Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
my ju nepoznáme a keď ty chceš čakať, tak čakaj tak ako si písala, dovtedy pokiaľ si to on sám vybaví .
Neodsudzujem ta lebo toto co pises je bezna vec. Este raz. Bezna. Zenaty ti moze kludne slubovat hory doly to na zaciatku nevies. Ale mozno aj stavia na realite moze ta mat velmi rad a vie si predstavit ze sa odputa a pojde s tebou dalej. Ty co ti radim iba vzdy zachovaj chladnu hlavu. Necakaj zazrak uzivaj si to pekne. Ty sama nerobis nic zle. To on si ma vysporiadat veci okolo seba alebo aj nie. Vztah so zenatym je stale lepsi ako byt sama to pravda a iba puritanky napisu nie. Pises ale dolezite veci: trva to uz roky. Velmi dobre to vystihuje ze jemu to tak vyhovuje. Ostatne su vyhovorky. Muz ak skutocne chce nezastavi ho nic. Ale tu ratam ze hlada iba milenku. Ani to nie je zle byt milenkou. Ak si sama mas tiez svoje potreby a on sa snazi tak drzim palce 🥂
Jaj, ale si naivná. Čakaj ked chces, rok, dva , desať...Vzdy si on nájde dovod prečo sa ešte nerozviedol...bývanie, deti a pod...a ty mu budeš roky robiť rohožku vzdy keď bude mať chuť...nechapem , prečo si nevazis sama seba?
Poviem ti to takto.....ak je s ňou a nevie tam vydržať, vyrieši si to aj sam, bezohladu na to, ci ma teba alebo nie. Ak tam zostane, lebo bla ba.....tak budeš mat len oči pre plač.
Nechaj ho, nech si svoj život uprace a potom budeš vidieť, ci to ma vôbec zmysel alebo si pánko len potrebuje krátiť chvíľu a trošku vzrušenia v živote.
Má ťa na pobavenie, pár sladkých rečí a chudáčik ako je od priateľky utláčaný a potrebuje ochotnú utešiteľku. Ktorá žena by nasilu držala pri sebe nevereného priateľa ktorý ju neľúbi? Ešte ho chudáka možno aj znásilní?
Nie je manžel môže sa pobrať zo dňa na deň preč a majetky si môžu riešiť cez právnikov ak sa nevedia dohodnúť.
@anonym_autor najdi si ineho. Mam niekolko kamaratiek co si takto zacali s muzom. Hovorili ze nikdy viac. Zena byvala robila problemy, ohovaracky, vypisovacky, deti drze neprijemne. Prestalo to az sudmi alebo odstahovanim sa do inej krajiny
Kolko máte obaja rokov? Ak si ty slobodná a bezdetna, hľadaj si rovnakého. Deti sú trvalý záväzok a nie je to pre každého, robiť kompromisy ohľadne deti, aj keby bol váš vzťah v poriadku. Nikdy to nebude take ako keby ste mali svoju vlastnú rodinu.
Este dodam riad sa svojim srdcom nie ked niekto napise hladaj si rovnakeho 🤣 niektore rady ako by ich moja 80 rocna babka radila. Kazdy z nas vidi aky je o nas v okoli zaujem. Ak je jediny alebo z tych co maju zaujem sympaticky neries ze je zenaty. Ber to ako skolu do zivota. Naucis sa vela kym sa vydas.
My ju nepozname,kludne Ti moze spravit peklo zo zivota. Vsak aky pozic... 💁🏻♀️
@anonym_autor on ostáva, lebo by mu urobila problémy. Aké? Skôr si myslím, že žena nevie o tebe, nevie ani o akože rozchode, ani o jeho akože plánoch rozísť sa… To len tebe tlačí kaleráby do hlavy, aby si nemala odstup…
Prečo so ženáčom vždy ten istý scenár. Inak, ak budete mat problémy, začne nazbierať presne takej naivne mladšej Mickey a kydať na Teba...
Este dodam riad sa svojim srdcom nie ked niekto napise hladaj si rovnakeho 🤣 niektore rady ako by ich moja 80 rocna babka radila. Kazdy z nas vidi aky je o nas v okoli zaujem. Ak je jediny alebo z tych co maju zaujem sympaticky neries ze je zenaty. Ber to ako skolu do zivota. Naucis sa vela kym sa vydas.
@lentakyterapeut niekto sa potrebuje učiť na vlastných chybách a rozumnému stačí poučiť sa na chybách druhých
@anonym_autor
1. Rozišiel sa s ňou
2. Stále s ňou býva
3. Ona nechce aby odišiel
4. Boji sa, že bude robiť problémy.
😳🤦
Prepáč, ale tlačí ti kaleráby do hlavy. Viac nemám k tomu čo dodať, že keď povolíš budeš ľutovať.
Správne to musí byť takto
1. Rozišiel som sa s ňou
2. Rozviedol som sa s ňou.
3. Mám vlastné bývanie
4. Som pripravený na výlučný a jediný vzťah s tebou.
niečo veľmi podobné som zažila veľmi dávno. akurát už bývali od seba. dopadlo to tak, že sa rozviedol, mňa použil "ako dôkaz" pred súdom a potom mu šlahlo na hlavu a začal naháňať žaby po zábavách. Ozval sa mi takmer po 20tich rokoch, že už sa chcem usadiť 😄😄
@lentakyterapeut " ber to ako školu života, naučíš sa" teda, väčšiu debilinu som nepočula. Dať seba samú, svoje srdce, svoje telo, svoju dušu, energiu, voľný čas, a mladosť ako experiment nejakému chujovi ženatemu, čo si z teba vezme čo chce a odhodí ťa ako handru. Z toho sa budeš spamätávať ešte dlho. Nie každý má namiesto srdca kamen a hrošiu kožu.
