icon

Máte doma toho najlepšieho partnera?

Dnes o 05:59

Povedzme si pravdu. 90 % z vás má partnera len na "zasýtenie"... Len na to, aby bolo brucho plné (berte to obrazne).
V podstate preto, aby ste sa necítili sami, aby ste mali kde bývať a s kým ťahať domácnosť.
Obrazne povedané, niektorá má doma cestoviny s čili omáčkou, niektoré rezeň s majonézovým šalátom, ktorý všetko zamaže od majonézy. Niektorá má pečený bôčik, z ktorého rastie brucho, iné zasa knedlo vepro zelo, kde každú chvíľu cítite niečo iné. Ale zažili ste niekedy partnera, ktorý bol ako niečo úplne ale úplne iné? Partnera, ktorý bol ako dezert ,a nie hocaký ale dezert z michelinskej reštaurácie?.. Nemyslím malý a drahý..
Myslím chutný a výnimočný svojou chuťou, vlastnostani a zanechaným dojmom..
Zažili ste niekoho, kto by bol pre vás lahodnou časťou života? Alebo popri "jedlách", ktoré vás len momentálne dočasne zasýtia a udržia nažive, stále čakáte na toho pravého.. na ten najchutnejší a najlepší dezert?

autor
Dnes o 06:40
@anonym_5ba2ba

@akje ano nebyť “ Povedzme si pravdu. 90 % z vás má partnera len na "zasýtenie"... Len na to, aby bolo brucho plné (berte to obrazne).
V podstate preto, aby ste sa necítili sami, aby ste mali kde bývať a s kým ťahať domácnosť.” Strasna arogancia. Ona sa ma zle tak aj ostatné sa musia mat

@anonym_5ba2ba praveze nie, zial je to realita velmi velkej casti spektra rodin a domacnosti.

anonym_5ba2ba
Dnes o 06:44
@anonym_autor

@anonym_5ba2ba praveze nie, zial je to realita velmi velkej casti spektra rodin a domacnosti.

@anonym_autor ľudská hlúposť fakt nema hraníc. Ty mas naozaj take sebavedomie, ze si dovolíš tvrdiť ako žije 90% z nas? Naozaj rozmýšľaš nad tým co píšeš alebo sa iba nudíš tak ako v ostatných “prieskumoch”? Co tak preukázať kusok pokory inteligencie a slušnosti a najskôr sa opytat, ako sa tie ženy vo vzťahu maju a nerobiť závery 🙂 žilo by sa ti lepsie.
Keby som ti ja teraz napisala, ze si na 100% psychicky chory človek co bije svoje deti bolo by to v poriadku? Sa zamysli nad sebou mohla to byt normálna diskusia ale ty si do nej vstúpila s nejakou dogmou a teraz sa snažíš každého presvedčiť a zaškatuľkovať

dadis
Dnes o 06:53
@anonym_5ba2ba

@anonym_autor ľudská hlúposť fakt nema hraníc. Ty mas naozaj take sebavedomie, ze si dovolíš tvrdiť ako žije 90% z nas? Naozaj rozmýšľaš nad tým co píšeš alebo sa iba nudíš tak ako v ostatných “prieskumoch”? Co tak preukázať kusok pokory inteligencie a slušnosti a najskôr sa opytat, ako sa tie ženy vo vzťahu maju a nerobiť závery 🙂 žilo by sa ti lepsie.
Keby som ti ja teraz napisala, ze si na 100% psychicky chory človek co bije svoje deti bolo by to v poriadku? Sa zamysli nad sebou mohla to byt normálna diskusia ale ty si do nej vstúpila s nejakou dogmou a teraz sa snažíš každého presvedčiť a zaškatuľkovať

@anonym_5ba2ba To svedci skor v jednoduchost usudku autorky. Absolutne nezohladnuje, napr to ze v cca prvych dvoch rokov vztahu je vztah ppd vplyvom zamilovanost a casto prehliadnes nedostatky partnera. Alebo po desiatkach rokoch je vztah mozno fadny, no velmi kvalitny. Ja by som si nedovolila hodnotit ziadne vztahy, ani moj vztah porovnavat s inymi, je to velmi subjektivne. A uz len toto brat ako nieco, na co mozem byt "hrda", je velmi zvlastne 😅.

anonym_5ba2ba
Dnes o 06:58
@dadis

@anonym_5ba2ba To svedci skor v jednoduchost usudku autorky. Absolutne nezohladnuje, napr to ze v cca prvych dvoch rokov vztahu je vztah ppd vplyvom zamilovanost a casto prehliadnes nedostatky partnera. Alebo po desiatkach rokoch je vztah mozno fadny, no velmi kvalitny. Ja by som si nedovolila hodnotit ziadne vztahy, ani moj vztah porovnavat s inymi, je to velmi subjektivne. A uz len toto brat ako nieco, na co mozem byt "hrda", je velmi zvlastne 😅.

