Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?
Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla
@mandzula Akože toľko správ, čo mi sem prišlo s otázkou, či prezradím, kde pôsobím, som fakt nečakala 😀 Ja som sem pritom prišla len dávať životné múdra a rady ženám, ktoré sa zbytočne trápia.
@eliska677 Ja sa ta nepytam, kde posobis, si pre mna len slapota, co si sem prisla robit reklamu na sluzby prostitutky. A ak si myslis, ze objavenim kolesa a teplej vody davas nejake mudra a rady, tak sa velmi mylis. Takych ako ty su tisice a nemozu uz priniest nic nove.
@mandzula Ja sa s tými mužmi rozprávam a oni úprimne márne premýšľajú nad kamarátmi či kolegami, ktorí by nemali nejakú bokovku.
@eliska677 dopijam rannú ☕ a premyslam, že čo donúti ženu k tejto práci? Ani neviem teraz, či je to vôbec práca, či len trávenie voľného času. Nie, nevyužívajú také služby všetci chlapi, určite nie.
@anonym_f775cf nebola si v Lúčkach?
@letfenixa do Bojnic som chodila.
anonym_598d65 Ja sa kvoli takym ako ona netrapim. Je mi ukradnuta. Sice by ma zaujimalo za kolko to robi, ale inac nic.
Trapil by ma chlap, ak by za takou isiel.
Nechcem ti brať ilúzie, naozaj. Ale poviem ti to ako žena, ktorá sa živí v sexbiznise. Tým, že odídeš, nič nevyriešiš. Robí to úplne každý. Kamaráta to nevykolajilo, pretože každý ženatý muž sa raz dostane do bodu, keď zbehne na masáž s happy endom, za prostitútkou alebo si nájde milenku. Teraz tu za toto dostanem naložené od všetkých, ktoré by práve za toho svojho dali ruku do ohňa, čo je vlastne dosť úsmevné. Živím sa tým už niekoľko rokov a chodia ku mne presne takí muži, do ktorých by to nikdy nikto nepovedal. Čistí, vzdelaní, inteligentní, na úrovni, krásna rodina. Lenže jednoducho im tam chýba nejaká iskra. Muži toto milujú. Milujú, keď prídu k žene, ktorá je sexy a upravená, má pekný makeup a zvodnú bielizeň. To je, žiaľ, holý fakt. A doma im to ani jedna z vás nemôže dať. Pretože sa to jednoducho nedá skĺbiť s bežným životom... Vykašli sa na to. Ak sa k tebe správa ako partner, máte sex a má ťa rád, aj tak si nepomôžeš. Každý si to v manželstve nejako rieši.
@eliska677 ak máš rada svoju prácu a si sa v nej našla je to fajn, ale nemože ju robiť každá, rovnako ako každý chlap za tebou nepríde.
Verím, že príde kadekto, hlavne zaneprázdnení, úspešní muži, ktorý nemajú čas a priestor ventilovať, využíjú rýchlu službu za pár drobných.
Mne sa akurát nepáči ako sa prezentuješ, tvoje myslenie, uvedom si že nemáš nornálnu prácu, neodvádzaš dane, nedostaneš hypotéku, nie je to práca na ktorú je hrdá tvoja rodina a nechceme dcéru, ktorá by mala takýto job.
Nečakaj že ťa bude niekto na MK obdivovať, rešpekt ti nepatrí, je to tvoj život a rozhodnutie olizovať vtáky, ale sú to srajdy si myslieť, že si videla všetko a možeš komentovať niekoho manželov, priateľov a tváriť sa že je to normálne.
Pár som takých žien poznala, žijú na okraji, bez kabeliek a peňazí, so psychickými problémami, každá jedna má zlý zážitok, ktorý nevie vymazať a prenasleduje ju, nie je to práca snov, sú tam obrovské riziká brať to takto naľahko a ešte sa rozťahivať v téme na MK. Skor je to smutné a tiež ti nechcem brať ilúzie, len raz sa može stať niečo a nebudeš mocť robiť túto prácu a príde realita.
@eliska677 ak máš rada svoju prácu a si sa v nej našla je to fajn, ale nemože ju robiť každá, rovnako ako každý chlap za tebou nepríde.
