Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
@anonym_autor Nejdem teraz moralizovat, aj ked by bolo o com, ale zhrnme si to: roky tahas s chlapom, ktory je zenaty a nestravite spolu viac ako 8h vkuse. cize sa de facto ani poriadne nepoznate. Trencle mu asi neperies, ani ho nezivis, vyberate si zo vztahu len hrozienka. Necudo, ze jemu to takto vyhovuje. Zena sa stara onho aj o deti a on si spestruje zivot stretavamim s tebou. Tebe to vsak zrejme nevyhovyje, chcela by si ho nastalo, mozno uvazujes o spolocnom dietati.
Teraz si predstav, ze ho predsa len ziskas na full time a bude to vztah se vsim vsudy - nielen radostami, ale aj starostami. A nemalymi, lebo s nim ziskas aj jeho deti, ktore k vam budu chodit a ktore sa budete musiet starat - nielen satit a zivit, ale riesit skolu, ulohy, kruzky a celkovo vychovu. Si na to pripravena? Toto bude ovela vacsi problem ako to, co o tebe bude hovorit jeho mozno ex ci okolie.
@anonym_autor ahoj, napisem ti to z druhej strany. Ja som ta manzelka, ktorej muz sa 2 roky tahal s inou, paralelny vztah. Chudacik vraj trpel doma, ako som sa zmenila, nebavime sa, nemame sex... Ano, aj toto jej tlacil do hlavy. Nehovorim, vo vztahu byvaju problemy, ale nie neriesitelne. Dve male deti do 1,5 roka rozdiel, da to zabrat.. Tiez mi chybalo od neho vela vo vztahu, aj som mu povedala o nich, ale nepocuval, no ani vo sne by ma nenapadlo riesit si to inde... Ked som sa to dozvedela, skoro ma porazilo... Aj ona dostala studenu sprchu, ked som sa odo mna dozvedela, ze sa veci az tak nemaju, ako jej povedal. A nie, nerobila som jej naprieky, xkrat som im povedala, nech su spolu. Doteraz ani nevedia byt spolu, len sa hadaju. Takze tak, rozbila celu nasu rodinu, samozrejme muz je prvy na vine, ze take nieco vobec dopustil, ked tak trpel, mal odist, potom si riesit inu zenu, ale mi povedz, ako moze zena, tiez matka deti rozbit druhu rodinu, kde su tam male deti? A to ona sa tahala s mojim muzom, este ked mala svojho muza, potom sa rozviedla. A ci budem robit problemy? No to nie je ze robit problemy, ale on take problemy narobil, ktore by rozvod priniesol,deti,byvanie,vysporoadanie,teraz uplne nerealne.myslim,ze sam nevie co by chcel, srdce ho taha za nou urcite, ale hlava mu ukazuje vsetky problemy... A hlavne co teda neznesiem, aby niekedy takato zenska sa mala starat aj o moje deti! Je mi zle z toho, ze niekto kto nam rozbije rodinu, kto nasim detom znicil tu moznost, byt stastna, uplna rodina, aby mali mamku aj tatka pri sebe, tak taka by mala byt pri nasich detoch? A ja kvoli nej mam trpiet, ze neuvidim svoje deti kvoli striedavke? Rozbili nas zivot na marne kusky a ver tomu, ze to strasne boli co zazivam. Takze nie, nechapem zeny co si zacinaju co zenatymi aj s detmi, aj ked su same slobodne, ci vydate...
@anonym_5ae2c8 och je mi to luto drz sa, su to ubohe …. nejdem to radsej ani pisat, len to iste nech sa im stane..hlavne ked budu stastne..a bum
@anonym_autor Je správne a rozumné, že nechcete byť zdrojom rozbitia manželského vzťahu. Snáď už s ním niečo nemáte. Ak by to myslel vážne, tak by už dávno nebol so svojou rodinou aj napriek ťažkostiam. Ono to nie je jednoduché, lebo s ním dostanete aj jeho ex + ich spoločné deti. Neviem, či by som chcela taký život na celý život. Ak je to kolega, viete zmeniť spokojne prácu a vtedy uvidíte, či veci mysli vážne alebo sú to iba ručičky pre mladé hlavičky 😔.
@anonym_autor Je správne a rozumné, že nechcete byť zdrojom rozbitia manželského vzťahu. Snáď už s ním niečo nemáte. Ak by to myslel vážne, tak by už dávno nebol so svojou rodinou aj napriek ťažkostiam. Ono to nie je jednoduché, lebo s ním dostanete aj jeho ex + ich spoločné deti. Neviem, či by som chcela taký život na celý život. Ak je to kolega, viete zmeniť spokojne prácu a vtedy uvidíte, či veci mysli vážne alebo sú to iba ručičky pre mladé hlavičky 😔.
