icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

Dnes o 10:22

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

autor
Dnes o 17:05
@koniarova

Neverím, že muž v riadiacej pozícii je taký debil, že si rok nemaže správy. Že nechá telefón nezaheslovaný. Robíš si z nás dobrý deň.

@koniarova nemá ho nezaheslovany má ho na odtlačok a áno je taký debil že si nevymazal správy neviem prečo by som si mala robiť dobrý deň

autor
Dnes o 17:06

@anonym_autor prepáčte ja už nedokážem všetkým odpísať nie je mi z toho dobre a ochvilu sa vráti domov

nyusika
Dnes o 17:08
@anonym_f7eabb

Mimo témy, mňa tak irituje, že nech je akákoľvek téma, vždy musí niekto v komentároch kvičať, že to je "TROLL" najlepšie so zapnutým capslockom. 🙂 Samozrejme, sú tu také témy, ale aby tie isté osoby pomaly písali v každej téme, kde sú zúfalé ženy, ktoré si nevedia dať rady a preto skúšajú anonymne koňa, že je to troll a autor musí ešte vynakladať úsilie, že jej problém je fakt reálny, to je dosť. Potom mám pocit, že troll kričí, chyťte trola.

@anonym_f7eabb no…ake takmer vždy sa anonym tak zamotá, že sa sám prezradí - fejkova téma

Naozaj neverím, ze medzi nami žije toľko blbých a naivných ľudí , ktorí ale úplne presne vedia, kde a ako založiť anonymnú diskusiu 😁😁😁😁

tiezjedna
Dnes o 17:21
@anonym_autor

@koniarova nemá ho nezaheslovany má ho na odtlačok a áno je taký debil že si nevymazal správy neviem prečo by som si mala robiť dobrý deň

@anonym_autor keď ho má na odtlačok, tak ako si sa doň dostala ty?

koniarova
Dnes o 17:29
@tiezjedna

@tiezjedna odťala mu prst. 🤣🤣🤣

autor
Dnes o 17:41
@tiezjedna

@tiezjedna ja som to spravila v noci keď spal inak by som sa na takú dobu nemala šancu dostať k jeho telefónu

autor
Dnes o 17:43

@anonym_autor nevydržím ten rozhovor odložiť ani o deň. Zatvorila som sa do šatníka a hneď som sa rozplakala ako prišiel. Všetko zničil mávnutím ruky

anonym_deeb8e
Dnes o 17:46

Nečítam komenty ale toto písala na 100% tá čo jej decku ufikli u kaderníka nakrivo ofinu,,,viete ktorá?tá večná sťažovateľka a pisatelka recenzii

autor
Dnes o 17:47
@koniarova

@tiezjedna odťala mu prst. 🤣🤣🤣

@koniarova neboj sa keby máš ty podozrenie možno by si tiež hneď bola kreatívnejšia a dokázala by si mužovi položiť prst na tú plôšku lebo naozaj to nie je nič ťažké a ten môj spí ako medveď on sa nedá zobudiť

janinah
Dnes o 17:48
@tiezjedna

@tiezjedna kazdy odtlackovy ma aj PIN,bezne tak otvaram manzelov mobil,kedze robim platby

autor
Dnes o 17:48
@anonym_deeb8e

Nečítam komenty ale toto písala na 100% tá čo jej decku ufikli u kaderníka nakrivo ofinu,,,viete ktorá?tá večná sťažovateľka a pisatelka recenzii

@anonym_deeb8e na 100% nie 🙂

autor
Dnes o 17:49
@janinah

@tiezjedna kazdy odtlackovy ma aj PIN,bezne tak otvaram manzelov mobil,kedze robim platby

@janinah ženy sú prekvapené že sa manželka dostane manželovi do telefónu počas spánku ako keby to bol nejaký špeciálne zaheslovaný trezor v banke

aurora33
Dnes o 17:50
@anonym_autor

@anonym_autor no a už ste sa rozprávali?

anonym_b25716
Dnes o 17:51
@anonym_autor

@anonym_autor bože, tak už nás nenatahuj ako sopel, čo ti povedal?????? Kajal sa??? Cundra pujde z firmy????. Alebo sa tvári, že o ničom nevie, a že žiadne sms neexistujú a to bolo len zo srandy ????

autor
Dnes o 17:52
@aurora33

@anonym_autor no a už ste sa rozprávali?

