Manžel nezvláda rozchod a vyhráža sa samovraždou
Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu. S manželom sme spolu 10 rokov mame spolu syna 8r. Z prveho vztahu mam dceru 13r. Medzi muzom a mnou je 12rocny rozdiel ja som mladsia. Teraz je monentalne ZŤP ma kardoistimulator a lieci sa na zlyhavanie srdca. Ale uz to snim nevidrzim uz psychycky ma tyra ,stale ma podozrieva že ho podvadzam , nemôžem sa obliekat ako chcem ani sa upravit ,kamaratki vôbedz on rozhoduje o peniazoch on berie moju vyplatu musim si od neho pytat kazde euro. Telefonaty kazdu hodinu a ked nahodou nezdvihnem tak uz som ho podviedla. Ja uz som isla aj k advokatke že požiadam o rozvod ale on ma nechce opustiť a hovorí že on bezomňa nechce žit že sa radšej zabije. A teraz sne spolu doma ale neviem čo robit ja uz snim nechcem žit ale veĺmi sa bojím že si niečo urobí alebo dostane infarkt. Poraďte čo mám robiť?
Tu tiež podobný blázon ako tvoj manžel, žena sa musela pravidelne hlásiť cez videohovor.
Poškodená sa k mužovi nasťahovala. Odvtedy jej pravidelne telefonoval 2 až 3-krát za hodinu prostredníctvom mobilnej aplikácie. Od ženy mal požadovať, aby zapla videohovor a ukázala mu, kde sa nachádza a čo práve robí. Taktiež ju niekoľkokrát denne kontaktoval aj prostredníctvom SMS správ.
https://trencin.standard.sk/385511/muz-surovo-n...
@kolomanko123 ahoj ako to dopadlo, zmenilo sa niečo?

@alexnina777 aj keď bude výhradný vlastník domu, vyhodiť ho po právnej stránke môže až po rozvode.
Zato odporúčame vyhodiť ho postupom ako píšeme, volať políciu, zákaz vstupu, neodkladne opatrenie zákaz priblíženia, a vlastne som napísala všetko podstatné