icon

Mám veriť partnerovi napriek minulosti?

Dnes o 12:29

Ahojte,už raz som to sem písala ale príspevok bol vymazaný,pretože to niekto označil za fejk.
Pred dva a pol rokom som sa zoznámila s terajším priateľom v práci.Bola som vydatá a mám 3 deti a prvé mám z prvého manželstva a dve z druhého.Ako to býva už sme boli ako kamaráti a proste stereotyp kým som nestretla terajšieho.Prišiel zo Slovenska do zahraničia za rodinou,pretože sa rozišiel s priateľkou.Priznal sa mi,že bral drogy mal problem s hraním a podobne.Strašne som sa zamilovala a behom pár týždňov už žil u mňa (žijem v podnajme v nemecku).Podala som o rozvod a moj ex si brava deti iba na vikendy a ostali sme v úplne super kamarátkou vzťahu.Par krát som riešila nieco s jeho ex po telefóne koli ich dieťaťu ale rozprávala mi,že ju aj týral koli drogam potom už aj fyzicky a vraj ma veľké dlhy porobené a podobne.No ku mne sa správa ako ku princeznej a aj k mojim deťom a verím,že už dva roky nič také nerobi ale začali sme sa dosť hádať koli peniazom.On tu zarába minimalku a keď všetko zaplatí,tak za neho doplácam este ďalšie dva týždne.Pohadala som sa aj s jeho ex za tie jej vymysly.Zobrali sme aj pôžičku a on si zobral leasing v hodnote 25 000e ,pretože môj bývalý mi auto zobral a nemali sme žiadne.Problem je,že nevie jazyk a ťažko mu zohnať inú prácu.Keď sem prišiel nemal absolutne nič a ja mam v pláne si brat aj hypo do budúcna ale jeho exx povie,že ma strašne veľa exekútorov na Slovensku.Myslite,že mam tomu veriť? Možno to robi naschvál.

anonym_915f42
Dnes o 14:00
@anonym_autor

@petronelag no preto sme sa začali sem tam hádať lebo mi vadí,že mu stačí jedna robota a ja sa obraciam ale môžem iba doobeda alebo cez víkend a on zatiaľ iba túto jednu kde ako cudzinec ma minimálnu mzdu.Lenze život a tri deti treba z niečoho platiť plus leasing a pôžičku 10 000e.Ja som tu dlhšie ako on už asi 9 rokov a do budúcna chcem riešiť aj hypotéku lebo ona sa smeje,že dobrého som si domov nasťahovala že tak jak na nich sral a roky im nedal absolutne nič,že to iste urobi aj mne

@anonym_autor a nenapadlo ti ani v kutiku duse, ze moze mat pravdu?

nyusika
Dnes o 14:09
@anonym_83b4ab

@anonym_autor takze pri tom naramnom sexe stiha iba jednu pracu chudacik?

@anonym_83b4ab no, ved je cudzinec 😀 😀

kks, ako keby vsetci cudzinci zarabali minimalkyu.

dievcicka ma trochu chyby vo svojom literarnom diele, na toto by si mala davat pozor

anonym_83b4ab
Dnes o 14:11
@nyusika

@anonym_83b4ab no, ved je cudzinec 😀 😀

kks, ako keby vsetci cudzinci zarabali minimalkyu.

dievcicka ma trochu chyby vo svojom literarnom diele, na toto by si mala davat pozor

@nyusika pise ze prisiel za nou, potom ze je tam uz 9 rokov

autor
Dnes o 14:12
@anonym_915f42

@anonym_autor a nenapadlo ti ani v kutiku duse, ze moze mat pravdu?

