icon

Mám sa stretnúť s mužom z online zoznamky?

22. feb 2025

Poznám z videnia jedneho muža. 40r. Paci sa mi. Napísala som mu cez net, keďže sa pohybujeme obaja na zoznamkach a registrujem ho. Ale neviem, z rozhovoru príjemný, má dieťa v rovnakom veku ako moje, veľmi zlate na fotke. No a teraz nie som si istá. Spýtal sa ma, že či by mohol prísť niekedy na návštevu. Nezdá sa mi to. Hneď ku mne domov??? To mi ešte žiadny muž nikdy nenavrhol, vždy sme si dali stretko vonku. Napísala som mu, že si cudzích mužov domov nevodim. Tak na to mi napísal, že tak aspoň von dole pod bránu, ze by ma prišiel objať. Zdá sa mi to divne. Aký je váš názor? Kašľať na to? Ci stretnúť sa s ním? Zase nič nestratím ak sa stretnem a názor si utvorím, ale toto mi proste príde divne. Nechcem iba sex alebo niečo také. Mam záujem o vzťah.

Strana
z3
autor
23. feb 2025

@barborachors z čoho si vyhodnotila, ze sa idem z neho posrat? 😀

lija22
23. feb 2025

som jedina, ktora by nesla na rande s sbskarom? nikdy

autor
23. feb 2025

@lija22 prečo?

autor
23. feb 2025

No baby tak som mu napísala, že sa mi to zdá cudne ze stále chce pod bránu alebo ku mne a na to sa urazil alebo neviem, a napísal že sa uz stretnúť nechce ze by nemal dobry pocit.

autor
23. feb 2025

Tak mi to príde také úplne cudné.

tramtada31
23. feb 2025

V prvom rade, nepozname, ako prebiehala komunikácia, prečo tá chcel objať (písala si mu, že ti zomrel pred tyzdnom niekto blízky a chcel ti vyjadrit podporu?). No a Ano, kto robi sbskara, nebude to Zrovna intelektuál. Nepisal spravy s množstvom gramatických chýb?😀 podľa mna, sbs-karov robia len dochodci, alebo ľudia, ktori sa chceli stat policajtami a nevyslo im to, pripadne inak nezamestnateľní muži. Asi má malý prijem, platí výživné na dieťa, a tak mu nezostávajú peniaze na platenie kávy. Možno aj býva na nejakej ubytovni, keď tá nepozýva k sebe. Takze, nemas podľa mna čo lutovat, nech sa kľudne uráža.

autor
23. feb 2025

@tramtada31 nie gramatické chyby nerobil žiadne. Tak je mi to trochu ľúto, práveže ja som aj kávu vždy odmietala a išla len na prechádzku, takže o peniazoch to nie je.

sevrin
24. feb 2025

A tie online zoznamky fungujú vôbec? Pár minút naživo mi dá mnohonásobne viac ako niekoľkotýždňové kotkodákanie cez aplikáciu s niekým koho vidím len na fotke a v realite je často úplne iná.

torysheer
24. feb 2025

@mantilka absolútne nesúhlasím. Ja som si ako rozvedená s troma deťmi našla ,,kamaráta s výhodami " , pol roka vydržal tento typ vzťahu (vážny som nehľadala), a už vyše 10rokov spolu žijeme a stále ako čerstvo zaľúbení, laska môjho života

romi0310
24. feb 2025

@torysheer lenze je rozdiel, ked zena nehlada vztah a ked muz ;) u zien sa to velakrat zlomi, ked sa zalubia. Lenze muz, ked sa nezamiluje za par mesiacov, uz sa tak nestane. Nam zenam to obvykle drhsie trva (nie vsetkym), kym sa zalubime. Takze pokial si ta chlap zaramcuje len ako tu na sex, uz malokedy zmeni neskor nazor. U vas zrejme mal on od zaciatku vacsie sympatie, len ako tie sexualne

lussy353
24. feb 2025

@sevrin áno fungujú a stretnutie sa dá dohodnúť aj rýchlo nemusíš si s niekým písať dlho. Tiež nemám rada dlhé zbytočné písanie.

michal_dr
24. feb 2025

@autorka

Ako si uviedla jeho reakciu...

" ... a na to sa urazil alebo neviem, a napísal že sa uz stretnúť nechce ze by nemal dobry pocit."

Na toto nie je čo povedať... 🙈 🙉 🙊. Uplne absurdný feedback... 🤦

Vykašli sa na neho... 😉 Dokonca by som povedal, že buď rada, že sa takto vyfarbil...

Chlapov je ako maku a ver, ze su i do pohody, nie ako tento "expert"... 😉

Držím palec a vždy daj na svoj inštinkt, nikdy nič... čo ti je proti srsti a narušuje tvoju konfortnú zónu 😉

lintu
24. feb 2025

Nemá ti byť čo ľúto. Ak by si ho tak skutočne zaujala, zachoval by sa inak. Nie všetko sympatické je vždy schopné aj do života.

gerdusha
30. júl 2025

@anonym_autor ako to skončilo? Resp.vyvija sa to nejako?

Strana
z3