Mám prispieť kolegovi na 50tku, na ktorej ani nebudem?
som tam rok
nie som pozvana na oslavu ostatni su robia spolu uz dlho
prisli za mnou ci prispejem na darcek ( davat sa mu bude na oslave kde nebudem)
oni davaju 25 euro do obalky ( asi 6 ludi)
kolega, ktory sa ku mne nechova pekne , nie som pozvana na oslavu a este mam prispiet?
ako sa zachovat
dakujem
Trochu mimo, aby si dala 25 eur keď nie si pozvaná. Nenechaj sa zaskocit. Odpoveď: Nie, to sa nehodí, nie som medzi pozvanými.
nie neprispela; so skusnosti by som mu kupila cokoladu alebo nejake vino a tym by to haslo. ak nie si pozvana neskladala by som sa
dakujem naozaj ste mal len utvrdili ze zmylam logicky.cely zivot som sa snazila vyhadzat, brigady 6 rokov na 1 mieste, posledna robota 13 rokov. zial korona. pridem do noveho kolektivu,a aj po roku sa citim divne. a este si pytaju peniaze. mam dieta radsej dam na nu.
Nechová sa k tebe pekne a ešte si nad tým vôbec lámeš hlavu či dať/ nedať? Odpoveď je jasná.
Tak tu máš odpoveď na tvoju otázku ci máš prispieť.
bola som v novej práce pár týždňov keď ma osobne prišla pozvať kolegyňa ktorá oslavovala 50tku... dcéru mala v mojom veku.
neskôr sa z nás stali dobré kamarátky...
nájdu sa aj normálny ľudia v kolektívoch , ktorí nerobia intrigy a vedia čo sa patrí a sluší...
@deti95060810 tak vidis ja som tam rok, chovam sa slusne, a asi mu za to nestojim, aj dalsiu kolegynu co tam je rok, nepozval.
@esterr_ka tak no sme 7 v robote, 5 pozval a nas dve nie. vsetci 5 tam robia par rokov. smutne. ale na druhu strranu ani neviem ci by som tam chcela ist. on ked ma niekto na rodky ani ruku nepoda.
@luu1122 ked ma niekto narodky, dary nedavame, praveze naopak oslavenec kupuje daoc do prace bez toho aby daco vobec dostal
@mantilka mas pravdu
@mimikarol ja sa cudujem kde nabrali drzost vobec za mnou ist ....
Nie, nedala by som a presne tak, ako píšu ostatní - povedala by som nie, neprispievam, veď ani na oslavu nie som pozvaná. A dovidenia.
Dosť hlúpa otázka, v tvojom prípade samozrejme že nepridpievaj
Nedala by som. My sa vždy skladáme všetci na nejaký darček, väčšinou tak okolo 50 eur dokopy, čiže asi 7 - 8 eur na hlavu, ale oslávenec vždy donesie nejaký zákusok alebo tortu a posedime 🙂 toto co máš ty je otrasný kolektiv
Nie. Nie si pozvaná na oslavu.
Inak sila, musíte byť fasa kolektív 👌
@lienka.7 no nevyjadrujem sa. uz sa na nich smejem.
Mozno mysleli, ze si pozvana.
Ak je to tak ako hovoríš, ze ta to vobec napadlo ze by si prispela 🙂 Isto nie. Pekne sa usmej a povedz nie, nie som pozvaná 😉 Nech si mysli kto chce co chce.
@tykat vedia ze nie.
Nedala by som ani cent, keď ani ruku ti nevedel podať k narodeninám.
Kolegyňa, ktorá tiež nie je pozvaná, prispieva? Snáď nie 😀
@srdeenko19 je na dovolenke.

Riadna drzosť. On je k tebe hnusný, nepozvu ťa na oslavu a máš sa skladať???? Samozrejme že nie