icon

Manžel sa mi vyhrážal fackou: Čo robiť?

17. jún 2026

Ahojte, asi sa potrebujem len vypísať.. môj manžel bol pre mňa doteraz ten najlepší človek na svete. Poznáme sa 20 rokov, vždy bol dobrý, každému pomáhal, aj mne vždy a veľmi. Cítila som sa pri ňom vždy v bezpečí. Prešli sme si všeličím. Nikdy neprejavoval známky násilia. V ťažkých chvíľach mi bol najväčšou oporou. Ked sa nám narodilo bábätko bol pri nás, veľmi mi pomáhal. Bez neho by som tie začiatky ťažko zvládla. Lenže s narodením bábätka prišli aj častejšie hádky. Dnes, keď prišiel z nemocnice, bol u lekára, a ešte potom bol aj v supermarkete na nákup, tak išiel brať naše pol ročné bábätko do rúk. Povedala som mu, nech si najprv umyje ruky a on že netreba. Veľakrát som ho musela ak to tak mám povedať, napomínať, aby si umyl ruky keď príde zvonku. Takže mu hovorím nech si umyje ruky a on najprv, že netreba a ja že treba keď si bol medzi chorými ľuďmi a ešte aj v obchode. Tak si ich šiel umyť no ale nezdalo sa mi že si dal mydlo (v minulosti sa stalo že ma chcel oblafnúť a proste si tie ruky len opláchol) tak mu hovorím, že aj mydlom. A on na to že keď neprestanem dá mi facku a že si zaslúžim facky. Že bol kľudný ale normálne som ho naštvala. Ostala som v šoku a opýtala sa ho či to myslí vážne. Že či vážne keď neprestanem mi dá facku a on že to nepovedal a ja že áno. Na to povedal, že mu to asi ušlo. Potom po možno 20 minútach prišiel za mnou a opýtal sa ma, či s ním nebudem rozprávat’, že nemám byť prečo urazená a ja na to, že či naozaj si myslí, že za to čo mi povedal nemôžem byť urazená a on že nie. A s vážnou tvárou mi rovno do očí povedal “ak ešte raz na mna budeš zjapať, dám ti facku. Dal som ti už niekedy facku?” Povedze mi prosím, či preháňam, že sa ma to tak dotklo a cítim sa akoby to bol iný človek alebo je to varovný znak. Som smutná, sklamaná a popravde vôbec neviem, či to myslel vážne alebo nie. Ale naozaj si neviem predstaviť žiť s človekom, ktorý sa mi vyhráža, že mi dá facku ak budem “zjapať” čo sa podľa mňa ani nestalo. Mám proste iný prejav, som hlučnejšia a temperamentnejšia ako on. Aj tak si stojím za tým, že som nekričala. On mi ale často hovorí (odkedy som porodila) že hysterčím atď. Neviem čo si o tom celom myslieť. Ďakujem každému aspoň za prečítanie, nemám sa komu zdôveriť..

