Manžel žiarli na trénera. Mám prestať cvičiť?
Som žena pred 40tkou po dvoch deťoch a cítim, že potrebujem so svojim telom niečo robiť, aby som bola fit, aj do ďalších rokov. Chcem začať chodiť do fitka, trochu spevniť a nabrať kondičku. Nikdy som necvicila, preto chcem na pár hodín trénera, aby tam bol so mnou, ukázal mi cviky a urobil mi tréningový plán.
Povedala som to môjmu manželovi a on neskutočne žiarli, normálne dostal zúrivý amok, vykrikuje mi, že ho chcem podviesť, že to určite nie je fitko, že načo tam chcem ísť, je to zbytočné a mám cvičiť doma alebo si mám ísť zabehať. Že mu nechám decká na krku zavesené a pôjdem za frajerom.
Nechápem, čo to donho vošlo. To fakt sa mám vzdať cvičenia len preto, lebo môj muž žiarli? Behanie je pre mňa nudné utrpenie a na cvičenie doma nemám sebadisciplínu. Fitko, do ktorého chcem chodiť mám blízko pri dome, nemajú tu ženy trénerky. Môžem chodiť aj do mesta, kde sú ženy, ale je to ďaleko a drahšie.
Moja otázka znie, je môj muž normálny a nemám preto chodiť cvičiť?
Najdi si trenerku a podved ho s nou 😅 to by ho aj vykotilo 😅😅😅
Tak si nájdi trénerku🤦♀️😃 z časti chápem, že nejaký rozkysnutý pupkáč žiarli na svalnatého trénera. Však aj ty by si žiarlila na jeho sexi kolegyňu modelku, kým ty by si v ogrcanom tričku bola doma na materskej 😃
Problém je jeho reakcia! Nie je normálne mat hysák a obviniť ťa, že by si s ním spávala! Kde je dôvera? Stačilo "zlatko, radšej si zaplať trénerku" ako byť paranoidný magor.
Keby som reálne podvádzala muža s trénerom, a muž by mal reči, tak si radšej nájdem trénerku, teda urobím aj tu navrhovanú výmenu, a tréner by ma iba preťahoval. Win win, alibi vybavené, postava pekná, žena uspokojená, manžel kľudný a ešte to máš aj bez scénok doma 😏 keď už...
@earlgrey Moja kamoška napr. musela zmeniť gynekológa na gynekologičku, aby jej chlap bol ticho a nemal reči 😒
@oblecenie99 Hrozné 🤦♀️so žiarlivcom by som nikdy nebola...
@sevrin no tak je pekna a co? To teraz znamena, ze spava s klientami? Ona ich ma kazdy den niekolko, ja som mala trenera, ktory nas niekedy trenoval aj dvoch za hodinu. To so vsetkymi mal spavat? Trener je trener, nie slapka alebo prostitut. Chodievas ty vlastne do posilky ked takto rozmyslas?
@mimirka32 ja som písal o princípe, nemusíš sa tu rozdrapovať ako neviem čo. Nejako ťa to zobralo, daj si lyžičku medu na ukľudnenie a chodievaj viac na slnko, prospeje ti to 😘
@sevrin neodpovedal si mi. Ty spavas so svojou trénerkou? A prečo predpokladas že každá trénerka je krásna? Ja som mala trénerku ženu a vôbec nebola nejaká pekná, mala veľký nos a vyzerala ako dieťa troška.. a to teda pochvalim a obdivujem keď je žena pekná.. ale teda bez ohľadu na to, ja môjmu mužovi verím.. som s ním aj preto lebo je to dobrák a nikdy v živote by mi neublížil.. ani tým že by ma podviedol a teda jemu treba k takým veciam viacej ako len fyzickú krásu. Našťastie mám doma normálneho chlapa a nie hovado čo myslí len rozkrokom a nevie sa ovládať. ;) Syn má teraz nového trénera na ktorého sa doost dobre pozerá a teda vyzerá lepšie ako môj muž, ale teda fakt nevidím dôvod ho ísť teraz hneď podviesť len preto že vidím pekného chlapa?