@anonym_915f42 neviem niekedy rozmýšľam nad tým aj sa pohádame ale on mi vždy povie ze ona je chorá a vždy bola ,že by mala ísť na psychiatriu že potrebuje robit iba zlo medzi nami a mne tiež príde,že nevie prekusnuť že už my sme jeho rodina a nikdy by sa k takej nevratil

autor
@anonym_83b4ab

@anonym_83b4ab ja som tu 9 rokov a on dva roky

nyusika
@anonym_83b4ab

@anonym_83b4ab ona je tam devat rokov, ak som sparavne pochopila....ale teda, strasna nuda to niekde musi byt, ked taketo srac.y niekto produkuje, na tomto sa ani opohadat neda. lebo 100 percent komentujucich ma ten isty nazor.

nyusika
Dnes o 14:13
@anonym_autor

@anonym_915f42 neviem niekedy rozmýšľam nad tým aj sa pohádame ale on mi vždy povie ze ona je chorá a vždy bola ,že by mala ísť na psychiatriu že potrebuje robit iba zlo medzi nami a mne tiež príde,že nevie prekusnuť že už my sme jeho rodina a nikdy by sa k takej nevratil

@anonym_autor podme sa zamysliet - kam by mal ist drogovo zavisli gambler ?

autor
Dnes o 14:14
@nyusika

@anonym_83b4ab ona je tam devat rokov, ak som sparavne pochopila....ale teda, strasna nuda to niekde musi byt, ked taketo srac.y niekto produkuje, na tomto sa ani opohadat neda. lebo 100 percent komentujucich ma ten isty nazor.

@nyusika ked sa sem chodíte hádať tak to vás ľutujem

anonym_83b4ab
Dnes o 14:14
@nyusika

@nyusika dnes je aj tak topka odfoteny klitoris, to dlho nikto nepresti

anonym_83b4ab
Dnes o 14:15
@anonym_autor

@anonym_autor na polutovanie si tu naozaj ty, bez ironie

autor
@nyusika

@anonym_autor podme sa zamysliet - kam by mal ist drogovo zavisli gambler ?

@nyusika no ale už dva roky nie je

nyusika
@anonym_autor

@anonym_autor mna netreba lutovat, ja nezijem s fetakom a gamblerom, ktoreho musim ja zivit

abbey1
Dnes o 14:16
@zmrzlinka2021

@abbey1
Deti nie sú pre veľa ľudí podstatné

@zmrzlinka2021 Veď toto. Mňa u žien vždy udivuje že nemajú v sebe taký ten prirodzený inštinkt chrániť svoje deti, i keby čo bolo.

nyusika
Dnes o 14:18
@anonym_autor

@nyusika no ale už dva roky nie je

@anonym_autor jasne, z cista jasna sa z neho bez liecenia stal anjel 😀 😀 😀

abbey1
Dnes o 14:18
@anonym_autor

@nyusika no ale on už feťak nie je a chodi do roboty a posiela výživné.Jeho ex mu robila peklo zo života a preto sa tak spustil.Ked je chlapovi dobre,tak neurobí také veci a ani detstvo nemal bohvie aké.Pri mne to nerobí.Jeho ex hovorila,ževraj aj k nej sa dobre správal preto sa nim mala po 2 rokoch dieta a až potom začal robiť toto ale musel mať dôvod na to.Mne sa zdá,že chce len špinu hadzat lebo je nešťastná a vraj ma partnera,tak asi na hovno ked sa stále miesa do nášho vzťahu 🤣

@anonym_autor Dristy, Dristy, Dristy.

nyusika
Dnes o 14:19
@anonym_83b4ab

@nyusika dnes je aj tak topka odfoteny klitoris, to dlho nikto nepresti

@anonym_83b4ab identicka tema tu bola nedavno, nahlasila som ju, dlho trvalo, kym ju admin zmazal - proste treba zvysit klikanost na reklamy, metodicke pokyny z vedenia su jasne

vymysli co najkontroverznejsiu diskusiu

autor
Dnes o 14:19
@abbey1

@zmrzlinka2021 Veď toto. Mňa u žien vždy udivuje že nemajú v sebe taký ten prirodzený inštinkt chrániť svoje deti, i keby čo bolo.

