Mladší priateľ po rozvode: Syn sa hanbí za matku?
Som po rozvode pol roka , mám 40 rokov a dve deti chlapcov 18 ročného a 16 ročného . Návrh na rozvod som podala ja , nakoľko som v určitom okamihu zistila že mi je muž k ničomu , vyčerpáva ma , oberá o energiu a je to ďalšie decko v našej rodine. Málo zarobil , doma nepomohol , s deťmi nepomohol , len jeho koníčky, kamaráti a adrenalínové športy. Po rozvode som sa zoznámila s 27 ročným mladým mužom a trávime spolu voľné chvíle , občas zájdeme do kina alebo divadla , vybehneme nejaký kopec. S bývalým mužom sa nestretávam , úplne som sa od neho emočne odstrihla , vyvoláva mi pod rôznymi zámienkami a každý jeden , naozaj každý jeden rozhovor končí tým aká som ja sviňa , ako som mu zničila život a mal si radšej nohy polámať ako ma stretnúť. Synovia k nemu chodia a tam ich zas očkuje proti mne . Zrejme nás niekto videl z jeho známych a povedal mu to , no a exmanžel rozpútal voči mne úplne peklo . Synom povedal že som pedofilka , že on je určite gerontofil , že mať takého mladého chlapa je zvrátené choré . Priateľa domov neťahám, synom ho nepredstavujem , budúcnosť s ním neplánujem ale je mi s ním dobre , obidvaja si spolu užívame čas ktorý spolu trávime, zažívam veľmi kvalitný sexuálny život . Dospelý syn to nerieši , ten mi povedal že je to môj život a mám právo si ho žiť ako ja uznám za vhodné . Ale 16 ročný syn začal odo mňa bočiť, vraj mu robím hanbu a keď ma s ním náhodou stretne , tak ma ani nepozdraví . Prebehla medzi nami ostrá výmena názorovo , a sa ho pýtam ale otec keď si nájde o 15 rokov mladšiu priateľku to bude ako v poriadku ? Vraj to ale je iné . A keď budem s ním pokračovať , odsťahuje sa k otcovi . Veľmi ma mrzí synova reakcia, čas s priateľom však budem tráviť naďalej . Do toho mi volal exmanžel že čo som to za mater keď mi je prednejší nejaký zajko pred dospievajúcim deckom , ktoré sa za mňa musí hanbiť. Cítim sa pod tlakom a vydieraná či synom ale aj exmanželom. Nechcem aby syn odišiel ale nechcem ani sa vzdať svojho života.
haha..z dnešnej tlače:
Erotický thriller Babygirl režisérky Haliny Reijn nie je len odvážnou fantáziou na filmovom plátne. Príbeh Nicole Kidman, ktorá hrá úspešnú podnikateľku a ohrozí svoju prácu aj rodinu románikom s oveľa mladším stážistom, je blízky mnohým ženám aj v reálnom živote.
Ženy chcú mladších partnerov
Zaužívanú normu, že ženy preferujú starších partnerov, spochybnili americkí vedci v najnovšej štúdii. Analyzovali v nej odpovede tisícky žien, ktorým zariadili rande naslepo.
Ženy vyhodnotili rande s mladšími mužmi ako atraktívnejšie pre možnú spoločnú budúcnosť, a spochybnili tak tvrdenie, že mladosť je kategória, ktorá zaujíma výhradne mužov.