Verím, že príde kadekto, hlavne zaneprázdnení, úspešní muži, ktorý nemajú čas a priestor ventilovať, využíjú rýchlu službu za pár drobných.
Mne sa akurát nepáči ako sa prezentuješ, tvoje myslenie, uvedom si že nemáš nornálnu prácu, neodvádzaš dane, nedostaneš hypotéku, nie je to práca na ktorú je hrdá tvoja rodina a nechceme dcéru, ktorá by mala takýto job.
Nečakaj že ťa bude niekto na MK obdivovať, rešpekt ti nepatrí, je to tvoj život a rozhodnutie olizovať vtáky, ale sú to srajdy si myslieť, že si videla všetko a možeš komentovať niekoho manželov, priateľov a tváriť sa že je to normálne.
Pár som takých žien poznala, žijú na okraji, bez kabeliek a peňazí, so psychickými problémami, každá jedna má zlý zážitok, ktorý nevie vymazať a prenasleduje ju, nie je to práca snov, sú tam obrovské riziká brať to takto naľahko a ešte sa rozťahivať v téme na MK. Skor je to smutné a tiež ti nechcem brať ilúzie, len raz sa može stať niečo a nebudeš mocť robiť túto prácu a príde realita.
@anonym_4388f8 ale ona píše len o svojich skúsenostiach s mužmi a že tí muži sami jej hovoria že nepoznajú chlapa ktorý by nepodvadzal ženu. Bohužiaľ pre nás ženy, je ona ťa, ktorá má v Tom najlepší prehľad, keďže sa s tými chlapmi rozpráva a sexuje, aj keď sa vám to zle číta dámy 😅
Prečo robíš rozbor jej života a možných následkov, podľa mňa je si vedomá toho a ak aj nie, príde na to sama.
Nepoznáte jej život, čím si prešla, čo zažila a čo ju viedlo k tomu čo robí, nerozumiem toto sudenie.
Nie ja prostitútku nerobím, mám deti a rodinu ale nesudim nikoho kým nepoznám jeho život. Robia to ľudia, ktorí sú sami nestastni ale samozrejme si to nepriznajú.
@anonym_4388f8 ale ona píše len o svojich skúsenostiach s mužmi a že tí muži sami jej hovoria že nepoznajú chlapa ktorý by nepodvadzal ženu. Bohužiaľ pre nás ženy, je ona ťa, ktorá má v Tom najlepší prehľad, keďže sa s tými chlapmi rozpráva a sexuje, aj keď sa vám to zle číta dámy 😅
Prečo robíš rozbor jej života a možných následkov, podľa mňa je si vedomá toho a ak aj nie, príde na to sama.
Nepoznáte jej život, čím si prešla, čo zažila a čo ju viedlo k tomu čo robí, nerozumiem toto sudenie.
Nie ja prostitútku nerobím, mám deti a rodinu ale nesudim nikoho kým nepoznám jeho život. Robia to ľudia, ktorí sú sami nestastni ale samozrejme si to nepriznajú.
@anonym_458f7e Pozri sa lepšie, čo píše: "Milujú, keď prídu k žene, ktorá je sexy a upravená, má pekný makeup a zvodnú bielizeň. To je, žiaľ, holý fakt. A doma im to ani jedna z vás nemôže dať." Myslíš, že týmto ona nerobí rozbor našich životov? Píše totálne hlúposti, len aby ukázala, aká je ona skvelá a sú na ňu všetci muži odkázaní. No nie sú, nie každý je taký úbožiak, aby za sex musel platiť ženskej prefáranej tak, že jej podzemie Banskej Štiavnice môže závidieť.
Eliska vam len pise realitu, ako ma plno zakaznikov takeho typu, u ktorych by ste ich na prvy pohlad takto nezaradili. Dovody mozu byt rozne, bud je sexu doma malo, chlap ma zaujem o nejake praktiky, s ktorymi zena nesuhlasi alebo ma zaujem len o zmenu ako taku.
V Taliansku som navstivil muzeum prvej svetovej vojny, kto chodil za prostitutkami na fronte ? Bezni otcovia rodin, ktori sa domov nedostali mesiace az roky.
