Mám vo vzťahu pokračovať?
Ženy poraďte mi prosim. Začala som si s jedným starším mužom,.. Všetko bolo v začiatkoch skvelé a teraz po styroch mesiacoch sme išli spolu na dovolenku. Keďže sme z iných miest tak to bola aj príležitosť byť spolu dlhší čas. On mal aj na dovolenke home Office a ja som to chápala. Chodila som aj sama po meste, k moru ale aj som mu pomáhala, uvarila, upratala vždy všetko, ustlala po ňom, rešpektovala jeho čas na prácu. No vraj to nebolo dosť, lebo jemu chýbali raňajky a nerobila som to tak ako on chcel. Stále našiel niečo, čo som vraj urobila zle, vraj čakal viac snahy. ??? Pritom ani nepovedal, ako si to želá, vraj som to mala vedieť. Už viacero vzťahov sa mu rozpadlo, vraj boli všetky kravy, jedna ho podviedla, druhá bola výbušná, tretia neviem aká, no o jednej žiadna lichotivé správa a začínam mať pocit, že o chvíľku aj ja budem iba neschopná ako o nich trvdi. Ja by som tomu ešte chcela dať šancu a spoznať sa viac, no trošku mám aj obavy...
@hope87 ty si to asi najviac vystihla, že toto očakával, že tá ktorá na ňom bude doslova visieť a splní mu aj modré z neba, no škoda že to nevidel, že som to urobila len v inej forme 🙂
@domca1408 pracuje v IT sfére takže neviem naozaj konkrétne jeho plat ale zarába asi slušne usudzujem podľa toho, čo vlastní atď.nAle mne nejde o jeho príjem len mi teraz došlo, že prečo mi raz povedal že 30+ by mi nevyhovovala, maximálne 28 ročná a vtedy som si hovorila, že keď chce rodinu, tak mladšia naňho nebude tak tlačiť, ale teraz mi došlo že naozaj taká mladšia mu možno splní všetko a on si ju vie prerobiť na tvoj obraz
@hopsadobrandejsa ďakujem za názor a áno aj ja už začínam mať taký pocit, lebo pri randenia toto človek nevidí ale keďže sme spolu boli pár dní stále, zrazu to vyplávalo na povrch a horšie je to, že ja som naozaj robila veľa a on to neocebil... Tak potom už naozaj neviem ktorá žena by urobila viac, možno sa taká nájde neviem, ale viem, že moje kamarátky by toto v živote neurobili. Takže cítim trošku smutok v zmysle, že keby to aspoň bolo docenené 🙂
Pockaj, pockaj...ty ale nemas robit okolo chlapa v domnienke, ze mu chces ulahodit a zbierat si u neho nejake pomyselne body, aka si super a starostliva. Mas robit tak, ako to citis. Robila si a vidis...nevyhovuje mu to. Si mlada 25r zena, radim ti, nepokracuj vo vztahu s tymto muzom. On velmi dobre vie(aj ty si to dobre vystihla), ze zenu v jeho veku by uz nemohol takto ovladat, on dufa, ze mladsie si nauci.