bjnr
Včera o 19:11

Rozumiem, že to, čo momentálne prežívate, je pre vás hlbokým šokom a otriasa to samotnými základmi dôvery, ktorú ste dvadsať rokov budovali. Keď sa človek, ktorý bol doteraz synonymom bezpečia, prejaví agresívnym vyhrážaním, je prirodzené, že sa cítite stratená, sklamaná a zmätená. Vo vašom príbehu sa jasne ukazuje nebezpečná dynamika, ktorá sa v psychológii nazýva gaslighting (psychologická manipulácia) spojená s asymetriou moci. Váš manžel prešiel od prvotného afektu („asi mi to ušlo“) k chladnému, vedomému zastrašovaniu („ak ešte raz... dám ti facku“). Najvarovnejšie však je, že hoci ste podľa svojich slov nekričali, on spätne prepisuje realitu. Označuje vás za hysterickú a tvrdí, že si facku zaslúžite, čím prehadzuje zodpovednosť za svoje agresívne správanie na vás. Vytvára vzorec, kde sa vy máte začať kontrolovať, stíšiť a chodiť okolo neho „po špičkách“, aby ste ho náhodou „nenaštvali“. Toto nie je bežná únava z rodičovstva; je to demonštrácia sily a jednoznačný varovný signál. Narodenie dieťaťa často funguje ako katalyzátor, keď sa pozornosť ženy presunie z muža na bábätko a pribudne stres, dovtedy skryté autoritatívne či kontrolujúce sklony partnera môžu vyplávať na povrch. Keď človek začne druhému hovoriť, že „hysterčí“, „zjape“ alebo že nemá právo byť zranený, druhý časom začne pochybovať sám o sebe. Prestaňte s ním diskutovať o tom, či ste kričali, alebo aký bol váš tón hlasu. Toto je pasca, v ktorej strácate energiu. Presúvaním debaty na tému „či si umyl ruky mydlom“ alebo „či si zaslúžite trest“ iba legitimizujete jeho neprijateľný postoj. Vyhrážanie sa násilím nemá v zdravom vzťahu žiadne „ale“ ani žiadne „pretože“. Dôverujte svojmu telu a svojmu strachu, ak cítite, že toto nie je v poriadku. Trvajte na jasnej, pevnej hranici bez zbytočného vysvetľovania. Povedzte mu raz, pokojne a chladne: „vyhrážanie sa násilím do nášho vzťahu nepatrí a nebudem ho tolerovať, bodka“. Nie obhajovať svoju hlasitosť, ale pomenovať hranicu. A veľmi pozorne sledujte, či dokáže prevziať zodpovednosť bez ospravedlňovania, zľahčovania alebo prenášania viny na vás. Akonáhle začnete obhajovať svoj temperament alebo dokazovať niečo, dávate mu moc rozhodovať o tom, čo je pravda. Akú verziu samej seba pred ním začnete schovávať, aby ste si doma udržali zdanlivý pokoj a bezpečie? Únava, stres ani frustrácia nie sú ospravedlnením pre vyhrážanie sa násilím. To je varovný signál, ktorý si zaslúži brať vážne preto, aby ste neumlčali samu seba. Niekedy totiž nie je najväčším problémom samotná veta partnera. Ale to, ako rýchlo sa začneme presviedčať, že na vlastný pocit strachu nemáme právo.

