Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?
Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla
Nieco zo spiritualnej sfery, kam ste viaceri podla prizemnych nazorov ani nepachli. Mozno sa nieco z tohto na vas nalepi, ale je mozne ze mate taku tmu, ze ani najlepsia baterka nepostaci.
https://www.youtube.com/watch?v=goOTSe-l3yc@mandzula poznám kocku, ktorá sa takto skamarátila so ženatým chlapom. On jej povedal, že sa bude rozvádzať, že doma to neklape. Časom sa to zmenilo na lásku z oboch strán. Jedného dňa kocku v práci navštívila manželka milenca, keďže sa to dozvedela a on to doma priznal, že sa len kamarátia. Kocka jej povedala verziu jej manžela a zároveň jej povedala, nech doma odkaze mužovi, aby ju už nikdy nekontaktoval a čím ďalej sa jej vyhýbal, bez rozdielu, či s ním ona ako manželka ostane či nie. Bolo by aj v tomto prípade vypočuť verzie oboch, možno by autorka bola prekvapená.
@anonym_59beb8 99 percent zenacom, co sa snazia omocit stetec lasky v inej studni, ako v domacej, to doma neklape 😀
to musi byt nejaka naivna dusa, co na toto naleti
@anonym_730cdf moje morálne zásady by mne nedovoľovali niekomu robiť milenku, ani nezáväzný sex nesúladí s mojimi morálnymi hodnotami. Ale to, že ja som nikomu nerobila nikdy matrac ani som nemala priateľov s výhodami, neznamená, že iní to nerobia. Ja nemám dosah na sexuálne správanie iných ľudí, to si musí každý zodpovedať sám v sebe. Ani tu nejdem grcať nad ľuďmi, ktorí podvázajú a pestujú nevery, to je ich život. Ja len píšem, že milenka nikomu neprisalaha vernosť, dotyčný manžel však áno.
@anonym_f775cf Boh vsetko vidi, uplne do jedneho posledneho. Ja som uz kedysi zlyhal, a mam co napravat, velka bolest a lutost, ktora sa po rokoch teraz tak vratila.
@anonym_59beb8 Ved urcite, okolnosti moze byt milion, podstata vsak ostava. A este ze doma tri deti a ak si dobre pamatam, snazili sa o stvrte. To uz je cisto o vychcanosti toho chlapa - uviazem zenu doma so styrmi deti, znemoznim jej nastup do prace a tym vytvorim cistu zavislost. Toto nie je ani dobry muz, ani dobry otec.
@mandzula áno, mladý pán si teraz o sebe myslí, aký on je alfa samec. Doma má ženu - slúžku, čo sa o deti postara, operie, uprace, navari a ešte aj v posteli zasexuje. Ej, či sa mu len darí, ako mu ide dobre karta. Och, milujem takých idiotov, skoda, že tu nie je smajlík, ako si trham vlasy z hlavy 😏🙃🫣. No už len nech autorka napíše, ako sa to vyvrbilo doma 🤔🤔🤔.
@anonym_59beb8 99 percent zenacom, co sa snazia omocit stetec lasky v inej studni, ako v domacej, to doma neklape 😀
to musi byt nejaka naivna dusa, co na toto naleti
@nyusika no neviem teda, prečo na také glupotky naletela 🤔
Ak by si bola trochu krava a chcela vyťažiť zo situácie, pošli zo súkromného čísla sms "poviem tvojej žene o tvojej afére s kolegyňou ak nezaplatíš 5tis € na tento účet" .. založ si revolut a povydieraj ho trochu. Získaš peniaze a on bude dos*atý až za ušami, že sa to dozvieš 😅
Ja by som k**ota potočila poriadne - ako mentálnu ujmu a za peniaze by som šla na dovolenku alebo odložila
@anonym_b2bf34 toto je doteraz najlepsia a najvtipnejsia rafa aku som kedy na MK videla 😂😂😂
@anonym_f775cf Boh vsetko vidi, uplne do jedneho posledneho. Ja som uz kedysi zlyhal, a mam co napravat, velka bolest a lutost, ktora sa po rokoch teraz tak vratila.
@alobal veď ty si zlyhal, ty si naprávaj. My sme nezlyhali, poniektoré máme pevné morálne zásady, takže videjká nepotrebujeme.
Vtipné, že ty si zlyhal a ideš poučovať tých, čo nezlyhali. Či si to chcel posunúť autorkinmu alfasamcovi neverníkovi?
Nebud chudera!!!
Rok ho vráza hlboko do milenky, do teba..súloží dve, možno aj tri, viac, súčasne..
A ty si rozhodnutá mu to odpustiť?????
Fuj. Po prečítaní sms ze jej ho vrazi hlboko, by už mna skončil.