@abbey1 ja ich chránim a deti sa majú dobre ale nechcela som byť v nefunkcnom vzťahu aj keď sa to ex snazil zachrániť nebola som štastna.Najmensia ma 3 roky snáď nebudem čakať do dospelosti?

autor
Dnes o 14:21
@nyusika

@anonym_83b4ab identicka tema tu bola nedavno, nahlasila som ju, dlho trvalo, kym ju admin zmazal - proste treba zvysit klikanost na reklamy, metodicke pokyny z vedenia su jasne

vymysli co najkontroverznejsiu diskusiu

@nyusika nahláste si co chcete ale ja píšem čo sa reálne deje ,každý môže dostať druhu šancu a zmeniť sa ked veľmi chce a ma koli komu,keďže pred tým nemal

abbey1
Dnes o 14:21
@anonym_autor

@abbey1 ja ich chránim a deti sa majú dobre ale nechcela som byť v nefunkcnom vzťahu aj keď sa to ex snazil zachrániť nebola som štastna.Najmensia ma 3 roky snáď nebudem čakať do dospelosti?

@anonym_autor Nie, nečakaj. Divleč im domov bývalého feťaka na minimálne, ktorého poznáš mesiac a aj to z rýchlika.

autor
Dnes o 14:22
@abbey1

@anonym_autor Nie, nečakaj. Divleč im domov bývalého feťaka na minimálne, ktorého poznáš mesiac a aj to z rýchlika.

@abbey1 no už dva roky a zatiaľ žiadny problém okrem peňazí,čo je asi v každom vztahu

anonym_7a327a
Dnes o 14:24
@anonym_autor

@anonym_8a1abf nie nelieči sa ,keď sem prišiel sme sa dali dokopy skoro hneď asi o mesiac o dva už sme spolu bývali.Pred tým bral ale on tvrdí,že nebol závislý no jeho ex mi povedala,ževraj už to robil aj doma a že jej kradol peniaze a začal ju posledné dva roky aj napádať ale on zas povedal,že ho podvádzala a pila alkohol a že sa s nou nedalo normalne žiť.Ona dlhy nema žiadne na svoje meno vraj iba on má ale zas nema ju to čo trápiť už s nim nie je.Ona má aj svoje bývanie a on keď sem prišiel nemal ani vodičak aj to som mu ja doplatila.

@anonym_autor tak super, veď si ho nechaj, kašli na deti, plať mu čo treba, si perfektná👌

nyusika
Dnes o 14:24
@abbey1

@abbey1 ale no, asi zavidime - ved sa k nej sprava ako k princeznej.

ja len tak premyslam, ci z tej minimalky, ktora mu vydrzi nanajvys dva tyzdne a zvysok mesiaca ho kompletne zivi ona - ostane niekedy par grosov na to, aby ju (ako princeznu) pozval aspon na hranolky...

anonym_1c0baa
Dnes o 14:25
@anonym_autor

@nyusika nahláste si co chcete ale ja píšem čo sa reálne deje ,každý môže dostať druhu šancu a zmeniť sa ked veľmi chce a ma koli komu,keďže pred tým nemal

@anonym_autor jeho ex tiež určite nebola normálna, ak s ním bola, aj keď o ňom tvrdí toto a odbornú pomoc by naozaj potrebovala… ale ako sa vraví, tak na každom šplechu, pravdy trochu… obaja pravdepodobne zveličujú… naozaj ho odrež od peňazí na chvíľu a hneď uvidíš pravú tvár, možno sa ti potvrdí, že sa fakt zmenil a reči ex budeš pokojne ignorovať a možno zistíš, že ta berie ako bankomat a ďalšej bude hovoriť zas o tebe aka si psychopatka.. naozaj nie sú peniaze problém v každom vzťahu

abbey1
@nyusika

@abbey1 ale no, asi zavidime - ved sa k nej sprava ako k princeznej.

ja len tak premyslam, ci z tej minimalky, ktora mu vydrzi nanajvys dva tyzdne a zvysok mesiaca ho kompletne zivi ona - ostane niekedy par grosov na to, aby ju (ako princeznu) pozval aspon na hranolky...

