Mám veriť partnerovi napriek minulosti?
Ahojte,už raz som to sem písala ale príspevok bol vymazaný,pretože to niekto označil za fejk.
Pred dva a pol rokom som sa zoznámila s terajším priateľom v práci.Bola som vydatá a mám 3 deti a prvé mám z prvého manželstva a dve z druhého.Ako to býva už sme boli ako kamaráti a proste stereotyp kým som nestretla terajšieho.Prišiel zo Slovenska do zahraničia za rodinou,pretože sa rozišiel s priateľkou.Priznal sa mi,že bral drogy mal problem s hraním a podobne.Strašne som sa zamilovala a behom pár týždňov už žil u mňa (žijem v podnajme v nemecku).Podala som o rozvod a moj ex si brava deti iba na vikendy a ostali sme v úplne super kamarátkou vzťahu.Par krát som riešila nieco s jeho ex po telefóne koli ich dieťaťu ale rozprávala mi,že ju aj týral koli drogam potom už aj fyzicky a vraj ma veľké dlhy porobené a podobne.No ku mne sa správa ako ku princeznej a aj k mojim deťom a verím,že už dva roky nič také nerobi ale začali sme sa dosť hádať koli peniazom.On tu zarába minimalku a keď všetko zaplatí,tak za neho doplácam este ďalšie dva týždne.Pohadala som sa aj s jeho ex za tie jej vymysly.Zobrali sme aj pôžičku a on si zobral leasing v hodnote 25 000e ,pretože môj bývalý mi auto zobral a nemali sme žiadne.Problem je,že nevie jazyk a ťažko mu zohnať inú prácu.Keď sem prišiel nemal absolutne nič a ja mam v pláne si brat aj hypo do budúcna ale jeho exx povie,že ma strašne veľa exekútorov na Slovensku.Myslite,že mam tomu veriť? Možno to robi naschvál.
Sprav si deti ešte aj s týmto, tak jeho bývalá ti chce len dobre, čo by z toho mala, že si bude vymýšľať, nechápem máš kopu deti a naivná si extrémne, po dvoch rozvodoch, by bolo posledné, žeby som myslela na ďalšieho chlapa
@petronelag no preto sme sa začali sem tam hádať lebo mi vadí,že mu stačí jedna robota a ja sa obraciam ale môžem iba doobeda alebo cez víkend a on zatiaľ iba túto jednu kde ako cudzinec ma minimálnu mzdu.Lenze život a tri deti treba z niečoho platiť plus leasing a pôžičku 10 000e.Ja som tu dlhšie ako on už asi 9 rokov a do budúcna chcem riešiť aj hypotéku lebo ona sa smeje,že dobrého som si domov nasťahovala že tak jak na nich sral a roky im nedal absolutne nič,že to iste urobi aj mne
@anonym_autor Autorka ja len v skratke, lebo tie odpovede tvoje sa nedaju citat, nakolko si tak blba az to boli!!😳🙄😐
A vo zvysku suhlasim co ti tu zeny vsetko odpisali, to iste by som ti "nalozila" aj ja. Znic si zivot dobrovolne, ides dobrou cestou..Ako matka 3 deti tvoje myslenie a zodpovednost je na bode mrazu🙄🙏
@anonym_915f42 neviem niekedy rozmýšľam nad tým aj sa pohádame ale on mi vždy povie ze ona je chorá a vždy bola ,že by mala ísť na psychiatriu že potrebuje robit iba zlo medzi nami a mne tiež príde,že nevie prekusnuť že už my sme jeho rodina a nikdy by sa k takej nevratil
@anonym_autor A este k tomuto, fetak povie o svojej ex,ze je chora na hlavu? Ejha, to je ozaj sila😂😂 Naco by si ex vymyslala taketo veci, s ktorymi sa ani nesranduje, nieto este na vazno? No ale ked za teba hovori ťavicka medzi nohami, tam uz zial nepomoze dalsich 500 komentov ani svätena voda🤷♀️
Ja sa ani niektorým mužom absolútne nedivím, že väčšinu žien majú za totálne hlúpe sliepky...čim väčší luzer a viac červených čiar niekoľkokrát prekročených, tým ho viac ľúbi. 🙄
@anonym_autor A este k tomuto, fetak povie o svojej ex,ze je chora na hlavu? Ejha, to je ozaj sila😂😂 Naco by si ex vymyslala taketo veci, s ktorymi sa ani nesranduje, nieto este na vazno? No ale ked za teba hovori ťavicka medzi nohami, tam uz zial nepomoze dalsich 500 komentov ani svätena voda🤷♀️
@motylik2559 no ja si myslím,že nevie proste prežiť to ,že ma už inú rodinu a už ju nechce a nečakala,že si najde mňa a teraz robi scény.Sem tam sa ozve lebo však majú spolu dieta ale mne to vadí lebo ja mam pocit,že iba otravuje a stále splieta minulost na ktorú sme my už zabudli.Nadava mu do feťakov a do stroskotancov a už minule som si ho musela zastať lebo vôbec nie je taký akého ho ona opisuje.Ona je úplne k ničomu žena a nešťastná aj keď už ma novy vzťah a ma aj svoje bývanie vlastne ale ajtak sa mi zdá,že nám závidí šťastie.
