icon

Mám prispieť kolegovi na 50tku, na ktorej ani nebudem?

21. jún 2024

som tam rok
nie som pozvana na oslavu ostatni su robia spolu uz dlho
prisli za mnou ci prispejem na darcek ( davat sa mu bude na oslave kde nebudem)
oni davaju 25 euro do obalky ( asi 6 ludi)
kolega, ktory sa ku mne nechova pekne , nie som pozvana na oslavu a este mam prispiet?
ako sa zachovat
dakujem

Strana
z2
mimikarol
22. jún 2024

Riadna drzosť. On je k tebe hnusný, nepozvu ťa na oslavu a máš sa skladať???? Samozrejme že nie

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
mantilka
22. jún 2024

Trochu mimo, aby si dala 25 eur keď nie si pozvaná. Nenechaj sa zaskocit. Odpoveď: Nie, to sa nehodí, nie som medzi pozvanými.

luu1122
22. jún 2024

nie neprispela; so skusnosti by som mu kupila cokoladu alebo nejake vino a tym by to haslo. ak nie si pozvana neskladala by som sa

autor
22. jún 2024

dakujem naozaj ste mal len utvrdili ze zmylam logicky.cely zivot som sa snazila vyhadzat, brigady 6 rokov na 1 mieste, posledna robota 13 rokov. zial korona. pridem do noveho kolektivu,a aj po roku sa citim divne. a este si pytaju peniaze. mam dieta radsej dam na nu.

tetaandulkova
22. jún 2024

Nechová sa k tebe pekne a ešte si nad tým vôbec lámeš hlavu či dať/ nedať? Odpoveď je jasná.

rorino
22. jún 2024

Tak tu máš odpoveď na tvoju otázku ci máš prispieť.

deti95060810
22. jún 2024

bola som v novej práce pár týždňov keď ma osobne prišla pozvať kolegyňa ktorá oslavovala 50tku... dcéru mala v mojom veku.
neskôr sa z nás stali dobré kamarátky...
nájdu sa aj normálny ľudia v kolektívoch , ktorí nerobia intrigy a vedia čo sa patrí a sluší...

autor
22. jún 2024

@deti95060810 tak vidis ja som tam rok, chovam sa slusne, a asi mu za to nestojim, aj dalsiu kolegynu co tam je rok, nepozval.

autor
23. jún 2024

@esterr_ka tak no sme 7 v robote, 5 pozval a nas dve nie. vsetci 5 tam robia par rokov. smutne. ale na druhu strranu ani neviem ci by som tam chcela ist. on ked ma niekto na rodky ani ruku nepoda.

autor
23. jún 2024

@luu1122 ked ma niekto narodky, dary nedavame, praveze naopak oslavenec kupuje daoc do prace bez toho aby daco vobec dostal

autor
23. jún 2024

@mantilka mas pravdu

autor
23. jún 2024

@mimikarol ja sa cudujem kde nabrali drzost vobec za mnou ist ....

ysseba
23. jún 2024

Nie, nedala by som a presne tak, ako píšu ostatní - povedala by som nie, neprispievam, veď ani na oslavu nie som pozvaná. A dovidenia.

niki450
23. jún 2024

Dosť hlúpa otázka, v tvojom prípade samozrejme že nepridpievaj

nelka93
24. jún 2024

Nedala by som. My sa vždy skladáme všetci na nejaký darček, väčšinou tak okolo 50 eur dokopy, čiže asi 7 - 8 eur na hlavu, ale oslávenec vždy donesie nejaký zákusok alebo tortu a posedime 🙂 toto co máš ty je otrasný kolektiv

lienka.7
24. jún 2024

Nie. Nie si pozvaná na oslavu.
Inak sila, musíte byť fasa kolektív 👌

autor
24. jún 2024

@lienka.7 no nevyjadrujem sa. uz sa na nich smejem.

tykat
24. jún 2024

Mozno mysleli, ze si pozvana.

kylie1983
24. jún 2024

Ak je to tak ako hovoríš, ze ta to vobec napadlo ze by si prispela 🙂 Isto nie. Pekne sa usmej a povedz nie, nie som pozvaná 😉 Nech si mysli kto chce co chce.

autor
24. jún 2024

@tykat vedia ze nie.

srdeenko19
24. jún 2024

Nedala by som ani cent, keď ani ruku ti nevedel podať k narodeninám.
Kolegyňa, ktorá tiež nie je pozvaná, prispieva? Snáď nie 😀

autor
24. jún 2024

@srdeenko19 je na dovolenke.

Strana
z2