@anonym_458f7e Pozri sa lepšie, čo píše: "Milujú, keď prídu k žene, ktorá je sexy a upravená, má pekný makeup a zvodnú bielizeň. To je, žiaľ, holý fakt. A doma im to ani jedna z vás nemôže dať." Myslíš, že týmto ona nerobí rozbor našich životov? Píše totálne hlúposti, len aby ukázala, aká je ona skvelá a sú na ňu všetci muži odkázaní. No nie sú, nie každý je taký úbožiak, aby za sex musel platiť ženskej prefáranej tak, že jej podzemie Banskej Štiavnice môže závidieť.
@mandzula Ty si poriadne nastvana. Mas s takou zenou skusenost? Muzik zahol?
Netreba sudit taketo zeny, ale muzov, ktori k nim zabludia.
@anonym_458f7e viem, že sem napísala v dobrej viere, ja to chápem a ja som jej rovnako napísala ako kamarátke, sestre, dcére, lebo sa mi to úprimne nepáčilo, aby sa autorka zmierila s tým, že je to normálne, má to hodiť za hlavu, že takého chlapa máme doma každá, no nemáme a nie je to normálne a to som sa snažila vysvetliť
@mandzula Ty si poriadne nastvana. Mas s takou zenou skusenost? Muzik zahol?
Netreba sudit taketo zeny, ale muzov, ktori k nim zabludia.
@anonym_acd0a6 Preco myslis, musi byt moj muz pedofil, aby som bola nastvana na pedofilov? Najviac ma stve, aka sa citi jedinecna, lebo sa vie akoze specialne bahodit a dat si makeup a zeny doma to nevedia, preto kazdy jeden muz tuzi len po stetke. Proste trepe sprostosti, reagujem primarne na to.
@anonym_acd0a6 Preco myslis, musi byt moj muz pedofil, aby som bola nastvana na pedofilov? Najviac ma stve, aka sa citi jedinecna, lebo sa vie akoze specialne bahodit a dat si makeup a zeny doma to nevedia, preto kazdy jeden muz tuzi len po stetke. Proste trepe sprostosti, reagujem primarne na to.
@mandzula Deti sa nevedia ochranit, tam je nastvanost na mieste.
Muz je dospely, ma vlastny rozum, ak sa rozhodne zahnut s Eliskou, zahne. A vtedy je tvoja nastvanosti voci tvojmu muzovi na mieste. Preto som sa ta spytala, ci mas skusenost.
Velmi zly priklad si dala.
@mandzula a jedným dychom ale pokračovala "A doma im to ani jedna z vás nemôže dať. Pretože sa to jednoducho nedá skĺbiť s bežným životom..."
Ja si nemyslím že nás ženy chcela zhodiť, len chcela povedať, že manželka nemá toľko času na seba ako ona. Manželku a matku muž vidí aj neupravenú, nervoznu a nepríjemnú, prostitútku nie. Áno aj manželka sa môže o seba starať a byť šupa ale je okukana a muž chce niečo nové. Áno toto sú slová mužov, chcú proste šukať inú susku.
Zobrala si si z toho len to najhoršie.
@mandzula ja chápem ako si to zobrala a ako to chápeš. A teraz to nemyslím zle naozaj 🙏🏻
Ale ak si si tak istá svojím mužom ako píšeš, prečo ťa to tak naštvalo? Ja keby som si tak ista mužom, ani to so mnou nehne...
Eliska vam len pise realitu, ako ma plno zakaznikov takeho typu, u ktorych by ste ich na prvy pohlad takto nezaradili. Dovody mozu byt rozne, bud je sexu doma malo, chlap ma zaujem o nejake praktiky, s ktorymi zena nesuhlasi alebo ma zaujem len o zmenu ako taku.
V Taliansku som navstivil muzeum prvej svetovej vojny, kto chodil za prostitutkami na fronte ? Bezni otcovia rodin, ktori sa domov nedostali mesiace az roky.
@patrike áno, ale ona može robiť vzorku len z určitej vzorky, ktorá ju navštevuje, ak by ju navštívilo 100 chlapov za deň, 1000 za týždeň tak áno, poviem že vie, ale myslieť si, je houby vedieť a kvákať o tom na MK aké je to normálne a treba sa s tým zmieriť je odveci.
