Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?
Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla
Stat sa mi toto, asi sa polozim. A nasledne vyberiem ucty a regulerne mu oznamim rozvod a striedavku alebo volny vztah s tym, ze si doprajem zivot ako on. A ked sa budem bavit, bud strazi decka on alebo opatrovatelka. Byt obetavou, pokornou a tradicnou matkou je cesta do pekla dost casto. Tiez mam vyssie postaveneho manzela, ale predtym nez som nastupila na rodicak, tak sa na mna musel napisat poriadny majetok, inak by ma prestriedal na rodicaku, neposkodim si karieru, aby som sa starala zadarmo o cudzi majetok a deti, ktore su i jeho, to by nerobil ani on. Takze je jasne, o co by priesil v pripade komplikacii. A samozrejme potrebujem cas na cvicenie, relax, spanok a zdravu stravu, dovolenku s kamoskami (on to ma vsetko tiez, proste sme partneri, mame pravo na rovnako kvalitny zivot), o deti sa starame spolu, takze obaja vieme, aka je to makacka.
@anonym_8f7c0f "nez som nastupila na rodicak, tak sa na mna musel napisat poriadny majetok" - tak neviem, do fungujuceho vztahu takeho kalkulacie, natlak a zadne dvierka nepatria ani z jednej strany. Na mna za mladi jedna skusala, ze ked byvame spolu v mojom byte, nech na nu prepisem polovicu bytu. Potom mi pri rozchode este poslala nieco ako fakturu, kde boli polozky ako upratovanie (podotykam, byvala zadarmo).
@anonym_f775cf cize vlastne byt niekoho milenkou je v uplnom poriadku ano?
@anonym_730cdf moje morálne zásady by mne nedovoľovali niekomu robiť milenku, ani nezáväzný sex nesúladí s mojimi morálnymi hodnotami. Ale to, že ja som nikomu nerobila nikdy matrac ani som nemala priateľov s výhodami, neznamená, že iní to nerobia. Ja nemám dosah na sexuálne správanie iných ľudí, to si musí každý zodpovedať sám v sebe. Ani tu nejdem grcať nad ľuďmi, ktorí podvázajú a pestujú nevery, to je ich život. Ja len píšem, že milenka nikomu neprisalaha vernosť, dotyčný manžel však áno.
@anonym_730cdf moje morálne zásady by mne nedovoľovali niekomu robiť milenku, ani nezáväzný sex nesúladí s mojimi morálnymi hodnotami. Ale to, že ja som nikomu nerobila nikdy matrac ani som nemala priateľov s výhodami, neznamená, že iní to nerobia. Ja nemám dosah na sexuálne správanie iných ľudí, to si musí každý zodpovedať sám v sebe. Ani tu nejdem grcať nad ľuďmi, ktorí podvázajú a pestujú nevery, to je ich život. Ja len píšem, že milenka nikomu neprisalaha vernosť, dotyčný manžel však áno.
@anonym_f775cf ja nikde netvrdim, ze milenka je hlavny problem... iba ze je AJ ona problem
Stat sa mi toto, asi sa polozim. A nasledne vyberiem ucty a regulerne mu oznamim rozvod a striedavku alebo volny vztah s tym, ze si doprajem zivot ako on. A ked sa budem bavit, bud strazi decka on alebo opatrovatelka. Byt obetavou, pokornou a tradicnou matkou je cesta do pekla dost casto. Tiez mam vyssie postaveneho manzela, ale predtym nez som nastupila na rodicak, tak sa na mna musel napisat poriadny majetok, inak by ma prestriedal na rodicaku, neposkodim si karieru, aby som sa starala zadarmo o cudzi majetok a deti, ktore su i jeho, to by nerobil ani on. Takze je jasne, o co by priesil v pripade komplikacii. A samozrejme potrebujem cas na cvicenie, relax, spanok a zdravu stravu, dovolenku s kamoskami (on to ma vsetko tiez, proste sme partneri, mame pravo na rovnako kvalitny zivot), o deti sa starame spolu, takze obaja vieme, aka je to makacka.
@anonym_8f7c0f kiežby viaceré takto rozmýšľali. Vyborne si to zariadila
@anonym_730cdf Z moralneho hladiska to ok nie je, no urcite nie je spravne obvinovat milenku z rozbitia vztahu. Su to dve odlisne veci.