@13uzivatelka11 ale čo ťa potom s kým ja spávam?! 😝
@sevrin nerozdrapovala som sa nikde. Asi ta moje otazky vzali, ked takto hlupo reagujes. Na slnku som ja dost, aj za chvilku idem. Na turistiku. Zajdi si aj ty, mozno minies trochu svojej prebytocnej energie a aj svet zacnes vnimat inak ako len tak, ze ked clovek ide cvicit, znamena, ze mysli na sex
Ja nerozumiem radam - nájdi si trénerku, keď autorka píše, že vo fitku, ktoré jej vyhovuje finančne aj vzdialenostne, žiadne nie sú...
Tiež si myslím, že najväčším problémom je muzova reakcia.
Mňa by to urazilo do špiku kosti....
Ale keď ma taký postoj, tak si myslím, že s ním nepohne nič..
@sevrin mne je to úplne jedno s kým ty spavas, ale podľa tvojej logiky by si mal spať s trénerkou, ktorá sa po tebe a pred tebou vyspí s ďalšími 10 klientami.. celkom nechutné 🙂
@sevrin mne je to úplne jedno s kým ty spavas, ale podľa tvojej logiky by si mal spať s trénerkou, ktorá sa po tebe a pred tebou vyspí s ďalšími 10 klientami.. celkom nechutné 🙂
@13uzivatelka11 no máš dosť bujnú fantáziu, ale po prechode ťa to prejde 😉
@13uzivatelka11 no máš dosť bujnú fantáziu, ale po prechode ťa to prejde 😉
@sevrin ja píšem že podľa tvojej logiky, ako tu píšeš aby sme neposielali mužov k peknej trénerke, lebo sa s ňou vyspí, asi trénerky spia s kazdym klientom 🤷♀️
@sevrin ja píšem že podľa tvojej logiky, ako tu píšeš aby sme neposielali mužov k peknej trénerke, lebo sa s ňou vyspí, asi trénerky spia s kazdym klientom 🤷♀️
@13uzivatelka11 a čo na to povie tvoja logika, keď som svojho času na VŠ doučoval spolužiačku, podobný typ ako tá na fotke z fitness a moja vtedajšia partnerka robila z toho divadlo, že spolu niečo máme? Hoci sme nikdy nič nemali, navyše ona bola zadaná. Chápeme sa už v tejto téme? Vy ženy máte na saláme témy, ktoré sa vás netýkajú. Divadlo robíte vtedy ak sa vás to začne osobne týkať. Takže väčšina príspevkov v tejto téme sú len internetové kecy. Viem o tom svoje.
@13uzivatelka11 a čo na to povie tvoja logika, keď som svojho času na VŠ doučoval spolužiačku, podobný typ ako tá na fotke z fitness a moja vtedajšia partnerka robila z toho divadlo, že spolu niečo máme? Hoci sme nikdy nič nemali, navyše ona bola zadaná. Chápeme sa už v tejto téme? Vy ženy máte na saláme témy, ktoré sa vás netýkajú. Divadlo robíte vtedy ak sa vás to začne osobne týkať. Takže väčšina príspevkov v tejto téme sú len internetové kecy. Viem o tom svoje.
@sevrin polovica muzovych kolegýň a podriadených sú mladé pekné baby, nie, scény mu nerobím. Že Ty si mal doma stíhačku, to neznamená, že každá je taká - to platí aj naopak, môj muž nežiaril na mňa, pričom ma bezne trenoval aj chlap.
@sevrin to, ze ty mas taku skusenost, neznamena, ze je to univerzalna pravda. Manzel robil v takmer cisto zenskom kolektive, dokonca tam viacero zien po sebe otehotnelo, a vie co? Akurat sme si z toho robili srandu. Takze tvoja optika nie je ziadny univerzal.