@patrike áno, ale ona može robiť vzorku len z určitej vzorky, ktorá ju navštevuje, ak by ju navštívilo 100 chlapov za deň, 1000 za týždeň tak áno, poviem že vie, ale myslieť si, je houby vedieť a kvákať o tom na MK aké je to normálne a treba sa s tým zmieriť je odveci.
@anonym_4388f8 áno iste,ale napísala aj toto:
" Ja sa s tými mužmi rozprávam a oni úprimne márne premýšľajú nad kamarátmi či kolegami, ktorí by nemali nejakú bokovku."
A ja musím konštatovať...ZIAL ..... že má pravdu.
@mandzula a jedným dychom ale pokračovala "A doma im to ani jedna z vás nemôže dať. Pretože sa to jednoducho nedá skĺbiť s bežným životom..."
Ja si nemyslím že nás ženy chcela zhodiť, len chcela povedať, že manželka nemá toľko času na seba ako ona. Manželku a matku muž vidí aj neupravenú, nervoznu a nepríjemnú, prostitútku nie. Áno aj manželka sa môže o seba starať a byť šupa ale je okukana a muž chce niečo nové. Áno toto sú slová mužov, chcú proste šukať inú susku.
Zobrala si si z toho len to najhoršie.
@anonym_458f7e Vies co, ano, stve ma, ze si mysli, ze niecim takym prizemnym, ako su handry a makeup je vynimocna, lebo nie je a zrely muz si to jasne uvedomuje. Plus su mnohe zeny, ktore s prehladom zvladnu deti aj domacnost a vecer aj cislo v posteli alebo kdekolvej inde, ak by ma chcel niekto chytat za slovicka, ze v posteli je to nuda. To s tou okukanostou chapem, sama v diskusii pisem skusenost so spoluziakmi, no neznamena to, ze ked sa zena chlapovi okuka, ma bezat za stetkou. A dalsia vec - radit zene, aby sa na to vykaslala, lebo je to podla nej zalezitost kazdeho chlapa. Ved to je chore robit z nastev prostitutky normu, ktoru mame v tichosti respektovat, lebo inak sa k nam chlap sprava pekne. Pride sem sirit bludy, nevidim dovod, aby som sa k nim nevyjadrila cez svoj pohlad na svet.
@anonym_458f7e Vies co, ano, stve ma, ze si mysli, ze niecim takym prizemnym, ako su handry a makeup je vynimocna, lebo nie je a zrely muz si to jasne uvedomuje. Plus su mnohe zeny, ktore s prehladom zvladnu deti aj domacnost a vecer aj cislo v posteli alebo kdekolvej inde, ak by ma chcel niekto chytat za slovicka, ze v posteli je to nuda. To s tou okukanostou chapem, sama v diskusii pisem skusenost so spoluziakmi, no neznamena to, ze ked sa zena chlapovi okuka, ma bezat za stetkou. A dalsia vec - radit zene, aby sa na to vykaslala, lebo je to podla nej zalezitost kazdeho chlapa. Ved to je chore robit z nastev prostitutky normu, ktoru mame v tichosti respektovat, lebo inak sa k nam chlap sprava pekne. Pride sem sirit bludy, nevidim dovod, aby som sa k nim nevyjadrila cez svoj pohlad na svet.
@mandzula s tým súhlasím, samozrejme že to žena nemá hodiť za hlavu, ja sama som takého debila kopla do zadku a odišla od neho s 2 deťmi a rozviedla sa. Chodil za inými aj za takými ako ona. A tiež som si ním bola uuuplne istá že je verný.
Ale necítim zlosť na prostitútky, ani na tie milenky, len na neho. On ma zradil nie oni.
A vlastne už ani na neho, momentálne vychádzame super a pomáhame si v bežnom živote.
A nemyslím si že ona si myslí že handrami a mejkapom je výnimočná 🙂 podľa mňa tam vidíš len to čo chces vidieť 🙂
@mandzula ja chápem ako si to zobrala a ako to chápeš. A teraz to nemyslím zle naozaj 🙏🏻
Ale ak si si tak istá svojím mužom ako píšeš, prečo ťa to tak naštvalo? Ja keby som si tak ista mužom, ani to so mnou nehne...