Ja sa ani niektorým mužom absolútne nedivím, že väčšinu žien majú za totálne hlúpe sliepky...čim väčší luzer a viac červených čiar niekoľkokrát prekročených, tým ho viac ľúbi. 🙄
@enmery Z toho su potom tie incelovske vyplakavania, ako zeny nechcu dobrych chlapcov. Samozrejme, obcas sa najde zena, ktorej staci poriadne vyprasit dieru a rozum sa jej zastavi (presnejsie jeho zvysky), ale bezne to nie je.
@motylik2559 no ja si myslím,že nevie proste prežiť to ,že ma už inú rodinu a už ju nechce a nečakala,že si najde mňa a teraz robi scény.Sem tam sa ozve lebo však majú spolu dieta ale mne to vadí lebo ja mam pocit,že iba otravuje a stále splieta minulost na ktorú sme my už zabudli.Nadava mu do feťakov a do stroskotancov a už minule som si ho musela zastať lebo vôbec nie je taký akého ho ona opisuje.Ona je úplne k ničomu žena a nešťastná aj keď už ma novy vzťah a ma aj svoje bývanie vlastne ale ajtak sa mi zdá,že nám závidí šťastie.
@anonym_autor A preco to pises sem ? Poradit nechces a nepotrebujes, varovania ignorujes, realitu popieras, co je tvoj ciel ? Pochvalit sa, ako si kvalitne vytrtkana sockou s minimalkou a dlhmi a alimentami ?
Sprav si deti ešte aj s týmto, tak jeho bývalá ti chce len dobre, čo by z toho mala, že si bude vymýšľať, nechápem máš kopu deti a naivná si extrémne, po dvoch rozvodoch, by bolo posledné, žeby som myslela na ďalšieho chlapa
@zuzubb007 bývalá a dobre 🤣ved je hotová,že ma novy vztah a snaží sa nás rozdeliť
Drogy už neberie určite,verím ze pri mne nebude pretože ja mu nerobím to,čo jeho ex a veľa záleží aj od ženy.Ona sa mi smeje,ževraj som si matka Tereza nasťahovala domov chudáka a konečne sa o neho ma kto starať a že mi môže len ďakovať že ich nechal na pokoji ale podla mňa to robi zo žiarlivosti a naschvál ubližuje,pretože nechce vidieť,že je šťastný s niekym iným.
@anonym_autor Počúvaj, otvor si nejaké podcasty, youtube, kde hovoria nešťastné ženy svoje príbehy a vyjadrujú sa k tomu odborníci.
Nie, či ju týral a okrádaťl, nezáleží od ženy. Je to charakter a osobnosť chlapa. Ešte žiadna žena u takéhoto nedopadla dobre, takto začínal aj s ex. Je to choré, ale ženy ako ty si myslia, že ste tak špeciálne, že z hovädo sa stane super chlap-nestane. A teba čaká ale že taký pád na pysky, že sa už toho asi už nikdy nepozbieraš. Ono by to všetko nevadilo, keby v tom neboli zahrnuté 3 NEVINNÉ deti!
Ex ma palec hore, že sa pokúsila Ťa varovať pred peklom.
Raz budeš ešte horko plakať, že si ju nepočúvala.
@zuzubb007 bývalá a dobre 🤣ved je hotová,že ma novy vztah a snaží sa nás rozdeliť
@anonym_autor prečo by vás chcela rozdeliť? Prečo jej vôbec dvíhaš keď si taká spokojná?
@anonym_autor Autorka, zi si v svojom nezodpovednom sne aj dalej, dotuj ho aj dalej. Vies co? Na tieto tvoje naivne blbe odpovede ti poviem len tolko- nehaj si ho, aspon o jedneho nepouzitelneho chlapa do zivota menej😂🤷♀️
Stretla som sa uz s kadecim, ale nehnevaj sa, s takto strasne hlupou zenou ako si ty este nie!
@anonym_autor aj moj ex nadával na svoju exku. A nakoniec vyslo najavo, ze on je ten debil a nie ona 😂 vsak uvidíš neskôr, ked ťa zmanipuluje ani nebudeš vediet kedy a ako a padneš na uplne dno, z ktorého sa len ťažko bez pomoci pozbieraš.