Boze moj🤦♀️ to je ale hňup🤦♀️ Ked som kedysi mala jedneho expartnera, tak som chodila do fitka a mala som trenera, ozaj perfektnu postavu mal, ale aj tvar mal peknu a bol aj vtipny a rozhodne nebol tupy (ako poniektorí nabuchanci)...tento moj expartner bol zo zaciatku vselijaky, ale rozhodne nespravil scenu...tak som mu povedala, ze pod so mnou zoznamim ta s nim. tak sa aj stalo a oni si nakoniec tak sadli,ze popri tom ako som cvicila sa nasmiali na kadecom...ex pochopil, ze nema mat preco obavy a zacal ma v tom podporovat...a nakoniec dokonca si tam siel aj on sem tam zacvicit a oni dvaja normalne pokecali. Co je na tom najväcsia haluz, neskor postupom casu sa z nich stali aj kamosi🙂 Ten zaciatok, ked bol vselijaky tak mi povedal akurat len tolko,ze ci nemozem mat trenerku, hovorim nie, lebo je tam len jedna a ta ma plno, a navyse tento trener sa mi zdal lepsi ako ona.Ale nechal ma ist, nebol absolutne take ziarlive gestapo ako ten tvoj. a nakoniec kamosi z nich. tak to skus mozno touto cestou, ze teda by sa zoznamili, aby videl, ze o nic nejde🙂
ja tvojho chlapa plne chápem. viem o holkách čo spávali so svojim trénerom z gymu, a vlastne aj moja sestra sa vydala za trénera aj keď iného športu.
ty manžela ani nemusíš chcieť podviesť, ale pudy sú silnejšie, tréner ťa bude rozne naprávať a obchytávať a tam je veľká šanca že časom k niečomu medzi vami dojde.
nechápem prečo si nemôžeš zaplatiť trénerku.
@franko_ toto je co za nazor? Tak dufam, ze klopis oci, ked mas muzskych kolegov, aby ta nahodou nepremohli pudy🤦♀️
@sevrin predstav si že môj muž sa stretáva so ženami a nerobím mu scény.. chodí aj na kurzy k ženám, zistili sme že jedna je suseda z dediny, keď sme sa všetci náhodou stretli na prechádzke tak ho na privítanie objala, potom keď sme sa zoznámili objala aj mňa 🤷♀️ minule viezol dáku babu na spoločné stretko čo sa stretli partia s pár ľuďmi, pri prvom stretnutí boli väčšina cudzi ľudia.. ja mám tiež najlepšieho kamaráta kolegu aktuálne, trávime v práci dosť času spolu, manžel o Tom vie, ešte jedna kolegyňa asi žiarli a robí preto intrigy voči mne, manžel o všetkom vie a nerobí mi žiadne scény, nemá prečo, lebo si verime.. a viem že on to vidí rovnako ako ja, nemáme jediný dôvod na neveru vo vzťahu.. jemu treba k takým veciam tiež oveľa viac ako len fyzická príťažlivosť..
@sevrin predstav si že môj muž sa stretáva so ženami a nerobím mu scény.. chodí aj na kurzy k ženám, zistili sme že jedna je suseda z dediny, keď sme sa všetci náhodou stretli na prechádzke tak ho na privítanie objala, potom keď sme sa zoznámili objala aj mňa 🤷♀️ minule viezol dáku babu na spoločné stretko čo sa stretli partia s pár ľuďmi, pri prvom stretnutí boli väčšina cudzi ľudia.. ja mám tiež najlepšieho kamaráta kolegu aktuálne, trávime v práci dosť času spolu, manžel o Tom vie, ešte jedna kolegyňa asi žiarli a robí preto intrigy voči mne, manžel o všetkom vie a nerobí mi žiadne scény, nemá prečo, lebo si verime.. a viem že on to vidí rovnako ako ja, nemáme jediný dôvod na neveru vo vzťahu.. jemu treba k takým veciam tiež oveľa viac ako len fyzická príťažlivosť..
@13uzivatelka11 my sme cca dva roky v BA, chodim do fitka a zdravim sa tam okrem ineho s jednym trenerom. Vcera sme boli s muzom na prechadzke, stretli sme trenera so zenou a pozdravili sme sa. Kedze som dost introvert a tazko nadvazujem vztahy, manzel bol cely vyteseny, ze sa tu udomacnujem. Takze fakt asi kazdy sudi podla seba a kto chce vsade vidiet prilezitost na flirt a neveru, tak ju vidi.
Tak blbá reakcia, čo už. Nechaj ho vychladnúť a do fitka normálne chod. Bude to musieť prekusnút, bože však koľko s ním odcvičiš zopar krát ukáže ti co a ako.
