Mám pocit, že nie som atraktívna
Mám pocit, že nie som dosť aktraktivna. Síce mala som dvoch priateľov, ktorí mi obaja hovorili že som krásna. Ale v bežnom živote muži po mne nejdú. Vidím ako sa správajú k iným ženám, aj keď ja som aj dosť neprístupná, možno je to tým. 😔
@omg1992 ako tu už bolo spomínané, píšeš veci, ktoré by mali byť samozrejmosťou. To nie je žiadna pridaná hodnota. Považovať za vhodné pre vzťah, že nepachas trestnú činnosť je fakt príliš nízko nastavená látka. A aj to je diskutabilné či to je pravda..podľa mojich informácií ani veľmi nie. Ty ako osobnosť bohvie aký prínos pre ženu nie si. A áno očakávaš od ženy mnoho na to, že žene ma stačiť iba to, že neznasilnujes. Ona má byť super stihla krásna bez celulitidy nenamyslena nezlatokopka a ty si aký? Jediná tvoja pozitívna vlastnosť je, že neznasilnis opitu zenu? Nehnevaj sa, ale keby to aspoň pravda bola. A to nie je nič vďaka čomu by sa žena rozhodla byť s tebou.
Tak zrejme atraktivna nie si. Ved kazda baba nemoze byt sexbomba. Maj sa rada, aka si.
@keziah on ma poziadavky na fyzicno svojej potencionalnej partnerky akoby bol stelesnenie Adonisa skrizene s Einsteinom, frcnute Super Mario Bros., pritom ma tolko komplexov, ze na ne ani vana nestaci a asi ani s tou mudrostou a sikovnostou to nebude ziadna olympiada... Ale hlada zenu, ktora je hybridom Afrodity, Marie Curie a matky Terezy, ktora este odhodlane, statocne a bez frflanie bude vykonavat vsetky "zenske" prace v domacnosti.
Možno Ti len niekto zničil sebavedomie. Usmievavá žena aj tak najkrajšia, ak sa o seba staráš primerane, nemusíš byť umelina, aby po Tebe muži "išli".
Presne tak, na žene je najatraktívnejší úsmev, keď je milá, uvoľnená a nemá problém sa usmievať…keď niekto pozerá vystrašene ako žaba z prachu, alebo pôsobí oduto, namyslene, to atraktívne nie je..zo ženy musí ísť teplo, svetlo 😊
@omg1992 ja Ti nevim karle... rozpravas o sebe ako o polobohovi, ale Tvoj pisany prejav vypoveda o niecom uplne inom. to mi nejako nesedi 🙂
a myslim, ze maloktora zena stoji o chlapa, ktory bude riesit jej celulitidu, ale to, ze si extremne povrchny, to sme uz davno zistili. ale hlavne ze neznasilnujes opite zeny! 😂
@omg1992 ked povazujes za nieco chvalyhodne ak dodrzujes zakony, tak nie. Tie ma dodrzivat kazdy a ti co ich nedodrziavaju maju byt potrestani. Nerobit nic co odporuje zakonu nie je zasluha. Rovnako ako nie je nejaka mimoriadna zasluha to, ze nikoho neznasilnujes. Kazdy chlap by sa mal zdrzat takeho konania, robit si z toho zasluhu je chore!!! Ak to povazujes za nejake svoje plus, tak si naozaj niekde uplne mimo.
Nuz a ked o vernosti rozprava taky, co este nikdy nemal ani len vztah, to tiez znie celkom cudne. Ale iste, ten co si nevie ulovit ani tu jednu, tazko ulovi dalsie, takze ty verni mozes byt. Nie z presvedcenia, ale z nudze.
A spytam sa, ci by si svoju vysoku naklonnost udrzal aj keby nahodou tvoju vyvolenu postihla celulitida? Pretoze to este mozno nevies, ale toto postihuje aj stihle zeny, aj mlade zeny a zena ako taka nema sancu to nijako zmenit, pretoze je to zalezitost vrodenych dispozicii, zalezitost vnutorneho prostredia, hormonov a fungovania celeho organizmu. Celutidu nemaju len obstarozne a oplacane. Ty o zenach a ich skutocnych problemoch vies trt makovy.
@omg1992 ten rok tvojom nicku je rok narodenia? Dúfam, že nie lebo sa vyjadruješ ako 15 ročný fracek, ktorý ešte nevidel vyzlečenú ženu. Mnoho mužov v tvojom veku má rodiny lebo nie sú povrchný ako ty. Ty nevieš žene povedať ani aká je pekná bez nejakej urážky.
@januska12323 krutá pravda je, že je to jeho rok narodenia
@januska12323 ďaleko od pravdy nie si, až na to, že on je 31 ročný fracek, ktorý nikdy nevidel vyzlečenú ženu 😂

@omg1992 a čo ponúkaš ty?