icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

18. mar 2026

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

margotka17
20. mar 2026
@nyusika

@margotka17 pisem nieco ine ?

ja len reagujem na jeden konkretny komentar

bez ohaldu na to, ci je zena doma/v praci ju nema co chlap podvadzat

aaaale

niektori chlapi (mnohi) podvadzaju bez ohladu na to, ci maju doma super zenu, super putku, super sexicu - proste to robia len tak,

@nyusika áno, súhlasím, máš pravdu 👍.

alobal
20. mar 2026
@nyusika

@mandzula mozno si do neho inu cast tela omotal 😀 😀

@nyusika vy ste tu riadne zufale zeny niektore... wow. Len tak dalej.

alobal
20. mar 2026
@anonym_b25716

@alobal ty si fakt myslíš, že nejaký Boh sa pozerá, čo sa správaš slušne? Na tomto svete niet spravodlivosti.

@anonym_b25716 deje sa skryte, na co by mal kazdeho sledovat dennodenne, mas svoj blackbox (zaznamnik zivota), kedze vsetci sme dostali slobodnu volu.. a ktory sa jedneho dna otvori a pride spravodlive zuctovanie. Easy as...

alobal
20. mar 2026
@anonym_598d65

@alobal takže ti vrátila neveru?

@anonym_598d65 Povedzme, ze je v procese, ako som sa cez deti dozvedel.. ale v uplne logickom vzhladom na nas stav, ktory tu nepotrebujem rozoberat. To je vsetko, nech sa vam dari.

patrike
20. mar 2026
@alobal

@anonym_b25716 deje sa skryte, na co by mal kazdeho sledovat dennodenne, mas svoj blackbox (zaznamnik zivota), kedze vsetci sme dostali slobodnu volu.. a ktory sa jedneho dna otvori a pride spravodlive zuctovanie. Easy as...

@alobal Myslis to zuctovanie s nevercami spominane v Korane ? Vzdy pri takych hlaskach, ako mas ty, sa pytam, ktory boh je mysleny.

anonym_901567
20. mar 2026

@anonym_autor 18 strán diskusie a autorka vôbec nereaguje. Prečo? Myslím, že diskutujúci si zaslúžia nejakú odpoveď. Ja viem, si v pekelne zložitej situácii. A snáď ta poniektore rady nasmeruju, ktorým smerom sa vybrať.

tiezjedna
20. mar 2026
@anonym_901567

@anonym_autor 18 strán diskusie a autorka vôbec nereaguje. Prečo? Myslím, že diskutujúci si zaslúžia nejakú odpoveď. Ja viem, si v pekelne zložitej situácii. A snáď ta poniektore rady nasmeruju, ktorým smerom sa vybrať.

@anonym_901567 ona už si vybrala - držať hubu a krok🙄

anonym_598d65
20. mar 2026
@alobal

@anonym_598d65 Povedzme, ze je v procese, ako som sa cez deti dozvedel.. ale v uplne logickom vzhladom na nas stav, ktory tu nepotrebujem rozoberat. To je vsetko, nech sa vam dari.

@alobal tak manželke držím prsty, nech jej to vide. Užite si karmu.

patrike
20. mar 2026
@tiezjedna

@anonym_901567 ona už si vybrala - držať hubu a krok🙄

@tiezjedna Ona aj otvori, ked si domaci pan zaziada. Raz sluzka bez hrdosti, vzdy sluzka.

anonym_28d0fd
20. mar 2026
@patrike

@anonym_f775cf Nie celkom, pozri si film o opiciach alebo vlkoch, alfa nema oci vsade a hned ked polavi v pozornosti, samice zajdu poza bucky s inym samcom. Sucasne alfa mina plno energie na udrzanie si pozicie a neustale ho niekto skusa zosadit z tronu.

