icon

Manželka každý deň rieši problémy svojej kamarátky

Včera o 09:39

Ahojte, co myslite o tom ak manzelka na dennom poriadku riesi s kamaratkou jej problemy s milencom. Neni taky den aby to neriesily. My mame momentalne krizu s manzelkou a vela krat neviem co dalej. Neustale porovnava ludi okolo nas a hlavne s kamaratkou. Moze mat kamaratka vplyv? Su schopne min pol dna byt spolu a telefonovat. Mne to pripada ze na nase problemy potom nema cas a ani naladu

Strana
z2
arek00
Včera o 09:42

@anonym_autor urcite riesi vase problemy s kamaratkou. Preto nema zaujem ich s tebou riesit, lebo to riesi s niekym inym.

minenkaa
Včera o 09:44

@anonym_autor mozno nechce a ona možno nemá žiadne problémy
Vie že máte krízu?

anjelicek26
Včera o 09:48

Riesit problemy s kamoskou je normalne, na to kamosky su 😅 A ano, mozno na vase problemy nema uz naladu... kedze ani ty riesenie nevidis, mozno ani ona nie...

anonym_f34b6a
Včera o 09:48

kamarátka je jej bližšia ako manžel.
manželstvo vám ide do kytek.

autor
Včera o 09:56
@minenkaa

@anonym_autor mozno nechce a ona možno nemá žiadne problémy
Vie že máte krízu?

@minenkaa ano vie

morpheuss
Včera o 09:58

a v čom spočíva vaša kríza?

ivicatolic
Včera o 09:58

@anonym_autor no môj zlatý, vytas tátoša, osedlaj.... čo ju nechávaš s kamarátkou????....😀😀😀👉👉👉

autor
Včera o 09:59
@anjelicek26

Riesit problemy s kamoskou je normalne, na to kamosky su 😅 A ano, mozno na vase problemy nema uz naladu... kedze ani ty riesenie nevidis, mozno ani ona nie...

@anjelicek26 len sa jedna o to ze ta kamoska sa hrabe aj telefone manzelky a cita si spravy, a ked jej manzelka povie co sa jej nepaci tak sa uraza a manzelka to musi davat do hromady. A vela krat zvali na manzelku ze pokazila atmosferu ked sme vonku

autor
Včera o 10:00
@morpheuss

a v čom spočíva vaša kríza?

@morpheuss odcudzenie nechali sme to zajst daleko nekomunikovali si problemy co sme mali

autor
Včera o 10:02
@anonym_f34b6a

kamarátka je jej bližšia ako manžel.
manželstvo vám ide do kytek.

@anonym_f34b6a od kedy sa dali dokopy dak to ide dole vodou

anjelicek26
Včera o 10:03
@anonym_autor

@anjelicek26 len sa jedna o to ze ta kamoska sa hrabe aj telefone manzelky a cita si spravy, a ked jej manzelka povie co sa jej nepaci tak sa uraza a manzelka to musi davat do hromady. A vela krat zvali na manzelku ze pokazila atmosferu ked sme vonku

@anonym_autor tak mne tiez sestry vedia absolutne vsetko, par kamosiek tiez, nemam problem im dat telefon... proste - si pre nu stratil dolezitost a mozno ani nevies preco, ale dovody tam budu... ked je zena zamilovana, ma priority v muzovi... ked zena pri muzovi len "preziva" a ma same "trapenie" a konflikty... tak prilne ku kamoske, ktora ju chape...

autor
Včera o 10:06
@anjelicek26

@anonym_autor tak mne tiez sestry vedia absolutne vsetko, par kamosiek tiez, nemam problem im dat telefon... proste - si pre nu stratil dolezitost a mozno ani nevies preco, ale dovody tam budu... ked je zena zamilovana, ma priority v muzovi... ked zena pri muzovi len "preziva" a ma same "trapenie" a konflikty... tak prilne ku kamoske, ktora ju chape...

