icon

Manžel žiarli na trénera. Mám prestať cvičiť?

20. jún 2025

Som žena pred 40tkou po dvoch deťoch a cítim, že potrebujem so svojim telom niečo robiť, aby som bola fit, aj do ďalších rokov. Chcem začať chodiť do fitka, trochu spevniť a nabrať kondičku. Nikdy som necvicila, preto chcem na pár hodín trénera, aby tam bol so mnou, ukázal mi cviky a urobil mi tréningový plán.
Povedala som to môjmu manželovi a on neskutočne žiarli, normálne dostal zúrivý amok, vykrikuje mi, že ho chcem podviesť, že to určite nie je fitko, že načo tam chcem ísť, je to zbytočné a mám cvičiť doma alebo si mám ísť zabehať. Že mu nechám decká na krku zavesené a pôjdem za frajerom.
Nechápem, čo to donho vošlo. To fakt sa mám vzdať cvičenia len preto, lebo môj muž žiarli? Behanie je pre mňa nudné utrpenie a na cvičenie doma nemám sebadisciplínu. Fitko, do ktorého chcem chodiť mám blízko pri dome, nemajú tu ženy trénerky. Môžem chodiť aj do mesta, kde sú ženy, ale je to ďaleko a drahšie.
Moja otázka znie, je môj muž normálny a nemám preto chodiť cvičiť?

biba_18
20. jún 2025
@mandzula

@biba_18 ani na "to" nereaguj, nema vyznam stracat cas s takymito provokatermi.

@mandzula ja len že o čo som ukrátená … bo ja prídem do fitka, tréner je tam, odchádzam z fitka a tréner je tam… 😂

lucia13022023
20. jún 2025
@biba_18

@mandzula ja len že o čo som ukrátená … bo ja prídem do fitka, tréner je tam, odchádzam z fitka a tréner je tam… 😂

@biba_18 ved je to jasné - si škaredá. Inak by si spala s trénerom určite, len on nechce, ale ty po ničom inom netúžiš, len ho pretiahnuť, ved sú to pudy 🙆‍♀️

mandzula
20. jún 2025
@biba_18

@biba_18 ale sak na wecku ta pomedzi vypady a kacaky fikol, nie?

mane01
20. jún 2025

Ako… uz len muza by som sa pytala, ci mozem chodit cvicit do fitka… a este v takom veku. Asi by som ho vysmiala za taku reakciu. Tak ale ty vies, ci si mu cely zivot ustupovala a on si mysli teraz, ze je tvoj tatko alebo co.

michaela329
20. jún 2025

Nie, nie je normálny. Nie, nevzdávaj sa cvičenia - aj keď riskuješ, že čím budeš krajšia, tým bude on žiarlivejší... Za tie roky vo fitku by mňa môj muž musel už zabiť, koľko som mala trenerov...a nijaká bokovka sa nekonala.

biba_18
20. jún 2025
@michaela329

Nie, nie je normálny. Nie, nevzdávaj sa cvičenia - aj keď riskuješ, že čím budeš krajšia, tým bude on žiarlivejší... Za tie roky vo fitku by mňa môj muž musel už zabiť, koľko som mala trenerov...a nijaká bokovka sa nekonala.

@michaela329 teda aj ty si škaredá 😲😂

michaela329
20. jún 2025
@biba_18

@michaela329 teda aj ty si škaredá 😲😂

@biba_18 to nepochybne som, ja som totiž dokonca nebola neverná na teambuildingu, ani na služobke, ani bežne s kolegom - ako sa tu obvykle na koníku rieši 😃 Chyba bude vo mne 🤷

lucia13022023
20. jún 2025
@michaela329

@biba_18 to nepochybne som, ja som totiž dokonca nebola neverná na teambuildingu, ani na služobke, ani bežne s kolegom - ako sa tu obvykle na koníku rieši 😃 Chyba bude vo mne 🤷

@michaela329 neveríme 😅 isto si to vymýšľaš

moonlight1210
20. jún 2025

Ja tych trenerov lutujem.
Vsak uz musia byt zodrati z tolkych klientiek, co musia zakonite pretiahnut. Kazdu jednu. Najlepsie kazdu jednu kazdy raz, co pride.

michaela329
20. jún 2025
@lucia13022023

@michaela329 neveríme 😅 isto si to vymýšľaš

@lucia13022023 ok, spavam aj s trenerkami 🤣

domkakvet
20. jún 2025

Ziarlivost do vztahu nepatri, ma tam byt dovera.