@aurora33 nie najskôr pôjdem uspať deti a rozprávať sa budeme potom

autor
Dnes o 17:54
@anonym_b25716

@anonym_autor bože, tak už nás nenatahuj ako sopel, čo ti povedal?????? Kajal sa??? Cundra pujde z firmy????. Alebo sa tvári, že o ničom nevie, a že žiadne sms neexistujú a to bolo len zo srandy ????

@anonym_b25716 zbytočne si agresívna

tiezjedna
Dnes o 18:05
@janinah

@janinah nie každý má toto aktivované, ja napríklad nie. Mám iba face ID.

anonym_b97e67
Dnes o 18:06
@janinah

@janinah nie každý.

anonym_2eb2f9
Dnes o 18:07

Aj keby ti sľúbil že to s ňou ukončí, pochybujem. Hlavne keď ju ma každý deň v praci. Či myslíš že ju vymení? Zamestnáva ju on? Každopádne určite ich len tak ľahko nerozdelis po roku “vzťahu”.

sniper3
Dnes o 18:12
@pr85

@anonym_392717 Kde sa to dá kúpiť?

@pr85 v Google más kopec ponuk, daj si nazov a autora.

anonym_e4146b
Dnes o 18:32
@anonym_f36f6f

@anonym_e4146b obdivujem tvoju odvahu. A som velmi rada, ze su ženy ako ty. Nech sa ti dari 🙂

@anonym_f36f6f mne sa praveze neskutocne ulavilo, ze som prisla na to, co ma vnutorne nicilo (intuicia), ale nevedela som co to je. A po par tyzdnoch, ked som si premyslela tu strategiu, o ktorej som pisala, som si ten zivot zacala uzivat. (deti mali vtedy 1,5 roka a 2,5) prestala som sa bat, ze ked nebude doma navarene, upratane, postarane o deti, ze ked ho poprosim, aby mi postrazil deti, tak ho nastvem a on nas opusti a co ja chudinka budem bez takeho super muza vlastne robit. (je tam sarkazmus, avsak vela zien takto naozaj funguje). Moj strach o stratu muza odisiel a ja som si odrazu uvedomila, ze aj on tam zije, ze deti su aj jeho a ja tiez mozem z domu odist bez toho, aby som sa musela prosit o postrazenie deti. Zacala som cvicit, chodit si do kaviarne citat knihy, potom som aj v tej kaviarni dostala brigadu. A muz sice castokrat zuril, ze sa musi postarat o deti, ale musel, kedze ja som odisla von/ do prace/ za kamaratkou atd. proste som zacala zit... 😀

anonym_eab0a0
Dnes o 18:39
@nyusika

@anonym_f7eabb no…ake takmer vždy sa anonym tak zamotá, že sa sám prezradí - fejkova téma

Naozaj neverím, ze medzi nami žije toľko blbých a naivných ľudí , ktorí ale úplne presne vedia, kde a ako založiť anonymnú diskusiu 😁😁😁😁

@nyusika Môže byť aj fejkova tema,ale takéto zeny existuju a nie je ich málo.Keby sa každá priznala akeho ma doma manzela,tak by si vypleštila oči,ze koľko ich je.A veľa žien ani len netuší,ze ich chlap spáva aj s inou a niektorí to dokážu utajiť roky.