@anjelicek26 ja chapem to je v poriadku ja som rad ze kamaratku. Len ona je slobodna a bez deti a neakceptuje ani ona ze my mame aj deti. Vela krat ju taha aj na silu niekam proste ano za kazdu cenu si musi vydupat svoje

anonym_9a4444
Včera o 10:24

vy chodíte v trojici von?

januska12323
Včera o 10:33

A manželka je nesvojprávna? Keď jej to vadí má si to vyriešiť sama.

autor
Včera o 10:38
@anonym_9a4444

vy chodíte v trojici von?

@anonym_9a4444 vela krat ano

enmery
Včera o 10:42
@anonym_autor

@anonym_autor
1. Stopnúť ju môže len tvoja žena.
2. Dám ruku do ohňa za to, že jej dava rozumy ohľadom vášho manželstva a pomahajuce rady to isto nie sú.

anonym_9a4444
Včera o 10:44
@anonym_autor

@anonym_autor chyba, ignoruj ju a robte si so ženou program sami

autor
Včera o 10:52
@enmery

@anonym_autor
1. Stopnúť ju môže len tvoja žena.
2. Dám ruku do ohňa za to, že jej dava rozumy ohľadom vášho manželstva a pomahajuce rady to isto nie sú.

@enmery mam taky isty pocit, lebo ona sama si nevie najst partnera mala zenateho milenca, teraz zas dalsieho zadaneho ktory sem tam pride. A toto riesia nonstop ze preco nepise a s kym je a preco sa neozyva

autor
Včera o 11:12
@anonym_9a4444

@anonym_autor chyba, ignoruj ju a robte si so ženou program sami

@anonym_9a4444 bela krat bolo ze som chcel len s manzelkou ist a hned volala lebo ona je sama nema nikoho tak nech ide s nami

anonym_24307e
Včera o 11:18

Keď máte krízu aj vy momentálne tak si má s tou kamarátov čo povedať možno sa chápu v tomto navzájom.Nemyslim si že je to zle no treba mať aj určitú mieru

morpheuss
Včera o 11:20
@anonym_autor

@anonym_9a4444 bela krat bolo ze som chcel len s manzelkou ist a hned volala lebo ona je sama nema nikoho tak nech ide s nami

@anonym_autor poviem ti presne, čo by som v tomto prípade robil ja... išiel by som von s dvoma ženami a stal sa kamarátom kamrátky tvojej manželky... tiež by som ju nadšene počúval, zaujímal by som sa o to ako to majú s milencom, analyzoval s ňou prečo nezavolal, hneval sa na to, že sa jej neozval, že jej nedal na valentína darček, atď, atď... a mal by si navyše tému na rozhovor aj s vlastnou manželkou, kedy by ste sa rozprávali o jej píchačoch, krútili hlavami, že prečo urobili/neurobili to a to, atď, atď... Výsledok?
1. Stúpol by si v očiach manželkinej naj kamarátky, ktorá má na ňu veľký vplyv
2. Zblížil by si sa so svojou manželkou, lebo by ste mali novú spoločú tému na rozhovor, ktorý ju mimochodom zaujíma...

Bože, škoda, že nie som v tvojich topánkach teraz... to by ma bavilo 😂

mysicka36
Včera o 11:24
@morpheuss

@anonym_autor poviem ti presne, čo by som v tomto prípade robil ja... išiel by som von s dvoma ženami a stal sa kamarátom kamrátky tvojej manželky... tiež by som ju nadšene počúval, zaujímal by som sa o to ako to majú s milencom, analyzoval s ňou prečo nezavolal, hneval sa na to, že sa jej neozval, že jej nedal na valentína darček, atď, atď... a mal by si navyše tému na rozhovor aj s vlastnou manželkou, kedy by ste sa rozprávali o jej píchačoch, krútili hlavami, že prečo urobili/neurobili to a to, atď, atď... Výsledok?
2. Zblížil by si sa so svojou manželkou, lebo by ste mali novú spoločú tému na rozhovor, ktorý ju mimochodom zaujíma...