@patrike človek sa môze iba rozhodnúť či ostane monogamný alebo nie. Rozdiel od zvierat je že oni sa nerozhodujú, oni konajú pudovo, nezamýšľa ju sa nad svojimi činmi. Človek sa zamýšľa, rieši, analyzuje alebo proste žije ako mu je dané. Vyhovárať sa na pudy u človeka je už stará výhovorka ktorá dávno neplatí.
Keď máš partnera, nikto ti ho nevie zaručiť. Človek nikdy nepatril druhému človeku, žiadny sľub do konca života neexistuje, v skutočnosti sa každým dňom človek rozhoduje, či chce byť s týmto partnerom alebo nie. A každým dňom vedome sa rozhodne znovu a znovu pre tohto svojho partnera pretože ho stále miluje..A ak to tak nieje, je na mieste vzťah ukončiť a nie podvádzať....Podvádzanie je neuprimnost falošnosť a hranie divadla nosenia masky. Toto dlho trvať nemôže. Autorka sa proste bojí a nekoná v súlade so sebou. Inak by tu neprišla pýtať o radu v zúfalom stave. Pretože ona tu odpoveď pozná, ale bolí to, a boji sa to spraviť.
Strach je najväčší paralyzér a škodca.
Z môjho pohľadu sa nedá tvoriť vzťah keď jeden partner je monogamne nastavený na jedného partnera a druhý nie, to je úplná priepasť medzi dvoma svetmi a veľké bolesti. Myslím že by jej manžel v skutočnosti nechcel tak ublížiť. A preto je najlepšia verzia rozchod, nie v zlosti ale v úcte k láske.

anonym_227b04
20. mar 2026

@anonym_autor
Ako sa tu utešene rozbehla diskusia...
Ako tak rozmýšľam,ten " manžel" musí byť pekný tĺk,keď si takú delikátnu komunikáciu nemaže...Ale to hlavné,dostala si sa mu do mobilu...Poprosím vysvetliť ako???
Ak by to tak bolo,tak musel mať vypnuté všetky bezp.prvky( pin,display,odtlačok,tvár a pod.)....To si neviem predstaviť,že taký blb vôbec existuje.
Takže , neverím ti ani hovno.
Celé je to kompilát AI...s pomocou m.koňa.
Ibaže...zopakujem,ako si sa mu dostala do mobilu??.

jizanka
20. mar 2026

Hlavně pro autorku je to šok dozvědět se, že ji manžel rok podvádí. Musí to zpracovat.
Kdoví co jí na to řekl odchazet, ale prý nehodlá. Možná si jen posypal hlavu a chce ji uklidnit, aby měl doma zase pohodičku.
Dnes měla odjet ke kamarádce. Asi to probírá s ní. Potřebuje to někde ventilovat a hlavně potřebuje podpořit.

anonym_e6111e
20. mar 2026
@anonym_227b04

@anonym_autor
Ako tak rozmýšľam,ten " manžel" musí byť pekný tĺk,keď si takú delikátnu komunikáciu nemaže...Ale to hlavné,dostala si sa mu do mobilu...Poprosím vysvetliť ako???
Ak by to tak bolo,tak musel mať vypnuté všetky bezp.prvky( pin,display,odtlačok,tvár a pod.)....To si neviem predstaviť,že taký blb vôbec existuje.

@anonym_227b04 precitaj si laskavo debatu, ak sa chces zapajat, ok? Nik nie je zvedavy, comu ty veris/neveris a je uplne jedno, co si myslis, len tu zaplnas priestor zbytocnym komentarom. Chod sa odbavovat inde, ked nemas k teme co povedat (a ty nemas).

lubkavargova1
20. mar 2026
@anonym_227b04

@anonym_autor

@anonym_227b04 zlatko je to velmi jednoduche..moj ma tiez mobil ktory pouziva vynimocne akoze "zalozny" a tam nie je nic take nastavenie a tak vidim co-komu-kedy pise :D :D a ani netusi ze to ja vidim :D Takze, ano existuju aj taky blbci...joj, velmi jednoducho sa taketo nieco da zistit a nemusime byt ziadne IT koumacky

macko1983
20. mar 2026
@anonym_227b04

@anonym_autor

@anonym_227b04 tak ja neviem ako ostatný, ale ja mám z manželom rovnaké heslo na mobile, žiaden face neviem čo alebo odtlačok prsta.