nevenka
20. jún 2025
@kovalenko42
Odpoveď bola zmazaná

Toto tu je nejaka piatkova schiza ci co? 🙃😅🤣.
Uprimne, nepacilo by sa mi, kebyze chlap ide do fitka a ide si zaplatit trenerku. A to z toho dovodu, ze chlapi su ini ako zeny. Uz z principu, ked vidi pekne telo, tak sa mu chtiac ci nechtiac postavi. Ale moj muz by nesiel ani k maserke, ze on nechce, aby ho ina zena masirovala, nez ja, co akoze plus pre mna, ze ano 😅. A logika veci este, chlap, ak naozaj chce daco so sebou robit, tak lepsie mu poradi chlap podla mna a este aj to si myslim, ze chlapi si to radsej odcvicia sami, a mozno aj odseru nasledky, ak to prezenu. Lebo vsak oni "vedia", ako co. Aj bez navodu vsetko 🤣. Im je trapne, ked by mu mal v tomto radit chlap, neviem, ale su rozne typy.
Zeny si skor menej veria a chcu to robit spravne, cvicit spravne a za kratky cas dosiahnut dobre vysledky, proste nepoznam tu motivacou, je mi to cudzie, tie myslienky, ze joooj, idem do fitka a aky super trener a idem ho zvadzat. WTF? Akoze pekny byt moze a preco by prave mal po mne ist, ked som rozkysnuta a idem tam s normalnym cielom cvicit? Preco by sa mu pacilo obchytkavat zenu s nadvahou, ked uz? No mala som maserov, fyziorerapeutov, aj zeny, manzel nic nepovedal, vsak ciste profesionalny vztah. Lekara gynekologa mam muza. A? Ale prijemnejsie by mi bolo cvicit asi so zenou, aj celkovo, uz si radsej aj fyzioterapeutky vyberam zeny, ale skor teda podla odbornosti a aj sympatii, taku, co je empaticka a ludska.
@kovalenko42 tak asi zena po 2 deyoch, co potrebuje riesit a spevnit postavu, tak aka ma byt? A muz robi cirkus ako keby isla do bordelu na pohovor, pomooooc,...🙈

maminkadeticiek
20. jún 2025

Ako naco to silit.Ja by som tiez ziarlila na muzovu vysportovanu trenerku.Nasla by som si trenerku na tvojom mieste.Je ich ajajaaaj.Aj vlk syty aj ovca cena.

wayway
20. jún 2025

Jeho reakcia - OTRAS🫣.
Jeho nazor, ze radsej trenerka - chapem. Prisla som s rovnakym navrhom a moj inak ziarlivost neprejavujuci manzel bol proti trenerovi, tak som si nasla trenerku.

franko_
20. jún 2025
@wayway

Jeho reakcia - OTRAS🫣.
Jeho nazor, ze radsej trenerka - chapem. Prisla som s rovnakym navrhom a moj inak ziarlivost neprejavujuci manzel bol proti trenerovi, tak som si nasla trenerku.

@wayway treneriek je vela. staci ist do FormFactory, FitUp, Fitin, Golemu a hneď tam uvidíš trénerky a trénerov a potom si nejakú treba odchytiť a dohodnúť sa na cene.

nicoletta98
21. jún 2025

Choď tam, kde to je drahšie, ale nech ti to hradí potom on

marca12
21. jún 2025

Keby mi muz spravil takuto scenu,tak sa len pekne obleciem a do toho fitka idem. V ziadnom pripade by som sa kvoli jeho ziarlivosti neobmedzovala a nenechala sa zahnat do kuta.

cacianka
21. jún 2025

Neverím že sa jeho žiarlivosť prejavila až teraz, a rovno taký hystericky výbuch, amok.
Vyvádza akoby mal malého pinďúra a nízke ego. Taký pucung by dostal, že by mu uši helikoptéru robili !

ndrag
21. jún 2025

Tieto ziarlive manzelstva musia byt ako vazenie, mna by to teda nebavilo.

lindusss2016
21. jún 2025

Na jednej strane je podla mna v poriadku, ak sa to muzovi nepaci, ze chces trenovat s chlapom. My nevidime do vasho vztahu, nevieme, co sa odohrava medzi vami dvoma, ci vsetko klape a ci mate medzi sebou doveru, alebo naopak su tak nejake (mozno aj relevantne dovody na ziarlisvost). Co vsak absolutne v poriadku nie je, je jeho scena a vybuch. Vsetko, naozaj vsetko sa da odkomunikovat normalne. Ja som mala tiez takeho manzela, jemu vadil aj trener mojej dcery, lebo sa tam ja na neho budem pozerat!!! Nie na dceru, ta ma samozrejme vobec nezaujima asi 🙈 A predstav si, rozviedla som sa, rozbila rodinu, ako ty hovoris. Nie kvoli treningom, ale kvoli tomu, aby som mohla zit slobodne a robit, co ma bavi, bez hadok, bez scen, bez agresivity, aby som sa nemusela vracat domov so stiahnutym zaludkom. A teraz uz chodim 2,5 roka k tomu trenerovi na treningy aj ja, nielenze sme spolu este nespali, ani ma zatial neobchytkaval 🤭 Ako skareda si nepripadam, ale asi orehodnotim nazor podla toho, co sa tu pise 🤣 Ked sa idem pozriet na trening, stale ma viac zaujimaju moje deti ako trener a to nie je skaredy ani on, ale proste co? Ake pudy? Mam momentalne partnera, s ktorym si doverujeme, sportujeme aj spolu, aj kazdy sam, nekontrolujeme sa, nepozerame si do mobilov a este k tomu som ja aj maserka, masirujem aj muzov, este nikdy so ziadnym sa mi nestalo, ze by prevladli pudy. Klientov si vyberam a robim zdravotne masaze. Pricom pocujem z brandze, ze mnohe zeny maju skusenosti s uchylmi, ale potom asi niekde je chyba.

