icon

Máme výročie svadby a muž pozerá zápas

20. jún 2025

Dnes máme výročie svadby , manžel nezabudol doniesol mi kvety , ale namiesto romantiky a sexu si pustil na telefóne zápas , ľahol si a pozerá zápas a ja vykupana oholená som ostala “nasucho” tak namiesto sexu píšem tento príspevok na MK😂😂😂čo by ste robili? Urazili by ste sa ? Čo mám robiť ? Prišiel z kvetmi , štrngli sme si šampanské , isiel do sprchy , ľahol si a pustil si zápas na ktorý sa od včera teší ale ja som si inak predstavovala dnešný večer. Podľa mna sa nezachoval pekne

kajulna
20. jún 2025

Ten môj na naše výročie dnešné úplne zabudol, takže ty si ešte na tom dobre.

kitycat
20. jún 2025

Si sa mala oholit uz vcera vecer a rozdat si to rano ci na obed... vsak vecer ma zapas, cez to nejde vlak 😂
Tirz mam futbalistu

yosi
20. jún 2025

Tak si spomeň koľkokrát bol on pripravený na romantiku, ale teba bolela hlava

20erika07
20. jún 2025

Kolko máš rokov a ako dlho ste manželia? Nasralo by ma jedine to, ze som sa zbytočne oholila 😁 ze ráno uz hladká nebudem😁

dzulli1980
20. jún 2025

😀 podarené ... ja kúpim mužovi knihu, on mne kvety, pri poobedňajšej káve porozprávame, zaspomíname na začiatky ... ja si idem po svojom, on po svojom ... keď je chuť, povrtíme sa na sebe, keď nie OK ... veď to nie je na povel, že dnes máme výročie, tak proste musíš.

gribka1
20. jún 2025

Sex máte často, či takto výročne? Možno to on tak ani nepoňal, a pre neho už kvety sú akurát.

koniarova
20. jún 2025
@gribka1

Sex máte často, či takto výročne? Možno to on tak ani nepoňal, a pre neho už kvety sú akurát.

@gribka1 to je pravda.🤔keď je sex len na výročie, to by ma tiež nasralo. 😂😂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
danica2711
20. jún 2025

nebuď taká urážlivá, výročí ešte bude, ale ten zápas je len teraz... vydrž chvíľu, veď sex môžete mať aj po zápase, či?

ivik4
20. jún 2025

Ked mam pravidelny sex tak mi je uplne jedno ci ho mam alebo nemam presne na nejake vyrocie. Vsak ani nezabudol. Ci Vy len na vyrocie a podobne mate ? Ked si teda az urazena skrz to

stankadu
20. jún 2025

My nedávne strieborné výročie a taaak dobre sme sa vyspali. Každý na svojej strane postele 😃 sex bol keď chuť prišla a nie na povel. A sama si kazíš večer, zvlášť ked si vedela, že na zápas sa teší. Kvety ti kúpil, už to je výkon.

andrejka1974
20. jún 2025

Ja by som bola doterna a vermi docielila by som krásny sex otravovala by som ho nežnosťami

enusamt
20. jún 2025

Fiha.. vdaka tejto diskusii som si uvedomila, ze sme s muzom asi vadni.. My sme este nikdy ziadne vyrocie sexom neoslavili 😳😳🤔😄
Sice si ich nalezite pripomenieme, pospominame, oslavime - doma, v restike.. Ale tot vsjo 😀

Autorka, nehnevaj sa,. Casu mate este dost, popripade aj zajtra je den 😉
Alebo este lepsie,vyprovokuj ho, navnad. To bude zas tvoj "darcek". Lebo o tom, ci si ho ty obdarovala, si nic nepisala..

marca12
20. jún 2025

Strasne to prezivas. Aky je dovod urazenia? Ved sex mozte aj potom a hociktory den,ale zapas je dnes. Vy sexuje len vo vynimocnej prilezitosti? Inokedy sa neoholis,nevykupes? Mne je az smiesne,co zeny stvaraju,ake dramy vytvaraju. Zijete spolocny zivot a nemusite mat vsetko nalinajkovane.

nikaeli
20. jún 2025

To je vaše prvé? že si sa urazila?
Nezabudol. Doniesol ti kvety.
Čo si mu doniesla ty?

