icon

Mám vzťah so ženatým mužom

Včera o 07:16

Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?

lentakyterapeut
Včera o 13:04
@really8

@anonym_autor je to problem povedat? Taky maly znak ci sa ma panko na co vyhovarat doma

@really8 boze nepchaj nos vsade vidis ze niektore informacie nepotrebujes

really8
Včera o 13:07
@lentakyterapeut

@really8 boze nepchaj nos vsade vidis ze niektore informacie nepotrebujes

@lentakyterapeut zlatko, nevsimaj si ma. Chod doma ukazat svojej imaginarnej manzelke kto je doma panom.

anonym_fb48ad
Včera o 13:08

@anonym_autor jeden úplne reálny príbeh ti poviem, švagor a jedna kamarátka to takto ťahali. Viem, ona mi potom vravela. Pred ňou strašne nadával na ženu, aké je hrozna, o deti sa nestará, len ho ničí. A chudá dievča všetkému uverila. Ale švagor sa nemal k činu a ona sa rozhodla vyriešiť jeho úbohú situáciu za neho 🥹. Napísala mail zákonitej manželke. Tá manželka nestačila otvárať oči, čo jej muž všetko nakecal tomu dievčaťu. Švagor dlho žehlil u zákonitej manželky, chodil ako zdochnuty pes. A to dievča? Doteraz si nikoho nenašla a to ma 36 rokov. Tento bastard ktorému verila ju úplne položil. A on? Na rodinnej návšteve sú k sebe a manželkou ako Holúbkovia, masíruje jej nôžky. Zle mi je z neho. Myslím si, že stále ju podvádza, lebo sa sťažuje stále na kvasinky a mikózy a furt po gyndošoch behá, ale čo už raz neverník, stále neverník. Takže takto z prvej ruky má info a posúva ďalej. 🤔

autor
Včera o 13:09
@really8

@anonym_autor je to problem povedat? Taky maly znak ci sa ma panko na co vyhovarat doma

@really8 akože ci jej klame, hej? Ved to je jedno. Môže byť ze jej klame. Diky za vstup, budem nad tým hlbšie premýšľať. Na 90% som si ista, ze o nás vie.

lentakyterapeut
Včera o 13:12
@really8

@lentakyterapeut zlatko, nevsimaj si ma. Chod doma ukazat svojej imaginarnej manzelke kto je doma panom.

@really8 tak tu nepis hlody ktore sa neda nekomentovat. Urazat ta nemusim zivot ta dost bije

really8
Včera o 13:14
@anonym_autor

@really8 akože ci jej klame, hej? Ved to je jedno. Môže byť ze jej klame. Diky za vstup, budem nad tým hlbšie premýšľať. Na 90% som si ista, ze o nás vie.

@anonym_autor a ty si s tym ok? S tym ze by si mala chlapa co este zije u zeny s detmi?

really8
Včera o 13:15
@lentakyterapeut

@really8 tak tu nepis hlody ktore sa neda nekomentovat. Urazat ta nemusim zivot ta dost bije

@lentakyterapeut stupila som ti na otlak tusim😀

mondolina
Včera o 13:18
@anonym_autor

@anonym_autor
Prepáč, ale neprajem ti nič dobré. Ani jemu ani tebe.

katarinka963
Včera o 13:25

@anonym_autor tak rodina je rozbitá, alebo ju rozbijas?

autor
Včera o 13:28
@katarinka963

@anonym_autor tak rodina je rozbitá, alebo ju rozbijas?

@katarinka963 ja ju nerozbijam, ja čakám. On nech sa rozhodne. Nepopieram ze kladiem podmienky.

lentakyterapeut
Včera o 13:30
@really8

@lentakyterapeut stupila som ti na otlak tusim😀

@really8 urcite nie pre mna si iba anonym co si nieco napise a prida smajliky aby ukazal ako strasne sa bavi.

really8
Včera o 13:34
@lentakyterapeut

@really8 urcite nie pre mna si iba anonym co si nieco napise a prida smajliky aby ukazal ako strasne sa bavi.