Ženy, ktoré si začnú so ženatým mužom, sú pre mňa ľahké ženy!
Ženy, ktoré si začnú so ženatým mužom, sú pre mňa ľahké ženy!
@alguno cize nikdy si ani ockom nemrkol na vydatu hej ?
@anonym_autor Nečakaj na neho. Veď je chudák doma prikovaný k rozvodom a žena ho nepusti, lebo nesúhlasí s rozvodom. A to vieš, ešte ho deti držia. Jedno za nohu, druhé za ruku. Teraz, ked sú už väčšie, majú i väčšiu silu.
Alebo mu chudákov týranému posli zásahovku na pomoc, aby sa konečne po rokoch dostal z väzenia a mohol slobodne žiť s láskou svojho života - s tebou.
@anonym_fb48ad poznám 3 čo mali v manželstve bod číslo 4, prípadne k tomu 3 a dokonca aj neveru z jej strany - a nie sú to žiadni hajzlíci, ženy ich skutočne vydierali že im nedajú deti, že budú robiť problémy v rodine či práci alebo že si niečo urobia… všetci traja sa rozviedli keď boli deti väčšie a obom tie ženy potom dlho znepríjemňovali život. btw, všetci traja mali deti v starostlivosti…
@lentakyterapeut " ber to ako školu života, naučíš sa" teda, väčšiu debilinu som nepočula. Dať seba samú, svoje srdce, svoje telo, svoju dušu, energiu, voľný čas, a mladosť ako experiment nejakému chujovi ženatemu, čo si z teba vezme čo chce a odhodí ťa ako handru. Z toho sa budeš spamätávať ešte dlho. Nie každý má namiesto srdca kamen a hrošiu kožu.
@anonym_fb48ad ani na neho nereaguj. To je strasny psychous. Vzdy musi ist proti prudu (a zdravemu rozumu). Uz tu davnejsie taky jeden bol. Zda sa minze mal nejaky doktorsky nick. Mam pocit ze je to ten isty.
Nehodnotím morálne hľadisko. Ale, z jeho prístupu nemám pocit, že by si bola pre neho nejak extra dôležitá. Takže ja by som na neho nečakala. Možno nie si jediná, ktorej chudáčik ukazuje správy so zlou manželkou. Ak sa rozhodneš počkať, musíš počítať s viacerými vecami. Nevera mu nie je cudzia, ja osobne by som sa bála, že časom podvedie aj mňa. Jeho žena mu môže robiť naprieky, chceš v tom účinkovať? Má deti, ktorým sa bude venovať, s tým si do budúcna stotožnená?
Poviem ti to takto.....ak je s ňou a nevie tam vydržať, vyrieši si to aj sam, bezohladu na to, ci ma teba alebo nie. Ak tam zostane, lebo bla ba.....tak budeš mat len oči pre plač.
Nechaj ho, nech si svoj život uprace a potom budeš vidieť, ci to ma vôbec zmysel alebo si pánko len potrebuje krátiť chvíľu a trošku vzrušenia v živote.
@mischy00 myslím že konečne by mohol mat vo mne dôvod sa posunúť
Má ťa na pobavenie, pár sladkých rečí a chudáčik ako je od priateľky utláčaný a potrebuje ochotnú utešiteľku. Ktorá žena by nasilu držala pri sebe nevereného priateľa ktorý ju neľúbi? Ešte ho chudáka možno aj znásilní?
Nie je manžel môže sa pobrať zo dňa na deň preč a majetky si môžu riešiť cez právnikov ak sa nevedia dohodnúť.
@anonym_2cec32 su manželia, veľmi dlho
@lentakyterapeut Rady ako od 80 ročnej babky? Zato tvoja rada "riaď sa svojim srdcom" to je skvost, ako od Boženy Nemcovej 😀
@anonym_autor on ostáva, lebo by mu urobila problémy. Aké? Skôr si myslím, že žena nevie o tebe, nevie ani o akože rozchode, ani o jeho akože plánoch rozísť sa… To len tebe tlačí kaleráby do hlavy, aby si nemala odstup…
@gab1sol vie. Vraj sa úplne zrútila keď to zistila. Ani to veľmi netajil
Dosť si rozumieme, niekedy sme spolu aj 8 hodín, pomáha mi.
@lentakyterapeut Ja nepíšem, že rozvedený muž so záväzkami je hneď na odstrel. Len to, ze problémom môžu byť neskôr jeho deti. Musí sama zvazit, či je schopna sa spolupodielat na výchove jeho deti. Na MK nájdeš veľa pribehov, kde bol vztah v poriadku, ale zničili ho deti partnera. Aj dospele deti vedia narušiť vzťah.

Necakat.
Zacinat si so zenacom je pod uroven. Nechaj ho plavat, na svetw beha kopec schopnych slobodnych chlapov bez zavazkov.