icon

Milencov nedodržaný sľub: Ako reagovať?

29. aug 2026

Milenec mi slubil ze pojdeme spolu kupit jednu vec (300km) odtialto. Miesto toho to siel kupit so zenou namna sa vykaslal a ani mi to nedal vediet ze niekam ide. Ako by ste reagovali?

Strana
z2
moonlight1210
29. aug 2026

@anonym_autor dohodla si s nim rande, neprisla a miesto toho by som sla s inym za inou zabavou. A hentoho nechala cakat na mna.

anonym_55af54
29. aug 2026

Treba mu vyčistiť žalúdok a aspoň mesiac hrať urazenú, nedať mu zapichnúť. Potom musí doniesť darček, odprosiť ťa a dáte udobrovací sex.

anonym_43ea98
29. aug 2026

Do kedy este budes milenka toho nespolahliveho chlapa, ktory chodi so zenou na nakupy, nevezme ta na dovolenku? Uz si tu za posledny pol rok pisala X-krat a furt len vyplakavas, ze ked ide do tuheho sa vykasle na teba a riesi svoju rodinu. Kedy konecne pochopis, ze jeho na tebe zaujima iba a len ta jedina diera co ti narastla a ktora mu je kedykolvek ked sa mu zachce k dispozicii a ten zvysok mu je uplne a celkom ukradnuty?
Poviem ti pravdu, milenky sa uz na kadeco stazovali, ale este ziadna na to, ze s nou milenec nesiel na nakupy. Si jedinecna. Neviem ci sa este najde nejaka, ktora by sa ti naivitou vyrovnala. Nazvala som to len tak jemne, naivita, lebo priamo a vystiznejsie to pomenovat by bolo prilis krute

miadi
29. aug 2026

A co vlaky autobusy nefunguju ? Alebo sa postav s napisom toho mesta na cedulke k dialnici a nejaky novy milenec ta tam uz odvezie.

2691
29. aug 2026

@anonym_autor dobre urobil

anonym_529734
29. aug 2026
@earlgrey

@anonym_529734 miluje svoju ženu? vážne? keby ju miloval, tak nepchá vtáka do inej.

@earlgrey viem ako to myslis, ale chlapi su v tomto dementni

magdalienka11
29. aug 2026

@anonym_autor 🫪teraz ti život ukazuje, že vždy bude pre neho žena dôležitejšia ako ty. Nestrácaj s ním roky.

katkazatka
29. aug 2026

Ty si ta, co pisala o jaternici?😁😂

rozculena
29. aug 2026
@katkazatka

Ty si ta, co pisala o jaternici?😁😂

@katkazatka tá má aj decko

anonym_c1cc6f
29. aug 2026

by ma zaujímalo čo bola tá vec kvôli ktorej je niekto ochotný chodiť 300 km

anonym_3e7d36
29. aug 2026

@anonym_autor ako by si chcela reagovat? Si madrac na ktorom si vyho.í vtáka. Tým to končí. Prečo by mal s tebou niekam íst? A riskovat, že ho niekto uvidí? Si kur* *a zadarmo. Nič viac a nič menej. Príde, vytrasie a ide domov.
Musíš byť veľka chudera, keď si nevieš nájst slobodneho, ktory sa nebude za teba hanbit .

anonym_c9ccb6
31. aug 2026

Že tak ti treba keď sa tahas so ženatým

Strana
z2