@anonym_730cdf Z moralneho hladiska to ok nie je, no urcite nie je spravne obvinovat milenku z rozbitia vztahu. Su to dve odlisne veci.
@mandzula nielen... ale aj... chapeme sa?
@mandzula ja by som im rozbila drzku obom. Bez ohľadu na morálne hľadisko
@anonym_8f7c0f "nez som nastupila na rodicak, tak sa na mna musel napisat poriadny majetok" - tak neviem, do fungujuceho vztahu takeho kalkulacie, natlak a zadne dvierka nepatria ani z jednej strany. Na mna za mladi jedna skusala, ze ked byvame spolu v mojom byte, nech na nu prepisem polovicu bytu. Potom mi pri rozchode este poslala nieco ako fakturu, kde boli polozky ako upratovanie (podotykam, byvala zadarmo).
@patrike rozdiel platu mojho po rodicakoch a platu bezdetnych kolegyn je viac nez 1000 eur kazdy mesiac. Mozno az do smrti, takze este z toho budem mat nizsi dochodok. Manzel je z rovnakeho oboru a vie, v akej vyske sa platy pohybuju, tiez pozna moje pracovne nasadenie (spoznali sme sa v praci, som karieristka, pracujem rada). Takze to respektoval a moju obet chapal, i to, ze to musi nejak pokryt alebo sa prestriedat doma (s tym by som nemala najmensi problem).
@anonym_f775cf ja nikde netvrdim, ze milenka je hlavny problem... iba ze je AJ ona problem
@anonym_730cdf keď som zadaný/á, tak som zadaný/á, mám si svoje hormóny držať na uzde, lebo viem, že môžem prísť o manželstvo a partnera. Nezadaná pipka nepríde o nič, ona si len užíva.
@anonym_f36f6f Ja nikomu z nich a rozhodne by som sa ako chudera neponizovala pred milenkou.
@mandzula každého volba
sem sa pripnem, zaujíma ma rozuzlenie 😀
@viktoriaandrascik zapnúť upozornenia si vieš aj kliknutím na zvonček v pravom hornom rohu
@patrike Ak nie su deti, nevidim ziadny dovod k svadbe alebo prepisom majetku. Kazdy ide svoju pracu naplno, domacnost 50:50 a nie je dovod, aby sa jeden zabezpecoval na ukor druheho pripadne jeden viac servisoval. Az deti a trojrocny rodicak urobia u lepsie platenych povolani sialenu dieru do platu a prijmu tej osoby celkovo. A dieta sa naviac nemusi narodit zdrave, to je potom pre zenu konecna. A v pripade rozchodu nase sudy stratenu karieru nezohladnuju, takze je lepsie bude sa prestriedat na rodicaku alebo sa dohodnut na majetku v predstihu. Nastastie obaja matematiku zvladame bez emocii, takze to slo bez problemov.
U nás nedávno jeden chlap svoju ženu vyhodil z domu...a neuveríš po mesiaci alebo dvoch (už to asi prestalo byť vzrušujúce )to ukončil a ženu požiadal aby sa vrátila...
Niekedy ich baví presne len to že je to nezáväzne...a zakázané...
U nás nedávno jeden chlap svoju ženu vyhodil z domu...a neuveríš po mesiaci alebo dvoch (už to asi prestalo byť vzrušujúce )to ukončil a ženu požiadal aby sa vrátila...
Niekedy ich baví presne len to že je to nezáväzne...a zakázané...
@domix147 hádam sa nevrátila 🫣
@anonym_730cdf nikto nepoise, ze je to v poriadku.
pisem len, ze nemusi to byt milenka,ktora rozbija rodinu - vacsinou tieto zeny nemaju zaujem o seriozny vztah s hovadom, ktore si nevazi svoju manzelku.
chcu si len uzit a pokial sa ich vztah prevali - najdu si dalsiu penazenku
a nie - nie je to moralne - ale sa to deje.
ja neroesim ziadnu moralku milenky.
moral
ku by mal riesit manzel a otec deti
@nyusika moze sa ma to tykat aj ako tej dievciny... ide aj o moje hodnoty, ci z niekoho takto tazit s vedomim ze sukam na stole , kde su rodinne fotky... to je cele...