@anonym_458f7e Preco ma takito ludia stvu, pisem vyssie. A ci som si ista svojim muzom? Som zivotom oplieskana dost na to, aby som verila len sama sebe. Konanie inych mozem ovplyvnit len do urcitej miery - do tej, aby si boli vedomi toho, ze ak urobia chybu, pridu o moju doveru. Zvysok je na nich. A nie, dotycna ma nestve preto, ze mam akekolvej podozrenie u seba doma, stve ma skor principialne, presne ako ti spominani pedofili.
@mandzula s tým súhlasím, samozrejme že to žena nemá hodiť za hlavu, ja sama som takého debila kopla do zadku a odišla od neho s 2 deťmi a rozviedla sa. Chodil za inými aj za takými ako ona. A tiež som si ním bola uuuplne istá že je verný.
Ale necítim zlosť na prostitútky, ani na tie milenky, len na neho. On ma zradil nie oni.
A vlastne už ani na neho, momentálne vychádzame super a pomáhame si v bežnom živote.
A nemyslím si že ona si myslí že handrami a mejkapom je výnimočná 🙂 podľa mňa tam vidíš len to čo chces vidieť 🙂
@anonym_458f7e A este jedna vec, vseobecne ma prostitutky nestvu, bezne nad nimi nerozmyslam, nechodim ich oslovovat na ulici, no ked sa tato objavila v teme a ohana sa svojimi pravdami, mam potrebu reagovat.
@anonym_458f7e A este jedna vec, vseobecne ma prostitutky nestvu, bezne nad nimi nerozmyslam, nechodim ich oslovovat na ulici, no ked sa tato objavila v teme a ohana sa svojimi pravdami, mam potrebu reagovat.
@mandzula Mozno taky velky pekny stavnaty hamburger s kopou hranoliek by pomohol?
@mandzula Deti sa nevedia ochranit, tam je nastvanost na mieste.
Muz je dospely, ma vlastny rozum, ak sa rozhodne zahnut s Eliskou, zahne. A vtedy je tvoja nastvanosti voci tvojmu muzovi na mieste. Preto som sa ta spytala, ci mas skusenost.
Velmi zly priklad si dala.
@anonym_acd0a6 Nie, nie, v tom priklade ide o to, ze nemusim byt sama obetou niecoho, nemusi ist o osobny zazitok, skusenost, aby ma to skrelo. Ale od zaciatku tejto debaty som tuto otazku o dovere svojmu muzovi cakala, je to taka klasika.
No mne sa toto nestalo s mojim muzom. Ani nic taketo neriesim ak som take zazila tak to na MK. Ale tak isto voci tymto zenam citim hnus a hnev. Nejdem analyzovat, ze preco je taka a co sa jej prihodilo. Kazdy ma moznost si vybrat. Moj otec podvadzal preto sa mi to bridi a nerobila by som to nikdy. Poznam v okoli zeny, muzov ktorych mama alebo otec boli alkoholici a su abstinenti. Kazdy jeden ma moznost si vybrat aj ked startovacia ciara u kazdeho nemusi byt rovnaka. Absolutne nelutujem ani sa nesnazim vcitit preco toto tieto zeny robia a myslim su to vnutorne nestastne osoby, ktore presvedcili seba o tom ze su niecim vynimocne. No mozno tak skatulou ale tu mame kazda. Byt len taka do ktorej sa pride muz utrieť a este jej tam povyprava nejake sracky ake je on chudiatko ma to doma tazke a este ona sa citi ako psycholog😁 Prepacte mi to je vtipne.
Neblaznite, ta eliša je fejkovy profil - registrácia január, foto AI
@nyusika aj jej profil na ig je fejkovy? Ty už tie fejky vidis ako v zrkadle tak všade.

@nyusika no neviem ci je to fejk. Ma na profile aj odkaz na IG a ten ma aktivny 🤷🏼♀️
@anonym_7ca14b Slecna sa zrejme vratila z Dubaja a rozbieha biznis doma.