dadis
Včera o 19:25
@bjnr

Rozumiem, že to, čo momentálne prežívate, je pre vás hlbokým šokom a otriasa to samotnými základmi dôvery, ktorú ste dvadsať rokov budovali. Keď sa človek, ktorý bol doteraz synonymom bezpečia, prejaví agresívnym vyhrážaním, je prirodzené, že sa cítite stratená, sklamaná a zmätená. Vo vašom príbehu sa jasne ukazuje nebezpečná dynamika, ktorá sa v psychológii nazýva gaslighting (psychologická manipulácia) spojená s asymetriou moci. Váš manžel prešiel od prvotného afektu („asi mi to ušlo“) k chladnému, vedomému zastrašovaniu („ak ešte raz... dám ti facku“). Najvarovnejšie však je, že hoci ste podľa svojich slov nekričali, on spätne prepisuje realitu. Označuje vás za hysterickú a tvrdí, že si facku zaslúžite, čím prehadzuje zodpovednosť za svoje agresívne správanie na vás. Vytvára vzorec, kde sa vy máte začať kontrolovať, stíšiť a chodiť okolo neho „po špičkách“, aby ste ho náhodou „nenaštvali“. Toto nie je bežná únava z rodičovstva; je to demonštrácia sily a jednoznačný varovný signál. Narodenie dieťaťa často funguje ako katalyzátor, keď sa pozornosť ženy presunie z muža na bábätko a pribudne stres, dovtedy skryté autoritatívne či kontrolujúce sklony partnera môžu vyplávať na povrch. Keď človek začne druhému hovoriť, že „hysterčí“, „zjape“ alebo že nemá právo byť zranený, druhý časom začne pochybovať sám o sebe. Prestaňte s ním diskutovať o tom, či ste kričali, alebo aký bol váš tón hlasu. Toto je pasca, v ktorej strácate energiu. Presúvaním debaty na tému „či si umyl ruky mydlom“ alebo „či si zaslúžite trest“ iba legitimizujete jeho neprijateľný postoj. Vyhrážanie sa násilím nemá v zdravom vzťahu žiadne „ale“ ani žiadne „pretože“. Dôverujte svojmu telu a svojmu strachu, ak cítite, že toto nie je v poriadku. Trvajte na jasnej, pevnej hranici bez zbytočného vysvetľovania. Povedzte mu raz, pokojne a chladne: „vyhrážanie sa násilím do nášho vzťahu nepatrí a nebudem ho tolerovať, bodka“. Nie obhajovať svoju hlasitosť, ale pomenovať hranicu. A veľmi pozorne sledujte, či dokáže prevziať zodpovednosť bez ospravedlňovania, zľahčovania alebo prenášania viny na vás. Akonáhle začnete obhajovať svoj temperament alebo dokazovať niečo, dávate mu moc rozhodovať o tom, čo je pravda. Akú verziu samej seba pred ním začnete schovávať, aby ste si doma udržali zdanlivý pokoj a bezpečie? Únava, stres ani frustrácia nie sú ospravedlnením pre vyhrážanie sa násilím. To je varovný signál, ktorý si zaslúži brať vážne preto, aby ste neumlčali samu seba. Niekedy totiž nie je najväčším problémom samotná veta partnera. Ale to, ako rýchlo sa začneme presviedčať, že na vlastný pocit strachu nemáme právo.

@bjnr Zase chatgpt🙄, uz to je fakt trapne...

anonym_56bd82
Včera o 19:25
@marca12

@anonym_56bd82 Asi sa s nim normalne rozpravat a nie hulakat po nom. Ale chapem ju,ak mu musi neustale hovorit,aby si umyval ruky,tak ju to nastve. A jeho zase nastve jej ton. Je to zacarovany kruh. Maju male dieta,tak sa musia naucit rozpravat a nie takto reagovat pred dietatom. Ja by som mu vysvwtlila,ked obaja vychladnu,ze hygiena ruk je zaklad pre cloveka a musi to byt samozrejmost,ze si umyje ruky mydlom.

@marca12 ja si nemyslím že človek reaguje po prvý ani po druhý ani po 5 raz hysteriou. Autorka píše že už sa stalo že ju oklamal že si nedal mydlo. A to je naozaj detské na druhú. Na tretiu.

anonym_56bd82
Včera o 19:28
@chocolatebox

Kks mňa .ebne ze komentár ktorý robí ešte z autorky hysterku a totálne bagatelizuje vyhrážanie sa násilím je najlajkovanejsi. Co ste vy podaktoré za zumpy 🤯 autorka by podľa vás mala ešte hneď po tej vete kľaknúť na kolena a vyfajcit mu, nie? Aj ked s jeho hygienickými návykmi by to bol asi tiež zážitok. Nezabudnite v podobnom duchu vychovávať svoje deti a produkovať ďalšie podobne zmýšľajúce indivídua.

