Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
@znamanneznama 2 mesiace
@anonym_9c8dc2 Dlho sa im nedarilo mat deti.
@sova7 Ja nemozem mat deti, plne sa mu mozem venovat a nahradit mu to, co doma nenachadza,
Pre nu su deti na 1. mieste, nie on.
@anonym_autor a ak nemá vyriešené bývanie, tak verím,že za tieto intenzívne dva mesiace ho prichýliš ku sebe /lebo si maximálne rozumiete/ a postupne si presunie veci ku tebe a bude už len riešiť rozvod a podobne....deti podľa všetkého nerieši, keďže ich rieši manželka
1. on nic neriesi
2. ak by bol jeho vztah katastroficky, neostal by v nom ani kvoli detom
3. jeho zena o vas NEVIE, to ti garantujem na 1000%
4. ak by o vas vedela, neboj sa , ze by sa ti neozvala... a rychlejsie ako si v naivnej hlave dokazes predstavit
5. ak teda stale tvrdis , ze o vas vie... kontaktuj ju.. mozno zistis, ze vobec nespal mimo domu, mozno zistis, ze este minuly vikend s nou spal tak ako aj tyzdne predtym 2-3krat urcite a otvoris si oci
6. neviem co si tu malujes... ale toto happyend nebude...
7. uz skor som ti pisala, ci ti bude robit zena problemy? nie... zbali ti ho, detom povie, ze ma milenku a spolu mu na cestu k tebe upecu babovku ... vazne si to takto predstavujes?
8. jeho deti ta NIKDY nebudu mat rady...
9. cely zivot bude jeho ex , jej potreby a potreby jeho deti pred tymi tvojimi
10. este ani jedna milenka nepocula od zenateho " vies, co? moja zena je taka skvela, pracovita, super v posteli, vyborna kucharna, skvela mama... "
11. skus si zodpovedat , preco asi??????? na to by si mu totiz asi neskocila
12. zobud sa kym znicis manzelstvo, ktore sa moze dat zachranit
@krasneleto 4. povedal jej, ze ak ma kontaktuje, tak sa okamzite bali, tak sa stiahla.
@krasneleto 4. povedal jej, ze ak ma kontaktuje, tak sa okamzite bali, tak sa stiahla.
@anonym_autor ty si nepoucitelne naivna... tak teda kontaktuj ty ju ak mas odvahu poznat , co vlastne rozbijas... ci skutocne tak nefunkcnu rodinu a otrasnu zenu, alebo ????
@anonym_autor túto verziu vieš len ty....však?
@anonym_autor ty si nepoucitelne naivna... tak teda kontaktuj ty ju ak mas odvahu poznat , co vlastne rozbijas... ci skutocne tak nefunkcnu rodinu a otrasnu zenu, alebo ????
@krasneleto A co by som asi tak zistila?
Zas nie som blba, viem presne co chcem, aj svoju karieru som si nejak vybudovala.
Zas nie som blba, viem presne co chcem, aj svoju karieru som si nejak vybudovala.
@anonym_autor kto sa vela pyta, vela sa dozvie... to s tym, ako si si vybudovala karieru nema nic spolocne.. alebo sa bojis konfrontacie ? myslis, ze ta nikdy nepocka? budu ta konfrontovat VSADE, jeho deti, tvoje okolie, tvoja rodina, jeho rodina... hadam fakt nedufas, ze ked rozbijes UDAJNE nefunkcny vztah, ze ti budu k tomu vsetci tlieskat
@anonym_autor píšeš, že ste s malého meste a ona daná manželka o tebe teda údajne vie....si si naozaj istá,že už o tebe nemá informácie?
@kubanika no hlavne, keď je chlap sukničkár, tak môžu za rozpad manželstva obaja, hlúposť, žena môže byť milá, starostlivá, chápavá....., ale keď raz debilovi rozum nedáš a behá za inými, tak môže aj za to žena? ale aha, no hej môže, že sa stará ako hlúpa o chlapa, deti, domácnosť a čo si ju on neváži a ešte aj večer ho uspokojí, jedine preto za to môže aj ona, sa nehnevaj, ale naozaj táto fráza, že za rozchodom sú vždy dvaja nieje vždy pravdivá, ked je raz idiot, tak nim bude aj v ďalšom vzťahu, samozrejme platí aj naopak
@charlotte911 Ano, poznam ..viem ako to je, ale v tomto pripade to vyzera, ako keby chlap bol chudacik, chce odist od zeny a ona ho nechce pustit. Robi mu peklo atd ....nemyslim si, ze svojej novej priatelke (autorke otazky) povedal celu pravdu a urcite nebude na seba kidat. Nech si dava pozor, lebo sa moze popalit.
