolinakr
4. nov 2024

Teraz z iného súdka, kto ma rad podla skutočnej udalosti film s Valom Kilmerom a Michaelom Douglasom Lovci levov? Paradny film, trošku napätia na večer

https://www.youtube.com/watch?v=jGsiY-2CkPU
ema22270
4. nov 2024

@enmery no musim to ja pozriet oboje, len neviem kedy pri tychto mojich detoch 🤷‍♀️🤦‍♀️ niekedy mam pocit, ze ma z nich klepne 😁😁😁

karolinakr
4. nov 2024

@ema22270 pozri si Lovci levov s Douglasom
Thriller dobrodružny trošku

Osudovu priťažlivosť

Bude sa ti lepšie spať a na zaver Krvavu lagunu o krokodilovi podla skutočnej udalosti
🙂 🙂 🙂

karolinakr
4. nov 2024

@ema22270 teraz davali Hráči so smrťou .ale pozri si original, nie tuto prerobenu zlataninu, čo bola v sobotu, s Juliou Roberts, Kiefer Sutherland, Kevin Bacon a Baldwinom
budeš mať husiu kožu..

tipujem, že si mladši ročnik a toto su take vypalovačky z 90.rokov

tiana080
4. nov 2024

Treba zmeniť názov diskusie na "poraďte dobrý film na večer" 😀

ema22270
4. nov 2024

@karolinakr narodena som 1990 😁

karolinakr
4. nov 2024

@ema22270 myslela som si, že tak medzi 20 - 30..tie stare filmy boli dobre, ale už ich prestali davat Sindibád a pod ...a kopec..možme si založit novu temu - Dobre filmy na večer

ema22270
5. nov 2024

@karolinakr keby som mala 20 to by som brala hned 🙂

karolinakr
5. nov 2024

@ema22270 🤣 na všetkom vidíš niečo pozitívne

karolinakr
5. nov 2024

@h2, @pralinka25 @janickacrazy vy "stare" harcovničky budete vediet, v nedeĺu poobede na Stvr chodil vždy Sindibad čiernobiely..furt ho davali, po revolucii už nikdy. Bol tam aj Kentaurus a neviem to nikde najst a na STvr - už ho nedavaju.Na youtube neni.Nepamätáte si náhodou, ako sa volal alebo kde ho najst?

h2
5. nov 2024

@karolinakr 😁 Stará som, ale toto som nepozerala. Alebo ak aj áno, tak už som zabudla. 🤪👵

pralinka25
5. nov 2024

@karolinakr skusala si klasiku ako kukajto alebo bombuj alebo tak. Tiez som to nevidela. To bol nas?

karolinakr
5. nov 2024

@pralinka25 praveže nie.To bol moreplavec, ktory cestoval dobrodružny romantický film a bojoval s prišerami, bajnymi mytologickymi postavami
@h2
to bolo tak dobré, asi naj film, na kt.sme sa tešili
Sranda, že si to nepamätáte..
Ja som našla nejake zlataniny na internete, len mne sa to volako nepozdáva, že to bolo ono.Ani kentaurus tam nebol.
Ktovie, kde sa ten film stratil

h2
5. nov 2024

@karolinakr Tak asi nie som až taká strašne stará, ako ty. 😂😂😂
(Prepáááč, to som musela.)

karolinakr
5. nov 2024

@h2 pozri, ked si dáme hylaurón, ani vlastná mater nás nespozná

karolinakr
5. nov 2024

@pralinka25
@h2
a to viete, že Rtvs sa už vola Stvr? včera oficialne preskočili na nový názov

ema22270
5. nov 2024

@karolinakr už pozerám osudovú prítažlivost, lebo malý je na 2 hod v škôlke raz do týždňa chodí na takú prípravu 🙂

karolinakr
5. nov 2024

@ema22270 waw, som v napätí s tebou, hned daj recenziu, hned ako to skončí 👍

ema22270
5. nov 2024

@karolinakr zatial super to je, ale nestihnem cele pozriet lebo som este musela povysavat takze mi tam este ostane polovica a uz musim ist pre syna. Akoze napinave to je riadne a psycho..

janickacrazy
5. nov 2024

@karolinakr ja si pamätám,že som pozerala Sindibada, ale kreslenu rozprávku, film sa mi čosi marí, že tiež bol, ale názov si fakt nepamätám 😅

ema22270
5. nov 2024

@karolinakr dopozerala som no brutal to bolo,,, napinave do konca...