@chocolatebox tlieskam. Ja to takto dobre vyjadriť neviem dakujem

anonym_56bd82
Včera o 19:32
@misiak7777

@michaela329 ak nevadí odpoviem Tebe hromadne, keďže na môj príspevok reagovali tri osoby.
Chápem že vadí neumavanie rúk, sama som na to alergická. Predpokladám že autorka neumývanie rúk partnerovi vytyka od začiatku vzťahu 🙃🙃 a teraz vypenila🙃🙃🙂😉
Vieš čo mi strašne lezie na nervy a málo žien to povie nahlas? A teraz píšem vo fakt všeobecnej rovine. Že ženy sa fakt vedia správať ako úplne pani P. Áno, muž má zachovať chladnú hlavu a nesmie udrieť ženu. Ale vieš čo? Raz sa mi stala situácia, kedy žena na mňa útočila štýlom ako na muža. Hystéria, vytykanie a žiadny argument a kľudne správanie z mojej strany nezaberalo. Prekročilo to z jej strany akýkoľvek rešpekt voči mojej osoby. Tak šla jedna vzduchom chladena. Sme ženy, držíme spolu ale narovinu, ale áno, ťažko priznať že občas naše správanie je cez hrubú čiaru

@misiak7777 takže už chápem , agresor obhajuje agresora... To hovorí za všetko. V situácii akej ste boli , ste sa mali otočiť na päte a odísť a neskôr nastaviť hranice. Toto učíme v dnešnej dobe naše deti ale chápem , my sme tomu učení neboli a málokto vie na sebe pracovať....

anonym_6dad93
Včera o 19:36

No na facku je on. Doma má malé mimino a on príde zvonku a nevie si umyť poriadne ruky mydlom. Šak je dospelý muž, mal by poznať základy hygieny. A hlavne ak má doma malé dieťa. Je úplne normálne prísť domov a prvé si umyť poriadne ruky mydlo. U nás samozrejmosť. Nie chybu urobil on a nie ty.

slovakboy
Včera o 20:16

@anonym_autor ty si ziapala, čo je neprimeraná emócia a druh násilia, on sa ti na revanš vyhráža fackou. Keď ťa za 20 rokov nebil, neurobí to ani teraz ani potom. Muselo ho tvoje správanie nahnevať, .

patrike
Včera o 20:42
@bjnr

@bjnr Idz uz kamsi, ty umely psycholog, ty si redakciou prevadzkovany AI bot alebo sa tu niekto zabava ?

osky
Včera o 23:47
@patrike

@anonym_autor Normalne urcite nie a ako vidis, darmo sa poznate od puberty, ked dieta odkrylo nasilne povahove crty manzela. Na tvojim mieste sa chystam na rozvod, bude len horsie.

@patrike no tak toto je uz ozaj prehnane

anonym_72c9aa
Dnes o 00:55
@anonym_350505

Stavím sa, že ho ako malého chlapca napominas niekoľkokrát denne a denno denne.
Prestaň sa k nemu správať jak k nesvojprávnemu a uber plyn.Clovek má len jedny nervy a tvoj muž ti jasne dáva najavo,že mu na ne riadne lezies.
Nezabudni mať kvôli tejto blbosti teraz tichú domácnosť a odopierať sex.Tym nasadis korunu celemu tomuto zbytočnému konfliktu

@anonym_350505 žena sa nikdy nemá správať k mužovi ako k dieťaťu. Pokiaľ sa on správa ako muž. Pokiaľ sa správa ako dieťa, tak sa s ním ani inak ako s dieťaťom jednať nedá. Príde ti normálna reakcia zrelého dospelého muža vyhrážať sa komukoľvek, tobôž svojej žene, ktorá mu pred pol rokom porodila bábätko, fyzickým násilím? Pokiaľ áno, tak bude niekde v tvojom názore, skúsenosti a postoji k vzťahom nemalý problém. A v tých, ktorí ti k tvojmu názoru dali lajk, taktiež.

mandzula
Dnes o 05:21
@slovakboy

@anonym_autor ty si ziapala, čo je neprimeraná emócia a druh násilia, on sa ti na revanš vyhráža fackou. Keď ťa za 20 rokov nebil, neurobí to ani teraz ani potom. Muselo ho tvoje správanie nahnevať, .

@slovakboy Tak zrovna od teba ma takyto postoj velmi prekvapil.

lylyjana
Dnes o 05:37
@patrike

Poznate sa 20 rokov a mate prve polrocne dieta ? To casovo vychadza ako ?