@anonym_autor ja ti poviem tak,keby išlo o môjho muža, tak určite nezostanem ako trpiteľ a o danej osobe si čo najviac informácií zistím , aj keby som /neviem prečo mu slúbila,že nie/....
a čo je jeden fakt, čo uviedla autorka...su spolu 2 mesiace....možno intenzívne...možno nie,ale chudák ma roky problém a zrazu ona je tá pravá a nikdy predtým to neurobil....hmm...zaujímavé....to si vždy spomeniem na ten vtip
Tri nymfomanky
Prvá: Ja by som chcela sex s desiatimi naraz...
Druhá: Ja by som chcela s tridsiatimi...
A tretia: Ja by som chcela syna.
- O čom to točíš, my sa bavíme o sexe !
- Však aj ja. Predstavte si, porodím syna, vyrastie, stane sa futbalistom, bude mať zápas a dá si vlastný gól. Celá tribúna fanúšikov vstane a začne kričať „ Jebem ti mater!“ ... a tu prichádzam ja, celá v bielom...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@anonym_autor mne je tá ľúto....si tak strašne naivná až sa mi chce plakať aj za teba....ale ok. Skús...želám veľa šťastia...verim že si pripravená na rolu macochy👌a verím a dúfam že dostane striedavku👍myslím že do týždňa ťa niet. A ak to tak nebude tak sa hlboko ospravedlňujem...
@anonym_autor mne je tá ľúto....si tak strašne naivná až sa mi chce plakať aj za teba....ale ok. Skús...želám veľa šťastia...verim že si pripravená na rolu macochy👌a verím a dúfam že dostane striedavku👍myslím že do týždňa ťa niet. A ak to tak nebude tak sa hlboko ospravedlňujem...
@veronicka88 oni sú spolu 2 mesiace, deti videla z fotky, manželka na fotkách nie je....autorka nebude macocha, ona nebude nič, lebo frajerík ako prišiel ku nej, tak si urobil matrac z nej a čauko
@znamanneznama 2 mesiace
@sova7 Ja nemozem mat deti, plne sa mu mozem venovat a nahradit mu to, co doma nenachadza,
@anonym_autor Ty si ok?Píšeš na ňu že je ...To si skôr ty.Samozrejme že každej zdravej starostlivej dobrej matke sú deti na prvom mieste.A nie muž!A ty mu nikdy nič nevynahradis ona mu porodila detí. Čo mu to dať nikdy nemôžeš.A vždy tu tie deti budu a keby s nimi nebol tam ver tomu že by mu chýbali.Takze neviem či by si mu mohla niečo vynahradiť.Keby si bola v poriadku našla by si si už dávno priateľa a nie ženatého chlapa.Ty si nešťastná a preto potrebuješ ubližovať deťom a aj jeho žene.Nepis na jeho ženu nič zle lebo to všetko pasuje tak akurát na teba.
@anonym_autor píšeš, že ste s malého meste a ona daná manželka o tebe teda údajne vie....si si naozaj istá,že už o tebe nemá informácie?
@znamanneznama Autorka klame.Manzelka jej milenca o nich nevie ona ju nechce ani kontaktovať.Vraj to je nepodstatné pre ňu.A písala ešte že ona mu vynahradí všetko čo pri nej nemal.Zeby sa bral iba 25 ročný? Keď ešte žena nebola tehotná? Nejako mi to nesedí čo píše autorka.
Nech si to doriesi on ak to je naozaj tak ako vraví.Na základe nejakej komunikácie nemôžeš vedieť ako sa on naozaj chová za zatvorenými dverami viem o čom hovorím
@znamanneznama Autorka klame.Manzelka jej milenca o nich nevie ona ju nechce ani kontaktovať.Vraj to je nepodstatné pre ňu.A písala ešte že ona mu vynahradí všetko čo pri nej nemal.Zeby sa bral iba 25 ročný? Keď ešte žena nebola tehotná? Nejako mi to nesedí čo píše autorka.
@anonym_9c8dc2 každopádne mne je to jedno, ono nesedí viac vecí a keď aj, nech ma autorka toho chochmesu,že nebude čakať,ale oznami manželke...alebo nech ako truba čaka a snad sa docka toho princa na bielom koni....🙂
@anonym_9c8dc2 každopádne mne je to jedno, ono nesedí viac vecí a keď aj, nech ma autorka toho chochmesu,že nebude čakať,ale oznami manželke...alebo nech ako truba čaka a snad sa docka toho princa na bielom koni....🙂
@znamanneznama No ona nieje ok .Potrebuje ubližovať ani to nechce oznámiť jeho manželkealebo sa jej aspoň spitat CV i o Tom vie.Samozrejme že žena o tom nevie to je jasné.Autorka píše že vie ale 100 percentné nevie.
