icon

Mám prijať radu od partnera, ak mi povie, že mám schudnúť?

21. feb 2024

Aky mate nazor na to ked chlap riesi postavu a povie,ze mate schudnut?

Strana
z2
nika523
22. feb 2024

Všetko záleží od toho ako a prečo ti to povedal a ako dlho ste spolu ak ste sa dali dokopy a už si taká bola tak môže to byť aj chlap ktorý si na tebe lieči svoje komplexy a bude ta ponizovat ak je to tvoj dlhodobý priateľ a ty si bola chudsia a pribrala si tak to môže myslieť aj dobre, normálne ti povedal že by si mala schudnúť, to musíš vedieť ty ako to myslel a čo je to za človeka, ja si svojho muža často doberám že kedy schudne ale to je z lásky a on to vie aj on mňa si niekedy doberá že som chudá zas atď, všetko záleží na tom ako to povie a na iných okolnostiach, to musíš posúdiť ty

autor
22. feb 2024
autor
22. feb 2024

@nika523 ja som takato bola uz ked sme sa spoznali,lenze jeho ex je uplne chuda,asi chce taku ako bola ona

martina2ve
22. feb 2024

Chcela by som vidiet jeho dokonale telo, tvar, obliekanie, vlasy..

koniarova
22. feb 2024

Nechcem sa ho zastávať,ale sama uznaj, že máš nadváhu. V akom kontexte ti to povedal? Či si sa hneď urazila a debata skončila?

10zabka
22. feb 2024

ak si bola presne taká, ako keď ste sa spoznali, tak ti nechcem brať ilúzie. Je možné, že zaľúbenie vyprchalo a on si uvedomil, že si plnšia. Nechcem ťa ani dehonestovať, ale ak sa cítiš dobre s váhou, akú máš pri svojej výške, tak je dosť možné, že mu vadí, že si plnšia. Keby ťa naozaj ľúbil, tak by ti to nepovedal. Tomu ver.

katarinkalilly
23. feb 2024

Tiež sa ho nejdem zastávať,ale áno moja máš nadváhu. Ja mám 40+ tiež 168/54kg a jedno dieťa. S vlastnej skúsenosti ti poradím,neporovnávaj sa s nejakou jeho ex,ak sa mu nepáčiš,vykašli sa naňho,ale začni cvičiť,uprav si stravu a aj ked je to na dlhú trať,uvidíš ako sa ti zvýši sebavedomie.

enoula
23. feb 2024

1. Ak ta porovnava s jeho ex - dakujem pekne. Nech si najde druhu ex. Tu to este len zacina.
2. 76 je dosť. Nevyhovaraj sa na vek. Ide o tvoje zdravie, vyzor az potom. Takze do toho, je na case cosi urobit so sebou fyzicky, aj so svojim sebavedomím.

stanulienkat
23. feb 2024

Váhu máš dosť vysoku a vek v tom hrá iba malú úlohu. O 15 kg menej by ti úplne stačilo, minimálne o 10kg.
Niektora baba vyššie písala, že keby ťa ľúbil, tak ti to nepovie. To je ale riadna hlúposť, pretože ja keby som mala vyžratého partnera, povedala by som mu to, aj keď by som ho ľúbila. A možno práve preto by som mu to povedala.

w3ronika77
7. sep 2024

@zuzubb007 nezáleži aj od výšky? Mam kamošku čo je pri 70kg vysušena doslova a ja som bola plnych tvarov pri rovnakej vahe

ellis21
11. okt 2024

Dievčatá Ja som v konvoçh. Mam 44 rokov. Porodila som 4 deti. Mam 164cm a teraz vahu 60 kg. Pri kazdom tehu som mala 103-110 a on mi povie ze kludne môžem jesť sladke aj tak som tlstá nech sa pozriem do zrkadla.

zuzubb007
12. okt 2024

@w3ronika77 jasné , že záleží aj od výšky, ale tak aby bol niekto vysuseny pri 70 kiloch tak musí mať minimalne 190

snowflakenel
12. okt 2024

Tazko sidit, ked ju nevidime. Svagrina ma o 7 kg viac ako ja a vyzera ovela.lepsie ako ja so 60 kg. . Len ona to ma. Lepsie rozlozene a prevlada u nej viac svalovej hmoty.

zobaka
13. okt 2024

@zuzubb007 tiez nechapem ako moze byt zena vysusena pri 70 kilach, to by musela mat tak 3 metre 🤣 ludia sa tak radi chlacholia a klamu

minenkak
13. okt 2024

Keď spolu iba randite prečo ho riešiš

w3ronika77
13. okt 2024

@zobaka
@zuzubb007 bola to moja spoluziacka, mala 180cm a hrubu kostru a fakt bola maxistihla. Tiez som nechapala ze tolko vazi, proste vaha nie je jediny ukazovatel, ci si myslite ze to tak je, ci nie

zobaka
13. okt 2024

@w3ronika77 tak pri 180 cm, dajme tomu je ta vaha 70 kg celkom ok

Strana
z2