Manžel žiarli na trénera. Mám prestať cvičiť?
Som žena pred 40tkou po dvoch deťoch a cítim, že potrebujem so svojim telom niečo robiť, aby som bola fit, aj do ďalších rokov. Chcem začať chodiť do fitka, trochu spevniť a nabrať kondičku. Nikdy som necvicila, preto chcem na pár hodín trénera, aby tam bol so mnou, ukázal mi cviky a urobil mi tréningový plán.
Povedala som to môjmu manželovi a on neskutočne žiarli, normálne dostal zúrivý amok, vykrikuje mi, že ho chcem podviesť, že to určite nie je fitko, že načo tam chcem ísť, je to zbytočné a mám cvičiť doma alebo si mám ísť zabehať. Že mu nechám decká na krku zavesené a pôjdem za frajerom.
Nechápem, čo to donho vošlo. To fakt sa mám vzdať cvičenia len preto, lebo môj muž žiarli? Behanie je pre mňa nudné utrpenie a na cvičenie doma nemám sebadisciplínu. Fitko, do ktorého chcem chodiť mám blízko pri dome, nemajú tu ženy trénerky. Môžem chodiť aj do mesta, kde sú ženy, ale je to ďaleko a drahšie.
Moja otázka znie, je môj muž normálny a nemám preto chodiť cvičiť?
Och, to si tvoj muž myslí, že tam budeš len ty jediná ako herečka cvičiť? Tam je toľko žien, že budeš rada, ak ti ukáže cviky a ide ďalej. Čas sú peniaze u trénerov, nie bočné úmysly, ako si tvoj muž myslí. Môj muž ti odkazuje, že len choď a cvic, je to pre tvoje zdravie a to je pre tvoju rodinu podstatne.
@wayway treneriek je vela. staci ist do FormFactory, FitUp, Fitin, Golemu a hneď tam uvidíš trénerky a trénerov a potom si nejakú treba odchytiť a dohodnúť sa na cene.
@franko_ Tu trenerku som si vtedy nasla, sice som musela chodit dlhsiu trasu a viac platit, ale pre pokoj duse mojho muza 😄… A v istej BA pobocke Golema vtedy mimochodom ziadnu trenerku nemali. Muza by som urcite nepodviedla, ale asi by aj mne samej bolo neprijemne, keby sa ma dotykal cudzi chlap, nechcela by som riesit pripadne navrhy alebo matuce pocity 😅.

Tvoj muž normálny nie je, ale načo si mu to takto povedala...? Proste stačilo povedať, že by si chcela začať chodiť do fitka, aby si nabrala kondičku a nejaké cvičné zvyky si odtiaľ odniesla, prípadne povedať, že máš trénerku. Milosrdná lož ešte nikomu neublížila.