Mám veriť partnerovi napriek minulosti?
Ahojte,už raz som to sem písala ale príspevok bol vymazaný,pretože to niekto označil za fejk.
Pred dva a pol rokom som sa zoznámila s terajším priateľom v práci.Bola som vydatá a mám 3 deti a prvé mám z prvého manželstva a dve z druhého.Ako to býva už sme boli ako kamaráti a proste stereotyp kým som nestretla terajšieho.Prišiel zo Slovenska do zahraničia za rodinou,pretože sa rozišiel s priateľkou.Priznal sa mi,že bral drogy mal problem s hraním a podobne.Strašne som sa zamilovala a behom pár týždňov už žil u mňa (žijem v podnajme v nemecku).Podala som o rozvod a moj ex si brava deti iba na vikendy a ostali sme v úplne super kamarátkou vzťahu.Par krát som riešila nieco s jeho ex po telefóne koli ich dieťaťu ale rozprávala mi,že ju aj týral koli drogam potom už aj fyzicky a vraj ma veľké dlhy porobené a podobne.No ku mne sa správa ako ku princeznej a aj k mojim deťom a verím,že už dva roky nič také nerobi ale začali sme sa dosť hádať koli peniazom.On tu zarába minimalku a keď všetko zaplatí,tak za neho doplácam este ďalšie dva týždne.Pohadala som sa aj s jeho ex za tie jej vymysly.Zobrali sme aj pôžičku a on si zobral leasing v hodnote 25 000e ,pretože môj bývalý mi auto zobral a nemali sme žiadne.Problem je,že nevie jazyk a ťažko mu zohnať inú prácu.Keď sem prišiel nemal absolutne nič a ja mam v pláne si brat aj hypo do budúcna ale jeho exx povie,že ma strašne veľa exekútorov na Slovensku.Myslite,že mam tomu veriť? Možno to robi naschvál.
@zuzubb007 bývalá a dobre 🤣ved je hotová,že ma novy vztah a snaží sa nás rozdeliť
@anonym_autor bývalá ti určite závidí😁😂
Taký chlap, to je terno!
@anonym_autor Takze este lepsie. Ty si zakazali jeho dcere stretavat sa s otcom. Tak nech chodi on za dcerou. Neobhajuj ho,keby chcel,stretava sa s nou.
@marca12 on sa stretáva sam s nou lebo jej matka na tom trvá ale keďže sme ďalej tak ako sa dá alebo ideme na Slovensko tak vtedy za nou ide na dve tri hodinky a volavaju inak spolu.
@anonym_autor bývalá ti určite závidí😁😂
Taký chlap, to je terno!
@katkazatka no áno lebo už dva roky otravuje a stále píše môjmu chlapovi ,riešia väčšinou malú ale ajtak stále otravuje a sere sa kde netreba aby si platil dlhy a podobne veci ale ju už to nemá čo zaujímať,pri nej neprestal fetovat a to ju sere že nedokázala čo ja.Malu sme nezobrali na dovolenku lebo sa správala ku mne a k mojim deťom jak k odpadu aj vtedy nás napadla lebo panička s nou chodi na dve tri dovolenky ročne a asi jej nestačí tak nás ešte osočuje že čo je to za chlapa ked zoberie cudzie deti a nie svoje...už dávno sú není cudzie
Blbi lidi, taky lidi… presne vyjadrenie na teba autorka. Ja len ľutujem tie deti.
@katkazatka no áno lebo už dva roky otravuje a stále píše môjmu chlapovi ,riešia väčšinou malú ale ajtak stále otravuje a sere sa kde netreba aby si platil dlhy a podobne veci ale ju už to nemá čo zaujímať,pri nej neprestal fetovat a to ju sere že nedokázala čo ja.Malu sme nezobrali na dovolenku lebo sa správala ku mne a k mojim deťom jak k odpadu aj vtedy nás napadla lebo panička s nou chodi na dve tri dovolenky ročne a asi jej nestačí tak nás ešte osočuje že čo je to za chlapa ked zoberie cudzie deti a nie svoje...už dávno sú není cudzie
@anonym_autor jasné, že ju žerie o aké zlatíčko prišla. Sprostá bola, ze takého chlapa nechala ujsť. Podľa mňa ti ho každá žena závidí. Mať doma zadĺženého feťáka, to musí byť úžasný pocit.🥰
@anonym_autor jasné, že ju žerie o aké zlatíčko prišla. Sprostá bola, ze takého chlapa nechala ujsť. Podľa mňa ti ho každá žena závidí. Mať doma zadĺženého feťáka, to musí byť úžasný pocit.🥰
@katkazatka ja vidím ze dva roky je čistý a dva roky z jeho roboty chodia peniaze na môj účet a nerobí nič zlé,takže problém je asi aj niekde inde ako v ňom
@katkazatka ja vidím ze dva roky je čistý a dva roky z jeho roboty chodia peniaze na môj účet a nerobí nič zlé,takže problém je asi aj niekde inde ako v ňom
@anonym_autor len aby si nebola jedného dňa veľmi prekvapená ...
