Mimomanželský vzťah

stylever
29. apr 2022

Chcem počuť názor viacerých ľudí na túto situáciu. Ona - 36r., 2 malé deti, skvelý manžel, zodpovedný, starostlivý, milujúci, spoločný dom, jednoducho na pohľad idylicke manželstvo. Ale…Stretla muža - 53r., manželka ( ale vzťah skutočne len formálny ako rodičia, žiadna intimita), 1 dospelé dieťa, spoločný byt. Zamilovali sa…on je ochotný odísť od rodiny ak by to urobila aj ona. Inak stále ostáva tam kde je, nehýbe sa nikam. Nemyslíte, že ako dospelý a už aj zrelý muž by mal vedieť riešiť svoj život inak, ak nemá problém od svojej ženy odísť? Nie je to od neho slabosť a zbabelosť, že jej dáva najavo že od ženy odíde len ak aj ona od muža a teda začnú všetko riešiť odznova- bývanie a pod. Ani raz jej nepovedal ako by sa o nu postaral. Nie je bohatý, že by ju zabezpečil, práveže by šla skôr do horsieho. Ona samozrejme vidí tieto veci reálne ale ako keby stále ten vzťah trvá a trápi sa v ňom. Trvá to už druhý rok, ako keby život v dvoch svetoch. On je určite zamilovaný, ani sa mu nečudujem, je pekná aj dobrá baba, navyše aj mladšia. Prečo jej ten muž nedá pokoj a ona sa stále vracia spät. Ako jej to dostať z hlavy, že láska a hlavne zakázaná je možno len oblbnutie aj ked sa cítia zamilovane.

katikabarl
29. apr 2022

Pokiaľ "ty" nie si "ona", tak lepšie by bolo nestarať sa do jej vecí. Je to jej hlava a nie tvoja.

pribinak
29. apr 2022

@stylever “ona” máš vyriešené veci ohľadne deti? Otázka bývania? Aké staré su deti? Budú chcieť ísť s tebou? Budú chcieť byt s ním?

On - neodchádza od manželky. Asi to az take formálne manželstvo nie je

nnnuuunnn
29. apr 2022

On - je zbabelý
Ona - je tiez zbabelá

nnnuuunnn
29. apr 2022

On - je pohodlný, odíde od starej ženy, keď nájde lepšiu, teda asi ju už našiel, ak ona bude chcieť, môže ho zrejme mať a starať sa o neho

Ona - však nech si ho nechá a počká kým ju tá láska prejde, veď nepôjde predsa do horšieho.

saraxyz
29. apr 2022

Ona - nech odide od milujuceho manzela ked je nestastna. Neskusi-nevie. On- je chytry chlap. Myslí na zadné vrátka..toto je jedno lepšie ako druhé🤦

pribinak
29. apr 2022

@nnnuuunnn nemusí byt lepšia, len mladší model

pribinak
29. apr 2022

@nnnuuunnn obaja on aj ona - pokrytci a klamári. Podvádzajú a klamu svojich partnerov.

stylever
autor
29. apr 2022

@katikabarl no skôr ide o to, že ako jej pomôcť v tom, aby neurobila hlúposť, jasné, že ide o blízku osobu, len som to opísala tak polopate ako to je.

saraxyz
29. apr 2022

@stylever neppmahaj mijako. Ty budes za zlu. Nech padne na hubu

stylever
autor
29. apr 2022

@pribinak manželstvo je určite len formálne, sú na jednom pracovisku a všetci to vedia. Oni sa ani pomaly ani nepozdravia. Žijú spolu lebo si možno nevadia a nemajú ani jeden kam ist. Ved takych parov je urcite vela, ked maju spolocny majetok.

nnnuuunnn
29. apr 2022

@stylever pomôcť? Držať gaťky? 😀

nnnuuunnn
29. apr 2022

@stylever tak potom nežijú spolu, iba zdieľajú bývanie

janka_23
29. apr 2022

@stylever nehas co ta nepáli. Takéto veci väčšinou pre "pomahacov" dopadnu úplne zle a vyjdu z toho najhoršie. Sú to dospeli ludia, majú svoj rozum tak nech sa rozhodnú sami. Ci chceš aby ti potom raz kamoska vycitala ze kvôli tvojej rade urobila chybu?

pribinak
29. apr 2022

@stylever tak ak mam 53 rokov a neviem ci nie som schopný doriešiť 1 vzťah, nezačínam si další vzťah

Čo na takomto chlapovi vidíš?

nnnuuunnn
29. apr 2022

@stylever určite sa do toho nestaraj. Vedia sa rozhodnúť sami za seba.

renata1405
29. apr 2022

@nnnuuunnn ona to pise pravdepodobne o sebe

nnnuuunnn
29. apr 2022

@renata1405 veď asi áno

patus_2
29. apr 2022

@stylever ja mám taký pocit, že on od svojej rodiny neodíde. Ak si ty ta "ona" tak daj ruky od toho preč a povedz pravdu svojmu manželovi. Už bude iba na ňom, či ti odpustí ale nie. Ak ty nie si "ona" daj tak isto ruky preč a nestaraj sa o to, čo si druhý zamotavaju.

