icon

Mám veriť partnerovi napriek minulosti?

17. mar 2026

Ahojte,už raz som to sem písala ale príspevok bol vymazaný,pretože to niekto označil za fejk.
Pred dva a pol rokom som sa zoznámila s terajším priateľom v práci.Bola som vydatá a mám 3 deti a prvé mám z prvého manželstva a dve z druhého.Ako to býva už sme boli ako kamaráti a proste stereotyp kým som nestretla terajšieho.Prišiel zo Slovenska do zahraničia za rodinou,pretože sa rozišiel s priateľkou.Priznal sa mi,že bral drogy mal problem s hraním a podobne.Strašne som sa zamilovala a behom pár týždňov už žil u mňa (žijem v podnajme v nemecku).Podala som o rozvod a moj ex si brava deti iba na vikendy a ostali sme v úplne super kamarátkou vzťahu.Par krát som riešila nieco s jeho ex po telefóne koli ich dieťaťu ale rozprávala mi,že ju aj týral koli drogam potom už aj fyzicky a vraj ma veľké dlhy porobené a podobne.No ku mne sa správa ako ku princeznej a aj k mojim deťom a verím,že už dva roky nič také nerobi ale začali sme sa dosť hádať koli peniazom.On tu zarába minimalku a keď všetko zaplatí,tak za neho doplácam este ďalšie dva týždne.Pohadala som sa aj s jeho ex za tie jej vymysly.Zobrali sme aj pôžičku a on si zobral leasing v hodnote 25 000e ,pretože môj bývalý mi auto zobral a nemali sme žiadne.Problem je,že nevie jazyk a ťažko mu zohnať inú prácu.Keď sem prišiel nemal absolutne nič a ja mam v pláne si brat aj hypo do budúcna ale jeho exx povie,že ma strašne veľa exekútorov na Slovensku.Myslite,že mam tomu veriť? Možno to robi naschvál.

marca12
17. mar 2026
@anonym_autor

@marca12 my sme sa snažili aj sme si ju brali na prázdniny ale urobila tu také veci že nadávala na moje deti a zatrhla som to a jej matka teraz už nedovoli stretnutia ,lebo mala mala po tom psychické problémy a už dala úplný zákaz pritom by sa tu mala dobre....na dovolenku sme ju nezobrali lebo sme nevedeli,čo očakávať ked je nevychovana a nie je ako moje dievčatá a mater ju hucka proti mne a mojim deťom

@anonym_autor Takze este lepsie. Ty si zakazali jeho dcere stretavat sa s otcom. Tak nech chodi on za dcerou. Neobhajuj ho,keby chcel,stretava sa s nou.

katkazatka
17. mar 2026
@anonym_autor

@zuzubb007 bývalá a dobre 🤣ved je hotová,že ma novy vztah a snaží sa nás rozdeliť

@anonym_autor bývalá ti určite závidí😁😂
Taký chlap, to je terno!

autor
17. mar 2026
@marca12

@anonym_autor Takze este lepsie. Ty si zakazali jeho dcere stretavat sa s otcom. Tak nech chodi on za dcerou. Neobhajuj ho,keby chcel,stretava sa s nou.

@marca12 on sa stretáva sam s nou lebo jej matka na tom trvá ale keďže sme ďalej tak ako sa dá alebo ideme na Slovensko tak vtedy za nou ide na dve tri hodinky a volavaju inak spolu.

autor
17. mar 2026
@katkazatka

@anonym_autor bývalá ti určite závidí😁😂
Taký chlap, to je terno!

@katkazatka no áno lebo už dva roky otravuje a stále píše môjmu chlapovi ,riešia väčšinou malú ale ajtak stále otravuje a sere sa kde netreba aby si platil dlhy a podobne veci ale ju už to nemá čo zaujímať,pri nej neprestal fetovat a to ju sere že nedokázala čo ja.Malu sme nezobrali na dovolenku lebo sa správala ku mne a k mojim deťom jak k odpadu aj vtedy nás napadla lebo panička s nou chodi na dve tri dovolenky ročne a asi jej nestačí tak nás ešte osočuje že čo je to za chlapa ked zoberie cudzie deti a nie svoje...už dávno sú není cudzie

lucia147852
17. mar 2026

Blbi lidi, taky lidi… presne vyjadrenie na teba autorka. Ja len ľutujem tie deti.

katkazatka
17. mar 2026
@anonym_autor

@katkazatka no áno lebo už dva roky otravuje a stále píše môjmu chlapovi ,riešia väčšinou malú ale ajtak stále otravuje a sere sa kde netreba aby si platil dlhy a podobne veci ale ju už to nemá čo zaujímať,pri nej neprestal fetovat a to ju sere že nedokázala čo ja.Malu sme nezobrali na dovolenku lebo sa správala ku mne a k mojim deťom jak k odpadu aj vtedy nás napadla lebo panička s nou chodi na dve tri dovolenky ročne a asi jej nestačí tak nás ešte osočuje že čo je to za chlapa ked zoberie cudzie deti a nie svoje...už dávno sú není cudzie