@znamanneznama 2 mesiace
@anonym_autor fuj ty si ale ze strasne nechutná žena. Aj ked neviem ci si zaslúžiš vobec slušne pomenovanie. Obyčajná chudera, kur.va co sa vlaci so ženatým chlapom a vobec ti nevadi ze vas preťahuje obe súčasne. A tieto tvoje trápne naivne výhovorky su fakt sila. Urob všetkým láskavosť a ked uz si taký potkan a nemáš odvahu kontaktovať jeho manželku tak sa pochvál aspon svojej mame. Stavím sa, ze by si sa hanbila ako pes a ona tiez co vychovala. Raz sa to aj tak prevalí a z tvojho života v malom mestečku bude peklo na zemi. Muž ostane so ženou pretože ty si iba handra na zábavu a ostaneš sama. Pretože s nou si vybudoval život a s nou bude aj zit, treba sa pozerat na činy nie slova nadrzaneho trtka co sa doma nudí. Každá dobra matka ma svoje deti na prvom mieste, ale to ty nemas ako vediet. Hlavne ze sa ti dobre kritizuje jej výchova, no zároveň tým detom berieš otca. Skvela práca, karma bude mat co robit.
Neodsudzujem ta lebo toto co pises je bezna vec. Este raz. Bezna. Zenaty ti moze kludne slubovat hory doly to na zaciatku nevies. Ale mozno aj stavia na realite moze ta mat velmi rad a vie si predstavit ze sa odputa a pojde s tebou dalej. Ty co ti radim iba vzdy zachovaj chladnu hlavu. Necakaj zazrak uzivaj si to pekne. Ty sama nerobis nic zle. To on si ma vysporiadat veci okolo seba alebo aj nie. Vztah so zenatym je stale lepsi ako byt sama to pravda a iba puritanky napisu nie. Pises ale dolezite veci: trva to uz roky. Velmi dobre to vystihuje ze jemu to tak vyhovuje. Ostatne su vyhovorky. Muz ak skutocne chce nezastavi ho nic. Ale tu ratam ze hlada iba milenku. Ani to nie je zle byt milenkou. Ak si sama mas tiez svoje potreby a on sa snazi tak drzim palce 🥂
@lentakyterapeut ty si poriadne naivna, ved ,keby bol on neviniatko,tak ani kvoli detom by s nou nebol,. lebo by chudcik trpel,,lenze rozviest sa nechce vask pichnut si ma do koho,a to si ty naivna hus,deti su len vyhovorka,keby ta naozaj nezistne lubil, tak sa davno rozvedie, A ty mu veris ? prosimta,nebud naivna,,a este musei roky rokuci platit vyzivne na deti,,Ani poriadnu vypltu by si nemala,lebo platit vyzivne predsa musi,...Ja by som ho nechcela,ani keby mal zlaty ocas ..Ty si zaslutis slobodneho,bez zavezkov,,ved cely zivot budes mat na krku jeho deti, lebo vsak ocka musia navstivit, a nebude to zadara,vzdy im urcite bude davat nejake euracky,ako navstevne, a ty o tom nebudes vediet nic,..No keby bol bezdetny ,este ako tak ,,,ale ttoto bremeno budes mat na 100 rokov,, Za mna nikdy ziadneho zenaca,,,ani keby bo lmultimilionar
@lentakyterapeut ty si poriadne naivna, ved ,keby bol on neviniatko,tak ani kvoli detom by s nou nebol,. lebo by chudcik trpel,,lenze rozviest sa nechce vask pichnut si ma do koho,a to si ty naivna hus,deti su len vyhovorka,keby ta naozaj nezistne lubil, tak sa davno rozvedie, A ty mu veris ? prosimta,nebud naivna,,a este musei roky rokuci platit vyzivne na deti,,Ani poriadnu vypltu by si nemala,lebo platit vyzivne predsa musi,...Ja by som ho nechcela,ani keby mal zlaty ocas ..Ty si zaslutis slobodneho,bez zavezkov,,ved cely zivot budes mat na krku jeho deti, lebo vsak ocka musia navstivit, a nebude to zadara,vzdy im urcite bude davat nejake euracky,ako navstevne, a ty o tom nebudes vediet nic,..No keby bol bezdetny ,este ako tak ,,,ale ttoto bremeno budes mat na 100 rokov,, Za mna nikdy ziadneho zenaca,,,ani keby bo lmultimilionar
@anonym_335c36 preco mi pises v zenskom rode ?