@patrike preco nie? Ved sa mozu poznat od 20 a ona moze mat 40 a teraz maju babo…

dadis
Dnes o 05:44
@mandzula

@slovakboy Tak zrovna od teba ma takyto postoj velmi prekvapil.

@mandzula Ja s nim naopak suhlasim. Komandovanie nema co vo vstahu dvoch dospelych robit. Tak ako ani vyhrazky fackou. Z oboch stran ide o zavazne vztahove pochybenia. On je dospely muz a ak sa rozhodne chytat svoje dieta spinavymi rukami, ma na to plne pravo. Ano, je to tak. Chytas xy krat dieta takymi rukami a nijako ho neohrozujes. Ze umyvanie ruk znizuje sirenie infekxnyxh ochoreni - ano znizuje. Ale ked si babatko vezmes na ruky v obchode, alebo mu podas vonku do pusy cumlik - nijako vyznamne ho neohrozujes. Ved polrocne dieta je viac na podlahe ako v posteli (aspon by malo byt, aby sa zdravo vyvijalo). A suhlasim s nim, ak 20 rokov ziadna facka nepadla a len teraz mu prekypel pohar trpezlivosti nad takou sekerou - tak sa nic nedeje. Neverim, ze ju zacne otlkat. Skor by sa mala nad sebou zamysliet, ako sa sprava k dobremu muzovi a otcovi.

misiak7777
Dnes o 05:45
@michaela329

@misiak7777 takže Ty to násilie ospravedlňuješ, lebo ho pouzivas. Tak potom Ti prajem stretávať len také osoby ako si Ty. A teraz k tejto situácii - absolútne nevidíš do toho, ako autorka komunikovala, absolútne ignoruješ fakt, že jej požiadavka bola oprávnená a že je to niečo, čo mu už predtým hovorila niekoľkokrát. Takže nie, jeho správanie nie je ok - nikde medzi slušnými ľuďmi nie je násilie ok. A hlavne - je to jej muž a nie nejaká cudzia žena.

@michaela329 vieš čo máme my ženy spoločné? Domyslavosť😃😃😃 hej, raz som struhla hysterickej žene ktorá na mňa vrieskala a nechcela ma s kľudom odísť, a už som násilník 🙃🙃
K autorke - ty si si všimla že napísala že keď ho dôrazne upozornila tak si ruky umyl? A následne ho ako nejakého neschopaka kontrolovala, lebo síce nevie ale asi nepoužil mydlo. Isto pokojným tónom - Jožko ďakujem že si si umyl ruky ale isto si nepouzil mydlo. Pod a ukáž mi ako si ručičky umývame. Áno Janka idem, lebo ma považuješ za debila aj keď som ti povedal že som použil aj mydlo...
Ignoruješ fakt že on spravil čo chcela, ale potom ho cvičila ako opicu 😉 a potom prehnané zareagoval😉

mandzula
Dnes o 05:50
@dadis

@mandzula Ja s nim naopak suhlasim. Komandovanie nema co vo vstahu dvoch dospelych robit. Tak ako ani vyhrazky fackou. Z oboch stran ide o zavazne vztahove pochybenia. On je dospely muz a ak sa rozhodne chytat svoje dieta spinavymi rukami, ma na to plne pravo. Ano, je to tak. Chytas xy krat dieta takymi rukami a nijako ho neohrozujes. Ze umyvanie ruk znizuje sirenie infekxnyxh ochoreni - ano znizuje. Ale ked si babatko vezmes na ruky v obchode, alebo mu podas vonku do pusy cumlik - nijako vyznamne ho neohrozujes. Ved polrocne dieta je viac na podlahe ako v posteli (aspon by malo byt, aby sa zdravo vyvijalo). A suhlasim s nim, ak 20 rokov ziadna facka nepadla a len teraz mu prekypel pohar trpezlivosti nad takou sekerou - tak sa nic nedeje. Neverim, ze ju zacne otlkat. Skor by sa mala nad sebou zamysliet, ako sa sprava k dobremu muzovi a otcovi.

