icon

Manžel sa ku mne správa zle na verejnosti. Doma je ako baranček

1. júl 2020

Ahojte, mam taky problem, s manzelom si urcite chvile velmi rozumieme, je nam spolu dobre, mame sa radi - doma. Avsak vzdy na kazdej akcii, kam ideme nastane problem, lebo ma tendenciu sa pred druhymi ku mne spravat velmi zle, nevsima si ma, ked sa ozvem, vykrikuje po mne, vysmieva sa mi a vyslovene ma vzdy na kazdej akcii takto zhodi a ponizi, az tak velmi kruto, ze mi ja neviem povie, bez si domov a neukazuj sa aj tyzden a podobne. Neviem preco ma potrebu toto robit, ked doma sa sprava uplne inak a uz nam to narusilo velmi vztah, samozrejme po takychto veciach, nemam chut s nim niekam chodit, na ziadne akcie, oslavy, nikam, lebo uz viem, ze ma tam zasa len douraza a doponižuje... Pritom doma sa sprava casto ako milujuci manzel, ktory by pre mna urobil vsetko.... Co na to hovorite? Uz to vidim na rozpad rodiny, samozrejme to nerobi dobrotu, ked nemienim chodit na oslavy a podobne, ale do kedy sa mam stale na takychto akciach nechat urazat, je to podla mna logicke ze uz nemam ani chut s nim niekam chodit.... Najhorsie je, ze si nerozumiem ani so svagrinnou a tuto sobotu sa to vyhrotilo, ked na mna na oslave zasa vykrikal a najhorsie ze ona sa tomu este smiala na plnu hubu spolu s nim mne do tvare.... Naozaj sa citim urazena a ponizena a nemam chut uz niekam s nim ist a on mi doma este povie, ze to je cele moja vina, ze keby som bola ticho a nestazovala som si, nemusel byt problem...

kiki68
1. júl 2020

Inak sesterka ma taku rodinu z muzovej strany a prestala tam chodit na ich oslavy atd. Decko drbne muzovi a nech ho tam ide ukazat. Proste boli take hovada na nu napriek jej snahe, ze povedala dost. A odvtedy je vybavene.

kiki68
1. júl 2020

Ja som to pri mojom ex robila tak, ze treti poharik som zakazala naliat. S tym, ze to neni dobre napad a ja nemienim mat rodeo. A ludia sa naucili to respektovat. Lebo moj raz hucal po susedovi v garazi ze je nacista, no hanba jak svina. Vtedy som sa nasrala a povedala som ze dost.

leskovael
1. júl 2020

A jemu si to povedala že takéto správanie nebudeš na verejnosti tolerovať? A spýtala si sa ho prečo má potrebu sa tak pres inými správať? Bavila si sa s ním vôbec tom?

evica01
1. júl 2020

Tam by mali zakrocit jeho rodicia. Mozno by aj mohli zrusit tieto vikendove opiase.
Na svokru nepozeraj krivo ked bere maleho iba na cistu pracu 🙂 Asi nie je taka zrucna. Ked bude maly starsi tak sa mu isto viac povenuje.
No a ta svagrina.. skoda slov. Ta si asi tiez rada vypije.

ivangeline
1. júl 2020

Nie je na takých oslavách opity alebo teda pripity? Že v tom je rozdiel?

autor
1. júl 2020

@kakawah no presne to som si aj ja povedala, zs ta mama mu nic nepovedala.... Ja keby sa tak spravam pred svojimi rodicmi, tak po mne zhuknu, ze to ako sa spravam a ona mi prosím pekne este napisala, ze sak sa nic take nestalo... Ona je dost ten typ, ze moje deti su naj naj a ked urobia neviem co, je to v poriadku, ale ked jej detom niekto len nieco povie, tak koniec sveta, tak som jej tak aj odpisala, ci by mala rovnaky nazor, keby islo o jej dceru, ze by sa k nej jej muz tak spraval

autor
1. júl 2020

@hori nie som uplne za vydedenca, ale v ich rodine to tak funguje, ze oni proti svojmu nepojdu ani za svet a on to asi citi, tak si tam tak dovoluje

autor
1. júl 2020

@kiki68 a spokojna je? Muz nemal tendenciu sa menit alebo tak? Jednoducho to akceptoval a dobre je?