nyusika
20. mar 2026
@anonym_227b04

@anonym_autor

@anonym_227b04 akože prečo blb ?
My si síce do mobilu navzájom bežne nechodíme, obaja nám face ID
Ale poznáme aj svoje prihlasovacie kódy - keď mi chlap povie, aby som mu v mobile niečo pozrela, napríklad
A to iste aj naopak

anonym_227b04
20. mar 2026
@anonym_e6111e

@anonym_227b04 precitaj si laskavo debatu, ak sa chces zapajat, ok? Nik nie je zvedavy, comu ty veris/neveris a je uplne jedno, co si myslis, len tu zaplnas priestor zbytocnym komentarom. Chod sa odbavovat inde, ked nemas k teme co povedat (a ty nemas).

@anonym_e6111e
Zlatinko,to,čo ja ne/napíšem,do toho ťa je veľké ho.no.
Od teba si pýtať dovolenie nemusím,pokiaľ mi je známe.
A mne je jedno,čomu ty ne/ veríš.
Ale ver jednému,takýchto " textov" ti AI vygeneruje koľko chceš- 1kýbel za noc.

anonym_4ea05f
20. mar 2026
@anonym_227b04

@anonym_autor

@anonym_227b04 úplne normálne sa dostaneš do mobilu keď si ho nezamyka alebo vieš heslo.. Celá veda

anonym_e6111e
20. mar 2026
@anonym_227b04

@anonym_e6111e
Zlatinko,to,čo ja ne/napíšem,do toho ťa je veľké ho.no.
Od teba si pýtať dovolenie nemusím,pokiaľ mi je známe.
A mne je jedno,čomu ty ne/ veríš.
Ale ver jednému,takýchto " textov" ti AI vygeneruje koľko chceš- 1kýbel za noc.

@anonym_227b04 ok, rozumiem, tvojim problemom je citat s porozumenim, s tym nic nezmozeme.

anonym_4f10d7
20. mar 2026
@nyusika

@anonym_f5aafd sebavedoma samostatna zena, ktora je aj fajn mama (nie,nevylucuje sa to) je pre vacsinu muziv pritazlivejsia, ako otupela putka osem rokov na rodicaku, tomu teda ver

@nyusika ... napíše odborníčka, ktorá nemá ani jedno dieťa 🤣🤣🤣

anonym_0629c1
20. mar 2026

@anonym_autor ako ste dopadli???Aku obhajobu dal??

anonym_227b04
20. mar 2026
@anonym_e6111e

@anonym_227b04 ok, rozumiem, tvojim problemom je citat s porozumenim, s tym nic nezmozeme.

@anonym_e6111e
Ty si už aj onykáš?
Alebo ty si my?Vtipné.

margotka17
20. mar 2026
@nyusika

@anonym_227b04 akože prečo blb ?
My si síce do mobilu navzájom bežne nechodíme, obaja nám face ID
Ale poznáme aj svoje prihlasovacie kódy - keď mi chlap povie, aby som mu v mobile niečo pozrela, napríklad
A to iste aj naopak

@nyusika my si tiež bežné niečo hľadáme v mobiloch, dokonca je na manželovi, on nabíja mobily. Veľa veci mi tu uloží, prepošle, veľa veci ja presúvam do firemného mobilu a všetky mobily u nas končia, keď prídeme domov na rohu kuchynskej linky 🫣.

aurora33
20. mar 2026
@anonym_4f10d7

@nyusika ... napíše odborníčka, ktorá nemá ani jedno dieťa 🤣🤣🤣

@anonym_4f10d7 úplne odveci komentár. Trápny.

