icon

Mám sexi manžela a žiarlim

1. apr 2025

Baby, myslim si, resp.viem, ze mam velmi sexi pritazliveho manzela. Miluje ma aj ja jeho. Ale co mi vadi, ze kolko krat niekde ideme a niektore zeny nemaju ziadny chochmes, a cumia na neho v mojej pritomnosti, otacaju sa za nim. Dokonca aj s detmi kolko krat ked niekde sme. A cudzie zeny na neho pozeraju, obzeraju sa a vidia ,ze je somnou a s detmi. On si ich nevsima, ale mne to ide pekne na nervy . Uz som mu aj povedala nech im splechne do tvare nech na neho necumia. Strasne ziarlim a nechcem ani nikde chodit s nim. Aj ked viem, ze jemu to je jedno. Ako prekonat tu moju ziarlivostJe pravda, ze som po porode postava momentalne nic moc, tak to mozno je aj tym.

enmery
2. apr 2025

@karolinakr Aj Ted Bundy mal fanynky. Ženy sú prepnuté. Mňa neoslovil ani jeden zo spomenutých a fotiek a ani som sa za 40 rokov za žiadnym na ulici neotočila a nenechala na ňom oči. A to som heterosexuálka.

karolinakr
2. apr 2025

@janickacrazy to su ti hasiči z Australie, čo každoročne robia kalendar a vyťažok ide na charitu, a predstav si, ženy ich tu ohovorili, že sa im nepáčia niektorym..no také čosi 😨 tento sa mi odtiaľ páčil najviac

karolinakr
2. apr 2025

@enmery tak potom si na puberťákov 18_25

karolinakr
2. apr 2025

@enmery že Ted Bundy... 😀 nakoniec, aj Dahmer mal asi svoje čaro, ked 19 chlapov s ním išlo do postele..

enmery
2. apr 2025

@karolinakr Nie som. Mňa priťahuje inteligencia a tu proste nevidíš . Žila som aj v Austrálii, kde sú asi fakt najkrajší muži a vôbec som sa neotáčala a nasledovala muža. A áno, som heteráčka.

enmery
2. apr 2025

@karolinakr S ním išli sociálne prípady, ktorým sľúbil peniaze za fotky, či alkohol. Toto by som fakt neporovnávala.

karolinakr
2. apr 2025

@enmery takže sa sťahujem do Austrálie! dik za tip

enmery
2. apr 2025

@karolinakr Nikam sa nesťahuj, potrebujeme Ťa tu😉

janickacrazy
2. apr 2025

@karolinakr pozdravuj klokanov a pošli fotky, či
@enmery náhodou neklame 😂

enmery
2. apr 2025

@janickacrazy Už tam dlhé roky nežijem, tak Ti ťažko pošlem klokana😁. Ale hej, boli tam na každom kroku a jedla som aj klokaní steak. Tam to mäso kúpiš bežne ako u nás kuracinu.

karolinakr
2. apr 2025

@enmery
@janickacrazy
V Londýne, ked som bola, sa mi zdalo, že enromne množstvo peknych chlapov na meter štvorcovy na Oxford Street napr. ale to aj preto, ako sa obliekaju, sako, kravata tam si obliekal aj SBSkar, predavač, čiže boli takí fajn..musím s Austráliou porovnať, možno sa mi tam viac budä páčiť kengury

enmery
2. apr 2025

@karolinakr A ty sa ako obliekaš?

enmery
2. apr 2025

@janickacrazy
@karolinakr
Ste to tu zase zvrhli ženy 🤣😂Autorka zase bude žiarliť ešte viac.

karolinakr
2. apr 2025

@janickacrazy ty máš doma jedného kocúrika haha

andreatytler
2. apr 2025

@tiezjedna Ak by som stretla svetoznameho herca tak jasne ze cumum aj ja, ale za cely svoj 50 rocny zivot som v beznom zivote nestretla chlapa tak sexi a krasneho ze by som sa za nim otocila, alebo na neho cumela. Jasne ze to neznamena ze ine zeny sa neotocili, ale neverim ze to zeny robia tak vo velkom ako to opisuje autorka. Toto otacanie sa a cumenie je muzska zalezitost. Mozno este tak teenedzerky, alebo ked su zeny spolu na nejakej damskej jazde, na dovolenke ze vyslovene maju v tom zabavu.

jania023
2. apr 2025

To co ty povazujes za super neodolatelneho muza numusi byt super sexi pre ine zeny. A ze sa na neho nejaka pozrie neznamena ze je neodolatelny ale moze mat nieco co tajine. Napr retiazku, gombik na koseli nejaky spécial ci ja neviem jeden sivy vlas v brade ktory vycnieva a tajine ale to este neznamena ze ho hned vsetky chcu. AJ na neatraktivnych muzov sa pozera prave preto ze su tak skaredy aj tym zaujmu

andreatytler
2. apr 2025

Ja neviem baby, asi je to vekom ale mne su ti sexi chlapi v kalendaroch, alebo takych pozach s uhrancivym vyrazom na tvari skor na smiech.

jana_eyre_2
2. apr 2025

@andreatytler pre mňa tiež 😅 sú to komické pózy.. ja mám rada keď je chlap taký svojský..