@dadis ano dobre si to pomenovala. Jednoduchost.
Mozno sa sem prisla pochváliť, keďže v komentári pisala, ze ona patrí medzi tych 10%😂

autor
Dnes o 07:05
@anonym_5ba2ba

@dadis ano dobre si to pomenovala. Jednoduchost.
Mozno sa sem prisla pochváliť, keďže v komentári pisala, ze ona patrí medzi tych 10%😂

@anonym_5ba2ba a ja si myslim s hlbokym presvedcenim ze prave ona sa v tom nasla. Pekna nieje, kedze ju poznam a brala co prislo a pasuje na nu to s cestovinami a palivou omackou.

anonym_f31427
Dnes o 07:08

Same chutovky takto z rána ..och . 😋
Môj manžel je vačsinou casu čo milujem a dávam si opakovane ,to čo nemam rada sa stava obcas napr privelmi osolene,mastne,stiplavea to su presne tie rozdiely medzi nami ,tie drobne chyby,ktore mame kazdy z nas . A presne take ,ktore sa daju lahko zmenit ,odstranit ci sa im len prispobit . Patrim medzi tych stastnych 10%.🙂

anonym_5ba2ba
Dnes o 07:09
@anonym_autor

@anonym_5ba2ba a ja si myslim s hlbokym presvedcenim ze prave ona sa v tom nasla. Pekna nieje, kedze ju poznam a brala co prislo a pasuje na nu to s cestovinami a palivou omackou.

@anonym_autor mas v živote akútny nedostatok pozornosti ked si ju potrebujes vynútiť na mk? Tvoj vzťah taký dokonalý asi nebude ked sa tu odbavujes. Tvoj názor tu nikoho nezaujíma, každá si bude zit ako ona uzná za vhodne bez ohľadu na tvoje trápne názory 🙂

dadis
Dnes o 07:14
@anonym_autor

@anonym_autor Som ani netusila, ze sa pozname 😁

autor
Dnes o 07:16
@dadis

@anonym_autor Som ani netusila, ze sa pozname 😁

@dadis zial ano. ale nie zla skusenost.

akje
Dnes o 07:17
@anonym_autor

@akje ja si myslim ze inteligentna zena ten uvod pochopi ako bol myslen. Dakujem inak.

@anonym_autor pochopí to aj ten menej inteligentný a arogantne to znie aj tým viac inteligentným. No čo už. Snáď sa dozvieš, čo si chcela ;)

anonym_f9089b
Dnes o 07:19

Som sa dobre pobavila a napadla ma tato pesnicka:
ja chcem iba chleba s maslom
a s trochou horčice
nič iné nechcem
nijaké kekse
nijaký džús

dadis
Dnes o 07:22
@anonym_autor

@dadis zial ano. ale nie zla skusenost.

@anonym_autor Tak mi je luto, ze som sa ti nepacila 🥲😁

anonym_5ba2ba
Dnes o 07:30
@dadis

@anonym_autor Tak mi je luto, ze som sa ti nepacila 🥲😁

@dadis rychlo preried okruh známych. Takúto tupotu mat v okoli je za trest. Cize ona sem prisla napisat aka je stastna a my 90% sme odpad lebo sme si zle vybrali mužov a ty si este aj škaredá a tyrana žena😂 ona to nemoze mat v hlave v poriadku
@anonym_autor daj sem svoju fotku nech aj my mozeme posúdiť aka si krásavica. Lebo podla písomného prejavu nic moc

anonym_4c22f2
Dnes o 07:38

Mne sa náhodou prirovnania páčia
Nebojte aj chlapi si pomyslia:mám doma exkluzívne Ferrari alebo spolahlivu škodovku😋?

zanka777
Dnes o 08:01

@anonym_autor toto už je na knihu... Nejakú romantiku 😂

autor
Dnes o 08:07
@anonym_4c22f2

Mne sa náhodou prirovnania páčia
Nebojte aj chlapi si pomyslia:mám doma exkluzívne Ferrari alebo spolahlivu škodovku😋?