@dadis Tu vsak ide o opakovane upozornovanie na absolutne banalnu vec, akou je umyvanie ruk po prichode do vlastnej domacnosti, kde sa spravas inak ako v obchode. V obchode nejes, neobchytkavas veci dennej potreby, pribory, pohare. Plus bol u lekara. Bez ohladu na to, ci ide o dieta alebo nie, je to uplny zaklad. Bol na to upozornovany opakovane, cize vie, ze to zene vadi, a napriek tomu to ignoruje. Toto do vztahu proste nepatri.

misiak7777
Dnes o 05:51
@anonym_56bd82

@misiak7777 takže už chápem , agresor obhajuje agresora... To hovorí za všetko. V situácii akej ste boli , ste sa mali otočiť na päte a odísť a neskôr nastaviť hranice. Toto učíme v dnešnej dobe naše deti ale chápem , my sme tomu učení neboli a málokto vie na sebe pracovať....

@anonym_56bd82 hej, raz som dala hysterickej žene facku lebo mi bránila s kľudom odísť. Mala som ostať stáť a nechať po sebe ziapat priamo do tváre a napriek môjmu kludnemu hlasu a slovám.. hej, ja som bola strašný agresor 😅
Všimla si si, že muž spravil čo chcela opravnene? Ale na základe jej domienky že asi nepoužil mydlo do neho stále hucala? Nie je ok že vybuchol a nie je ok čo povedal. Nie je ok, že z neho robí debila 😉

misiak7777
Dnes o 05:53
@dadis

@dadis ale kdeže.. mal ísť predsa do kúpeľne a ukázať ako v škôlke ako si správne umyl ruky 😃😃

misiak7777
Dnes o 05:56
@mandzula

@dadis Tu vsak ide o opakovane upozornovanie na absolutne banalnu vec, akou je umyvanie ruk po prichode do vlastnej domacnosti, kde sa spravas inak ako v obchode. V obchode nejes, neobchytkavas veci dennej potreby, pribory, pohare. Plus bol u lekara. Bez ohladu na to, ci ide o dieta alebo nie, je to uplny zaklad. Bol na to upozornovany opakovane, cize vie, ze to zene vadi, a napriek tomu to ignoruje. Toto do vztahu proste nepatri.

@mandzula však ale on si po upozornení umyl ruky. Len pani manželka si myslela, že asi nepoužil mydlo🙂 ona si myslela a žiadne jeho slová ju nepresvedcia. Mal sa pritom nahrať, manták jeden, že 😉

natalka13
Dnes o 05:58
@misiak7777

@mandzula však ale on si po upozornení umyl ruky. Len pani manželka si myslela, že asi nepoužil mydlo🙂 ona si myslela a žiadne jeho slová ju nepresvedcia. Mal sa pritom nahrať, manták jeden, že 😉

@misiak7777 ona je schopna mu ovonat ruky po umyti alebo robit si ciarky na davkovaci mydla🙈 stihacka a "dostihlo" ju to jeho vypenenim.

mandzula
Dnes o 06:00
@misiak7777

@dadis ale kdeže.. mal ísť predsa do kúpeľne a ukázať ako v škôlke ako si správne umyl ruky 😃😃

@misiak7777 S tou skolkou mas pravdu, uz deti v skolke totiz vedia, ze si treba umyvat ruky.

anonym_56bd82
Dnes o 06:07
@misiak7777

@anonym_56bd82 hej, raz som dala hysterickej žene facku lebo mi bránila s kľudom odísť. Mala som ostať stáť a nechať po sebe ziapat priamo do tváre a napriek môjmu kludnemu hlasu a slovám.. hej, ja som bola strašný agresor 😅
Všimla si si, že muž spravil čo chcela opravnene? Ale na základe jej domienky že asi nepoužil mydlo do neho stále hucala? Nie je ok že vybuchol a nie je ok čo povedal. Nie je ok, že z neho robí debila 😉