@nyusika Ona kúpi zemiaky a urobí mu hranolky doma.

martinkatinka

Neverim, ze ti tvoj ex nepovedal na toto svoj nazor, ktory urcite nebol najlepsi. A neverim, ze bez reci necha svoje deti s takym clovekom.
A ty, otvor oci, princezna....

abbey1
Dnes o 14:26
@anonym_autor

@abbey1 no už dva roky a zatiaľ žiadny problém okrem peňazí,čo je asi v každom vztahu

@anonym_autor Nie, nie sú peniaze problém v každom vzťahu a nie zdravého chlapa by som neživila.
A áno, bála by som sa mať takého chlapa doma pri mojich deťoch.

autor
Dnes o 14:27
@anonym_1c0baa

@anonym_autor jeho ex tiež určite nebola normálna, ak s ním bola, aj keď o ňom tvrdí toto a odbornú pomoc by naozaj potrebovala… ale ako sa vraví, tak na každom šplechu, pravdy trochu… obaja pravdepodobne zveličujú… naozaj ho odrež od peňazí na chvíľu a hneď uvidíš pravú tvár, možno sa ti potvrdí, že sa fakt zmenil a reči ex budeš pokojne ignorovať a možno zistíš, že ta berie ako bankomat a ďalšej bude hovoriť zas o tebe aka si psychopatka.. naozaj nie sú peniaze problém v každom vzťahu

@anonym_1c0baa no ja som jej tiež povedala ,že ak toto je pravda všetko čo mi povedala,tak nie je normálna a je to iba jej problem ako dopadla ale ona zas tvrdí,že to ťažko pri takých manipulátoch a bola obeť týrania a zevraj preto ma upozorňuje aby som nedopadla tak isto ale ja viem ze nie,mne by raz urobil čo jej a už by letel.

autor
Dnes o 14:31
@martinkatinka

Neverim, ze ti tvoj ex nepovedal na toto svoj nazor, ktory urcite nebol najlepsi. A neverim, ze bez reci necha svoje deti s takym clovekom.
A ty, otvor oci, princezna....

@martinkatinka ja a môj ex mame super vzťah ale nikdy nebol chlap ako sa patrí,proste úplný flegmatik a sam priznal,že nebol najlepsi manzel q úprimne si zaslúžim šťastie.Jeho ex kontaktovala aj môjho ex a obidvom sa nám nezdá,že by bol na tom tak zle lebo ona povedala ze bral drogy denne,ona na neho robila,podvádzal ju kradol a bil ale tu nechápeme z toho lebo naozaj cela rodina ho ma rada a ako keby rozprávala o inom človeku.

anonym_b06fb2
Dnes o 14:31

@anonym_autor ber nohy na plecia lebo skončíš s exekútorom aj ty a nechceš takého neschopáka živiť ďalšie roky. Maj trochu hrdosti v sebe a daj mu kopačky prosím ťa.

martinkatinka
Dnes o 14:39
@anonym_autor

@martinkatinka ja a môj ex mame super vzťah ale nikdy nebol chlap ako sa patrí,proste úplný flegmatik a sam priznal,že nebol najlepsi manzel q úprimne si zaslúžim šťastie.Jeho ex kontaktovala aj môjho ex a obidvom sa nám nezdá,že by bol na tom tak zle lebo ona povedala ze bral drogy denne,ona na neho robila,podvádzal ju kradol a bil ale tu nechápeme z toho lebo naozaj cela rodina ho ma rada a ako keby rozprávala o inom človeku.

@anonym_autor potom je to super, pokojne ho podporuj dalej a zozer mu vsetky vyhovorky...