Mám sexi manžela a žiarlim
Baby, myslim si, resp.viem, ze mam velmi sexi pritazliveho manzela. Miluje ma aj ja jeho. Ale co mi vadi, ze kolko krat niekde ideme a niektore zeny nemaju ziadny chochmes, a cumia na neho v mojej pritomnosti, otacaju sa za nim. Dokonca aj s detmi kolko krat ked niekde sme. A cudzie zeny na neho pozeraju, obzeraju sa a vidia ,ze je somnou a s detmi. On si ich nevsima, ale mne to ide pekne na nervy . Uz som mu aj povedala nech im splechne do tvare nech na neho necumia. Strasne ziarlim a nechcem ani nikde chodit s nim. Aj ked viem, ze jemu to je jedno. Ako prekonat tu moju ziarlivostJe pravda, ze som po porode postava momentalne nic moc, tak to mozno je aj tym.
Ak je otaj sexi, buď rada, že nestretneš mňa s mužom. My by sme čumeli obaja, prípadne ja som občas ignorant, tak by mi ho manžel ukazoval. A šuškať moc nevieme. 😂
P.s. máte dieťa, ľúbi ťa, kurňa rob dačo so sebavedomím.
Žena, toto je už na pomoc. Nepozerá on po nich, on si vybral Teba. Teba! Ani Ti za žiadnou nepouteká, lebo ty si pribrala po pôrode a ona sa naňho pozrela. A prestať s ním niekam chodiť, nie je riešenie.
Tymto pristupom si casom rozbijes manzelstvo…
@andreatytler a prečo by neexistoval? Po svete behá x sexy chlapov... niektorí športovci, herci, hasiči, no name fešáci. Ja stretnúť Pierca Brosnana za mlada, tak tiež čumím😉
Úprimne? Si na najlepšej ceste,aby sa vám začalo manželstvo rozpadať. Takto riešiť pohľady nejakých iných žien je choré podľa mňa. Píšeš,že on ťa miluje, nepozerá po nikom a vidíš to len ty. Čiže problém máš nie je on,ani tie ženy,ale ty. Okrem toho,často je to tak,že človek aj pozerá nejakým smerom,ty máš dojem,že pozerá na teba a on pritom pozerá úplne inde alebo "nikam"len je zamysleny. Si už precitlivela (navyše ešte teraz aj po pôrode)a naozaj je možné,že veľa pohľadov je iba v tvojej hlave.
Ja som minule šla po ulici, premýšľala o tom,čo mi treba kúpiť a oproti išla moja sestra. Ja som ju vôbec nevidela,pritom ona si myslela,že pozerám rovno na ňu a nechápala,keď som úplne bez slova prešla okolo. Potom mi to povedala,keď má zastavila si smiechom,či ju nevidím,veď pozerám priamo na ňu 😀No nevidela som ju,nevnímala som ju.
Keby mi vtedy "splechla"že nech na ňu nečumim,tak by som ani netušila,o čom hovorím.
Nie je to tak aj u vás ? Že ty si už tie pohľady často vysvetľujes úplne inak a pritom dotyčná ani nevie,že dáky "sexi"chlap oproti nej ide.
Znies velmi zufalo, zamysli sa nad sebou fakt, treba ukludnit mysel a zamestnat niecim inym.. rozburene hormony a tvoje nastavenie nerobia dobre. Je normálne, ze si ludia vsimaju druhych, takto ziarlit nie je zdrave, aby ta to neprevalcovalo.
Uprimne, 2m po pôrode som nemala ani cas vsimat okolie, riesila som ci starsie neuslo a neprejde niekoho a nieco cestou a mladšie vrieskalo v kociari. Klud nehrozil 🙈
To čo je sexi pre teba, nemusí byť pre inú .. myslím, že ty už si vo fáze že priam "striehneš" na pohľady iných a to už není dobré... Naozaj pozor aby si si tou žiarlivosťou a domýšľavosťou nezničila manželstvo... "Stíhačku" doma asi nechce mať žiaden chlap 🤷♀️
@mandarinka555 Z teba priam srší závisť. 🤣 Nechcem vedieť, čo máš doma, keď píšeš také kyslé príspevky. 🤣
@tiezjedna jedna, dve možno, ale hneď niekoľko a vždy? Za PB by som sa ja obzrela, že aha, celebrita, ale keby išlo o no name chlapa, vôbec by ma nezaujal. Ani vyššie spomínaný ChH, ani za ním by som sa neotočila. Možno, keby išlo o Ryana Reynoldsa, tak áno. Ale tým chcem povedať, že 100 ľudí, 100 chutí. Už tým sa obmedzí, koľko žien považuje toho-ktorého chlapa za sexi. A ešte aj z toho množstva sa mnoho vie ovládať a nečumí. Takže celé to je skôr o myšlienkových pochodoch v hlave autorky, ako o jej mužovi, či dokonca o cudzích ženách.
Autorka, keď budeš svojmu mužovi “vyčítať”, že sa na neho iné ženy pozerajú, tak sa môže rýchlo stať, že sa začne obzerať aj on a už nebude mať oči len pre teba… On ti nedáva dôvod na žiarlivosť.
“Myslis si resp vieš, že máš veľmi príťažlivého partnera?”
Kto ti to povedal? pre 70% žien vôbec sexy byt nemusí. Len si domýšľas a si žiarlivá.
