Manželské problémy a nevera
Ahojte, ani neviem kde začať...
Asi tým, že som vydatá a s manželom sme spolu 15 rokov.
Od začiatku ako sme začali spolu chodiť ja som mala 16 a on 18 to nebolo ružové. Stále rozchody z jeho strany, že na čo sme spolu, atď a ja som stále za ním behala, sprostá. Ostali sme spolu, no pre všetko sme sa hádali a to boli hádky také, že sme sa hádali a ulici, škubali sa veci ako kabelka, retiazka.
Jeho mama bola proti nášmu vzťahu a tak mu zakazovala chodiť za mnou, no on vždy nejak ušiel. Raz, keď bol so mnou, tak mu zavolala, že ak sa nevráti, tak ho vyhodí a tak aj bolo.
Býval kade tade až som ho zobrala k nám do jednoizbové ho bytu, kde som bývala s otcom a sestrou. Neskôr sme sa presťahovali do dvojizbového, ale on začal pijavať, bil sa s mojím otcom, bez príčiny, bil mňa, ale ja neviem či som s ním ostala kvôli tomu, že som ho mala rada, či zo zvyku či kvôli tomu, že pomáhal finnančne, na koľko otec finančne nezvládal ťahať nájom + mňa a sestru, keď sme boli školopovinné.
Neskôr sme sa presťahovali sami na dedinu do bytovky, kde som si myslela, že to bude lepšie, ale upadli sme ešte viac a bolo to len prežívanie. Chýbala mi láska, neha a zrazu po 7r vzťahu mi prišiel do života niekto iný. Tak ako to začalo aj to ako skončilo, ale bolo to krásne, no nedokázala som zo vzťahu odísť a tak, keď mi vtedy ešte priateľ prišiel na neveru, robila som všetko preto, aby mi odpustil a aj odpustil, ale zistila som, že som tehotná.
Vedela som, že není priateľovo a on to vedel tiež, no dohodli sme sa, že sa zoberieme a vychováme ho spolu. Tak sa aj stalo, no po materskej som sa vrátila do práce a tam bol on. Otec môjho syna. Keď sa nám stretli pohľady, bolo tam niečo čo som predtým buď nevnímala, alebo tam niečo preskočilo po toľkých rokoch.
Asi po dvoch mesiacoch som mu napísala až sme sa začali znova stretávať. O dieťati vie a rešpektuje moje rozhodnutie, predsa len sme sa nepoznali a boli sme mladí, on mal partiu, ktorou bol ovplyvnený a ja bojko ako aj teraz. No je to už vyše 4r čo sme v kontakte, čo sa stretávame, máme sa radi. Veľa sme sa hádali aj sme prerušili kontakt, lebo sme buď na seba žiarlili, alebo jeden druhého nechápal. On chcel byť s nami a ja zase som nemohla, lebo sme s mužom postavili dom a dieťa by to ťažko znášalo všetko, je dosť navyknuté na manžela.
Pred rokom cca som prerušila kontakt s tým, že sme sa s manželom rozhodli o bábo, no 4m ubehli a neúspešne, ja nervózna z toho. Potom mi manžel povedal, že sa chce rozviezť, že ku mne nič necíti. Zničil ma psychicky, presvedčil ma, že má inú ženu, nadával mi, ponižoval predo mnou, pred jeho kolegyňami (videla som správy). Nespávala som, len plakala. Mala som pocit, že musím odisť z domu a tak som poprosila o pomôcť toho s kým som prerušila kontakt. Hneď mi povedal, že pôjde byvať s nami ak chcem, že chce byť s nami. No ja som taká, že si to bez manžela neviem predstaviť aj keď ľubim iného. Mám taký strach zo zmien aj z toho, že má ľudia budú odcudzovať. Ja ani neviem ako by som to manželovi povedala. Snažim sa to doma urovnať, prosila som ho, presviedčala a aj bol manžel taký, že by to chcel urovnať, vyspali sme sa spolu, ale on potom, že proste ku mne nič necíti a je stále ku mne taký ako spolubývajúci. Odvezie ma, príde pre mňa, keď potrebujem, ale intimita nič. Chýba mi to, chýba mi v podstate môj milenec, lebo viem, že on je môj život, ale nedokážem odísť z manželstva aj keď mi celé roky robil peklo. Toľko x prišiel opitý, rozbíjal, váľal sa po zemi, nadával mi, uražal ma, atď a ja si poplačem, posťažujem sa kamoške a dobre. Neviem sa pevne rozhodnúť a pri tom viem, že blížim všetkým okolo seba.
