Máme 9 mesačné bábätko a manžel chce od nás odísť. Čo robiť?
Ahojte, chcela by som od vás radu pripadne povzbudenie co robiť.
S manželom sme 11 rokov spolu z toho 6 rokov manželia a máme 9 mesačnú dcérku ktorú obaja nadovšetko ľúbime.
Bohužiaľ 3 mesiace dozadu som našla v manželovom mobile správy s mladou kolegyňou ako si ma ujú svoju budúcnosť, ako sa zvádzajú, ona mu posielala polknahe fotky on sa nebránil. Dokonca si písali ako sa do seba zakubili. Odvtedy je doma peklo manžel má necháva v neistote co bude. Vraj si to chce premyslieť ci zostane s nami alebo pôjde za ňou. Hľadá milión dôvodov a milión výčitiek na mňa ze za to môžem aj ja keď som mu pri hádke povedala ze ho neľúbim a chcem sa rozviesť. Ja som sa mu za to 100x ospravedlnila že som to tak nemyslela. No odvtedy hľadá na mne len chyby a nahovoril si aký bol nešťastný pritom sme mali naozaj krásny vzťah. Bola som u právnicky aj psychologičky obe mi potvrdili že len hľadá dôvody ako by ospravedlnil svoje správanie. Ze ja som v pozícii ktorá by si mala rozmyslieť ci chce ostať s takým mužom. Ja by som rada tomu dala šancu už len kvôli malej pretože rodina je a vždy bola pre mňa základ. Keď sme s manželom spolu tak sa nehadame ani nič podobné pokiaľ nepríde na tému ako sa rozhodol. Som psychicky aj fyzicky veľmi vyčerpaná a neviem co robiť. Stále tvrdí že ma má rád no do nej sa zaľúbil. Aj na ňom je vidieť ze sa trápi a mrzí ho to no sme v začarovanom kruhu. Zažila niektorá z vás niečo podobné? Ako ste sa s tým vysporiadali? Ako to dopadlo?
Jooj, ale sa ti muzi citia na koni, ked su zvacsa zivitelmi rodin.... Ak toto nie je ten pripad, fakt, poslat kade lahsie, nestoji to za tie nervy co este len pridu potom ci opat zasa raz s nejakou nieco neriesi.... K comu to :/ ustat to a nerozist sa je len polovica uspechu... Druha polovica je nestratit sebadoveru a sebavedomie a nerobit si z kazdej malickosti hlavu ci to nieco neznamena....
Kufor do ruky a nech uvažuje u tej druhej. Ona nech mu perie smradlave fusakle a usoplene trencle. A ty si zatial rozmyslis, či ho ešte vôbec pustíš cez prah dverí (asi skôr obrazne povedané, ale tak, chapeme sa)
Buď tu alebo vo fóre rodinné problémy sú tuším 2, 3 podobné témy aj s postupným vývojom. Skús pohľadať, možno Ti pomôže.
@elizabet173 tak nemusí, ale často to tak býva, že prvotná zamilovanosť prejde a príde realita, tak sa chlapec zobudí a príde domov prosíkať alebo ho mladá po čase pošle niekam a on zrazu nemá kde bývať, no poznáme také prípady z praxe 😅
@elizabet173 čo rýchlo začne, aj rýchlo skončí. Neverím, že spolu zostanú navždy. Ale máš pravdu, vždy je možnosť, že sa nevráti, ale väčšinou to nie je take super u milenky, ako si zvycajne chlapi vyfantaziruju. Prídu problémy a začnú kalkulovat...
Ja by som mu pribalila aj dieta. Drahy, striedava starostlivost, zacinas prvy tyzden.
Normalne mu zbal veci a nech ide premyslat niekam mimo tvoj okruh. A ze ked si to rozmysli, nech da vediet. ALE NECH RATA S TYM, ZE TY NEVIES, CI HO ESTE BUDES CHCIET NASPAT. MOZNO POCKAS DEN, MOZNO DVA, MOZNO TYZDEN. A MOZNO TYM ODCHODOM NAVZDY KONCITE. a uvidis ako rychlo sa rozmysli
Ty ešte stále čakáš ako sa pán tvorstva rozhodne?? Nemyslíš vážne?? Ja keď som prišla na milenku, tiež kolegyňa, tak som mu pekne pobalila všetky veci do kufra a pekne som jej ich zaniesla s tým, že keď s ním môže spávať môže mu aj prať...kukali obaja ako puci... chvíľu to spolu ťahali ale samozrejme už to nebolo zakázané ovocie a prišli hádky a bolo po láske... Naspäť som ho už ale neprijala, neveru neodpustam. Ale na súde som mu to nedarovala a obrala ho aj o gate. Teraz strieda frajerky a nám je bez neho oveľa lepšie...
....co si navaril, nech si potom aj zje...
@elizabet173 vacsinou sa chcu vratit. A vacsinou uz nie je kam. Je to dost ine s niekym sa potajme stretavat na sex a zit v jednej domacnosti, a Ta kolegyna ho tiez moze rychlo poslat prec..
@elizabet173 to vypipane je hovnival? 🤣
On si ešte premysli co urobí? Takže on je vlastne na koni a ty máš cakat, čo spraví. Prepáč, ale to je riadne sebecké od neho. Chápem, že ty nechceš trhať rodinu, ale neviem, či vyhráš, keď ho budeš chcieť silou mocou späť... Aby on nemal pocit, že sa vlastne obetoval, keď s tebou ostal.... A nakoniec ti to bude ešte vyčítať. Prepáč, ale keď nevie, či chce s tebou zostať, tak to znamená, že nechce. Niekedy je lepší vzťah, aj pre dieťatko, keď sú partneri od seba. Radšej nech sú vzťahy čisté a pravdivé... Teda aspoň pre mňa. Otázne je, že keď s ním ostaneš, či budeš šťastná a budeš mu aj naďalej veriť... Máš to tazke, veľa síl prajem
@kitycat @elizabet173 Tak zase zeny neurazajme hovnivalov. Oni sa nahodou s tou svojou gulkou namakaju.