@detickyy *rečičky
Mila autorka: Ludia sa nemenia. Vyhovarat sa na zenu, ze je problem. Hm. On je polka toho problemu. Zrejme nevies ako to maju doma, nakolko je ochotny pmahat s domacnostou, s detmi atd atd atd. Ked aj ta zena uz pouzije silnejsi slova, asi nezabrali mile, vies. A ty si ho idealizujes. Ludia sa nemenia, ak sa nezmenil kvoil zene, s ktorou ma deti, tak pride do dalsieho vztahu a pokazi aj ten. A aj ked su deti velke, navzdy su to jeho deti, az do smrti su to jeho deti - mal by im ist na stuzkove, sa svadby, zucastnovat sa stale ich vychovy, aj ked su velke, brat si ich na polku casu, si na to pripravena? Alebo ich ma dat kvoli vztahu s tebou bokom? Alebo naozaj zase zostane ta zena, mama na vsetko sama a on sa zahoji vyzivnym? Chcela by si byt v jej roli? Obrat si perspektivu. Ak by si chcela mat deti, budes zazivat to co jeho zena - a stane sa z teba vystresovany uzlik, ako z nej. Budes prosit, horzit a on - on si najde dalsiu.
@anonym_autor nezabudni ze vždy budeš ty tá, ktorá im rozbila rodinu. Aj keby to tak nebolo. On už má teba ako milenku, čiže tak to je.
@anonym_autor prec od neho ,toto vsetvi rozpravaju
Ak si chces komplikovat zivot chod do toho ak nie skus sa zamerat na slobodnych muzov 🙂
@anonym_autor treba si este povedat taky detail. Z casu na cas sme dlho sami a ako na potvoru ziaden slobodny nema zaujem. LEBO slobodni su casto aj nedozreti a maju malo skusenosti so zenami a hraju x-box 🙄 Naopak zenaci ti maju zeny zmaknute. Skusenosti robia svoje a tak su viditelni ked prejavia zaujem.
Tiez tusim pp vydatych zenach lebo su omnoho skusenejsie ako tie slobodne. 😎
@anonym_autor Nejdem ani čítať ďalšie odpovede,lebo to je ako cez kopirák.Musíš sama vycítiť ako to s ním máš.Ono nie je vždy ľahké sa hneď odsťahovať aj napriek nefunkčnému vzťahu.A nie je ani správne,keď jeden z partnerov je kvôli deťom v toxickom vzťahu.Tak ako existujú manipulátori,ktorí celý život robia zle svojej žene,tak existujú aj fúrie.Ak ti je s ním dobre,zatiaľ nerieš,ale určite na neho nečakaj príliž dlho.Skôr,či neskôr takýto pár pôjde od seba..
@anonym_autor mám takú skúsenosť, tiež ma presviedčal, aké to má doma hrozné, ako bol dotlačený do svadby, do dieťaťa, ako to ľutuje, ako s ňou nechce byť. Bol úplne presvedčený, tvrdil že keby nespoznal mňa, určite by prišla iná, že by neostal v manželstve. Ani sme len neboli na rande, stretávali sme sa v práci, ona na to prišla, urobila scénu a on cukol, zrazu mu všetko došlo, že rodina je len jedna a už majú aj druhé dieťa :D ja som si tiež našla slobodného. A áno, môžeš čakať, že ti začne ona robiť zle, lebo nebude vidieť chybu v sebe a v nespokojnom manželstve, ale v inej žene. Aj keby si mu každý deň hovorila aby ostal s ňou, aj tak budeš zlá ty 🙂
Nemôžeš mať deti, tak si chcela takého, ktorý už má a samozrejme, taky je aj ženatý. Chudera
@anonym_autor nuž, môžeš si si nahovárať hocičo keď si si začala so ženatým už si to rozbila aj ty.
Jedno si zapamätaj, chlap ti môže tvrdiť hocičo a doma to môže byt úplne inak. Možno doma on sám je nepríjemný, nepozorný a žena preto zúri a je zufala.
Ty by si čo robila keby ta tvoj manžel podvádza s inou??? Si naozaj myslíš že si prvá pri ňom? 🤣
Sorry, ale u mňa jedno čo neprichádza do úvahy sú takéto ženy a chlapi čo všetko hádžu na “zlu manželku” len aby obhajovali svoj vzťah!!!!!!
Je to trápne! A mysli nato že aj keď spolu budete a po case zmizne ta obrovská láska tebe možno bude robiť to iste čo teraz robi jej !
@anonym_autor ja už vlastne viem ty si kto ! 🤣🤣🤣
@anonym_autor nuž, môžeš si si nahovárať hocičo keď si si začala so ženatým už si to rozbila aj ty.
Jedno si zapamätaj, chlap ti môže tvrdiť hocičo a doma to môže byt úplne inak. Možno doma on sám je nepríjemný, nepozorný a žena preto zúri a je zufala.
Ty by si čo robila keby ta tvoj manžel podvádza s inou??? Si naozaj myslíš že si prvá pri ňom? 🤣
Sorry, ale u mňa jedno čo neprichádza do úvahy sú takéto ženy a chlapi čo všetko hádžu na “zlu manželku” len aby obhajovali svoj vzťah!!!!!!
Je to trápne! A mysli nato že aj keď spolu budete a po case zmizne ta obrovská láska tebe možno bude robiť to iste čo teraz robi jej !