autor
1. júl 2020

@kiki68 ja tiez mam s nim dohodu ze napriklad tri pohare a hotovo, ale nerespektuje to ani on, ani ostatni, ked dojde iste k istemj

autor
1. júl 2020

@leskovael jasne ze ano, on mi povie, ze sak netoleruj, mala si byt ticho a nebol by problem

autor
1. júl 2020

@evica01 ta je velmi dolezita, pritom je este odo mna mladsia, ale najchytrejsia a hlavne ma osem rokov vztah, bez posunu samozrejme, ani zasnubena nic, tak ta zavidi, tak robi takto nepriamo zlo

autor
1. júl 2020

@ivangeline no pripity ked je, tak proste zacne byt velmi chytry a arogantny a hlavne sebavedomie vtedy.... To si dovoluje, ale teda len u svojej rodinky

kiki68
1. júl 2020

Ano je spokojna, lebo ona z nich mala infarktove stavy a snazila sa ako debil a nic z toho nebolo. Tak co im bude tam kolace vypekat a hento a ono a oni odmietli oslavit jej narodediny. Co mne uz pride vrchol drzosti. Problem zacal s jej svagrinou, nejak jej zavidela alebo co a nahuckala dalsich. Rok bojovala po dobrom.

autor
1. júl 2020

@kiki68 ja mam toto podobne, svagrinna zavistliva, lebo dlho vztah a nic, ziadny posun, tak proste vyslovene sa potom tesi z takychto situacii, kedy ako keby sa moze radovat a môj manzel teda este takto, cize ona stastna asi.... Ze si asi povedala, ze ja sice dieta, zasnubena a manzel ale aj tak zle, tak ona nema nic take, tak ma radost aspon, ked druhy nedobre....

autor
1. júl 2020

@kiki68 a ja tiez v podstate svagrinna sa pri kazdej chvili uzgrna na mne, ma reci ako keby s nami byvala, co sa dozvedam od druhych.... A k tomu manzel teda u nich taketo vystupy a stale som predychavala ale uz mam dost aj toho jeho spravania, ale aj znasania chudery, ktora zavidi a potom ma taketo reakcie ako smiech, lebo sa tesi

autor
1. júl 2020

@kiki68 a tiez sa s nou bavim ako v bavlnke, darceky take jej davam, ze také ani sebe nekupim, len aby vsetko bolo ok a ona sa takto po tom smeje na plnu hubu, ked manzel sa so mnou bavi jak hovado.... Uplne nasrata som, ako som este nebola.... Mam ich dosť

tncka
1. júl 2020

@nyusika presne super si to napisala

cacianka
1. júl 2020

No nekupuj jej, sebe dopraj a dietatu

autor
1. júl 2020

@cacianka no sak ani uz nekupim, skorej islo o to, ze som sa snazila byt mila a ako sa mi to oplaca, aj z jednej aj z druhej strany

cacianka
1. júl 2020

Ja som tak dopadla....

autor
1. júl 2020

@cacianka tiez taketo nieco???

nini1010
1. júl 2020

@dominika_sk Nuz to su take rady,ze aby este jednu vzduchom chladenu neobchytila ak sa takto arogantne sprava.