@anonym_730cdf
ved ani ja nesukam na stole, kde ma niekto fotky rodiny (akoze nie som milenka)
to ja netvrdim, ze to robis...iba to, ze milenka rodinu nerozbija, rozbija si ju zadany manzel-otec
@anonym_730cdf
ved ani ja nesukam na stole, kde ma niekto fotky rodiny (akoze nie som milenka)
to ja netvrdim, ze to robis...iba to, ze milenka rodinu nerozbija, rozbija si ju zadany manzel-otec
@nyusika Ono je vzdy lahsie zvalit to na milenca/milenku, ako si priznat, ze som sa sekol vo vybere partnera. A zvlast je to tak v pripade, ak zena chce nad milenkou vyhrat a toho nevinneho chudacika od tej mrochty oslobodit a v nedelu mu predostriet oblubeny segedin.
@nyusika Ono je vzdy lahsie zvalit to na milenca/milenku, ako si priznat, ze som sa sekol vo vybere partnera. A zvlast je to tak v pripade, ak zena chce nad milenkou vyhrat a toho nevinneho chudacika od tej mrochty oslobodit a v nedelu mu predostriet oblubeny segedin.
@mandzula presne, štýlom radodajka, zviedla mi manžela, čo mal chudák robiť keď sa o neho celé dni obtierala a koketovala?😎
@mandzula poznám kocku, ktorá sa takto skamarátila so ženatým chlapom. On jej povedal, že sa bude rozvádzať, že doma to neklape. Časom sa to zmenilo na lásku z oboch strán. Jedného dňa kocku v práci navštívila manželka milenca, keďže sa to dozvedela a on to doma priznal, že sa len kamarátia. Kocka jej povedala verziu jej manžela a zároveň jej povedala, nech doma odkaze mužovi, aby ju už nikdy nekontaktoval a čím ďalej sa jej vyhýbal, bez rozdielu, či s ním ona ako manželka ostane či nie. Bolo by aj v tomto prípade vypočuť verzie oboch, možno by autorka bola prekvapená.
@mandzula poznám kocku, ktorá sa takto skamarátila so ženatým chlapom. On jej povedal, že sa bude rozvádzať, že doma to neklape. Časom sa to zmenilo na lásku z oboch strán. Jedného dňa kocku v práci navštívila manželka milenca, keďže sa to dozvedela a on to doma priznal, že sa len kamarátia. Kocka jej povedala verziu jej manžela a zároveň jej povedala, nech doma odkaze mužovi, aby ju už nikdy nekontaktoval a čím ďalej sa jej vyhýbal, bez rozdielu, či s ním ona ako manželka ostane či nie. Bolo by aj v tomto prípade vypočuť verzie oboch, možno by autorka bola prekvapená.
@anonym_59beb8 Ved urcite, okolnosti moze byt milion, podstata vsak ostava. A este ze doma tri deti a ak si dobre pamatam, snazili sa o stvrte. To uz je cisto o vychcanosti toho chlapa - uviazem zenu doma so styrmi deti, znemoznim jej nastup do prace a tym vytvorim cistu zavislost. Toto nie je ani dobry muz, ani dobry otec.
@anonym_730cdf NIE NEMAS PRAVDU. KED SUKA NEDA, ANI PES.... nie, nie,nie!!!! To su take dedinske povedacky. NESTARAJ SA O SUKU STALE. PORIES SI SVOJHO PSA.
Posledny krat-uz sa neobudem opakovat ako gramofon- MILENKA NEROZBILA RODINU. ROZBIL JU TVOJ MUZ. TY NEMAS RODINU S MILENKOU.
@anonym_fe5b9b 😂 Vy keď takto podrazdeno reagujete, ze vy budete asi nejaka betarka😂 Nikto nehovori, ze muz je svaty a dodrbal to on. Jasne ze by som ho za gule zavesila do prievanu a odmietala zit s takym hovadom. Ale zeny co vedia, ze ma chlap rodinu a robia toto su chudery, obycajne chudacky a hnoj pre mňa. Ja chapem ze ak ma takato zena ake take svedomie tak sa snazi si to nejako ospravedlnit, aby sa jej lahsie zilo so sebou. Ze poslednykrat sa budem opakovať ako gramofon 😂 co ste vy nejaka pani ucitelka? 😂

@anonym_730cdf v tomto prípade sú morálne hodnoty ženatého chlapa nad morálnymi hodnotami peknej, nezadanej, sexuchtivej samičky. Ona nemá doma deti a muža, zato on má doma ženu a deti, ktorej prisahal vernosť pred oltárom.