sevrin
21. jún 2025

Moja trénerka fitness, myslím, že žiadna tunajšia zo žien by nemala žiadny problém poslať za ňou svojho muža, ba ešte aj keby si hodiny navyše zaplatil 😉👍

13uzivatelka11
21. jún 2025
@sevrin

Moja trénerka fitness, myslím, že žiadna tunajšia zo žien by nemala žiadny problém poslať za ňou svojho muža, ba ešte aj keby si hodiny navyše zaplatil 😉👍

@sevrin aspoň to "ai" si mohol odrezať keď už ti máme uveriť ;) a ty teda spavas so svojou trénerkou, keď predpokladas že by s ňou spávali naši muži?

sevrin
21. jún 2025
@13uzivatelka11

@sevrin aspoň to "ai" si mohol odrezať keď už ti máme uveriť ;) a ty teda spavas so svojou trénerkou, keď predpokladas že by s ňou spávali naši muži?

@13uzivatelka11 to je jedno či je to AI alebo nie, tu ide o princíp. Pri cudzom chlapovi ti je jedno, či má a akú trénerku. Pri svojom by si sa pozerala na to úplne inak.

lindusss2016
21. jún 2025
@sevrin

@sevrin teraz bez ohladu na to, aky obrazok si sem dal. Ja do fitka nechodim, nikdy som nechodila, ale sportu sa venujem aktivne vely zivot a pohybujem sa medzi sportovcami. Podla mna, chlap, co chodi do fitka a chce pracovat na svojej postave, nepojde k trwnerke, ale k trenerovi, pretoze predsa muzska postava je ina ako zenska, zameriavaju sa na ine partie a urcite mu bude viac vyhovovat pristup chlapa. To iste plati aj o zenach samozrejme, ale ak v tom fitku trenerku nemaju a jej robi problem dochadzat, je to relevantny dovod mat trenera.

lindusss2016
21. jún 2025
@sevrin

@13uzivatelka11 to je jedno či je to AI alebo nie, tu ide o princíp. Pri cudzom chlapovi ti je jedno, či má a akú trénerku. Pri svojom by si sa pozerala na to úplne inak.

@sevrin ale k odpovedi, ak by som mala priblem s tym, ze moj chlap ma mat trenerku, tak za prve to odkomunikujem normalne a nie ako hysterka, ak by nadalej trval na tom, ze tam chodit bude, tak by sme chodili spolu a prospelo by to obom. Riesenia su, netreba sa hned vyhucat a zdut.

earlgrey
21. jún 2025

A gynekológ mu nevadí? 😄

13uzivatelka11
21. jún 2025
@sevrin

@sevrin neodpovedal si mi. Ty spavas so svojou trénerkou? A prečo predpokladas že každá trénerka je krásna? Ja som mala trénerku ženu a vôbec nebola nejaká pekná, mala veľký nos a vyzerala ako dieťa troška.. a to teda pochvalim a obdivujem keď je žena pekná.. ale teda bez ohľadu na to, ja môjmu mužovi verím.. som s ním aj preto lebo je to dobrák a nikdy v živote by mi neublížil.. ani tým že by ma podviedol a teda jemu treba k takým veciam viacej ako len fyzickú krásu. Našťastie mám doma normálneho chlapa a nie hovado čo myslí len rozkrokom a nevie sa ovládať. ;) Syn má teraz nového trénera na ktorého sa doost dobre pozerá a teda vyzerá lepšie ako môj muž, ale teda fakt nevidím dôvod ho ísť teraz hneď podviesť len preto že vidím pekného chlapa?

evcagabi
21. jún 2025

Tvoj chlap je riadne psycho. Ty chod do fitka a jemu odporuc liecenie

mimirka32
21. jún 2025
@sevrin

@sevrin no tak je pekna a co? To teraz znamena, ze spava s klientami? Ona ich ma kazdy den niekolko, ja som mala trenera, ktory nas niekedy trenoval aj dvoch za hodinu. To so vsetkymi mal spavat? Trener je trener, nie slapka alebo prostitut. Chodievas ty vlastne do posilky ked takto rozmyslas?

biba_18
21. jún 2025

muž chodí k trénerovi ku ktorému som predtým chodila ja - a pýtam sa ho teraz, či by chodil k žene trénerke - vyvalil na mňa oči a že akože tak úplne predsudky nemá, ale asi by pochyboval že vie čo mužský sval potrebuje… a že by rozhodne neskúšal ísť k nej len tak, určite až keby ju párkrát videl ako trénuje… tak som mu ukázala fotku čo dal @sevrin - že haha, on nechce fitness, on chce dvíhať železo…