Mám vo vzťahu pokračovať?
Ženy poraďte mi prosim. Začala som si s jedným starším mužom,.. Všetko bolo v začiatkoch skvelé a teraz po styroch mesiacoch sme išli spolu na dovolenku. Keďže sme z iných miest tak to bola aj príležitosť byť spolu dlhší čas. On mal aj na dovolenke home Office a ja som to chápala. Chodila som aj sama po meste, k moru ale aj som mu pomáhala, uvarila, upratala vždy všetko, ustlala po ňom, rešpektovala jeho čas na prácu. No vraj to nebolo dosť, lebo jemu chýbali raňajky a nerobila som to tak ako on chcel. Stále našiel niečo, čo som vraj urobila zle, vraj čakal viac snahy. ??? Pritom ani nepovedal, ako si to želá, vraj som to mala vedieť. Už viacero vzťahov sa mu rozpadlo, vraj boli všetky kravy, jedna ho podviedla, druhá bola výbušná, tretia neviem aká, no o jednej žiadna lichotivé správa a začínam mať pocit, že o chvíľku aj ja budem iba neschopná ako o nich trvdi. Ja by som tomu ešte chcela dať šancu a spoznať sa viac, no trošku mám aj obavy...
Pomaly som ani nedocitala co si napisala a bolo mi uz jasne, ze s takym clovekom by som nebola. Proste by som odisla. Zrejme nebude tak problem v tych zenach ale v nom.
Autorka podľa mňa si veľmi inteligentná žena a máš na viac.. ešte si mladučká tak asi nechceš takto žiť navždy.
Ja normlane rozmýšľam čo majú muži za uchylky… len raňajky a kávu nič viac…
Držím prsty určite raz nájdeš toho pravého ale tento to zjavne nebude ❤️
autorka, to kde ste boli na dovolenke?
@elizabet173 tiež to pokladám za vymyslené. asi ako 95% anonymných tém, ktoré tu frčia celé prázdniny 🙂 veľmi veľa vecí tam nesedí...
Bohužiaľ je to reálne a prečo som s ním išla aj keď som vedela že bude na HO? To mi vopred povedal, no hovorila som si, že si aspoň skúsime aké je to byť spolu dlhšie. Preto som sa aj snažila , pravdupovediac som nečakala takúto jeho reakciu. No chcela som si skúsiť aké to je byť spolu a vidieť sa aj v každodennom živote, očividne to chcel aj on a asi som mu nevyhovovala tak ako by sa patrila. Len som nerátala, že človek sa ptrtrhne a aj tak to nie je dosť
@panelacikova
@elizabet173
@elizabet173 myslím že týmto príspevkom si to aj vystihla že mala som si viac užiť dovolenku a nestarat sa tak oňho, porpavde som to nerobila nasilu, chcela som aby sa tam cítil dobre a zabudla som asi na seba, respektíve som aj čakala že to viac ocení 🙂
@panelacikova a boli sme vo Francúzsku
vo Francúzsku na dovolenke a na byte? to naozaj?
@panelacikova celkom nechapem preco jej to neverite, ja som tak bola s partnerom v Chorvatsku, on pracovne, ja som popri nom dovolenkovala.
@falbala132 ja neverím, že v súčasnosti ide niekto na dovolenku do Francúzska a ubytuje sa v nejakom byte, kde varí, perie a že sa na to nevyserie, ako sa hovorí.... tomu bytu neverím v rámci dovolenky, nie HO. pretože práve už keď niekto ide robiť HO počas "dovolenky", tak si vyberie minimálne polpenziu, aby bol čo najmenej časovo stratový...
@panelacikova no očividne očakával, že na čo si bude platiť za polpenziu, keď vie, že tam bude niekto kto mu tie raňajky urobí, čo som ja kvázi nesplnila... Ale v ten čas keď sme tam išli som sa na to takto nepozerala, že by to mohol on tak vnímať
no autorka, ja neviem. prepáč, ale potom si poriadne hlúpa
@panelacikova tak to si teraz priznám aj ja, že som to robiť nemala a nemala som do niečoho takého ísť, lenže človek keď ma ešte ružové okuliare tak veci vníma inak 🙂
môžem mať aj 500 farebných odtieňov ružovej a hoci len 18 rokov, ale jedno by mi bolo jasné.... ak chce ísť chlap so mnou na dovolenku, tak za podmienok, že tam nebudem vyvárať a robiť slúžku a bývať na nejakom byte. mimochodom, to čo bol za byt, odkiaľ ste to vzali?
@panelacikova nebuď na ňu tak ostrá, je toľko žien, ktoré robia to co mala robiť ona a sú oveľa staršie. Ona je mladá a uvedomila si, ze to bola hlúposť. Podľa mňa vôbec nebola hlúpa, len naivná a zaľúbená.
@777januska777 prepáč, ale už mi fakt vadia tie vymyslené historky... v poslednom čase sa tu vrece roztrhlo s nimi. áno, idem na dovolenku do francúzska a budem bývať v byte... no iste, na toto skočí súčasná 25-ročná žena? nie, nesedí mi to. absolútne.
Mňa pobavila hláška, že si nesplnila úlohu 😁 keďže si nepripravila raňajky, neprejdes jeho testom.... vykašli sa na toho chlapa, takto sa rozumny muž nesprava
Precitaj si svoj prispevok opat a spytaj sa samej seba ci chces takyto zivot.
On mal poziadavku aby mal rano urobene ranajky a kavu?.....Seriously?
Ak mam novu znamost tak sa k nej urcite nechovam ako k sluzke. Ja som chlap, ale toto je fakt otras.
Kde by si mala hlavne zbystrit su jeho predosle vztahy. Vzdy sa najde aj nejaka zla ex, ale ak o kazdej hovori zle tak by si mala prehodnotit ci to ma perspektivu.
V kazdom vztahu su dvaja a mne to nepride, ze by z jeho strany bola nejaka sebareflexia.
Baby maju pravdu, v tejto faze vztahu by ta mal nosit na rukach a ukazat, ze vie byt aj starostlivy a nie zadavat poziadavky co od teba ocakava.
Podla mna toto lepsie nebude a osobne si myslim, ze sa s nim budes trapit. Aj slepy clovek vidi, ze tento clovek hlada sluzku.
@jabadabadu áno. ako sa dostaneš do francúzska? stopom?
Ocividne, on nepotrebuje zenu ale sluzku 😀. Zenu, ktora ho bude obskakovat, zrat kazde jeho slovo a zit len pre neho 😀. Po tak kratkej znamosti, aby ti povedal, ze ocakaval viac? To je vztah alebo pracovna pozicia? 😕

Iba som ostala šokovaná že človek sa ide pretrhnúť a ostane zarazený že kvôli raňajkám je ten druhý nespokojný. To som fakt ešte nikdy u muža nezažila a hoci som ponúkla viac, kvôli tej jednej veci akoby to ostalo na zrútenie