@misiak7777 keby neklamal v minulosti že si to sprosté mydlo dal nemusí z neho dnes robiť debila lebo debil žiaľ je a malé dieťa tiež.

anonym_56bd82
Dnes o 06:08
@misiak7777

@misiak7777 vy necitate že v minulosti ju oklamal? Je rozdiel oplachnut si ruky pri nejakej benzej činnosti ale nie z nemocnice to fakt nie... Ale silou mocou spraviť 🐮 zo ženy žejo

mandzula
Dnes o 06:12
@misiak7777

@misiak7777 Nie, nema klamat a ako kazdy pricetny clovek si umyt ruky, ked pride domov. Pre mnohych bezna vec, pre prasata nadstandard.

misiak7777
Dnes o 06:26
@anonym_56bd82

@misiak7777 vy necitate že v minulosti ju oklamal? Je rozdiel oplachnut si ruky pri nejakej benzej činnosti ale nie z nemocnice to fakt nie... Ale silou mocou spraviť 🐮 zo ženy žejo

@anonym_56bd82 a ako vieš že nepoužil mydlo? Lebo manželka sa domnieva? 🙂

misiak7777
Dnes o 06:27
@anonym_56bd82

@misiak7777 keby neklamal v minulosti že si to sprosté mydlo dal nemusí z neho dnes robiť debila lebo debil žiaľ je a malé dieťa tiež.

@anonym_56bd82 ufff, môžeme len dúfať že jeho debilizmus nezdedi jeho dieťa

misiak7777
Dnes o 06:29
@mandzula

@misiak7777 Nie, nema klamat a ako kazdy pricetny clovek si umyt ruky, ked pride domov. Pre mnohych bezna vec, pre prasata nadstandard.

@mandzula trstenicu a kontroly do každej rodiny
Nezabudni ako správna žena napísať, že isto si ani my neumývame ruky 😃😃😃😃

mandzula
Dnes o 06:29
@misiak7777

@mandzula trstenicu a kontroly do každej rodiny
Nezabudni ako správna žena napísať, že isto si ani my neumývame ruky 😃😃😃😃

@misiak7777 Je mi jedno, ci to robis.

michaela329
Dnes o 06:44
@misiak7777

@michaela329 vieš čo máme my ženy spoločné? Domyslavosť😃😃😃 hej, raz som struhla hysterickej žene ktorá na mňa vrieskala a nechcela ma s kľudom odísť, a už som násilník 🙃🙃
K autorke - ty si si všimla že napísala že keď ho dôrazne upozornila tak si ruky umyl? A následne ho ako nejakého neschopaka kontrolovala, lebo síce nevie ale asi nepoužil mydlo. Isto pokojným tónom - Jožko ďakujem že si si umyl ruky ale isto si nepouzil mydlo. Pod a ukáž mi ako si ručičky umývame. Áno Janka idem, lebo ma považuješ za debila aj keď som ti povedal že som použil aj mydlo...
Ignoruješ fakt že on spravil čo chcela, ale potom ho cvičila ako opicu 😉 a potom prehnané zareagoval😉

@misiak7777 nie, nemusíme si nič domýšľať, sama si sa odprezentovala. A domýšľanie si tiež predviedla Ty.

misiak7777
Dnes o 06:49
@michaela329

@misiak7777 nie, nemusíme si nič domýšľať, sama si sa odprezentovala. A domýšľanie si tiež predviedla Ty.

@michaela329 inú odpoveď som nečakala, neprecenujem ľudí 🙂

misiak7777
Dnes o 06:50
@mandzula

@misiak7777 Je mi jedno, ci to robis.

@mandzula konečne rozumná odpoveď 🙂