@anonym_autor jasné, že ju žerie o aké zlatíčko prišla. Sprostá bola, ze takého chlapa nechala ujsť. Podľa mňa ti ho každá žena závidí. Mať doma zadĺženého feťáka, to musí byť úžasný pocit.🥰

autor
17. mar 2026
@katkazatka

@anonym_autor jasné, že ju žerie o aké zlatíčko prišla. Sprostá bola, ze takého chlapa nechala ujsť. Podľa mňa ti ho každá žena závidí. Mať doma zadĺženého feťáka, to musí byť úžasný pocit.🥰

@katkazatka ja vidím ze dva roky je čistý a dva roky z jeho roboty chodia peniaze na môj účet a nerobí nič zlé,takže problém je asi aj niekde inde ako v ňom

bessie12
17. mar 2026
@anonym_autor

@katkazatka ja vidím ze dva roky je čistý a dva roky z jeho roboty chodia peniaze na môj účet a nerobí nič zlé,takže problém je asi aj niekde inde ako v ňom

@anonym_autor len aby si nebola jedného dňa veľmi prekvapená ...

watermelon
17. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Hej, hej, problem bude urcite niekde inde a nie v nom🤦‍♀️.
Pocuvaj, ty si nasla v nom svoju zivotnu „vyhru?“ Aby zena s 3 detmi, ktora je rozvedena, dotovala kazdy mesiac 2 tyzdne nejakeho chlapa, tak taku este nehrali. Myslim, ze tu plati, aky isiel, taku nasiel. Vy dvaja ste si sadli, stratene 2 existencie.

marca12
17. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ty si dobre mimo. Tak hlupu a naivnu zenu som uz davno nevidela.

lindusss2016
18. mar 2026
@anonym_autor

@abbey1 no už dva roky a zatiaľ žiadny problém okrem peňazí,čo je asi v každom vztahu

@anonym_autor tak to sa riadne mylis. Peniaze vobec nie su problem v kazdom vztahu. Tam, kde si ludia navzajom neklamu a nekradnu a este k tomu nezarabaju minimalku, peniaze problem nie su.
Ja mam na teba tolko otazok... Ak si si taka ista vasou laskou, na co sa bavis s jeho ex? To ste akoze kamaratky?
Co znamena, ze sa k tebe sprava ako k princeznej? Ze je hniky pohnut ritou, aby ta mohol napr.vziat aspon na posranu veceru, alebo celu rodinu so 4 detmi (ano, mate 4, nie 3, ako si naratala ty) na vylet? To je ozaj princ na bielom koni 🙈
Fetak a gambler... To je najhorsia kombinacia. Este by som skor verila, ze skoncil s drogami, ale gamblerstvo je masaker... Ale aspon ty nemusis vahat, spekulovat, mozes si byt v tomto pripade celkom ista, ze s takymito zavislostami (a este toto dvojkombo) sa nekonci len tak bez liecenia, bez pomoci, len z cista jasna, lebo sa zamiloval do tej pravej.
Z tohto prispevku mi vyplyva, ze bud si najhlupejsia zena, aku v tom Nemecku mohol stretnut, alebo je to zle vymyslena storka

maminkadeticiek
18. mar 2026

Je mozne aby si bola tak strasne blba??Jasne ze hovori ex pravdu a keby aj mala niekoho ineho je to jej vec.Ak jej kradol prachy,fetoval,a napadal ju za to ze mu nechcela dat prachy to ho ospravedlnuje?hupa zena.

stanislavicenka
18. mar 2026

@anonym_autor prides mi velmi hlupa. Veta, ako strasne si sa zmailovala, tomu len nasvedcuje. Mas 3 deti s dvomi muzmi a domov, domov k detom doteperis ineho. Ked uz nic by mi bolo vsetko jedno, nie je mi jedno, co si myslia o mne moje deti. Ako na teba vlastne budu nazerat, teraz, neskor

evazhoufova
18. mar 2026

A pre toto si pustila dobrého chlapa….

nyusika
18. mar 2026
@anonym_autor

@martinkatinka ja a môj ex mame super vzťah ale nikdy nebol chlap ako sa patrí,proste úplný flegmatik a sam priznal,že nebol najlepsi manzel q úprimne si zaslúžim šťastie.Jeho ex kontaktovala aj môjho ex a obidvom sa nám nezdá,že by bol na tom tak zle lebo ona povedala ze bral drogy denne,ona na neho robila,podvádzal ju kradol a bil ale tu nechápeme z toho lebo naozaj cela rodina ho ma rada a ako keby rozprávala o inom človeku.

@anonym_autor ved aj ty na neho robis a to ani manzelia nie ste 😀

patrike
18. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ak chodia jeho peniaze z vyplaty na tvoj ucet kvoli tomu, aby mu na jeho ucet nesiahol exekutor, tak ti gratulujem, pachas trestny cin kratenia veritela ...

anonym_7602ef
18. mar 2026

V živote by som byvaleho agresora a narkomana nenastahovala ku svojim detom. V Živote !!!

autor
18. mar 2026
@anonym_7602ef

V živote by som byvaleho agresora a narkomana nenastahovala ku svojim detom. V Živote !!!

