icon

Manžel zrazu nechce so mnou spať po služobke. Prečo mi to robí?

Dnes o 14:58

Manžel bol vždy naruzivy vášnivý milenec vždy so mnouu spaval pravidelne každý deň. Zvykla som si na to. Vyzadujemm právdelny sex alebo aspoň teda "" Nejakú starostlivosť" Nechcem byt ako mladá manželka zanedbavana. Ja sex potrebujem. Pred istým časom ochorel dostal chrípku a šiel na sluzobku. Ešte v ten deň ako ochorel a mal teplotu tak sme spolu spali. V noci. Odišiel ráno na sluzobku na týždeň do zahranicia. V zahraničí so mnou moc ne komunikoval pohádali sme sa trošku a proste pár dní mi neodpísal ani. Inokedy keď je na služobné volame furt.
Bolo mi to divné. Vyrobila som Zkarľivostnú scenu že má už asi nelubi. A že má inú. Urazil sa na mna. Došiel zo služobký stale chorý. V zmysle sopli sa a pokasliava nič viac. Tvari sa akoby umieral. Je tomu 9 dni co došiel zo služobký.
Prvý deň došiel večer hneď zalahol že je Ko. Vravím. Ok. Druhý deň som Logický chcela sex atd. Odmietol má surovo. Plákala som. Takže som sex nemala už 17 dni. Celé moje obdobie kedy nemám Menzes. Cez Menzes ktorý mimochodom trvá 9 dni tak nerobime nič. Manželovi som to vytkla po pár dňoch že sa má. ani len nedotkol od kedy došiel zo služobký. Manžel tvrdí že je chorý unavený a ja neempaticka. Do práce zeraz cmechodi. Je doma. Aj tak robí evanjelický z domu.

Strana
z4
anonym_78529b
Dnes o 20:31
@anonym_a8dfe3

@anonym_autor prepáč ale si asi dosť neempaticka a nechapava ked sa neciti dobre napriek tomu pracuje aby vas zabezpecil a ty mu ides vycitat sex. Mala by si skusit zrejme psychologa alebo sa nad sebou zamysliet lebo to ako to beries vporiakdu urcite nie je.. nevnimas sex na zdravej urovni ked si to nevies sama uvedomit a chapat ho..

@anonym_a8dfe3 nemyslím, že preháňa. Ved píše, že v ten deň ako ochorel a mal už aj teplotu, mali sex. A zrazu keď už má len nádchu sa vyhovára na chorobu, aj keď spolu nespali už takmer 3 týždne. Pre muža, ktorý chcel predtým sex každý deň, toto nie je vôbec normálne.

anonym_65f4f8
Dnes o 20:41

Fuj, až mi zle zostalo, keď to čítam! Silno mi pripomínaš môjho manžela, ktorý presne ako ty, len sex-sex-sex! A keď nie je, je hnusný, zádrapčivý, nervózny a dáva najavo svoju frustráciu z toho, že nie je sex a domýšľa si, že už ho vlastne asi ani nemilujem, lebo keby som ho milovala, tak ho predsa neodmietnem! No čisté psycho. A vieš čo?? Presne pre toto sa mi začal pomaly ale isto vyslovene protiviť! A čím viac on tlačí, tým väčší protitlak vyvíjam naspäť! A ten čas je čím ďalej, tým dlhší. Rozhovorov bolo xyz, no on nie je v stave to pochopiť a ide si stále to svoje.
Je sex- milujem ho.
Nie je sex- nemilujem ho a rieši a rieši a rieši! Na šľaktrafenie!
Brzdi dievča, brzdi! Sex nie je všetko!!

anonym_f39b15
Dnes o 20:44
@doriiis

@haley7897 .. 🤭
@anonym_autor ... Pre boha. Uber troška. Z napísaného to skôr vyzerá že nymfomanka si ty. Si kúp vibrátor alebo si to rob sama chvíľu a nechaj chlapa nadýchnuť. Však utečie od teba.