Skôr si namyslas, ešte som nevidela takého chlapa, že každá žena sa rozsype z neho každý má iný vkus, daj fotku a možno zistis presný opak od nás žien, skôr sa zameraj na seba a svoju spokojnosť a rodinu, žiarlivosť zabíja vztah
Ja sa rada tiež pozriem na pekného chlapa. Veď ich je čím dalej, tým menej. Aj za peknou ženou sa obzrem. To neznamena ze ich idem zatiahnut do hodinoveho hotela. Moj muz je tiez fesi a ma charizmu. Mne nevadi ked vidim ze po nom zeny kukaju. predtym ho aj na drinky pozyvali aj mu vraveli ze ci by im dieta nespravil 🙂 Real story. Ja chvalabohu nie som ziarliva. Ja sa na tom smejem.
Pozri, vybral si teba, tak bud na seba hrda. Co sa davas dole?
A ked uz sa chces bat, tak tie co otvorene pozeraju, tych sa mozes bat najmenej. Ovela viac sa des tych, o ktorych netusis, ze existuju. Lebo tie na to idu sofistikovanejsie, nez dake otvorene pozeranie, aby sa ti odhalili. Zbalia ho na spolocnu rec a zaujmy. Prinutia ho, aby ich mal za mile, sympaticke, priatelske, laskave bytosti, same klady. Potom daju najavo, ze ho oni, take hodnotne zeny, povazuju za silneho, obdivuhodneho muza, ktoreho si vysoko cenia ako cloveka (vtedy to ma ten spravny naboj).
A az vtedy zacinas byt v (censored). Lebo tam zacina to prave ucinne balenie, ktore len tak lahko nepreseknes ani postavickou z kina, ktoru si vymakas vo fitku (pozri kolko krasavic bolo podvedenych).
Takze z otvoreneho pozerania si nic nerob. Kazda ta zena vonku sa len par minut mihne okolo a je z vasho zivota prec. Zbytocne vydana energia na ziarlenie. Sebavedomo sa chovaj, lebo nech vyzeras, ako vyzeras, ten fesak si vybral prave teba. A oni mozu iba pozerat.
A zacni si viac vazit sama seba.
A uz preboha nikdy neurob taku vec, ze jeho ziadas, aby tie bakane tety zahnal, lebo ty sa ich bojis.
Ak uz, tak mu takyto malicky vystup urob raz za polroka, aby si mu urobila radost. Ale nie ze to budes naozaj prezivat a mysliet vazne.
ja nechapem, preco si niekto vyberie vystavny kus a potom cely život žije v neistote...s tym musiš počitat, ked si vezmeš Enrica Iglesiasa, tak si sučasne berieš aj jeho fanynky, ktore mu budu nadbiehať
ja sa tiež rada pozriem za peknym chlapom, už len preto, že ich je malo...keby 90% mužov bolo prekrasnych, tak nikto nemusí " čumieť".boli by sme na to zvyknutí...
tiež som.mala taku kamaratku, asi všetci muži by sa na nu najradšej hodili...ale kedže s tym žila odmalička, ona si z toho nič nerobila..predpokladam, že tvoj muž je tiež zvyknutý na pozornosť a je mu to jedno..ked stretne nejaku peknu, sa pozrie, inak nerieši
Pockaj, ja ze za nim chodia a nukaju sa mu, ty hovoris, ze cumia a otacaju sa, ako prepac, ale myslim, ze tu je problem v tebe. Neviem, co je podla tvojho nazoru "cumenie", ale to, ze sa niekto pozrie je uplne normalne a vobec to nemusi znamenat, ze dotycna slinta po tvojom manzelovi. Ja sa milionkrat pozriem a otocim za clovekom, lebo mi pride povedomy, lebo ma na sebe zaujimave tricko, lebo vycnieva z radu, atd. Dobiedzat do manzela, aby ich okrikoval za to, ze cumia?? V zivote som nevidela jedineho normalneho cloveka, co by toto robil. Vyhladaj odbornu pomoc.
Dobre si namýšľas 😀 ja mám doma tiež sexi muža a pritazlivejsieho od neho poznám iba jedného farára 😅 to je tiež krásny muz typu Brad Pitt a teda nevšimla som si že by niekto na neho cumel ako popisuješ, ved by sa tie ženy museli pod zem prepadnúť 🙈
To ja mam tiez a som na to zvyknuta, ale u nas sme na tom podobne fyzicky a viem ake mame pravidla a ze nemame tu potrebu nieco take robit. Ved nech slintaju 😀
@kiki68 teraz si vzbudila maju zvedavost, davaj okamžite foto
@feuille Ten farar nebude toto? 😅 ten sa paci aj mne https://www.instagram.com/father_david_michael/...
@karolinakr Foto tu nedam, to by nebol happy, ale vyzera velmi podobne ako mladsia verzia M. Fassbendera. Cize taky typ, jeho balia aj muzi sem tam, z coho vobec nechapeme 😂
Kazda mame iny vkus a tak je to dobre, zas fesakov beha po svete vela, ale to, ze sa za niekym otocim este neznamena, ze by z toho cosi bolo. Je to ako listovat Vogue, pekne, ale vies, ze za to 10 k nikdy nedas 😂
Nerieš. Ja sa rada pozriem na pekného vysokého chlapa, neobzerám sa, nečumím, ale mám oči. Môj muž sa zas rád obzrie za dlhonohou, dlhovlasou blondínkou, môj syn zas za drobnou prsatou riťatou brunetkou... čo je na tom. Ty si tiež určite nezatvoris oči, keď ide okolo pekný chlap alebo aj pekná žena. Tiež si občas poviem, že aká pekná baba.
raz tu bola taka diskusia, ktory herec sa komu pači a uplne som bola prekvapena, každemu sa uplne iný typ páči a obdivuje
@kiki68 ja som mala kamoša, a teda on hrozne vyzeral, ale za nim chodili muži a sa mu prihovarali, aj ked sme boli nakupovať..to bola sranda

Chodim po svete dlho ale este som takeho na ktoreho by cela ulica cumela ci sa otacala nestretla .