Manžel zrazu nechce so mnou spať po služobke. Prečo mi to robí?
Manžel bol vždy naruzivy vášnivý milenec vždy so mnouu spaval pravidelne každý deň. Zvykla som si na to. Vyzadujemm právdelny sex alebo aspoň teda "" Nejakú starostlivosť" Nechcem byt ako mladá manželka zanedbavana. Ja sex potrebujem. Pred istým časom ochorel dostal chrípku a šiel na sluzobku. Ešte v ten deň ako ochorel a mal teplotu tak sme spolu spali. V noci. Odišiel ráno na sluzobku na týždeň do zahranicia. V zahraničí so mnou moc ne komunikoval pohádali sme sa trošku a proste pár dní mi neodpísal ani. Inokedy keď je na služobné volame furt.
Bolo mi to divné. Vyrobila som Zkarľivostnú scenu že má už asi nelubi. A že má inú. Urazil sa na mna. Došiel zo služobký stale chorý. V zmysle sopli sa a pokasliava nič viac. Tvari sa akoby umieral. Je tomu 9 dni co došiel zo služobký.
Prvý deň došiel večer hneď zalahol že je Ko. Vravím. Ok. Druhý deň som Logický chcela sex atd. Odmietol má surovo. Plákala som. Takže som sex nemala už 17 dni. Celé moje obdobie kedy nemám Menzes. Cez Menzes ktorý mimochodom trvá 9 dni tak nerobime nič. Manželovi som to vytkla po pár dňoch že sa má. ani len nedotkol od kedy došiel zo služobký. Manžel tvrdí že je chorý unavený a ja neempaticka. Do práce zeraz cmechodi. Je doma. Aj tak robí evanjelický z domu.
@anonym_autor prečítaj si po sebe, čo si napísala. Keď na to sama neprídeš, tak to nemá zmysel...si trúba, prepáč.
@anonym_autor prečítaj si po sebe, čo si napísala. Keď na to sama neprídeš, tak to nemá zmysel...si trúba, prepáč.
@magdalienka11 nech to dá prečítať tomu nadrzanemu hovädu,pardon,milovanému manželovi,ktorého tu pred všetkými označila ako zaletnika a pomaly impotenta a tie ďalšie opisy tu ani nebudem reprodukovat
Uz to nevydržal tak si radšej vypil aby bol schopný pretiahnuť ta a ty si mu konečne dala pokoj, blahoželám 🤣
Uz to nevydržal tak si radšej vypil aby bol schopný pretiahnuť ta a ty si mu konečne dala pokoj, blahoželám 🤣
@anonym_e276a1 zial toto mi tiez napadlo ze si musel vypit, nieco za tym bude
Manžel si dnes po práci trošku vypil pohár vinka a už so mnou spal a bolo to fajn... Možno už aj chuť mať bude. Nič hrozne som nespozorovala počas sexu. Sám sa na mňa vrhol. Neviem. Ale ako to bude pokračovať ďalej......
@anonym_autor gratulujem. Nevadi, ze mal hrknute, hlavne, ze to dal... Ale uz vies ako na neho, ked bude tvoje medzinozie smutne. Staci chlapovi naliat a bude aj ono obveselene
@anonym_autor gratulujem. Nevadi, ze mal hrknute, hlavne, ze to dal... Ale uz vies ako na neho, ked bude tvoje medzinozie smutne. Staci chlapovi naliat a bude aj ono obveselene
@viestta trooolilinku postup ktorý spomínaš zaváňa znasilnenim, ale v zásade rada na mieru keďže pochybujem, ze by ju to odradilo... 🫠🤔
@anonym_e276a1 zial toto mi tiez napadlo ze si musel vypit, nieco za tym bude
@anonym_f39b15 hlavne ze je ona spokojna. Myslím, že s takýmto prístupom jej manželstvo dlho nevydrží. Chudák chlap, normalne mi je ho aj luto
@viestta vtipný komenttt.. Haha
pozri do mobilu co tam tolko robi, to co pises tu mu povedz, treba komunikovat
@katusik456 to nie je 600 nedelie, ze 600 nedieľ, ale šestonedelie, odvodené od šiestich nedelí.
Niektoré tu fakt neviete citat s porozumením co autorka píše
@anonym_f39b15 nechápem čo riešiš, na tom čo som písala… ja veľmi dobre viem, že 600 nedelie neznamená 600 nedelí. Poučím ta ja trošku, všeobecný pojem bežne zaužívaný, či už v bežnom živote alebo v medicínskom prostredí je šestonedelie, nie šestnedelie. Čítať s porozumením dokonale dokážem, snáď to zvládneš aj ty po mojom komentári 🫣
@anonym_autor Zaujíma ma, či už je znova všetko u autorky príspevku v poriadku.
@anonym_autor Zaujíma ma, či už je znova všetko u autorky príspevku v poriadku.
@anonym_f1227c doma bolo v poriadku vsetko, ci je vsetko v poriadku aj u nej vo vezi pochybujem od prveho jej prispevku
@anonym_f39b15 nechápem čo riešiš, na tom čo som písala… ja veľmi dobre viem, že 600 nedelie neznamená 600 nedelí. Poučím ta ja trošku, všeobecný pojem bežne zaužívaný, či už v bežnom živote alebo v medicínskom prostredí je šestonedelie, nie šestnedelie. Čítať s porozumením dokonale dokážem, snáď to zvládneš aj ty po mojom komentári 🫣
@katusik456 šesto, od slova šesť, nie šesťsto... hovorí sa snáď šesťstonedelie?

Manžel si dnes po práci trošku vypil pohár vinka a už so mnou spal a bolo to fajn... Možno už aj chuť mať bude. Nič hrozne som nespozorovala počas sexu. Sám sa na mňa vrhol. Neviem. Ale ako to bude pokračovať ďalej......
@anonym_autor Konecne jupiii 👏👏, cely MK sa tesi, ze uz ste mali sex a budes kludnejsia 🙂.