@anonym_4c22f2 teda zjavne si pochopila kazde jedlo 🙂

anonym_4c22f2
Dnes o 08:11
@anonym_autor

@anonym_4c22f2 teda zjavne si pochopila kazde jedlo 🙂

@anonym_autor pochopila😅😋👍a je to super
Ale keďže teraz doma nemám nikoho,tak nemám aktuálnu odpoveď 🙂

simca06022011
Dnes o 08:16

Kto si co navari, to ma :DDD

anonym_4ee043
Dnes o 08:25

@anonym_autor Milá autorka, robila si reálny prieskum fungovania vzťahov?Rada by som upriamila tvoju pozornosť na niekoľko faktov.Pozorovanim vzťahov iných ľudí získavame informácie, ktoré však nemusia byť objektívne.Dokonca,ani hodnotenie vlastného vzťahu nie je vo všetkých smeroch objektívne.Je dobré si zároveň uvedomiť, že sto ľudí,sto chutí a keď si použila na porovnávanie kvality vzťahov jedlo, určite pripustis aj možnosť, že čo chutí tebe, nemusí inej a opačne.Uvediem príklad: Žena s dominantnou povahou bude vo vzťahu považovať za ideál muža prisposobiveho/nechcem priamo napísať, že muža pod papučou 😃/.Inej zase môže vyhovovať partner, ktorý je "chlap,,/nemyslím tým diktátora, ale muža s prirodzenou autoritou/. No,a sú ešte rôzne variácie...

lia2022
Autor odpoveď zmazal
kirin95
Dnes o 08:53

Na MK ma kazda predsa len toho najlepsieho najbezchybnejsieho alfasamca 😀

autor
Dnes o 08:56
@kirin95

Na MK ma kazda predsa len toho najlepsieho najbezchybnejsieho alfasamca 😀

@kirin95 a vies ze mas asi pravdu:.. nabuduce prihliadnem na tento fakt skor ako sa spytam.

a0
Dnes o 09:05

Keď napíšem, že môj muž je ako výberová pizza z najlepšej talianskej reštaurácie, ktorá spôsobuje gastroorgazmus,čo si pod tým predstavíš? 🤷🏼‍♀️

anonym_4b8ce2
Dnes o 09:14
@anonym_autor

@akje ja si myslim ze inteligentna zena ten uvod pochopi ako bol myslen. Dakujem inak.

@anonym_autor ty si strasna pizda 🤣 pises tu uplne scestny prispevok a prirovnavas vztahy k roznym jedlam a este sa tvaris, ze si viac ako ostatne, neuveritelne. Booze, taketo zenske su najhorsie. Ak mas chlapa, mozes byt rada, ze vobec nejakeho mas

kiki68
Dnes o 11:18

Tie prirovnania, mas zjavne hlad 😂 Mam potom doma Michelin pattiserie 😂😂😂

bomba36
Dnes o 11:36

Obrazne povedané, toto píše zatrpknutá ženská o ktorú si nikto ani bicykel neoprie. Inak by takéto pasívne agresívne kraviny nepísala na internet.

ria_sprout
Dnes o 11:50

Mne takéto poetické prirovnania nikdy neboli sympatické, skôr mi je z toho "na bliti" najmä keď ešte v tom pokračujes a vysvetľujes majonézu 🙄

Ja nie som žiaden dezert a tak nechcem ani muža dezert. Ľudia nie sú dokonalí, len sa niektorí tak radi tvária. Muža mám dobrého ktory ma určite nedokonalosti, tak ako aj ja. A tak to má byť.

klotildabazarik
Dnes o 11:52

@anonym_autor chvalabohu nie 😂😂

anonym_1938d8
Dnes o 13:21

Ja mam aktualne tehotenske nevolnosti, a z tych jedal co si dala do diskusie ma az naplo, ani docitat som to nemohla 🤮. Manzela mam skveleho, sme spolu uz 15 rokov.

anonym_ae25e7
Dnes o 14:06
@anonym_autor

ako vidím, prve čakateľky na dezert sa objavili.

@anonym_autor 🍷🥃🍷🥃🍷