@hope87 jeho posledná ex viem že bola mladšia dokonca odo mňa, ona má teraz myslím 23 rokov. No cítila som to tak, že urobiť mu týmto radosť lebo som si hovorila, že mám ho rada, rada robím veci aj pre iných ľudí ak môžem pomôcť, nuž ale... Očividne on hľadá možno nejakú inú. Na rovinu som sa opýtala či sa chce ešte stretávať aj po tom fiasku a chcela som len vedieť že ako to je a on povedal, že stretávať sa chce aj naďalej, tak to má skôr už len pobavilo po tých všetkých správach, len ja som už ostala dosť na pochybách
preboha, to co je za rozmaznane decko? prepac, ale prides mi ako sikovna mlada baba, prosim Ta, kopni takeho do prdele (viem, ze sa to lahsie pise, ako urobi, hlavne ked sa ma to ani netyka), ale treba mu trosku zrazit ego, lebo zrejme ho ma velke ako zemegula, fakt by si to zasluzil a Ty by si si zasluzila normalneho partnera, drzim Ti palce s tymto podla mna len stracas cas, takyto clovek sa inak nez nakopnutim nespamata, uz teraz Ti dava najavo, ze nie si pre neho dost dobra, ale podla mna, to ze by si ho Ty poslala k vode, necaka
@viky173 potom vlastne neviem čo hľadá, lebo keď som aj uvarila aj som upratala, aj som sa sama zabavila ďaleko v cudzine aj na pol dňa, kedy som brazdila mestom, dokonca potreboval jeden kábel tak som mu to pozháňala po obchodoch a úspešne, nevyčítala som mu že som sama, tak potom naozaj netuším čo teda hľadá 🙂 keď tie jeho ex boli neporiadne, podvádzali a neviem aké všetky zle vlastnosti údajne mali a ak by to aj bola pravda, tak potom je len zvláštne, že si neváži čo k nemu teraz prišlo aspoň v tejto forme ktorú viem ja ponúknuť
No a tym, ze si mu napisala, ze po tom fiasku, ci sa chce stretavat, si v nom len utvrdila, aky je on dolezity a perfektny a ty poslusne submisivne si si priznala chybu, ktoru si ani nespravila 😀. V akom stadiu to teda teraz mate? Stretavate sa? Ides to ukoncit? Alebo napises, ze tomu este das sancu a uvidis, ci sa nezmeni? 😀. Prepac, je mi to vtipne, ked sa zeny stazuju, vedia, ze ten chlap je chuj a aj tak s nim ostanu...
Autorka, ty sa nemáš prečo cítiť previnilo....nič zlé si neurobila....
Pripájam sa k názoru vyššie, že pred rozchodom pánovi ZRAZ jeho bujné EGO !!! 🙂
Je to namyslený pako a narcic ...
Ty odchádzaš, nie on ťa necháva....TY si nespokojná s ním...nie on s tebou !
On totiž NIKDY nebude spokojný so ŽIADNOU ženou 🙂
Chápem ťa, že si chcela len dobre, ale v milujúcom vzťahu nikto neslúži nikomu....ťahá sa za jedno lano, raz jeden a potom druhý chystá...alebo robia veci spolu...bez výčitiek a obviňovania 🙂
Vzťah nie je BOJ ... je to STAVBA ---- spoločná vec 🙂
S pokojom Angličana ho podus, vyjadri nespokojnosť s ním, skritizuj ho na najcitlivejšom mieste a hlavne mu povedz, že ON ti nevyhovuje....že ty máš na viac....a s úsmevom odkráčaj....zaželaj mu veľa šťastia pri hľadaní. Drž sa !
@hope87 nie nestretávame sa ani nič aktuálne, nekontaktujeme sa aktuálne, respektíve ja ho nekontaktujem, pretoze premýšľam nad tým ukončením práve a už keď vidím že nielen ja premýšľam takto, že to bolo čudné, ale aj viaceré tu z vás...
@lapalma ďakujem za peknú radu a povzbudivé slová, áno presne takto by som to aj rada dala najavo, lebo čím spätne si všetko premietam aj čo on povedal a urobil ešte pred dovolenkou, tak vlastne tá dovolenka len ukázala určite skutočnosti ktoré som asi chcela akoby zahmlievať a pozerať sa na ne s nadhľadom alebo s ružovými okuliarmi 😞
@elizabet173 áno, ale ty si vyrastala v inom prostredí. Niekto kto je na takéto zaobchádzanie zvyknutý a vyrastá v tom, tak to berie inak. A vo veľa rodinách na slovensku to ešte stále takto funguje.
Ber to pozitívne....bola si na dovolenke - síce s debilom...ale nevedela si to vopred a tam si mala možnosť otvoriť oči. Vlastne ti ušetril čas a nemusíš ho ďalej márniť s ním. Poďakuj vyššej moci, že si na to prišla skoro. 🙂 Si silná a šikovná, ale máš výchovu slušného dievčatka - všetkým poslúžiť, pomôcť, aby ťa mali radi. Ale láska sa buduje inak 🙂
Mas nizke naroky na muza.