autor
1. júl 2020

@nini1010 ked ma vypite, vtedy by som sa asi aj bala rypat velmi.... Neviem, taky mi dojde vtedy nevyspytateľný, ked dokaze byt taky arogantny

kiki68
1. júl 2020

To uplne ako cez kopirak, tiez toto robila a vykaslala sa na to. Asi ked sa neda, tak sa neda a nechat to tak. Usetris si potupu a smutok v sebe. Ja by som tam nesla a muz nech si spytuje svedomie. Proste tazky ignore. Ved si to s nimi skusala po dobrom. Ako sesterka je s muzom iba kvoli decku. Strasne ju ten jeho pristup v rodine ranil. Akoze postara sa o vsetko, doma to ma kludne, ale uz to ma hranice

autor
1. júl 2020

@kiki68 ja to mam tiez tak podobne, tiez som velmi ranena a ublizena tymto jeho spravanim voci mne.... A tiez si v podstate ako keby hovorim, ze nebudem sa rozvadzat, ale ani s nim nejako uzasne vychadzat a prejavovat mu lasku, ked on takto ku mne, ze vyslovene starat sa sama o seba, o maleho a s nim len co sa tyka maleho... Velmi ma to ranilo, ze v podstate aom mu porodila dieta a vzdy aj co sa tyka jeho sa snazim ako hlupa a on ma bez mihnutia oka takto zhodi, ponizi, este sa na mne smeje s hentou, no cele zle.... Nemyslim si, ze som si to zasluzila od neho....

kiki68
1. júl 2020

Urcite nezasluzila, ako keby pocujem sesterku hovorit. Uplne ze rovnake

autor
1. júl 2020

@kiki68 takze ako cez kopirak, ako hovoris 😏😉 no ale teda ona je teraz spokojna, cize ked tam nebudem chodiť, tak to vyriesim čiastočne

katarinka89
1. júl 2020

Je to typické správanie agresívneho alkoholika....

bmuller
1. júl 2020

To tam chodite kazdy vikend na ako dlho, cely den? To je naco dobre? Aj k vasim chodite tak casto? ...Ako daleko ziju jeho rodicia od vasho bytu? Neda sa ti po case vstat a ist domov peso, si od neho zavisla (odvoz autom?)? Na akciach si ho ani nevsimaj, bav sa s inymi a na neho kasli, ukaz maleho svokre, chod maleho pokocikovat po okoli, aby ti presiel cas. Spravaj sa k nemu podla toho, ako on k tebe. Jeho ego zije aj z toho, ze ty mu das najavo, ze je dolezity. No tak prave nech nema ten dojem, pan "dolezity". Jeho sestru ignoruj na nevyhnutne minimum pozdravov. Ona tebe darceky dava?...

vilma7
1. júl 2020

Manžel sa takto správa pred jeho rodinou aj keď nemá vypité? Z komentárov som zatiaľ pochopila, len keď má vypité, čo by pre mňa znamenalo, že by som s ním chodila k rodine len vtedy, keby sa neoslavovalo, nepilo!!!
Ak by bola v pláne akcia, buď by som ostala doma alebo ostala na oslave dovtedy, kým by nezačali popíjať.
Zas je v poriadku že si mu porodila dieťa, ale svet sa teraz nebude točiť len okolo teba a dieťaťa. Áno, ja viem že aj on je otec, ale s 3.mes.ti toho na oslave ozaj veľa nepomôže, ešte sa možno s jeho novou rolou nestotožnil, atď...
Ak sa manžel potrebuje s rodinou "odreagovať", tak mu to dopraj! To že ty nemôžeš piť neznamená že nemôžu aj druhí (ak to teda nie je každý víkend).
Podľa mňa s tebou ešte lomcujú aj hormóny, kedy človeka vytočí aj to, čo bežne určite nie.

Manžel si ťa za celý čas nevšimol...tak isto ako on, si mohla ísť za ním aj ty, dieťa si nemala predsa non stop na rukách.
Keď bude doma triezvy, tak mu povedz že ti to jeho správanie v opitom, podnapitom stave vadí, zraňuje ťa. Nech pije do mierky, hladiny kedy ešte nie je "geroj" .
A ak to nedokáže dodržať, tak nech si ozaj na "pijacke" akcie chodí sám a ty si sprav pekný dník so svojou rodinou.
Zas z opačnej strany ani mne by sa nechcelo ísť domov z dobrej "akcii" len preto, lebo žena musí uložiť 3.mes.babo spinkať. Veď tam kľudne mohol ostať ,doprajte si navzájom trochu "relaxu".