@anonym_7602ef a čo keď si jeho bývalá iba vymýšľa?s drogami sa mi priznal že mal s tým skusenosť

stanislavicenka
18. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_7602ef a čo keď si jeho bývalá iba vymýšľa?s drogami sa mi priznal že mal s tým skusenosť

@anonym_autor myslim si, ze ked si sem prisla po radu, sama citis, vnimas, ze nirco nie je ok. Ale vraciam sa k prvotnej myslienke, proste nie si chytra zena

autor
18. mar 2026
@patrike

@anonym_autor Ak chodia jeho peniaze z vyplaty na tvoj ucet kvoli tomu, aby mu na jeho ucet nesiahol exekutor, tak ti gratulujem, pachas trestny cin kratenia veritela ...

@patrike a čo majú dlhy na Slovensku spojené s Nemeckom ak to je teda pravda čo ona vraví?tu pracuje a dali mu aj leasing na jeho meno

rozculena
18. mar 2026
@anonym_autor

@patrike a čo majú dlhy na Slovensku spojené s Nemeckom ak to je teda pravda čo ona vraví?tu pracuje a dali mu aj leasing na jeho meno

@anonym_autor ako mu mohli dať lízing,keď zarába minimálku a dva týždne z mesiaca ho kompletne dotuješ

patrike
18. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Dlznik proste zatajuje svoje prijmy. Nezalezi na tom, ci zaraba v Nemecku alebo na Slovensku. Pozistuj si viac, ake ma exekucie a dlhy na Slovensku, to sa neda do nekonecna skryvat pred uradmi a exekutormi.

lindusss2016
18. mar 2026
@anonym_autor

@motylik2559 no ja si myslím,že nevie proste prežiť to ,že ma už inú rodinu a už ju nechce a nečakala,že si najde mňa a teraz robi scény.Sem tam sa ozve lebo však majú spolu dieta ale mne to vadí lebo ja mam pocit,že iba otravuje a stále splieta minulost na ktorú sme my už zabudli.Nadava mu do feťakov a do stroskotancov a už minule som si ho musela zastať lebo vôbec nie je taký akého ho ona opisuje.Ona je úplne k ničomu žena a nešťastná aj keď už ma novy vzťah a ma aj svoje bývanie vlastne ale ajtak sa mi zdá,že nám závidí šťastie.

@anonym_autor tak si precitaj nazov tejto temy a aj tvoj uvodny prispevok, z ktoreho vyplyva, ze ty nevies, ci mozes svojmu partnerovi verit a este raz nas tu skus vsetkych presvedčiť o vasom stasti 🫶🤦

anonym_53e82d
18. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor toto nemyslíš vážne 🙈, Ty si ozaj troll alebo ja už ani neviem, ako nazvať tak nezodpovednú naivnú ženu. Takže, keď narobí dlhy v Nemecku, tak sa presťahujte inde. Dievča zlaté tebe niet pomoci, Ty si úplne mimo reality.

anonym_4447a4
18. mar 2026

Že som si ja nenašiel takú ženu, čo by za mňa všetko platila...

nyusika
18. mar 2026
@rozculena

@anonym_autor ako mu mohli dať lízing,keď zarába minimálku a dva týždne z mesiaca ho kompletne dotuješ

@rozculena nijako...toto je nejaky troll - alebo psychopat

autor
18. mar 2026
@nyusika

@rozculena nijako...toto je nejaky troll - alebo psychopat

@nyusika si predstavte,že mu dali keďže tu nemal žiadne podlžnosti a pracuje dva roky

nyusika
18. mar 2026
@anonym_autor

@nyusika si predstavte,že mu dali keďže tu nemal žiadne podlžnosti a pracuje dva roky

@anonym_autor hej-hej...a preto chodi jeho zebracka vyplata na tvo ucet, aby mu na jeho minimalku nesiahol exekutor 😀 😀 😀

enmery
18. mar 2026

Dúfam, že tvoj dedko bude mat dosť rozumu a dom nezdedíš. Pretože TY si tak mimo, že by si ho napísala naňho a on by ho celý prefetoval a pregemblil. Akurát má teší, že deti majú normálneho otca a budú mať kam ísť, keď sa rodeo s týmto chlapom naplno začne.

autor
18. mar 2026
@enmery

Dúfam, že tvoj dedko bude mat dosť rozumu a dom nezdedíš. Pretože TY si tak mimo, že by si ho napísala naňho a on by ho celý prefetoval a pregemblil. Akurát má teší, že deti majú normálneho otca a budú mať kam ísť, keď sa rodeo s týmto chlapom naplno začne.

@enmery prečo by sa malo začať? To čo žil s bývalou je ich minulosť a nemá nič spoločné s našim terajším životom.To,že to robil jej ešte neznamená,že začne aj mne.Ona si za to môže sama a ak je to pravda načo to tolerovala 10 rokov?Ja som si dala podmienky a zatiaľ dva roky je všetko jak má byť a nič z toho,čo ona rozprava mne nerobí.Ako je to možné?