@ingush616 To čo píšeš sú len dohady.Ani jedna z vás nie je v ich manželstve,tak tu nepíšte veci,ktoré nemáte zistené.Ano,su aj chlapi,ktorí takto radi namotávajú,ale su aj taki co maju vztah na totalku rozpadnuty,ale su v jednej domacnosti z ekonomického hladiska.To je ako keby si zeny vymyslali,ze ich muz cele roky psychicky týral,ale boli z nejakeho dovodu s ním.Len maloktora zena hlada útechu v lepsom chlapovi akého ma práve doma.Sú aj muzi,ktorí sú psychicky týraní od svojej ženy..Nikto nevidí do tych vztahov a je jednoduché sudit,ze sa chlap iba zahrava s "milenkou".Nie vždy to tak je.Ale to už samotná žena musí vycítiť,či je to "podvodník" alebo ho v tom vzťahu skutočne nešťastný a nevie ako z neho vyliezť..
@ingush616 To čo píšeš sú len dohady.Ani jedna z vás nie je v ich manželstve,tak tu nepíšte veci,ktoré nemáte zistené.Ano,su aj chlapi,ktorí takto radi namotávajú,ale su aj taki co maju vztah na totalku rozpadnuty,ale su v jednej domacnosti z ekonomického hladiska.To je ako keby si zeny vymyslali,ze ich muz cele roky psychicky týral,ale boli z nejakeho dovodu s ním.Len maloktora zena hlada útechu v lepsom chlapovi akého ma práve doma.Sú aj muzi,ktorí sú psychicky týraní od svojej ženy..Nikto nevidí do tych vztahov a je jednoduché sudit,ze sa chlap iba zahrava s "milenkou".Nie vždy to tak je.Ale to už samotná žena musí vycítiť,či je to "podvodník" alebo ho v tom vzťahu skutočne nešťastný a nevie ako z neho vyliezť..
@karolina196 🤣
@karolina196 🤣
@enmery Čo sa smeješ?Chceš povedaď,že neexistujú žiarlivky,hysterky a stíhačky?Či to majú normálne povolené ženy robiť z mužov chudákov?
@enmery Čo sa smeješ?Chceš povedaď,že neexistujú žiarlivky,hysterky a stíhačky?Či to majú normálne povolené ženy robiť z mužov chudákov?
@karolina196 Vyhľadaj lekára. Ty milenka.
@karolina196 Vyhľadaj lekára. Ty milenka.
@enmery 😂😂😂 Ja nie som milenka,ale zažila som jednu takú co robila peklo kazdemu svojmu partnerovi a pri tom nič neurobili.Vidim,že asi tiež doma rada riadiš chlapa a robíš z neho debila.Som síce zena,ale nikdy by som nedržala s narušenou osobou,ktorá dokáže aj chlapom zničiť život.A buhužial,su aj také!Ty odborná pomoc..
@anonym_autor ak je ešte s nou je to kvôli majetku,nechce sa mu deliť,toto je pravý dôvod väčšiny rozbitých manželstiev,prečo sa nikdy nerozvedu...cely život niečo spolu budovali a zrazu ma o polovicu prísť auuu to nechce žiadny chlap. Tak ty mu budeš zatiaľ kým ti bude hrať divadlo,že sa ide rozvádzať,robiť milenku vždy keď bude mať chuť,lebo jeho žena už tu chuť nemá samozrejme. No krásne vážne toto chceš????
Poznam dvoch muzov, kolegovia, su totalne pod papucou. Nemozu ist ani vecer na pivo a cez den max 2h volna ak to dostatocne zdovodnia. Az mi je ich luto. Taky sa ako ma citit? Vlastne oni su stastni lebo im to prikazu zeny.
Nevšímaj si tie kecy ze si zarucene pre neho len handra na zábavu 🙂. Ano, väčšinou to tak býva. Chlapi pri balení mileniek radi rozprávajú o tom ako im to doma neklape. Ak si rozumna zena, tak sama musíš citit, ci to s tebou mysli vážne a ci podnika nejaké kroky k tomu aby s tebou bol. Ak stále iba rozpráva, ale nic nerobí, tak mu jasne povedz ze s tebou ma stopku, kym si to doma neuprace. Potom uvidíš ci to mysli alebo nemysli vážne. Jednoduché.
ved je to stale to iste, chudacik tirany vlastnou zenou, nestastny vo vztahu, zena ho zotrocuje lebo chce aby sa venoval detom a siel nakupit- nedajboze umyl kupelnu ci upratal byt v ktorom byva… a vzdy mu nejaka tapa na to skoci…
mozno sa rozvedie ale ciostane zrovna s tou ktora bola zrovna po ruke nie je iste…

@anonym_autor ak vidi riesenie v uteku od problemov, ocakavaj, ze pri prvych problemoch bude utekat aj z toho vasho vztahu. A zvaz si, ci si ochotna robit niekomu mamu na vikend, lebo urcite si v nejakej scheme budu striedat deti.