@lentakyterapeut priznavam sa ze sa bavim na hluposti jednoduchych ludi. Mozno pre to ma tak bavis ty.

lentakyterapeut
Včera o 13:35
@really8

@lentakyterapeut priznavam sa ze sa bavim na hluposti jednoduchych ludi. Mozno pre to ma tak bavis ty.

@really8 ty mas vystudovant harvard? Ok bav sa aspon nieco v zivote ta potrsi

anonym_262253
Včera o 13:45

@anonym_autor akože fakt si myslíš že ho drží doma nasilu aj keď vie že o nu nemá záujem? Ty si fakt taká naivná? Taká žena neexistuje 😅 jedine nejaká chorá psychopatka…tak či onak, toto nedopadne pre teba dobre, budeš sa ešte veľmi trápiť…

moonlight1210
Včera o 13:54

"So zenou si nerozumiem" je otrepana pesnicka, ktora je ale balzam na svedomie milenky, lebo jej dava pocit, ze predsa nic zle nerobi. Lebo vsak uz je to tam aj tak rozpadnute/z jeho strany ukoncene.

Ale kym nie je vsetko realne ukoncene, stale to moze byt medovy motuz, na ktorom ju bude tahat do postele tak casto, ako sa mu bude chciet, a potom to jednoducho ukonci slovami "Kvoli detom, ved chapes."

A jej neostane ine, ako chapat.

peknyvladko
Včera o 13:58

@anonym_autor jasne chod a znic si zivot. (Toto neni dobry vyber ore teba!!!) nikdy nebude

anonym_2d2a37
Včera o 14:08

@anonym_autor stále platí, že on je ženatý, má svoju manželku, deti, rodinu, s ktorou žije. Ich problémy sú ich súkromná vec. Ty si úplne nič. Kym sa jeho stav nezmení, môžeš kľudne čakať 🤦🙆😂 a ona? Jasné, že môže robiť problémy, prečo by nemohla.

anonym_68f317
Včera o 14:10

...na tvoju odpoveď, či ten chlap stojí za to ,by ti možno dala najlepšie argumenty pre a proti jeho budúca exmanželka. Ale to si asi nechcela počuť. Mne sa zdá, že ťa klasicky namotáva, pekne ťa využije a pôjde ďalej. Ak máš rada samu seba, toto mu nedovoľ.

anonym_d43fe2
Včera o 14:27

Ja sa priznám, že pred viac ako 10 rokmi som si na zoznamke začala písať s tak trochu ženatým. Sám to takto nazval. Manželstvo bolo na bode mrazu, nebol v tom nikto tretí. Stretli sme sa. Vcelku normálny chlap, ktorý chcel s niekym začať odznova. Ťahali sme to 3 mesiace, cez víkendy. On doma oznamil, ze niekoho má. Bol by z toho happyend, keby som sa do neho zaľúbila, no nestalo sa. Jeho to zranilo, ale poďakoval sa mi za to, ze som ho vytiahla z nefukncneho manželstva. Do roka sa dal dokopy s kolegyňou v novej práci, už majú syna a sú zobrati.
Tento muž potreboval len nakopnúť.

amdornik
Včera o 14:36
@anonym_d43fe2

Ja sa priznám, že pred viac ako 10 rokmi som si na zoznamke začala písať s tak trochu ženatým. Sám to takto nazval. Manželstvo bolo na bode mrazu, nebol v tom nikto tretí. Stretli sme sa. Vcelku normálny chlap, ktorý chcel s niekym začať odznova. Ťahali sme to 3 mesiace, cez víkendy. On doma oznamil, ze niekoho má. Bol by z toho happyend, keby som sa do neho zaľúbila, no nestalo sa. Jeho to zranilo, ale poďakoval sa mi za to, ze som ho vytiahla z nefukncneho manželstva. Do roka sa dal dokopy s kolegyňou v novej práci, už majú syna a sú zobrati.