@morpheuss 😉 to bola hádam irónia nie? Aj keď nejakú logiku to má.
Mne skôr príde, že tá kamarátka chce jeho ženu zmanipulovať a mať ju len pre seba.

Ja byť tým chlapom, by som si našiel chlapské koníčky a nechal jej pekne na krku deti a išiel s kamošmi na víkend lyžovať, do posilky, na pohárik večer. Nech sa pekne starajú o deti a kvákajú o pi*ovinách.

morpheuss
Včera o 11:27
@mysicka36

Mne skôr príde, že tá kamarátka chce jeho ženu zmanipulovať a mať ju len pre seba.

Ja byť tým chlapom, by som si našiel chlapské koníčky a nechal jej pekne na krku deti a išiel s kamošmi na víkend lyžovať, do posilky, na pohárik večer. Nech sa pekne starajú o deti a kvákajú o pi*ovinách.

@mysicka36 prečo by to mala byť irónia? ako mu pomôže v dodrbanom vzťahu ísť na víkend lyžovať a nechať ženu doma samú? To má akože vzbudiť jej túžbu po ňom? Veď si to celé prečítaj medzi riadkami... problém nie je kamarátka, problém je v tom, že jeho manželka ho už neľúbi... kamarátka je len následkom toho celého, keďže jej bliakanie o milencoch v manželke vyvoláva viac emócií ako vlastný manžel.

mysicka36
Včera o 11:27

Jo a ešte jej po výletoch treba zvestovať aké baby sme stretli, ako bolo dobre... nech má v hlave chrobáka, že o ženy nieje núdza ak ide viac chlapov von, vždy sa nejaké nájdu na pokec. Nech jej nieje ľúto, že len kamarátka má problémy.

mysicka36
Včera o 11:32
@morpheuss

@mysicka36 prečo by to mala byť irónia? ako mu pomôže v dodrbanom vzťahu ísť na víkend lyžovať a nechať ženu doma samú? To má akože vzbudiť jej túžbu po ňom? Veď si to celé prečítaj medzi riadkami... problém nie je kamarátka, problém je v tom, že jeho manželka ho už neľúbi... kamarátka je len následkom toho celého, keďže jej bliakanie o milencoch v manželke vyvoláva viac emócií ako vlastný manžel.

@morpheuss Ja si myslím, že keď už píše sem na koňa, tak už snáď doma po dobrom túto situáciu chcel riešiť ale nevyriešil. Takže je za tolerantného trtka.

Teraz jej treba ukázať, že aj žena musí o chlapa a rodinu trochu zabojovať, respektíve aspoň ukázať snahu a kamarátku mať ako kamamarátku a nie ju uprednostňovať pred partnerom. Preto jej ukázať aj druhú stranu mince aby pocítila aké to je aj na ňu partner serie. Ak to trocho pochopí a ukáže úprimne snahu, dá sa vzťah zachrániť. Ak nie, nevidím to ružovo.

kikush182329
Včera o 11:34
@morpheuss

@morpheuss za mna dobra logika. Este aj tu kamaratku zacat balit a manzelka sa rychlo spamata 🤣

enmery
Včera o 11:55
@morpheuss

@morpheuss Mam obavy, že manželka sa už emocionálne odpojila od muža.

curlyjanka
Včera o 12:41

@anonym_autor
za mna podla toho, co pises -to nie je v poriadku. vztah Tvojej zeny a kamaratky.

vsetkeho vela skodi.
kamaratka ma vplyv. zjavne velky. a hlavne neziaduci.

autor
Včera o 13:26
@mysicka36

@mysicka36 aj ja si myslim ze ju manipuluje lebo to tak aj vela krat uz vyzera

anonym_7af0be
Včera o 13:28

Ja len nechápem kedy sa venuje deťom
Ci aj od nich sa odpojila?

Strana
z2