andreatytler
2. apr 2025

@jana_eyre_2 Ano, a to je velmi tazke zistit letmym pohladom a tak nemas dovod sa za niekym otocit. Mne asi imponuje skromnost a tym padom ten chlap co o sebe vie ze je sexi a prezentuje to na verejnost nema sancu ma seriozne zaujat.

maury
2. apr 2025

Mojej kolegyni muž má veľkú charizmu, skutočne. To ešte aj sestričky a doktorky v nemocnici hovorili, ako dobre vyzerá a ona sa na tom smiala a povedala: ja viem. Tiež mnohé už pochválili môjho chlapa, dokonca jeho zadok. Keď si na to spomeniem, tak sa pritom usmievam. Ber to s nadhľadom. A skús popracovať na svojom sebavedomí.

pochod
2. apr 2025

Nuz ak budeš takto pokračovať tak tým znicis vas vzťah, ale na druhej strane budeš mat potom možnosť nájsť nejakého skaredsieho a nebudeš musieť žiarliť

diaamax
2. apr 2025

Ach jaj. Popracuj na sebavedomi. Istotne to neni tak ako pises, len tym, ze mas nizsie sebavedomie, tak zbytocne dramatizujes. Nejaka (e) sa mozno obzrie, ale to nejsu vsetky, vzdy a vsade… Ja osobne nemam rada fuzy a bradu (nemyslim mierne zastrihnute strnisko, ale tak 1 a viac cm) mne sa to proste nepaci a naozaj mi je z toho doslova ze zle. Ak vidim chlapa, co ma bradu v cope, kukam po nom ale skorej stylom pre Boha to fakt? ako och Boze pod sem a vezmi si ma…. Za to, ked by takyto dzentlmen vencil psa, na haviakovi byvh mohla aj oci nechat.

modrykolibrik
2. apr 2025

Ak ťa to upokojí môj chlap vyzeral za mlada otrasné. Nechal si narásť bradu, riadne schudol je to kus chlapa keďže je aj dosť vysoký a obzerajú sa za ním baby hlavne keď vystupuje z nášho bmw 😂 ( síce to je starý model ale však ktorá baba to zistí, auto má nezvyčajnú farbu).
Má však v práci kolegyňu ktorá keď zistila,že si našiel mňa tak sa ho snaží zviesť. Nič to somnou nerobí lebo môj chlap nehľadá vonkajšiu krásu ale vnutornu, miluje má nadovšetko a ja jeho a verím mu na 1000% pretože už mal toľko príležitostí a nikdy nič neskúšal.

enusamt
2. apr 2025

@letfenixa Colin Firth v Poprade? 👀👀 kedyyy? 😲

kiki68
2. apr 2025

@modrykolibrik mojho sa tiez jedna v praci snazila, no isla svinskym krokom, on nema problem povedat, ze nie.

letfenixa
2. apr 2025

@enusamt vieš čo, už je to hádam aj 20 rokov späť, nejaký historický film točil na Spiši.

keksik83
2. apr 2025

Krása je veeeľmi subjektívna vec, čo sa páči jednej, nepáči sa druhej. Žiarlivosť nikam nevedie. Muža si nemôžeš priviazat na reťaz, ak bude chcieť, tak ťa proste podvedie. Môjmu sa ženy aj doslova ponúkali, skúšali najrôznejšie finty, má prácu, v ktorej sa to krásnymi ženami len tak hemží, keby som mala uvažovať nad tým, s kým je, čo robí, tak som už dávno na psychiatrii. Že sa pozerajú absolútne nerieš, buď hrdá a hlavne nad vecou. Užívaj si.

stanislavicenka
3. apr 2025

@autorka prepac, mila autorka, to je tebou. Tiez mam (pre mna) pekneho muza, ale okolie si skuticne nevsimam😉. Raz som zaznamenala, ze sa na neho casnicka velmi milo usmievala v restike, aj sposob, ako sa s nim bavila🙂. Iba som mu povedala, ze s nim pekne flirtovala. On si to nevsimol. Ale bolo to mile.
Zato ty sa tvaris, ze vidis do pohladov, ci myslienok celej ulice, vzdy ked vyjdete von. Trochu cudne, nie?😉

zuzanna33
3. apr 2025

Problém je v prvom rade v tebe. Pokiaľ máte medzi sebou dôveru a ľúbite sa nieje dôvod na žiarlivosť. Hlavu hore úsmev na tvári. Nemôžeš manžela držať doma zamknutého on vie čo chce a ty musíš myslieť na to že je tvoj a to že sa ženy otočia usmejú nieje hriech možno to ani nieje na tvojho manžela a len si to namyslas.

mischy00
3. apr 2025

Ja neviem ci som vôbec stretala muža, z ktorého by som odpadla a zostala doslova paralyzovana. Skôr sa pozriem keď je muž pekne a fakt ze štýlovo oblečený, lebo toto stretnúť, to je dnes výnimka. Mozno by si vtedy nejaká manželka hovorila, že čumím na jej muža lebo je sexi a ja len pozerám aký má super outfit😁. A raz som tak pozerala na chlapika vo fitku ale tiež nie ze aký je sexi ale ako sa mu ukazovali svaly, som myslela ze také ani niesu na tele.