nnnuuunnn
29. apr 2022

@renata1405 v tom prípade nechcelo by sa mi byť iniciátorkou, za toho chlapa... Zjavne z nej nie je tak hotový ako ona z neho, keďže on nič nerieši, alebo ani neinicializuje

pribinak
29. apr 2022

@nnnuuunnn s vysokopravdepodobne píše o sebe

nnnuuunnn
29. apr 2022

@pribinak tak potom by som radila nebyť hlúpa a neviazat sa na o 17r staršieho chlapa, keď už jedno manželstvo ma... Buď nech sa rozíde s mužom, keď je hrdinka, alebo nech si užíva s milencom, ale uviazať si na krk tak staršieho muža, čo ak ju o 3 roky prestane baviť? Jednoduchšie je zariadiť si svoje bývanie a meniť chlapov podľa nálady 😀

kitycat
29. apr 2022

@stylever a ty si kto ze ta to tak serka? Nechce sa to do horsieho? 🤣

h2
29. apr 2022

Žena, ktorá si neváži dobrého, starostlivého, milujúceho muža, 2 malé deti, spoločný dom a krásny život si zaslúži padnúť na hubu. Želala by som jej ísť do horšieho k starému chlapovi (relatívne voči nej), nech sa spamätá. Ale je mi ľúto tých nevinných detí a aj toho dobráka manžela, čo má tú kozu doma. Tak dúfam, že sa spamätá skôr, než urobí najväčšiu chybu svojho života.

jaskolka
29. apr 2022

On - nezodpovedný chlap, aký chytil druhu pubertu
Ona-hlupana, ktora si neváži, čo ma, kvôli starému capovi v druhej puberte

stylever
autor
29. apr 2022

@nnnuuunnn praveze on to inicializuje a dava na to podnety, ale ja si len myslim ze ak chce odist od zeny nemal by to dokazat aj sam? A mozno tak dokazat tej ktoru napriklad mozno aj miluje ze sa dokaze o seba postarat a aj o nu? Nie cakat kedy to urobia naraz?

stylever
autor
29. apr 2022

@kitycat boze niektor ste tu fakt dobri radcovia…situacia na ktoru som len chcela pocut nejake nazory, ci len ja mam taky nazor ze od tohto ruky prec

anig
29. apr 2022

@stylever poznám jedných takýchto...ona vydatá s dieťaťom(a teda jej bol fešák a aj dobre zabezpečený),on ženatý (dobre zabezpečený)s dvomi deťmi...dlhé roky to spolu ťahali...presne toto iste jej vravel...ona podala žiadosť o rozvod... chvíľu na to otehotnela s tým milencom...hádaj ako je to teraz?Ona je rozvedená,on je stále ženatý a jeho manželka sa pretŕča s ich dieťaťom (pre ňu cudzie),kým manzelik pretahuje tu stále milenku...
Ale rozviesť sa odmieta a takto žije verejne s dvomi rodinami naraz...

mpg
29. apr 2022

Povedala by som, že keď jej ani raz nepovedal ako sa o ňu postará, tak asi nemá ako,
zostane so svojou ženou a túto má na prilepšenie. To by ani nebolo celkom jednoduché zladiť, keď ona má malé deti, či by on aj chcel bývať s nimi a starať sa (o cudzie deti).
Pre neho je to +, že si našiel mladšiu priateľku a pre ňu -, že mrhá energiu na takého muža, keď má doma lepšieho a mladšieho a môže mať z tohto úletu iba nepríjemnosti
v rodine.

tosomja
29. apr 2022

Ona, 36r, 2 deti, super manžel, idylické manželstvo.
Tá na jaku chmáru jej starého chrena, čo kým ona po 40tke chyti druhý dych, on bude odčítať roky do dôchodku 🙄
Keď si si užila, tak poďakuj za spestrenie nudného idylické ho manželstva a nech on tiež seká dobrotu doma.
PS: never mu ani slovo o tom, ako neobraba svoju ženu doma. A už vôbec nie, že odíde s tebou a začne odznova. Keby chcel, ide aj sám. Nepotrebuje sa starať o ženu s dvoma deťmi.

zmrzlinka2021
29. apr 2022

@stylever Treba kamoske vysvetlit, co je to za hovado ten 53 rocny dedo, ktoremu nevadi, ze ona ma doma manzela, deti, teda rodinu a jemu vobec nevadi sa takto spravat k vydatej zene.
O nom to napoveda len to, ze je to uboziak, a to co robi, spravi hocikedy aj jej mozno v inej podobe.
Skutocny muz si vazi hodnoty, vazi manzelstvo, vazi rodinu - 53 rocny chlap namiesto toho aby pracovat na vzkrieseni manzelskeho vztahu so svojou zenou, rozbija a nici rodinu inym ludom.

Pripadne ak ich poznas, treba ho upozornit ze ak jej neda pokoj, ides ty za jeho zenou, nech si s takym chrapunom robi poriadky.