icon

Manžel mi nechce dovoliť splniť si sen

14. mar 2025

Spolu sme 15 rokov. Ja mám 35. Približne 6 rokov trenujem na výstup na Mount Everest. Ale narodilo sa nám dieta, ma 3 roky. Buduci rok by som chcela ísť na výstup, ale povedal, že ak tam pojdem, rozvedie sa so mnou. Prisahal mi na svoju babku, že to urobi. Príde vám to fér ? Denne tazko trenujem, mám za sebou rôzne narocne výstupy. A tvrdí, že je to psycho.

Strana
balerina2025
14. mar 2025

mozno ma proste o teba strach ci?

adka897
14. mar 2025

Tak asi sa boji o teba

bluka2
14. mar 2025

Ja k tomu len toľko, že treba ist na ten výstup

aandrea9
14. mar 2025

Bojí sa o teba. Ty si mu pred šiestimi rokmi o svojom sne povedala? Vtedy súhlasil?

petulda333
14. mar 2025

Toto by som tiez muzovi neodsuhlasila

cyberk
14. mar 2025

Nemozes jednoducho len skoncit pod vlak? Ci co si potrebujes dokazat? Ked ty mas nahaku ci tvoje dieta bude vyrastat bez matky, tak aspon on sa boji.. 🙄 takto riskovat.. nepochopim

bystrozraky
14. mar 2025

Tiez by som malzelku nepustil 🙂 Maximalne tak na Gerlach, ak by trenovala 🙂 Urcite vies ako to chodi na Evereste, ked sa tak dlho pripravujes. Podla mna je to hnusna masovka plna egocentrickych turistov.

jomarch
14. mar 2025

tiez si myslim, ze sa boji. to sa vsak da odkomunikovat aj normalne a nie prisahat na babku (to este niekto robi???). ja ti velmi fandim, nech sa ti tvoj sen splni. bola som v himalajach a je to zazitok na cely zivot 🔥 este mi napadlo, ze mozno tam vstupuje aj jeho strach o dieta, vies. ked si zacala na to trenovat, aky mal na to nazor?

glorikarebeka
14. mar 2025

Ako keby nemáte dieťa tak ťa chápem
V tomto prípade chápem muža

katica06
14. mar 2025

@cyberk tak či onak ale chce byť vo večerných správach

minenkaa
14. mar 2025

Chod,nech sa rozvedie,ja sa tiez na kazdej dovokenke bojim o muza ,ale neobmedzujem ho

domkakvet
14. mar 2025

Toto je vymyslene, ci ziadna zodpovednost za dieta? Ak nie neboj sa, urcite sa s tebou nerozvedie.

betulinka1
14. mar 2025

Podla mna sa nerozvedie iba sa boji. Plus to teda nieco aj stoji.

lelelienka
14. mar 2025

Uplne ho chapem a suhlasim s nim. Jedine co nechapem je to, ze si ani po narodeni dietata neprehodnotila tento svoj maximalne nebezpecny a dovolim si tvrdit ze pre matku aj nezodpovedny sen. Ak to teda nie je vymyslene na rozprudenie debaty.

bloger
14. mar 2025

Pochop ho, že nechce byť vdovec.

cukroska
14. mar 2025

Je to strach.

autor
14. mar 2025

@lelelienka aj Lucia J. Ma dieta. Sla. Splnila si to a vrátila sa

martinmmartin
14. mar 2025

Sa postav pred biedronku ak chces pomaly postupovat v nekonecnom rade.

hiro
14. mar 2025

Sa o ňu bojíte? Everest? To je nič ťažké. 😜
Ak ste ešte nepočuli tento príbeh tak bol raz jeden Švéd ktorý nasadol na bicykel, išiel 13 tisíc kilometrov pod horu, vyliezol 100 metrov pod vrchol Everestu ale už bol skoro večer tak zišiel dolu. Vtedy ale nastala pohroma na hore, neváhal a tak ľuďom hore na hore pomohol. Potom znovu išiel hore - zase bez kyslíka a šerpov a po zdolaní vrchola odbicykloval naspäť do Švédska 😁
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Göran_Kropp

lucia13022023
14. mar 2025

Mohol to podať samozrejme inak, no je to strach. Ja by som muža tiez odhovarala. Nevravím o zakazoch, ani by som sa mu nevyhrazala. Ale povedala by som mu, že nechcem aby nas syn vyrastal bez otca. To by mu otvorilo oči. Aj keď on by na to nikdy ani len nepomyslel, je to sebecké.

janulka1802
14. mar 2025

Ja by som si s horolezcom nikdy nezačala. Nezniesla by som ten strach, či sa mi vráti, odlúčenie na expedíciách. Proste nie, toto ide úplne mimo mňa. Tieto veci ste mali mať dávno vydiskutované.

autor
14. mar 2025

@janulka1802 spoznali sme sa vdaka tomuto hobby..

vler
14. mar 2025

@janulka1802 ja ani s motorkarom

simona20201309
14. mar 2025

Tak práve preto ma taky prístup. Vie co ti hrozí viac ako my lajici.
Si totalny sebec a nechápem čo si za matku

taktotedanie
14. mar 2025

Necudujem sa muzovi a uprimne sa cudujem tebe fakt sa ti cudujem, ze si nevies v zivote v takom veku usporiadat priority
Chuda dieta, chudak muz
Snad ta nebudu oplakavat naveky zamrznutu na evereste

simca06022011
14. mar 2025

Manžela by som zobrala do nejakej poradne. Nech popracuje na svojich strachoch alebo možno ma úplne iný problém s tým ako strach. A hlavne akým spôsobom o.tom komunikuje. Ak by mne chlap povedal, že sa rozvedie tak na just by som spravila co chcem a ved nech sa, ak.len toto nas drzi pokope.. koľko veci robí veľa ludi denne, hocičo hocikedy sa môže stať, on určite vie na čo a prečo trenujes roky... takže mi to príde sebecké od neho.
Za mňa ak nepôjdeš, a hlavne takto z donútenia, časom to môžeš ľutovať a budeš ho obviňovať = aj tak sa rozvediete alebo niečo podobné. Proste rozhodnutie neísť musí prist od teba.

hiro
14. mar 2025

@taktotedanie V takom veku? A čo má ísť keď bude mať šesťdesiat? Ma ideálny vek. Dnes je to výlet ako na Kriváň.

taktotedanie
14. mar 2025

@hiro s vami ja komunikovat nebudem, vase nazory su v kazdej diskusii mimo realitu, uz ma prosim neoznacujte
Dovidenia

janickacrazy
14. mar 2025

No ja pôjdem proti prúdu názorov, podľa by si tam mala ísť a splniť si svoj sen. Môj muž napríklad jazdí na motorke. On to miluje a ja sa síce trochu bojím, ale nechám ho, lebo viem, že ho to baví. Stat sa môže hocikedy hocičo. Či ideš autom, na motorke, peši, lietadlom, to je jedno.

taktotedanie
14. mar 2025

@janickacrazy prosim ta ako mozes porovnavat jazdu na motorke s vystupom na everest?
Jasne umriet mozu obaja to hej

Strana