@anonym_d43fe2 fajn koniec, ale tento "tvoj" muž jednoducho doma oznámil, že niekoho má... u autorky to takto nie je 😉

anonym_d43fe2
Včera o 14:37
@amdornik

@anonym_d43fe2 fajn koniec, ale tento "tvoj" muž jednoducho doma oznámil, že niekoho má... u autorky to takto nie je 😉

@amdornik Keď muž doma nevylozi karty na stôl, tak to nemá význam.

anonym_9c8dc2
Včera o 14:56
@anonym_autor

Dosť si rozumieme, niekedy sme spolu aj 8 hodín, pomáha mi.

@anonym_autor a koľko má rokov má prácu? Keď ste spolu a pomáha ti?

lentakyterapeut
Včera o 15:04
@anonym_d43fe2

@amdornik Keď muž doma nevylozi karty na stôl, tak to nemá význam.

@anonym_d43fe2 este caka ci nepridu lepsie karty na ruku

anonym_9c8dc2
Včera o 15:10
@anonym_autor

@anonym_b37c05 berie na ňu ohľad, aby sa spamatala. správa sa k nej ako kamarát. Berie to vážne ze sa s ňou rozišiel, teda to on tvrdí, hoci ona nesúhlasí. Ja mu verím, keď je so mnou aj 8 hodín vkuse. Ale váham.

@anonym_autor a ty si myslíš že sa s nov rozišiel? Len preto že to on tvrdí? Máš nejaký dôkaz? Trávite čas spolu v práci? Dokáže uživiť rodinu? Akú má vlastné prácu.pisala si že ti pomáha ale nerozumiem s čím a ako si rozumiete v súkromí či v práci.ked trávite spolu 8 hodín.

abbey1
Včera o 15:21

@anonym_autor Tebe nevadí, že sa od teba vracia domov pod teplú perinu k manželke? Predpokladám, že mu ešte i perie, vari a trávi čas s deťmi, ked on si užíva 8 voľných hodín u teba.

anonym_9c8dc2
Včera o 15:25
@anonym_autor

@drob Ahoj ako vieš že ona vie na 90 percent že je stenou? Povedal ti to? Alebo ako ?

anonym_28a6fe
Včera o 17:28

@anonym_autor Jasné, ty len čakáš. Ty nič, ty muzikant. A vy ste spolu aj 8 hodín a hráte spolu karty 😂 veď ty nerozbíjaš rodinu. Strašný pokrytci ste obaja.

autor
Včera o 17:43
@moonlight1210

"So zenou si nerozumiem" je otrepana pesnicka, ktora je ale balzam na svedomie milenky, lebo jej dava pocit, ze predsa nic zle nerobi. Lebo vsak uz je to tam aj tak rozpadnute/z jeho strany ukoncene.

Ale kym nie je vsetko realne ukoncene, stale to moze byt medovy motuz, na ktorom ju bude tahat do postele tak casto, ako sa mu bude chciet, a potom to jednoducho ukonci slovami "Kvoli detom, ved chapes."

A jej neostane ine, ako chapat.

@moonlight1210 tak ja som tu frázu zjednodušila, samozrejme ze to nebolo doslova ze si s nou nerozumie.

autor
Včera o 17:44
@anonym_d43fe2

@anonym_d43fe2 nikdy si nemala výčitky?

anonym_9c8dc2
Včera o 17:46
@anonym_autor

Ing.Ja by som ti poradila aby si sa spojila s jeho ženou.Tak aby to nevedel .Nejako ju kontaktovala To bude najlepšie pre teba tým pádom zistíš aká je skutočnosť.Ak ti tvrdí že to je zo ženou zle že nie sú spolu atď nič s tým nepokazis pomôžeš sebe aj jej .