@anonym_335c36 preco mi pises v zenskom rode ?
@lentakyterapeut ,vsak ja to pisem autorke,toho zenaca
@anonym_autor fuj ty si ale ze strasne nechutná žena. Aj ked neviem ci si zaslúžiš vobec slušne pomenovanie. Obyčajná chudera, kur.va co sa vlaci so ženatým chlapom a vobec ti nevadi ze vas preťahuje obe súčasne. A tieto tvoje trápne naivne výhovorky su fakt sila. Urob všetkým láskavosť a ked uz si taký potkan a nemáš odvahu kontaktovať jeho manželku tak sa pochvál aspon svojej mame. Stavím sa, ze by si sa hanbila ako pes a ona tiez co vychovala. Raz sa to aj tak prevalí a z tvojho života v malom mestečku bude peklo na zemi. Muž ostane so ženou pretože ty si iba handra na zábavu a ostaneš sama. Pretože s nou si vybudoval život a s nou bude aj zit, treba sa pozerat na činy nie slova nadrzaneho trtka co sa doma nudí. Každá dobra matka ma svoje deti na prvom mieste, ale to ty nemas ako vediet. Hlavne ze sa ti dobre kritizuje jej výchova, no zároveň tým detom berieš otca. Skvela práca, karma bude mat co robit.
@anonym_015ec3 sklamem ta, ale takto funguje vela párov a su šťastní ;).
@anonym_015ec3 sklamem ta, ale takto funguje vela párov a su šťastní ;).
@gerrwie_girl nerozumiem ako môže byt stastny pár kde sa podvádzajú. Alebo myslis fungujú v zmysle ze na to este neprišli ze?
@anonym_autor ja ti poviem tak,keby išlo o môjho muža, tak určite nezostanem ako trpiteľ a o danej osobe si čo najviac informácií zistím , aj keby som /neviem prečo mu slúbila,že nie/....
@znamanneznama este tak by mi diktoval muz, ktorý sa ku*vi s inou, co ja mam a nemam a co mozem a nemozem pisat slecne :D tak to ma pobavilo...
@gerrwie_girl nerozumiem ako môže byt stastny pár kde sa podvádzajú. Alebo myslis fungujú v zmysle ze na to este neprišli ze?
@anonym_015ec3 nebud naivna. Vela parov sa podvadza, piju alkohol steacaju zabrany, ale maju rodiny majetky cize otrepane rady najprv sa rozidte a potom zacnite nieco nove. Su este z cias ked zili ludia v jaskyniach.
@anonym_autor a ak nemá vyriešené bývanie, tak verím,že za tieto intenzívne dva mesiace ho prichýliš ku sebe /lebo si maximálne rozumiete/ a postupne si presunie veci ku tebe a bude už len riešiť rozvod a podobne....deti podľa všetkého nerieši, keďže ich rieši manželka
@znamanneznama deti chudáčik určite nerieši lebo mu vraj vadí že sa jeho žena na je zameriava a stará sa o ne a že sú na 1 mieste a on na druhom.milenka aj muž sú úbohý.
@anonym_autor Ty si pekne hlúpa.A tebe vo povedal že ak ju kontaktujte ty tak čo .ja nemám na teba slov ponizila si sa nemáš Iadnu hodnotu.Ja mám kamarátky ktoré nemôžu mať deti ale sú na inej úrovni.Maju dlhoročné vzťahy a tým že boli ok muži s nimi sú doteraz a majú adoptované detičky.Ale ty hľadáš ženatých lebo na viac nemáš.Kolko máš vlastne rokov? A koľko na jeho žena?
@znamanneznama este tak by mi diktoval muz, ktorý sa ku*vi s inou, co ja mam a nemam a co mozem a nemozem pisat slecne :D tak to ma pobavilo...
@krasneleto autorka není ok.Vobec nevie čo píše.Zena určite nemá na milenku kontakt.A autorka nechce kontaktovať ženu lebo to je pre ňu nepodstatné.

@znamanneznama 2 mesiace
@anonym_autor urobil si dve deti o kt sa plne stara mstka, jeho deti zrejme nebavia tak si našiel teba.
Neskutočný charakter je ten tvoj frajer..chudák na n-tu.
To je bežný manz život ked prídu deti.
Pozri, proste ma doma unavenu ženu, milujucu matku, nudí sa a ty sa ma ponúkaš.