Otec môjho
troška som sa stratila .
manžel ti povedal že chce rozvod - tak nech odíde rozveďte sa a ty môžeš žiť s tým tvojim vyvoleným. aký problém.
teba asi kým niekto nepodreže ako sliepku tak s ním budeš nepretržite. troška hrdosti ti chýba.
@anonym_autor všetci traja ste divný
Ehm, zuby mate? Ak nie, tak ste vhodni adepti do Zameny manzeliek.
tuto je zbytocne cokolvek radit. toto je vazne psychicka porucha ako pisala kocka vyssie a lutujem to dieta. des cele od zaciatku do konca.
tuto je zbytocne cokolvek radit. toto je vazne psychicka porucha ako pisala kocka vyssie a lutujem to dieta. des cele od zaciatku do konca.
@pralinka25 vidím, že dodnes som nevedela, čo je to láska, no už viem 🙈
Nájdi si ešte tretieho, ten bude láska tvojho života.
Sa mi to vidi ako stokholmsky syndrom, Clovek vie robit strasne veci a zit v pekle, len preto, lebo je na to peklo zvyknuty
@pralinka25 vidím, že dodnes som nevedela, čo je to láska, no už viem 🙈
@anonym_1f20a9 vsak toto. clovek sa uci cely zivot 😀
Chore...prečítala som polovicu a stačilo...na hlavu ste všetci...ty, muz aj frajer...ta toto sa množí....ach jaj...
Jeden by neveril ze aj takto žijú ženy, matky, s jedným su, druhého milujú, jeden ju otlka, vyhadzuje, druhy ju chce,ona chudá nevie koho chce.
Haloooo, je tam dieťa.. na to nemyslíš??
@anonym_autor ach jaj, je mi ťa ľúto. Tak povedz mužovi, nech ťa opustí on, že ty toho nie si schopná.
Píšeš, že si bojko, no ja si bojka predstavujem úplne inak. Podľa svojho opisu, si ťa predstavujem ako rajdu, ktorú to vždy niekde ťahá, kde nemá byť a kým to nedosiahne, tak sa neuspokojí a neukľudni.
@anonym_autor choď sa liečiť žena. Telenovela jak vysita. Dobrý námet na film. Neviem si predstaviť takú realitu. Len sprostý človek tomu uverí.
A nechcete to skúsiť spolu všetci? Traja či štyria, či koľkí to ste vlastne v tom vzťahu?
Jdu blejt velebnosti.
Ty si riadne narušená, neposieraš život len sebe ale ešte aj dieťaťu, takým ako ty by mali tie diery hneď šiť aby ste sa nemnožili

@anonym_autor rozhodne potrebuješ psychológa
@mirokub dakujem za vysvetlenie, lebo tiež som bola z toho popletená, toto je na hlavu, už ked bola tehotná s iným mala odisť a dieťa mala vychovávať s jeho otcom ak ju aj on chcel, chudak to malinké
💣 Pravdou je, že ty nevieš čo chceš. Máš všetko – aj muža ktorý ťa bije, ale stará sa o cudzie dieťa, chce už mať od teba pokoj, ale ty hráš hluchú, ... Aj milenca, ktorý ťa uspokojuje, navyše je ochotný prevziať zodpovednosť za dieťa, aj teba ako ženu a ty furt vymýšľaš. Odpoveď je jasná – odíď od manžela, ktorý má zrejme dôvod prečo chľastá a je agresívny a neúctivý k tebe, si na ňom prisatá ako pijavica. Daj už tomu svojmu mužovi pokoj, osloboď ho od seba, nechaj ho ísť. Nechce ťa. Možno trosku, ktorou teraz je nemusel byť, keby si odišla skôr a oslobodila ho od seba. Jasne povedal, že sa chce rozviesť, je z teba na nervy, nič k tebe necíti, potrebuje od teba odísť. Ak neodídeš, neznesiteľnú situáciu len zbytočne vyostruješ. Skúšaš koľko vydrží, či čo? Vyzerá to, akoby si si dokazovala, že ho získaš späť za každú cenu – a na čo? Ak ho chceš späť, a cítiš pocit viny za minulosť, prečo opakovane chrápeš s druhým, hmm? Si ako skáčuca kobylka, raz tam, raz späť... Máš možnosť zmeniť svoj život, radikálne. Aj život svojho muža. Milenec ti ponúka nový život bez kriku, otĺkania, ponižovania, navyše ťa ako muž uspokojuje.