My oslavujeme každé naše výročie na letnej dovolenke pri mori večerou aj s deťmi pri západe slnka 💕 a už dnes sme počítali dni do odchodu..

biba_18
20. jún 2025

a jaký futbal to akože ide??

petulda333
20. jún 2025
@biba_18

a jaký futbal to akože ide??

@andrejka1974 ak je taky futbalovy maniak ako moj,tak by si to nedocielila 🫣
@biba_18 vzdy sa nejaky najde. Vzdy 😭

biba_18
20. jún 2025
@petulda333

@andrejka1974 ak je taky futbalovy maniak ako moj,tak by si to nedocielila 🫣
@biba_18 vzdy sa nejaky najde. Vzdy 😭

@petulda333 pozeráme doma s mužom futbal - a dnes idú len hovadiny, nič poriadne že by sa mal tešiť na ten zápas…

petulda333
20. jún 2025
@biba_18

@petulda333 pozeráme doma s mužom futbal - a dnes idú len hovadiny, nič poriadne že by sa mal tešiť na ten zápas…

@biba_18 nevies komu fandi. My mame doma snad tisic sport.kanalov a vzdy nieco najde

biba_18
20. jún 2025
@petulda333

@biba_18 nevies komu fandi. My mame doma snad tisic sport.kanalov a vzdy nieco najde

@petulda333 dnes nebolo na čo sa tešiť 🤷‍♀️ pozerať mohol. ale tešiť sa?

petulda333
20. jún 2025
@biba_18

@petulda333 dnes nebolo na čo sa tešiť 🤷‍♀️ pozerať mohol. ale tešiť sa?

@biba_18 a? Ty to predsa nemozes vediet

biba_18
20. jún 2025
@petulda333

@biba_18 a? Ty to predsa nemozes vediet

@petulda333 myslím že môžem. je veľmi malilinká pravdepodobnosť dnešného tešenia sa ☺️ to by musel byť iný fanúšik a autorku by to nijako neprekvapilo. tak ako by to neprekvapilo teba…

yosi
20. jún 2025
@nikaeli

To je vaše prvé? že si sa urazila?
Nezabudol. Doniesol ti kvety.
Čo si mu doniesla ty?

My oslavujeme každé naše výročie na letnej dovolenke pri mori večerou aj s deťmi pri západe slnka 💕 a už dnes sme počítali dni do odchodu..

@nikaeli Oholila si nohy, vevericu a dnes sa nebude vzpierať. To mu dá ako darček. To, že by to mala byť samozrejmosť a nie odmena je už vedľajšie

tiezjedna
20. jún 2025

Výročie = kytka, šampus, okúpať, oholiť, sexovať... Akože čože??????😨 Vo všedné si vykáte a žiadate navzájom o audienciu????? Ja som tento príspevok vôbec nepochopila, sorry🙈

nikaeli
20. jún 2025
@yosi

@nikaeli Oholila si nohy, vevericu a dnes sa nebude vzpierať. To mu dá ako darček. To, že by to mala byť samozrejmosť a nie odmena je už vedľajšie

@yosi a tak samozrejmosť to byť nemusí.. ale zas ani robiť drámu netreba 🤷🏻‍♀️ (na to isto príde časom.. ehm.. vekom 🤪 )

ankare
20. jún 2025

Rozdajte si to počas prestávky. Potlač ego a zveď ho aj napriek tomu, že uprednostnil futbal. Netrestaj samu seba. 😅
Pekný večer prajem! 🥰

ankare
20. jún 2025
@viestta

@aurora33 mne to zas pripomina tu zo vcera (ci predvcera?) co oznamovala, ze jej skoncili kramy a muz nic...

@viestta toto inak aj mňa naserie, keď mi konečne skončí menzes po týždni a manžela bolí hlava 😅🤣🤣🤣

vemi23
20. jún 2025

Autorka uz neodpisuje asi vieme preco 🤭 zapas sa skončil 😂

modraslamka
20. jún 2025

tak napriklad cez majstrovstva muz si chcel pozriet so mnou film, no ja som si otvorila pivo a zapla zapas, a musel sa prisposobit 😁

minenkaa
20. jún 2025

Tak buď poriadna manželka a daj mu darček na výročie ty,vyfajčít mu môžeš aj keď pozerá zápas