Ako clovek, ako muž.
V živote by sim naň neprehovorila iba ohľadom deti a oststne cez právnika.
Vyzmychala z neho poriadne vyzivne.
Vbc by ma nenapadlo báť sa, ze ma opusti, ako pises ty.
Co si z papiera? Tebe vbc nevadí ze si pre neho handra, spina..slúžka.. vsetko v jednom.
O takého sa bojíš???? Je to hajzel tak sa k hajzlovi aj tak správaj...ci co mu ideš ďakovať ze si predsa vyberie rodinu? Sialene, ake su zeny hlúpe.. hádam to zlepite 4.dietatom.
Chod do prace, začni byt samostatná a nie závislá na chudakovi.
@anonym_730cdf Nechapeme, za rozbitie vztahu moze zadany jedinec.
@mandzula dakujem , ze respektujes moj iny nazor
@alobal veď ty si zlyhal, ty si naprávaj. My sme nezlyhali, poniektoré máme pevné morálne zásady, takže videjká nepotrebujeme.
Vtipné, že ty si zlyhal a ideš poučovať tých, čo nezlyhali. Či si to chcel posunúť autorkinmu alfasamcovi neverníkovi?
@anonym_f775cf Oh, som rad, ze su tu aj dokonale bytosti. Poslal som to generalne. To je vsetko.
@anonym_autor Keby si nenapísala tie posledné dve vety, radila by som ti nič nepovedať, krášliť sa, točiť sa okolo neho, večere a tak, aby vedel, o čo by prišiel , keby ťa opustil. Keby nebolo tých posledných dvoch viet... Takto by si mala s ním porozporávať, bez plaču, chladná ako sfinga... Dokážeš to? Ja by som to nedokázala. Takže ti ostávajú dve možnosti. 1. držať ústa a manželstvo možno bude pokračovať. 2. rozísť sa, a zvládať veci okolo detí sama. V každom prípade, to nerob kým i na materskej. A potom si zhromažduj peniaze, inormácie , keby sirz mala tohto plné zuby.... muži sú prosto svine (česť výnimkám)
@alobal ty si fakt myslíš, že nejaký Boh sa pozerá, čo sa správaš slušne? Na tomto svete niet spravodlivosti.
@anonym_730cdf to "keď suka nedá, pes neskočí" je ospravedlňovanie muža... prečo ospravedlňuješ mužov a ich správanie??
@biba_18 vobec nie... ked si lepsie precitas, deklarujem, ze najvacsi vinnik je muz.... ale milenka tiez nie je uplne cista... to je cele... a ano, keby sa mu neponukla tato, ponukla by sa ina... to totiz dievcence tohto typu robia... bola to skor reakcia na niektore nazory tu, ze vlastne dievcina je v pohode, ved co s tym ona ma.... toto akceptujem skutocne iba vtedy, ak ta zena o tom, ze muz ma rodinu naozaj nevedela...
Nebud chudera!!!
Rok ho vráza hlboko do milenky, do teba..súloží dve, možno aj tri, viac, súčasne..
A ty si rozhodnutá mu to odpustiť?????
Fuj. Po prečítaní sms ze jej ho vrazi hlboko, by už mna skončil.
Ako clovek, ako muž.
V živote by sim naň neprehovorila iba ohľadom deti a oststne cez právnika.
Vyzmychala z neho poriadne vyzivne.
Vbc by ma nenapadlo báť sa, ze ma opusti, ako pises ty.
Co si z papiera? Tebe vbc nevadí ze si pre neho handra, spina..slúžka.. vsetko v jednom.
O takého sa bojíš???? Je to hajzel tak sa k hajzlovi aj tak správaj...ci co mu ideš ďakovať ze si predsa vyberie rodinu? Sialene, ake su zeny hlúpe.. hádam to zlepite 4.dietatom.
Chod do prace, začni byt samostatná a nie závislá na chudakovi.
@anonym_d6afba "Chod do prace, začni byt samostatná a nie závislá na chudakovi" - to znie na prvy pohlad dobre, realita bude ina, 3 deti = stale doma na OCR, kvalifikacia biedna, plat biedny, z toho ledva zatiahne nejaky podnajom, kde sa bude tlacit s detmi, kym sa budu roky sudit o majetky ...
Tieto podvádzačky ako cez kopirák🙏 síce ma podvádza, ale hneď ospravedlnenie vo forme "je to dobrý muž a otec" no asi až taký dobrý muž to nie je, keď ťa podvádza🙄
@alobal takže ti vrátila neveru?

@mandzula poznám jedného takého - doma 3 deti a on strieda frajerky. nerozviedla sa s ním - ale nevyzerá ako šťastná žena ...