@anonym_autor áno to určite je hotová, mať doma gemblera a drogovo závislého, to je určite snom každej ženy, to vážne si tak blbá?, keby som mala takého magora doma a skúsenosti s ním, tiež súčasnej partnerke by som chcela otvoriť oči, pokiaľ je žena normálna, ale tebe darmo radiť sama uvidíš, jedine ľutujem tvoje deti, mala by si sa zamerať na ne, a nie na to komu ďalšiemu roztvoriš nôžky
@anonym_autor ja lenže, načo tu pre pána pleties stále jeho ex? Nikoho z nás ona vôbec nezaujíma. Každá ti tu už povedala co máš alebo nemáš robiť. Nikto sa ta nepýta na jeho ex, a ty tu o nej splietas stále dokola v každej vete 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@anonym_1c0baa no ja som jej tiež povedala ,že ak toto je pravda všetko čo mi povedala,tak nie je normálna a je to iba jej problem ako dopadla ale ona zas tvrdí,že to ťažko pri takých manipulátoch a bola obeť týrania a zevraj preto ma upozorňuje aby som nedopadla tak isto ale ja viem ze nie,mne by raz urobil čo jej a už by letel.
@anonym_autor ale to stále neznamená, že on je ukážkový partner… či jej veríš alebo nie o násilí je jedno, pokiaľ tebe neubližuje, ok… ale čo sa týka financií, tak toto by bol pre mňa veľký prúser, už si sa kvôli nemu zadĺžila a toto sa bude len nabaľovať, finančne je zjavne negramotný, auto mu nestačilo jazdené staré za pár drobných napríklad?…navyse za tie 2 roky sa ten jazyk mohol určite naučiť a mohol byt úplne inde, ak sa teda vyhovára na to…láska je krásna vec, ale keď nebude dať deťom čo do úst, tak ťa nezachráni
@anonym_autor však samozrejme že mu je u Teba dobre keď ho má kto živiť,
@1andrea111 presne. Sprava sa k autorke ako ku princeznej lebo ona ho dotuje...zivi
Clovece, ty budes nejaky expert v tom, ako si dodrbkat zivot😅5 deti, 3 chlap, lizing, podnajom... Nebolo by ti lepsie dat si s chlapmi pokoj, povenovat sa detom na ktore mas este dosah, urcite tam mas resty pri takych striedackach oteckov, haras sa ako taka sucka... 🐶Kde budes byvat na stare kolena, aspon na garzonku zamakaj!
Clovece, ty budes nejaky expert v tom, ako si dodrbkat zivot😅5 deti, 3 chlap, lizing, podnajom... Nebolo by ti lepsie dat si s chlapmi pokoj, povenovat sa detom na ktore mas este dosah, urcite tam mas resty pri takych striedackach oteckov, haras sa ako taka sucka... 🐶Kde budes byvat na stare kolena, aspon na garzonku zamakaj!
@anonym_46ccf1 no mala by som zdediť po starom otcovi dom a v garsónke by som nikdy nebývala ,teraz žijeme v 4 izbovom obrovskom byte a deti mám 3 a on ma 1
@rybkoava mam 32
@anonym_autor nič v zlom, ale si ešte mladá a už si toho stihla dosť. Mala by si, si dať pozor koho púšťaš do svojho života a života tvojich detí. Ešte si mladá a nie si odkázaná, zobrať prvé čo sa Ti ponúkne. Viem, že máš ružové okuliare, no pozor aby nespadli, keď už bude neskoro. A hlavne si už neber žiadny úver, doba je zlá a keď sa rozidete, tak tebe ostanú dlhy a on bude vysmiaty. Vieš, ako sa hovorí, keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú...
@anonym_46ccf1 no mala by som zdediť po starom otcovi dom a v garsónke by som nikdy nebývala ,teraz žijeme v 4 izbovom obrovskom byte a deti mám 3 a on ma 1
@anonym_autor a teraz tú o červenej čiapočke
@anonym_autor ci ma exekúcie si vies overit. Daj si do googla register exekúcii a zadaj tam jeho meno. Alebo sa vypis sa aj vyžiadať. Moze to tvoj priatel spravit a ukazat ti vypis, ci ma alebo nema exekúcie. To je prve co by som spravila pri pochybnostiach o jeho exekuciach. Hned budes vediet ci ex hovori pravdu. A potom sa k tomu mozes postavit ako chces. Dalsia vec je otazka ako sa stara o svoje dieta? Chodi za nim? Plati vyzivne? Co sa tyka bitiek jeho ex, urcite tam nieco take bolo. Lebo ako si pisala, Ved ho podvádzala 🤔🤔. No takze s nim ziadnu pozicku a s nim ziadny uver a ani nehnutelnsoti. Ty si ries svoje a svoje deti.