@anonym_autor Hej, hej, problem bude urcite niekde inde a nie v nom🤦♀️.
Pocuvaj, ty si nasla v nom svoju zivotnu „vyhru?“ Aby zena s 3 detmi, ktora je rozvedena, dotovala kazdy mesiac 2 tyzdne nejakeho chlapa, tak taku este nehrali. Myslim, ze tu plati, aky isiel, taku nasiel. Vy dvaja ste si sadli, stratene 2 existencie.
@anonym_autor Ty si dobre mimo. Tak hlupu a naivnu zenu som uz davno nevidela.
@abbey1 no už dva roky a zatiaľ žiadny problém okrem peňazí,čo je asi v každom vztahu
@anonym_autor tak to sa riadne mylis. Peniaze vobec nie su problem v kazdom vztahu. Tam, kde si ludia navzajom neklamu a nekradnu a este k tomu nezarabaju minimalku, peniaze problem nie su.
Ja mam na teba tolko otazok... Ak si si taka ista vasou laskou, na co sa bavis s jeho ex? To ste akoze kamaratky?
Co znamena, ze sa k tebe sprava ako k princeznej? Ze je hniky pohnut ritou, aby ta mohol napr.vziat aspon na posranu veceru, alebo celu rodinu so 4 detmi (ano, mate 4, nie 3, ako si naratala ty) na vylet? To je ozaj princ na bielom koni 🙈
Fetak a gambler... To je najhorsia kombinacia. Este by som skor verila, ze skoncil s drogami, ale gamblerstvo je masaker... Ale aspon ty nemusis vahat, spekulovat, mozes si byt v tomto pripade celkom ista, ze s takymito zavislostami (a este toto dvojkombo) sa nekonci len tak bez liecenia, bez pomoci, len z cista jasna, lebo sa zamiloval do tej pravej.
Z tohto prispevku mi vyplyva, ze bud si najhlupejsia zena, aku v tom Nemecku mohol stretnut, alebo je to zle vymyslena storka
Je mozne aby si bola tak strasne blba??Jasne ze hovori ex pravdu a keby aj mala niekoho ineho je to jej vec.Ak jej kradol prachy,fetoval,a napadal ju za to ze mu nechcela dat prachy to ho ospravedlnuje?hupa zena.
@anonym_autor prides mi velmi hlupa. Veta, ako strasne si sa zmailovala, tomu len nasvedcuje. Mas 3 deti s dvomi muzmi a domov, domov k detom doteperis ineho. Ked uz nic by mi bolo vsetko jedno, nie je mi jedno, co si myslia o mne moje deti. Ako na teba vlastne budu nazerat, teraz, neskor
@martinkatinka ja a môj ex mame super vzťah ale nikdy nebol chlap ako sa patrí,proste úplný flegmatik a sam priznal,že nebol najlepsi manzel q úprimne si zaslúžim šťastie.Jeho ex kontaktovala aj môjho ex a obidvom sa nám nezdá,že by bol na tom tak zle lebo ona povedala ze bral drogy denne,ona na neho robila,podvádzal ju kradol a bil ale tu nechápeme z toho lebo naozaj cela rodina ho ma rada a ako keby rozprávala o inom človeku.
@anonym_autor ved aj ty na neho robis a to ani manzelia nie ste 😀
@anonym_autor Ak chodia jeho peniaze z vyplaty na tvoj ucet kvoli tomu, aby mu na jeho ucet nesiahol exekutor, tak ti gratulujem, pachas trestny cin kratenia veritela ...
V živote by som byvaleho agresora a narkomana nenastahovala ku svojim detom. V Živote !!!
V živote by som byvaleho agresora a narkomana nenastahovala ku svojim detom. V Živote !!!