anonym_eab0a0
Dnes o 18:43
@anonym_e4146b

@anonym_f36f6f mne sa praveze neskutocne ulavilo, ze som prisla na to, co ma vnutorne nicilo (intuicia), ale nevedela som co to je. A po par tyzdnoch, ked som si premyslela tu strategiu, o ktorej som pisala, som si ten zivot zacala uzivat. (deti mali vtedy 1,5 roka a 2,5) prestala som sa bat, ze ked nebude doma navarene, upratane, postarane o deti, ze ked ho poprosim, aby mi postrazil deti, tak ho nastvem a on nas opusti a co ja chudinka budem bez takeho super muza vlastne robit. (je tam sarkazmus, avsak vela zien takto naozaj funguje). Moj strach o stratu muza odisiel a ja som si odrazu uvedomila, ze aj on tam zije, ze deti su aj jeho a ja tiez mozem z domu odist bez toho, aby som sa musela prosit o postrazenie deti. Zacala som cvicit, chodit si do kaviarne citat knihy, potom som aj v tej kaviarni dostala brigadu. A muz sice castokrat zuril, ze sa musi postarat o deti, ale musel, kedze ja som odisla von/ do prace/ za kamaratkou atd. proste som zacala zit... 😀

@anonym_e4146b Toto by si mala každa jedna uvedomiť a nebyť chlapovi otrokom v domácnosti.

anonym_8ad28e
Dnes o 18:52

@anonym_autor prepáč,ale zrejme nemáš hrdosť a ani si sama seba nevážiš,tak čo si má na tebe vážiť tvoj muž?

evkatk
Dnes o 18:57

´To nemáš v sebe ani trochu dôstojnosti? Je to hnus domáhať sa, aby muž, ktorý má už inú, zostal žiť s tebou. Ako môžeš s takým vojsť do postele? Niečo také dokážu iba prostitútky, ktorým záleží iba na tom, aby mali nejakého chlapa v posteli. To je jedno akého.Veď takýmto ponižovaním sa mu len vzdiaľuješ a úplne sa mi zhnusíš.

tiezjedna
Dnes o 19:02
@evkatk

´To nemáš v sebe ani trochu dôstojnosti? Je to hnus domáhať sa, aby muž, ktorý má už inú, zostal žiť s tebou. Ako môžeš s takým vojsť do postele? Niečo také dokážu iba prostitútky, ktorým záleží iba na tom, aby mali nejakého chlapa v posteli. To je jedno akého.Veď takýmto ponižovaním sa mu len vzdiaľuješ a úplne sa mi zhnusíš.

@evkatk ale no tak... za prostitútku by som skôr vyhlásila slečnu, ktorá lezie do postele ženatému šéfovi😉

anonym_105400
Dnes o 19:15
@evkatk

@evkatk to co trepes? Ze manzelka je prostitutka lebo vlezie s manzelom do posteli? 🤣 a milenka je potom co ?🤔

michaelacabadova
Dnes o 19:17
@anonym_autor

@anonym_8dca1c samozrejme že mi to vadí a áno spávali sme spolu normálne teraz po tomto zistení zatiaľ nie... A samozrejme aj že sa mi hodia jeho peniaze však som na materskej a ja tak ako máme všetko spoločne aj deti aj domácnosť považujem aj naše peniaze za spoločne

@anonym_autor to je pekné, že považuješ, len či aj on, ako to radia, zhromaždi a ulož si všetky dôkazy, odlož si bokom nejaké peniaze a uvažuj aj o pláne B, dobrý muž to teda nie je. Určite to na neho vybaĺ, ale s pokojim, bez plaču, že ako si to ďalej predstavuje a nech si vyberie, ak a ním teda chceš pokračovať, ale za mňa je ročný románik silná káva, to nie je jednorazové pošmyknutie, ale jeho vedomé rozhodnutie, má ťa za úplnú hlupaňu ten tvoj podľa teba dobrý muž. Podĺa mňa to v jeho práci vedia, lebo to si všimneš, len ty si jediná, ktorá netušila.

nelili1978
Dnes o 19:35

@anonym_autor porozpravaj sa s nim, ako si zivot preddtavuje dalej. Zbytocne to v sebe dusis a trapiš sa. Pokial chce zistat s ridinou, tak zostane a pokisl chce ist s nou, tak bohuzial……

anonym_59beb8
Dnes o 19:47

@anonym_autor veď mu navrhni, že deti vezme kamoška a ty môžeš ísť s ním. No môžeš ho aj prekvapiť na sluzobke. To aj doma fungujete a on ešte aj s milenkou sexuje? Nebojís sa nákazy nejakej?