anonym_b58c13
20. mar 2026

Nechápem že vám tu ešte tak hrozne záleží na vernosti!! Milión iných ovela dôležitejších veci hľadám v partnerovi…a keď ma chuť si zašukat inde,tak nech sa páči..dvere ma otvorené..veď nech si užije,lubim ho ,tak mu doprajem nie? 🤪ale nech si nemyslí že ja budem potom tiež verná 🤣

eliska677
20. mar 2026

Nechcem ti brať ilúzie, naozaj. Ale poviem ti to ako žena, ktorá sa živí v sexbiznise. Tým, že odídeš, nič nevyriešiš. Robí to úplne každý. Kamaráta to nevykolajilo, pretože každý ženatý muž sa raz dostane do bodu, keď zbehne na masáž s happy endom, za prostitútkou alebo si nájde milenku. Teraz tu za toto dostanem naložené od všetkých, ktoré by práve za toho svojho dali ruku do ohňa, čo je vlastne dosť úsmevné. Živím sa tým už niekoľko rokov a chodia ku mne presne takí muži, do ktorých by to nikdy nikto nepovedal. Čistí, vzdelaní, inteligentní, na úrovni, krásna rodina. Lenže jednoducho im tam chýba nejaká iskra. Muži toto milujú. Milujú, keď prídu k žene, ktorá je sexy a upravená, má pekný makeup a zvodnú bielizeň. To je, žiaľ, holý fakt. A doma im to ani jedna z vás nemôže dať. Pretože sa to jednoducho nedá skĺbiť s bežným životom... Vykašli sa na to. Ak sa k tebe správa ako partner, máte sex a má ťa rád, aj tak si nepomôžeš. Každý si to v manželstve nejako rieši.

mandzula
20. mar 2026
@eliska677

Nechcem ti brať ilúzie, naozaj. Ale poviem ti to ako žena, ktorá sa živí v sexbiznise. Tým, že odídeš, nič nevyriešiš. Robí to úplne každý. Kamaráta to nevykolajilo, pretože každý ženatý muž sa raz dostane do bodu, keď zbehne na masáž s happy endom, za prostitútkou alebo si nájde milenku. Teraz tu za toto dostanem naložené od všetkých, ktoré by práve za toho svojho dali ruku do ohňa, čo je vlastne dosť úsmevné. Živím sa tým už niekoľko rokov a chodia ku mne presne takí muži, do ktorých by to nikdy nikto nepovedal. Čistí, vzdelaní, inteligentní, na úrovni, krásna rodina. Lenže jednoducho im tam chýba nejaká iskra. Muži toto milujú. Milujú, keď prídu k žene, ktorá je sexy a upravená, má pekný makeup a zvodnú bielizeň. To je, žiaľ, holý fakt. A doma im to ani jedna z vás nemôže dať. Pretože sa to jednoducho nedá skĺbiť s bežným životom... Vykašli sa na to. Ak sa k tebe správa ako partner, máte sex a má ťa rád, aj tak si nepomôžeš. Každý si to v manželstve nejako rieši.

@eliska677 To, ze ty ich uspokojis vela, ti nedava pravo tvrdit, ze to robi kazdy.

anonym_f36f6f
20. mar 2026
@mandzula

@eliska677 To, ze ty ich uspokojis vela, ti nedava pravo tvrdit, ze to robi kazdy.

@mandzula pre k.urvu je každý k.urevnik. Tieto rozprávky sa snaží nahovoriť sama sebe aby sa vedela pozrieť do zrkadla.

sniper3
20. mar 2026
@eliska677

@eliska677 tu je ale rozdiel či príde len tak, sem tam alebo si vytvorí citové puto. A to sa stať mohlo, keďže kolegyňa zrejme pracuje sním a nie v s biznise 🤔 iba názor.

anonym_969304
20. mar 2026

Ja som sa dogrcala prave. Fakt je to tak, ze cim prazdnejsi kosik tym vacsi hluk. Je to tak, ze clovek vidi svet takou optikou aku v sebe nosi. A ja si myslim, ze chlapi co podvadzaju a zeny, ktore im daju takto omočiť sa su pacienti/pacientky😂 Mne sposobuje adrenalin ranny budik a nie toto. Toto by mi sposobovalo tak celodenne davenie zo samej seba. Mna vzdy udivuje ako si to dokazu vzdy taketo zeny este sa pekne vyjadrujem opekniť.