icon

Máte dojem, že dnešné ženy sú až priveľmi schopné?

19. sep 2024

Dobrý deň ,nemáte niekedy pocit ,že dnes sú ženy až priveľmi schopné ? Myslím tak ,že máte kopu žien,ktoré zvládajú kopu činnosti ,nie sú lenivé,varia ,zdravo sa stravujú,starajú sa stále o deti ak majú ,chodia cvičiť behať atď,neboja sa šoférovať a dokonca majú aj dobrú prácu a pritom ta žena nemusí byť s nejakým extra partnerom,ale napríklad pri priemerných ,ja som typ ženy že mňa varenie veľmi nebaví ,šoférovať sa bojím a celkovo mám pocit ako keby som bola neschopná oproti väčšine žien a po druhé sa mi ani nechce cvičiť ani nič ale keď fakt pozriem aj v meste napríklad niektore neviem ako upravené a pritom sú len na káve s kamarátkou tak nechápem,lebo mne sa nechce a neviem ale mám proste strašný pocit neschopnosti keď si predstavím ako fungujú iné ženy a ako ja ,vnímate to niekto podobne alebo len ja som divná keď sa mi zdá že dnes už je každý schopný ?

Strana
z3
jankafresova
Autor odpoveď zmazal
k47
21. sep 2024

To fakt niekomu funguje motivácia že "tamtá robí 4-krát toľko, tak teraz aj ja budem"?

morusha
21. sep 2024

@alexis617 Takýmto životným tempom si na najlepšej ceste si znovu privodiť vážne zdravotné problémy... týmto by som vôbec neodporúčala inšpirovať sa... žiaľ

alexis617
23. sep 2024

@morusha no vieš niekdo sedí a ľutuje sa a njekdo radčej bojuje a žije naplno ja by som nedokázala len sedieť a ľutovať sa že som chorá radčej pomáham iným

morusha
23. sep 2024

@alexis617 To je síce fajn..ale nie sme stroje, kde máš čas na oddych popri tvojom tempe? Zvlášť potom čo sa ti stalo by som neprepínala sily a myslím to v dobrom lebo keď ti telo povie stop...

Strana
z3