icon

Mám veriť partnerovi napriek minulosti?

Dnes o 12:29

Ahojte,už raz som to sem písala ale príspevok bol vymazaný,pretože to niekto označil za fejk.
Pred dva a pol rokom som sa zoznámila s terajším priateľom v práci.Bola som vydatá a mám 3 deti a prvé mám z prvého manželstva a dve z druhého.Ako to býva už sme boli ako kamaráti a proste stereotyp kým som nestretla terajšieho.Prišiel zo Slovenska do zahraničia za rodinou,pretože sa rozišiel s priateľkou.Priznal sa mi,že bral drogy mal problem s hraním a podobne.Strašne som sa zamilovala a behom pár týždňov už žil u mňa (žijem v podnajme v nemecku).Podala som o rozvod a moj ex si brava deti iba na vikendy a ostali sme v úplne super kamarátkou vzťahu.Par krát som riešila nieco s jeho ex po telefóne koli ich dieťaťu ale rozprávala mi,že ju aj týral koli drogam potom už aj fyzicky a vraj ma veľké dlhy porobené a podobne.No ku mne sa správa ako ku princeznej a aj k mojim deťom a verím,že už dva roky nič také nerobi ale začali sme sa dosť hádať koli peniazom.On tu zarába minimalku a keď všetko zaplatí,tak za neho doplácam este ďalšie dva týždne.Pohadala som sa aj s jeho ex za tie jej vymysly.Zobrali sme aj pôžičku a on si zobral leasing v hodnote 25 000e ,pretože môj bývalý mi auto zobral a nemali sme žiadne.Problem je,že nevie jazyk a ťažko mu zohnať inú prácu.Keď sem prišiel nemal absolutne nič a ja mam v pláne si brat aj hypo do budúcna ale jeho exx povie,že ma strašne veľa exekútorov na Slovensku.Myslite,že mam tomu veriť? Možno to robi naschvál.

Strana
z5
marca12
Dnes o 19:22
@anonym_autor

@marca12 my sme sa snažili aj sme si ju brali na prázdniny ale urobila tu také veci že nadávala na moje deti a zatrhla som to a jej matka teraz už nedovoli stretnutia ,lebo mala mala po tom psychické problémy a už dala úplný zákaz pritom by sa tu mala dobre....na dovolenku sme ju nezobrali lebo sme nevedeli,čo očakávať ked je nevychovana a nie je ako moje dievčatá a mater ju hucka proti mne a mojim deťom

@anonym_autor Takze este lepsie. Ty si zakazali jeho dcere stretavat sa s otcom. Tak nech chodi on za dcerou. Neobhajuj ho,keby chcel,stretava sa s nou.

katkazatka
Dnes o 19:24
@anonym_autor

@zuzubb007 bývalá a dobre 🤣ved je hotová,že ma novy vztah a snaží sa nás rozdeliť

@anonym_autor bývalá ti určite závidí😁😂
Taký chlap, to je terno!

autor
Dnes o 19:29
@marca12

@anonym_autor Takze este lepsie. Ty si zakazali jeho dcere stretavat sa s otcom. Tak nech chodi on za dcerou. Neobhajuj ho,keby chcel,stretava sa s nou.

@marca12 on sa stretáva sam s nou lebo jej matka na tom trvá ale keďže sme ďalej tak ako sa dá alebo ideme na Slovensko tak vtedy za nou ide na dve tri hodinky a volavaju inak spolu.

autor
Dnes o 19:31
@katkazatka

@anonym_autor bývalá ti určite závidí😁😂
Taký chlap, to je terno!

@katkazatka no áno lebo už dva roky otravuje a stále píše môjmu chlapovi ,riešia väčšinou malú ale ajtak stále otravuje a sere sa kde netreba aby si platil dlhy a podobne veci ale ju už to nemá čo zaujímať,pri nej neprestal fetovat a to ju sere že nedokázala čo ja.Malu sme nezobrali na dovolenku lebo sa správala ku mne a k mojim deťom jak k odpadu aj vtedy nás napadla lebo panička s nou chodi na dve tri dovolenky ročne a asi jej nestačí tak nás ešte osočuje že čo je to za chlapa ked zoberie cudzie deti a nie svoje...už dávno sú není cudzie

lucia147852
Dnes o 19:34

Blbi lidi, taky lidi… presne vyjadrenie na teba autorka. Ja len ľutujem tie deti.

katkazatka
Dnes o 19:40
@anonym_autor

@katkazatka no áno lebo už dva roky otravuje a stále píše môjmu chlapovi ,riešia väčšinou malú ale ajtak stále otravuje a sere sa kde netreba aby si platil dlhy a podobne veci ale ju už to nemá čo zaujímať,pri nej neprestal fetovat a to ju sere že nedokázala čo ja.Malu sme nezobrali na dovolenku lebo sa správala ku mne a k mojim deťom jak k odpadu aj vtedy nás napadla lebo panička s nou chodi na dve tri dovolenky ročne a asi jej nestačí tak nás ešte osočuje že čo je to za chlapa ked zoberie cudzie deti a nie svoje...už dávno sú není cudzie

@anonym_autor jasné, že ju žerie o aké zlatíčko prišla. Sprostá bola, ze takého chlapa nechala ujsť. Podľa mňa ti ho každá žena závidí. Mať doma zadĺženého feťáka, to musí byť úžasný pocit.🥰

autor
Dnes o 19:43
@katkazatka

@anonym_autor jasné, že ju žerie o aké zlatíčko prišla. Sprostá bola, ze takého chlapa nechala ujsť. Podľa mňa ti ho každá žena závidí. Mať doma zadĺženého feťáka, to musí byť úžasný pocit.🥰

@katkazatka ja vidím ze dva roky je čistý a dva roky z jeho roboty chodia peniaze na môj účet a nerobí nič zlé,takže problém je asi aj niekde inde ako v ňom

bessie12
Dnes o 19:53
@anonym_autor

@katkazatka ja vidím ze dva roky je čistý a dva roky z jeho roboty chodia peniaze na môj účet a nerobí nič zlé,takže problém je asi aj niekde inde ako v ňom

@anonym_autor len aby si nebola jedného dňa veľmi prekvapená ...

watermelon
Dnes o 20:14
@anonym_autor

@anonym_autor Hej, hej, problem bude urcite niekde inde a nie v nom🤦‍♀️.
Pocuvaj, ty si nasla v nom svoju zivotnu „vyhru?“ Aby zena s 3 detmi, ktora je rozvedena, dotovala kazdy mesiac 2 tyzdne nejakeho chlapa, tak taku este nehrali. Myslim, ze tu plati, aky isiel, taku nasiel. Vy dvaja ste si sadli, stratene 2 existencie.

marca12
Dnes o 21:13
@anonym_autor

@anonym_autor Ty si dobre mimo. Tak hlupu a naivnu zenu som uz davno nevidela.

Strana
z5