Píšeš : „Mám taký strach zo zmien aj z toho, že má ľudia budú odcudzovať“. „Ja ani neviem ako by som to manželovi povedala“. Muž ti jasne povedal, že chce rozvod. Keď ostaneš, nič dobré ťa už nečaká. A ty to vieš. Ľudia ti môžu byť ukradnutí, živia ťa, šatia ťa? Čo ich je do tvojho života. Možno budú hovoriť – dobre, že odišla, teraz je spokojná a šťastná. Teraz o tebe hovoria pekne?
Len ty rozhodneš, čo bude ďalej. Rozmýšľaj dievča, ak tomu nedáš šancu, tvoj život sa nemôže zmeniť, zlepšiť, znormalizovať. Jedine,...že by si bola masochistka a duševné a fyzické trýznenie ťa uspokojuje, a takto ti to vyhovuje... Prepáč za moju tvrdšiu rétoriku, ale zaslúžila si si. 🔨
akože nerozumiem čo ťa pri takom agresorovi drží, aj keby som mala kôrky s chleba obžúvať, tak už pri prvej bitke s mojimi blízkymi by letel, nieto aby mňa zbil, kedže ho aj matka vykopla, určite milý nebol a nebolo to kôli tebe, možno teba chcela len chrániť, ked vedela akého má syna a takto vyzerá aj tvoj život, dúfam, že ten čo s nim máš dieťa nieje ženatý, a ten otec dieťaťa ti aspoň plati na neho výživné? či to bude ďalšie individum, nič viac si nepísala o ňom
Ufff a dieta sa má s vami všetkými super že? s jedným hádky s druhým hádky no ďakujem pekne
@anonym_autor ak to nie je vymyslene co asi ze je,tak frajo je s tym v pohode,ze sa o jeho dieta stara iny???A ani ho vlastne dieta nepozna?A pan ozraty manzel akoze tiez ruka hore z toho vsetkeho?Tento trojuholnik a ani hlavni hrdinovia v nom-tak to sa pochopit neda.
@anonym_autor ak to nie je vymyslene co asi ze je,tak frajo je s tym v pohode,ze sa o jeho dieta stara iny???A ani ho vlastne dieta nepozna?A pan ozraty manzel akoze tiez ruka hore z toho vsetkeho?Tento trojuholnik a ani hlavni hrdinovia v nom-tak to sa pochopit neda.
@pipimonterova aj mne sa vidí, že niekto sa snaží pisať telenovelu a pravda to nieje, lebo fakt aby chlap, čo ju bije, má bokovku, by sa staral o dieťa cudzieho muža a zasa naopak ten čo s nim má dieťa, buď je taký istý magor, alebo nejaký mulo, alebo ženáč, inak by trval na tom, že sa o dieťa postará a duplom,keby vedel v akom prostredí vyrastá
total socky. bitky chlast vsetci na hromade sex kade tade.
@anonym_autor myslim, že treba odist a usporiadať si poriadne život podla seba,
bez ohladu na manžela, milenca, a iných.
"Mám taký strach zo zmien aj z toho, že má ľudia budú odcudzovať"
na ludoch nezáleží,
nikdy poriadne nechápu, nech si súdia. Alebo ak si ozaj myslela odcudziť ... Nuž, je len dobre,ak sa zbavíš ludí, ktorí za to nestoja.
Má strach, že ju ľudia budú odsudzovať...moja, ty máš oči zalepené flajtrami, čo hádžeš raz po jednom, raz po druhom, už by ti mohlo byť jedno, kto si čo myslí o tvojej situácii. Aj tak to gro ľudí ani nezaujíma. Vôbec by som sa nečudovala, ak by to dieťa bolo počaté z Ducha svätého, len aby bola táto situácia ešte trošku ozvláštnená.. však buďte moderní a dajte sa do polyamorného vzťahu, potom sa môžete biť a hádať všetci štyria, alebo koľko vás v tom vzťahu vlastne je a spávať spolu hromadne. Aj za alkohol ušetríte, keď nakúpite v akcii vo veľkom. Chúďa dieťa, čo ani netuší, kto je vlastne jeho otec. Nemá tvoj manžel brata? Bolo by fajn skúsiť si spraviť dieťa s ním.

Toto nie je láska, ale psychická porucha