icon

Manžel mi nepekne vynadal. Ako sa vyrovnať s emóciami?

2. mar 2026

Ahojte, chcela by som sa vyrozprávať (keďže ináč nemám komu:( ) a možno aj dostať radu, ako sa popasovať so svojimi emóciami. Pred pár dňami, sme mali menšiu oslavu. S manželom sme sa dohodli, že skoro ráno dám upiecť mäso, aby sa všetko postihalo, večer som si ho nachystala. Mám malé dieťa a v tú noc dosť zle spalo, nad ránom sa dosť rozplakalo, tak som ho uspávala. Bola som dosť vyčerpaná a zadriemala som. Zobudili ma až hrozne nadávky môjho muža na mňa,... že ešte spím. Našťastie som to celé nepočula, ale čo som zachytila ma dosť zranilo,stále mám tie slová v hlave. Vôbec jeho reakcii nechápem. Doteraz som také niečo nezažila (poznáme sa 5 rokov). Manžel ma svoje chyby, ale vcelku si dobre žijeme, vždy som cítila, že ma ľúbi. Je starostlivý, láskavý... Od spomínaného momentu sa akosi neviem cez všetko preniesť. Bojím sa, že to budem zažívať častejšie,... Čo by ste robili v mojej situácii?

Strana
z4
gigie24
Včera o 15:26
@beronsche

@anonym_447b07 na tom vôbec nezáleží, čo presne to bolo..
On na niečo jej adresu povedal, jej sa to dotklo.
A nevie, ako s tým vyrovnať.
Na tom nie je nic nepochopiteľné.
Ale ako je na koni dobrým zvykom, namiesto podpory a normálnej debaty, sa dozvie, že vadna je ona a jej pocity nie sú namieste..

@beronsche Velmi dobry postreh 😇👍. Mali by prispevat len ludia, ktori chcu pomoct, poradit…

anonym_6cad99
Včera o 16:06

@anonym_autor máš nahovno chlapa ktoremu rupli nervy, môj by dal mäso piecť a mňa nechal vyspať

anonym_447b07
Dnes o 12:56
@beronsche

@anonym_447b07 na tom vôbec nezáleží, čo presne to bolo..
On na niečo jej adresu povedal, jej sa to dotklo.
A nevie, ako s tým vyrovnať.
Na tom nie je nic nepochopiteľné.
Ale ako je na koni dobrým zvykom, namiesto podpory a normálnej debaty, sa dozvie, že vadna je ona a jej pocity nie sú namieste..

@beronsche Možno hundral, že poj*bané mäso a ona hneď z toho urobí drámu a diskusiu na šesť strán.

beronsche
Dnes o 13:02
@anonym_447b07

@beronsche Možno hundral, že poj*bané mäso a ona hneď z toho urobí drámu a diskusiu na šesť strán.

@anonym_447b07 to nejdem špekulovať. Autorka píše, že to bolo na jej adresu priamo, z toho vychádzam.
A najmä, z velkej miery píšem všeobecne.

Strana
z4