@anonym_7602ef a čo keď si jeho bývalá iba vymýšľa?s drogami sa mi priznal že mal s tým skusenosť
@anonym_7602ef a čo keď si jeho bývalá iba vymýšľa?s drogami sa mi priznal že mal s tým skusenosť
@anonym_autor myslim si, ze ked si sem prisla po radu, sama citis, vnimas, ze nirco nie je ok. Ale vraciam sa k prvotnej myslienke, proste nie si chytra zena
@anonym_autor Ak chodia jeho peniaze z vyplaty na tvoj ucet kvoli tomu, aby mu na jeho ucet nesiahol exekutor, tak ti gratulujem, pachas trestny cin kratenia veritela ...
@patrike a čo majú dlhy na Slovensku spojené s Nemeckom ak to je teda pravda čo ona vraví?tu pracuje a dali mu aj leasing na jeho meno
@patrike a čo majú dlhy na Slovensku spojené s Nemeckom ak to je teda pravda čo ona vraví?tu pracuje a dali mu aj leasing na jeho meno
@anonym_autor Dlznik proste zatajuje svoje prijmy. Nezalezi na tom, ci zaraba v Nemecku alebo na Slovensku. Pozistuj si viac, ake ma exekucie a dlhy na Slovensku, to sa neda do nekonecna skryvat pred uradmi a exekutormi.
@motylik2559 no ja si myslím,že nevie proste prežiť to ,že ma už inú rodinu a už ju nechce a nečakala,že si najde mňa a teraz robi scény.Sem tam sa ozve lebo však majú spolu dieta ale mne to vadí lebo ja mam pocit,že iba otravuje a stále splieta minulost na ktorú sme my už zabudli.Nadava mu do feťakov a do stroskotancov a už minule som si ho musela zastať lebo vôbec nie je taký akého ho ona opisuje.Ona je úplne k ničomu žena a nešťastná aj keď už ma novy vzťah a ma aj svoje bývanie vlastne ale ajtak sa mi zdá,že nám závidí šťastie.
@anonym_autor tak si precitaj nazov tejto temy a aj tvoj uvodny prispevok, z ktoreho vyplyva, ze ty nevies, ci mozes svojmu partnerovi verit a este raz nas tu skus vsetkych presvedčiť o vasom stasti 🫶🤦
@anonym_autor toto nemyslíš vážne 🙈, Ty si ozaj troll alebo ja už ani neviem, ako nazvať tak nezodpovednú naivnú ženu. Takže, keď narobí dlhy v Nemecku, tak sa presťahujte inde. Dievča zlaté tebe niet pomoci, Ty si úplne mimo reality.
Že som si ja nenašiel takú ženu, čo by za mňa všetko platila...
Dúfam, že tvoj dedko bude mat dosť rozumu a dom nezdedíš. Pretože TY si tak mimo, že by si ho napísala naňho a on by ho celý prefetoval a pregemblil. Akurát má teší, že deti majú normálneho otca a budú mať kam ísť, keď sa rodeo s týmto chlapom naplno začne.
Dúfam, že tvoj dedko bude mat dosť rozumu a dom nezdedíš. Pretože TY si tak mimo, že by si ho napísala naňho a on by ho celý prefetoval a pregemblil. Akurát má teší, že deti majú normálneho otca a budú mať kam ísť, keď sa rodeo s týmto chlapom naplno začne.
@enmery prečo by sa malo začať? To čo žil s bývalou je ich minulosť a nemá nič spoločné s našim terajším životom.To,že to robil jej ešte neznamená,že začne aj mne.Ona si za to môže sama a ak je to pravda načo to tolerovala 10 rokov?Ja som si dala podmienky a zatiaľ dva roky je všetko jak má byť a nič z toho,čo ona rozprava mne nerobí.Ako je to možné?

@marca12 my sme sa snažili aj sme si ju brali na prázdniny ale urobila tu také veci že nadávala na moje deti a zatrhla som to a jej matka teraz už nedovoli stretnutia ,lebo mala mala po tom psychické problémy a už dala úplný zákaz pritom by sa tu mala dobre....na dovolenku sme ju nezobrali lebo sme nevedeli,čo očakávať ked je nevychovana a nie je ako moje dievčatá a mater ju hucka proti mne a mojim deťom
@anonym_autor Takze este lepsie. Ty si zakazali jeho dcere stretavat sa s otcom. Tak nech chodi on za dcerou. Neobhajuj ho,keby chcel,stretava sa s nou.