@sevrin polovica muzovych kolegýň a podriadených sú mladé pekné baby, nie, scény mu nerobím. Že Ty si mal doma stíhačku, to neznamená, že každá je taká - to platí aj naopak, môj muž nežiaril na mňa, pričom ma bezne trenoval aj chlap.
@michaela329 tak sú také ženy, nad ktorými sa len mávne rukou, načo žiarliť 😅
Nie radšej sa rozved
Keby moj partner zareagoval ako tvoj, ani by mi nenapadlo sa obmedzovat a hladat si trenerku len preto, aby som mu vyhovela ale zarazila by som sa nad tym akeho primitivneho typka som si nasla 🤦♀️ I ked pochybujem, ze toto je prvy naznak, vsakze.
@michaela329 tak sú také ženy, nad ktorými sa len mávne rukou, načo žiarliť 😅
@sevrin Ježiš, samozrejme, zabudla som, že sim škaredá podľa tejto neochvejnej logiky 🤣
@sevrin Ježiš, samozrejme, zabudla som, že sim škaredá podľa tejto neochvejnej logiky 🤣
@michaela329 noa a prečo nie, nie pre každého musíš byť pekná.
@michaela329 noa a prečo nie, nie pre každého musíš byť pekná.
@sevrin a nie pre každého musím byť škaredá 😀
Moja trénerka fitness, myslím, že žiadna tunajšia zo žien by nemala žiadny problém poslať za ňou svojho muža, ba ešte aj keby si hodiny navyše zaplatil 😉👍
@sevrin kedykolvek by som svojho k nej poslala. Ale akosi nechapem naco. Muzi aj zeny chodia do fitka z rozdielnych pricin a hlavne 90% cvicia ine svalove partie. Jediny kolega chodil k trenerke preto, lebo mala vyborne recenzie a skusenosti s ludmi s postihnutou chrbticou. Inak vsetci ak chcu vaznejsie naberat volia muzi muzov, vsak pri vacsich vahach treba silneho sparinga a nakladaca kotucov. A zase ak zena ide do fitka vyformovat zenske partie, tak lepsia volba je zena. Ta vie sama ako na dobry zensky zadok. Mala som trenerov aj trenerku a nikdy ani pol slovom drahy nereagoval. A ja som ich tiez ako muzov nevnimala. Proste som si isla odmakat, tesila som sa z uspechov a hotovo.
Nie, nie je normalny. My sme si, ale obaja, jedno obdobie platili trenera, nechodili sme ale naraz, kazdy chodil inokedy. Podla logiky tvojho muza a niektorych zien tu, som toho mojho vlastne podvadzala.
A neprestan cvicit!
Eva v raji vyčíta Adamovi: "Vôbec nechápem, prečo chodíš sám do toho odľahlého kúta rajskej záhrady. Určite len preto, aby si ma podvádzal!"
"Ale Eva, hovoríš hlúposti. S akou inou ženou by som Ťa asi tak mohol podvádzať?! Veď sme tu iba my."
"Nie, nie, Ty ma určite podvádzaš!"
Ale hneď nato sa k nemu Eva nežne pritúli a začne ho hladiť po hrudi. Potešený Adam: "No vidíš, nie je to takto krajšie, než keď ma zbytočne podozrievaš z podvádzania?"
"Drž hubu, počítam Ti rebrá!"
A sama po ulici sa prejsť môžeš?
Cvicim doma presne preto...pre istotu... Ja by som nechcela aby mal manzel trenerku asi neviem on neni sportovy typ takze u neho to nehrozi ale asi by som kusenka ziarlila... Tiez som rozmyslala nad posilkou s trenerom ale tak pre pokoj v rodine🤷😅

Keby som reálne podvádzala muža s trénerom, a muž by mal reči, tak si radšej nájdem trénerku, teda urobím aj tu navrhovanú výmenu, a tréner by ma iba preťahoval. Win win, alibi vybavené, postava pekná, žena uspokojená, manžel kľudný a ešte to máš aj bez scénok doma 😏 keď už...
@earlgrey Moja kamoška napr. musela zmeniť gynekológa na gynekologičku, aby jej chlap bol ticho a nemal reči 😒