@anonym_autor ja sa nedivím,že toto bolo označené ako fejk...taká hlúpa nemôže byť žiadna žena...alebo môže?🙈🙈
@anonym_autor Preco by si ex vymyslala? Nieco na to bude pravda. Ze ho ona podvadzala? To tvrdi kazdy rozvedeny chlap,aka harpia bola byvala. Smutne je uz len to,ze sa chlap odtrepe za milenkou do zahranicia a vykasle sa na svoje dieta. To by ma trapilo,ze mam vedla seba chlapa,ktory sa vykaslal na vlastne dieta. Jemu nechyba cas s dietatom?
@anonym_autor ci ma exekúcie si vies overit. Daj si do googla register exekúcii a zadaj tam jeho meno. Alebo sa vypis sa aj vyžiadať. Moze to tvoj priatel spravit a ukazat ti vypis, ci ma alebo nema exekúcie. To je prve co by som spravila pri pochybnostiach o jeho exekuciach. Hned budes vediet ci ex hovori pravdu. A potom sa k tomu mozes postavit ako chces. Dalsia vec je otazka ako sa stara o svoje dieta? Chodi za nim? Plati vyzivne? Co sa tyka bitiek jeho ex, urcite tam nieco take bolo. Lebo ako si pisala, Ved ho podvádzala 🤔🤔. No takze s nim ziadnu pozicku a s nim ziadny uver a ani nehnutelnsoti. Ty si ries svoje a svoje deti.
@betulinka1 no ona tvrdí ževraj ma exekúciu za úver 15 000e,ktorý neplatí a potom ešte za zdravotnú a ešte tri ďalšie exekúcie ale s Nemeckom to nemá nič spoločné a trvalý pobyt má už tu.Čo sa tyka jeho dieťaťa tak chodi raz za čas na Slovensko ale nema toľko peňazí na cesty,takže aj to hradim ja.Jeho dcéru si nebravame,keďže ju jej matka nevie vychovať a aj keď sme si ju bravali robila zle mojim deťom a ja som jedného dňa povedala ,že dosť a odvtedy ju jej matka k nám ani nedava,lebo vraj mala mala psychické problémy koli nám ale zas chcela na seba upozorniť.Peniaze posiela 350e mesačne co ide z môjho účtu a chodi ako sa mu podarí.
@anonym_autor Preco by si ex vymyslala? Nieco na to bude pravda. Ze ho ona podvadzala? To tvrdi kazdy rozvedeny chlap,aka harpia bola byvala. Smutne je uz len to,ze sa chlap odtrepe za milenkou do zahranicia a vykasle sa na svoje dieta. To by ma trapilo,ze mam vedla seba chlapa,ktory sa vykaslal na vlastne dieta. Jemu nechyba cas s dietatom?
@marca12 my sme sa snažili aj sme si ju brali na prázdniny ale urobila tu také veci že nadávala na moje deti a zatrhla som to a jej matka teraz už nedovoli stretnutia ,lebo mala mala po tom psychické problémy a už dala úplný zákaz pritom by sa tu mala dobre....na dovolenku sme ju nezobrali lebo sme nevedeli,čo očakávať ked je nevychovana a nie je ako moje dievčatá a mater ju hucka proti mne a mojim deťom
A to sa oplatí!!!!!😂😂 Už chápem prečo si niekto myslel, že táto téma je fake. To ani nie je možné . Mozog ako ementál.

@martinkatinka ja a môj ex mame super vzťah ale nikdy nebol chlap ako sa patrí,proste úplný flegmatik a sam priznal,že nebol najlepsi manzel q úprimne si zaslúžim šťastie.Jeho ex kontaktovala aj môjho ex a obidvom sa nám nezdá,že by bol na tom tak zle lebo ona povedala ze bral drogy denne,ona na neho robila,podvádzal ju kradol a bil ale tu nechápeme z toho lebo naozaj cela rodina ho ma rada a ako keby rozprávala o inom človeku.
@anonym_autor To nemôžte veriť mu všetko, čo povie, lebo to všetky ženy, čo si našli rozvedeného muža, tak hovorili, že ako im narozprávali tí muži o predošlých ženách rôzne historky a nebola to pravda, oni sa tí muži snažia zvaliť vinu na predošlé ženy.
A treba sa trochu aj chrániť pred veľkými pôžičkami a leasingom, lebo už aj to je dosť veľa splácať z vašich príjmov.