Ty by si mala byť tá, ktorá si to ma cele premyslieť,nie on. Zo svojej skúsenosti ti poviem, že aj keď s ním teraz ostaneš. Zopakuje to! Môj ex tiež keď prvá dcérka mala cca 6mes.si našiel inú. Tiež riešil ci sa vráti k nám alebo pôjde k nej. Rozhodol sa pre nás. A to bola osudová chyba. Dlhé roky sa tváril ako je všetko ok. A ja som mu to verila. Nakoniec po 7rokov a dvoch deťoch som bola ja ta, ktorá povedala už dosť klamstiev a odišla som. Nebolo to jednoduché. Časom som dokonca zistila, že od prvej neverí ich bolo x ďalších.. Teraz mam muža, ktorý prijal moje deti za svoje a nemôžem si ho vynachváliť. Poriadne si to premysli ci ho prijmes spet.
Este viem o jednej co sa toto stalo tiez ked mali babo druhe.. po 20r spolu.. a ona sla za tou zenskou ze nech mu da “pokoj”. A Ta sa jej vysmiala ze takych ako jej muz je ona na ranajky. A ze si moze toho tajtrlika nechat. Ona si ho nechala a su spolu Vraj stastni no trvalo jej roky to prekusnut, tie zeny co to chceli udrzat to udrzali len za aku cenu?
My sme taketo mali v rodine, na stare kolena sa chlap zblaznil do mladej zeby s 2 malymi detmi, uz mal vnucata, podotykam. Odstahoval sa na druhy koniec Slovenska a rozviedli sa. Nakoniec sa po par rokoch veatil spat k vyvalej manzelke a byvaju spolu ako spolubyvajuci, teda nie ako manzelia. Maju teda taky dom, ze hlavny a druhy akoze letnu kuchynku, ale aj s izbou a kurenim, ten obyva on. Pre mna je toto fakt nepochopitelne...🙄...Ale nie je to blizka rodina, tak vela o tom neviem, co, preco, naco, zaco...🙃
Mala som spoluziaka ba vysokej, ktory bol v podobnej situacii. 2 zeny, akurat nastastie bez deti. Povedal im,
ze sa rozhodne. Rozhodoval a rozhodoval sa fakt dlho. Nakoniec to jedna vzdala. Druhu si zobral a su spolu uz 15 rokov. Kwd som sa ho pytala o co mu ide, povedal, ze ich chcel obe a nevedel sa rozhodnut. Tak cakal, ktora to vzda - a jemu teda zostane ta, co ho chce viac. Toro mi pride podobne. zon si nevie vybrat, tak pocka. Zatial vas moze mat obidve a nakoniec to jednu prestane bavit, tak s tou druhou ostane. Podla mna mu je jedno s ktorou, hlavne nech to nie je na nom.
Takymto demento by som priala, aby sa na neho s prepacenim vysrali obe a nabalila si ho nejaka totalna koza, ktora s nim bude zametat 🤦♀️
Zazila som….napisem ti len jedno: ak ho milujes, nechaj ho ist, ak ta miloval, vrati sa. Ak sa nevrati, nikdy ta skutocne nemiloval.
No kopla by som ho do riti 😡 že si potrebuje premyslieť..čistý debil..ja viem že to chces udržať kvôli dieťaťu..ale,neodíde za touto odíde za inou skôr či neskôr,len s tým rozdielom že nebudeš mať len jedno dieťa ale už možno aj dve či tri..takyto chlapi by sa vôbec nemali množiť ✂️✂️✂️
@elizabet173 Ja by som nechcela muza co by mà podviedol .. to uz by som neriesila ci ho odkopla Ta druha ci si panko “vybral” mna. Ja len spominam zeny ktore zazili nieco ako autorka Lebo sa na to pyta. On si vybral mna ked mi slubil vernost. Ked to porusi dovi do po.
Pane boze, netyraj sa, prosim ta 🙏🏼 normalne mu zbal osobne veci, kym bude v praci a nechaj mu to pri dverach. Ked sa vrati, ani ho nepusti dnu a len mu podaj tasku a nech ide. Hlupak...
Vies, da sa aj nevera odpustit, ale to by si musela vidiet, ze sa uvedomil, ze ho to naozaj mrzi. Ale aby on bol este za frajera, ze si to musi premysliet 😳 to kde sme? Zatial co ty si mu rodila dieta, on si uzival s mladou a este ty sa mu prosis, aby si ta vybral??? Zblaznila si sa? Presne pre to ta nechce, lebo nemas sebauctu. Vyser sa na neho z vysoka. Nech ide, uz ho ani dnu nevpusti, iba mu oznam, ake vyzivne od neho pozadujes. No ani by ma nehlo prosit sa takemu frajerovi. Posli ho do sveta, uvidis, ze on bude ten, co na to doplati...

Nechapem ako nefunkcna rodina, kde otec podvadza matku ma byt akoze dobra pre dieta... Mne to pride skor jak vyhovorka preco od neho neodist... Ved ked si predstavim tu nervozitu a hadky pri kazdej sprave alebo zdrzani v praci tak co uz len toto moze dietatu pomoct.. Skor ho to psychicky znici a zvlast dievca... Hrozny blud, ked to citam, ze nech ma dieta kompletnu rodinu, aku? 3 plus nejaka krava ? Ci tato alebo nejaka ina? Pokial to situacia umoznuje, zbalit kufre ano este aj pomoct a poslat milenke, aka bude rada 😁😁😁