Manžel má milenku
Ahojte ,
Neviem či potrebujem pomoc, či iba vypočutie. Čo robiť ako sa s tým vyrovnať ? Manzel ma 7 rokov milenku , ani som to netušila doma bolo vždy všetko rovnako a v poriadku , sex mame síce možno tak raz do mesiaca ,ale myslela som si ,že je to po rokoch manželstva normálne. Nepracujem , starám sa o rodinu , oňho , a tohto som sa dočkala ? Vždy som mu verila , nerozumiem tomu a strašne to boli. Myslela som si ,že keď sa ešte dokážeme v posteli “zabaviť” aj keď nie často , že sa starám o všetko ,že mal iba úlet , ale 7rokov milenka sa mi zdá už veľmi dlha doba (dnes som sa to náhodou dozvedela)este spm sa s ním o tom nerozprávala , stále mám pocit ,že je to zlý sen. Miluje ju keď je s nou tak dlho ? A so mnou len kvôli dieťaťu ? Prečo sa so mnou teda miluje ( i keď priznám sa , iniciátor milovania som ja) ako to tak dlho dokázal tajiť ? Stále to neviem pochopiť
@lienka.7 V roku 2008 bol § c , odstavec ,si to uz napamätam,., ,ja som to takto mala.
,manzelia maju mat rovnaku zivotnu uroven,aj ked spolu neziju,najskor ries vyzivne na seba, stym ,ked to uz budes mat 100% overene,ze ma tu....k.....u,neper,mu nezehli,ale o to vyzivne na seba + dieta poziadaj, a ostatne potom
Ja viem,že 2 roky starý príbeh...ale akaaaa hovadina...autorka o sebe píše,že nemá ani maturitu,ma ucnovku...ale gramatiku a štylistika paradnu...preto uuuplne nedoveryhodne
@pribinak mame deti , ja nepracujem pracuje on …ale byt je písaný na mna , musím sa najprv spamätať a potom začať uvažovať …stále ale nechapem ako môže mat sex s dvoma ženami
@darinkaa1 co je na tom.nepochopitelne? Pises ze ho mate raz do mesiaca. Co ma robit ostatne dni? Hlada inde. Neber to v zlom. Kazdy ma inu potrebu niekto to.chce 5x do tyzdna iny raz za rok

@stanulienkat ale inac uz par for kde slo o milenku som si vsimla, ze autorky si zrusili ucty