Po 4 mesiacoch mu robis ranajky, ustielas postel, ofukujes ho... milačik, ja toto nerobim po 13 rokoch manzelstva 😉
Spravaj sa ako zena, inak skoncis ako lacna sluzka so sexualnymi benefitmi pre takych chlapov.
Ty mas byt ta princezna, z ktorej on spravi kralovnu a on ma bojovat o tvoje srdce.
Pozri hľadá mladú, neskusenu a zmanipulovatelnu, ktorá bude skákať ako bude pískať. Ešte by mala byt aj jednoduchšia aby bola rada, že ho môže obskakovat. Dobre, že si sa zamyslela teraz, ukončí to. rozumu máš dost, urcite nájdeš aj niekoho, kto bude rad, že ti môže urobiť kávu … len za to, že existuje kávu nikomu robiť netreba
Bud rada ze sa vyfarbil tak skoro, po 4 mesiacoch
Ak všetky boli kravy a on bol lietadlo a ešte od priateľky očakáva, že bude frajerka/telepat, poradím ti, rovno sa na neho vykašli, nech si hľadá skutočnú kravu, ktorá s takým volom zostane. 😄
Ak by si s ním zostala, to aby si každý deň tŕpla či splníš všetky jeho požiadavky. To by som nezvládla každý deň takýto stres. A čo neskôr, ak budete mať dieťa? Čo ak 3mesačné bábo nesplní požiadavku, aby prespalo celú noc a nebudilo sa s plačom každé 2,5h? Alebo čo ak nebude štvornožkovať presne v 10 mesiacoch?
Prepanajana, ty mas aky prerasteny spasitelsky komplex?!!😳😳😳
Takto ked budes pokracovat, tak kazdy tvoj chlap bude natajnasa prasit mrchu, ktora mu oznmi ze veceru ma v kucharke na strane 34, resp. ze najest sa ma ist ku svojej Matke Tereze, k tebe.
Ty si mu tam isla robit sluzku a este si platila benzin?😳😀
@ninka297
ono vacsinou je to odpozorovany model - lasku si musim zasluzit a ked budem ho obskakovat, snad ma bude mat rad
@autorka
Dufam, ze si mu uz dala kopacky...ci?
@jabadabadu 18 hodín autom.... no... nemám čo dodať.
@elizabet173 ako píšem vyššie. buď je autorka trošku hlúpučká alebo je to vymyslené. ale nechce sa mi veriť, že dnešné 25-ročné baby, ktoré píšu spôsobom ako ona, tzn. prakticky bez nejakých vážnejších chýb, ktoré majú komunikačné schopnosti ako ona (tzn. schopnosť štylizovať vety), žeby súhlasili s takouto formou dovolenky, trepať sa kdesi cca jeden celý deň (tých 18h je minimum) a ešte aj bývať na byte.... no neverím 🙂
Strašné, strašné. Utekať a neobzerať sa. On potrebuje mama hotel. A ešte k tej chate - keď človek niekde dlhšie nie je, tak sa tam neporiadok sam neurobí.... Pravdepodobne tam neporiadok nechal a tak odtiaľ naposledy odišiel...
Prosím, nehľadaj chybu v sebe. Nikdy mu nebude žiadna dosť dobrá. Toto je len začiatok. Vieš si predstaviť, čo by si k tebe dovolil neskôr?
Toto je typ muža, ktorý si myslí, že keď ti niečo kúpi, ty sa z toho po....s
Nikdy ta nebude mať za nič. Potrebuje len služku a občas si vrznut....
Pardon...len raňajky a kavu ráno!
😡

uffff ako utekaj...mám taký silný pocit, že si úmyselne hladá mladšie , čiže na nejaký reálny vzťah do budúcnosti zabudni...ked budeš mať 30 ty kopne ťa do riti a nájde si dalšiu mladú. a nedaj boh ak je za vodou a má peniaze a ešte takýto prístup k ženám. tak to je čistý mačo ktorý nehladá vzťah len slúžku.