@doriiis zase takmer 3 tyzdne nie je málo, ak predtým kazdy den a teraz vôbec ani nežnosti. A nie každá zena je ľadový čumák, su aj naruzive zeny, ja jej celkom rozumiem. Vyzera to, že niekoho stretol a sa zamiloval.

anonym_e67c13
Dnes o 20:47
@anonym_65f4f8

Fuj, až mi zle zostalo, keď to čítam! Silno mi pripomínaš môjho manžela, ktorý presne ako ty, len sex-sex-sex! A keď nie je, je hnusný, zádrapčivý, nervózny a dáva najavo svoju frustráciu z toho, že nie je sex a domýšľa si, že už ho vlastne asi ani nemilujem, lebo keby som ho milovala, tak ho predsa neodmietnem! No čisté psycho. A vieš čo?? Presne pre toto sa mi začal pomaly ale isto vyslovene protiviť! A čím viac on tlačí, tým väčší protitlak vyvíjam naspäť! A ten čas je čím ďalej, tým dlhší. Rozhovorov bolo xyz, no on nie je v stave to pochopiť a ide si stále to svoje.
Je sex- milujem ho.
Nie je sex- nemilujem ho a rieši a rieši a rieši! Na šľaktrafenie!
Brzdi dievča, brzdi! Sex nie je všetko!!

@anonym_65f4f8 vymente si manželov.. 😁😂

timea301196
Dnes o 20:58

Však mu prezri SMS

anonym_8570ff
Dnes o 21:05

Chováš sa ako nepríčetná 15tka. Čuduješ sa mu že nechce sex?

anonym_8570ff
Dnes o 21:13

A že Premastrurbovany zo služobky? 🤣🤣🤣 To aj ja chcem chodiť na také služobky🤣🤣 pane bože! Takéto témy. Ja odpadnem už fakt..

anonym_f1e87e
Dnes o 21:29
@anonym_autor

Prakticky som chcela napísať.
Nie evanjelicky.cize každý den je divný a nechce so mnou späť. Hlavné, že som si dala krásne sexi spodné padlo zvádzala ho. Nič. Vraj je unavený chorý. Jasne. V noci som ho našla ako pozerá na nevhodne veci na mobile. Vyrobila som scénu. Toto sa stalo už aj v minulosti ale prekuslá som to pretože má nikdy neodmietol v sexe. On chcel sex takmer každý deň. Je strašne divný. Keď sa spýtan co je tvrdí že nič vôbec. Nedovolí mi bozkavat ho nič. Keď mna bozkava tak nasilu. A keď začnem byť viac vášnivéjsia nemá záujem vstanee odíde do kúpeľné alebo spat alebo jesť alrbo pústi tv. Nechapem ničomu. Keď prichádza večer a už vie že budem niečo chcieť tak začne zivat že je strašne unavený a chorý (podotýkam ma miernu nadchu a pokasliava nic iné).absolutne nic iné. strasne prehana ohľadne tej údajnej choroby. Nesedí mi to. On co vždy vždy chce sex denne takmer aj keď je chorý zrazu nič nechce ani má neobjime nebozkava nič . Tvarí sa ako cudzí.

@anonym_autor

@anonym_autor navštív psychiatra

oblecenie99
Dnes o 21:33

No ženy, ja teda neviem... Nech už je ona taká aká je, je to divne. Doteraz vždy a stále, v jednom kuse, aj chorý aj zdravý a zrazu nič...? Jedna jediná scéna? Ale no tak... Snáď sa pohádali už aj predtým a inokedy... Ale že až tak...? Že ani pusa, ani nič? Chlap, ktorý predtým ju chcel stále? A keď je z nej až tak znechutený, tak snáď ústa má a komunikovať môže aj on, ak mu niečo na nej vadí..

Strana
z4