@liaka závidíš jej, všakže? 27 ročná osoba je dospelá osoba, ktorá samostatne rozhoduje o svojom živote. Rozumieš výrazu pedofil? Ak áno, tak podľa mňa si verbálna fetišistka a vzrušuje ta slovo pedofil😉
… jedina strata času bolo ostávať v tom manželstve … Užívaj si prosím Ťa, ako len môžeš! Držím palce
Ja Myslim ze ked to je ako si opisala ze muz sa detom moc nevenoval a vsetko si tahala ty.. tak aj ten 16r by mal pochopit ze mas pravo na svoj zivot . Ty znies velmi rozumne a chapes ze tento vztah je taky rebound. Klasicky vztah ktory vela neznamena z dlhodobeho hladiska no casto ho ludia potrebuju po ukonceni dlhodobeho vztahu aby sa dali celkovo dokopi a citili sa lepsie . Vynahradili si trebars to sexualne co im dlhe ruky chybalo . A Toto vobec nie je ze si mas vybrat medzi synom a zajacikom. Lebo to znie az uchylne ( Niekto to tak povedal tusim ex ) Ved ten mladsi milenec je len o 13r mladsi Cize matkou by si mu nemohla byt a syn Nebol nikdy tvoj partner vzdy je to tvoj syn nech budes skymkolvek . Cize tvoj ex ho štve proti tebe Akoby sa jeho nejak tykalo s kym spiš. To nemusi zaujimat ani jedneho z nich . Treba to synovi vysvetlit a pripomenut ze mas pravo na svoj zivot a ze do teraz jeho zivot bola tvoja priorita no uz je dost velky a sebestacny a ze ho vzdy budes milovat rovnako ci si single ci mas nejakeho kamarata na prijemne chvilky.
@hellionka práve som to chcela napísať 👌
Tak vzťah s mladším s ktorým si rozumie je strata času, ale manželstvo s neschopným a lenivým strata času nebola, len preto, že bol vekovo bližšie? Ach 🙈 Tak ale čo iné tu na MK môžeme čakať. Veď tu sú ženy nesvojprávne slúžky, ktoré majú držať hubu a krok.
Autorka, držím palce 👍
@sashabb vacsina autorku podporila . Zas tych negativnych komentov je minimum . Ale vzdy sa najdu ludia co su v opozicii nech je tema akakolvek . A je to uplne ok kazdy ma pravo na svoj nazor. Podstatny je ale ten autorkyn . Ona najlepsie pozna svoju situaciu . Asi ju len mrzi reakcia mladsieho syna . Ale to moze byt aj jeho vekom este mu puberta neskoncila a ked bude mat 18 zas to cele bude vidiet inou optikou tak ako jej starsi syn.
Ides, zena. Ako nemas dovod spovedat sa a vysvetlovat synovi, tak nemas dovod robit to ani tu. Zi tak ako potrebujes, nikomu nic nedlzis a boytoy je dospely a vie co robi. Vsak koniec koncov ani syn s tebou nebude naveky a tiez bude kadekoho mat. Mas sa mu do toho tiez starat? Kamoska takto funguje roky, uziva si a viazat sa nechce, naco. Spokojnost na oboch stranach. Je s kym ist na vikendovy pobyt, sex dobry, stretavaju sa len ked maju chut a naladu. Ziadne pranie boxeriek a vycitky, ale aktivne traveny cas na vyletoch, vo fitku, v posteli 🤣
Podla mna máš rada telenovely. Celá litánia je opis nejakej, ktorá ale neni lovely, ale ze na hanbu. No, co ti povedat? Vies, ako by ti tvoj muz mohol ozaj , tak ozajstne závidiet, alebo si povedat, ze jéj, vymenila ma za hodnejsieho a vhodnejsieho, keby mal tvoj nový párok cca 43 +, bol by niekto, niekto super aj prectych chlapcov a ty by si nebola pre tvojich chlapcov iba vzopsulá mamička, ale hlavu hore hrdinka s niekým reprezentatívnym a nie iba na hanbatú schovávačku medzi 4 steny a na párok? Chlapci majú právo si povedat svoj názor na tvoj charakter a tvoj výber trávenia a venovania volného času, a tu nejde o to, co im povie ich otec, ale o to, ze oni majú svoj rozum. Ked ich matku nezaujima nieco zmysluplné, čo vykazuje akúsi perspektívu do prítomnosti a budúcnosti, vidia chlapci aj len obycajné pozeranie televízora zmysluplnejsie so svojim otcom a ked sa s ním dostanú este aj ku nejakej aktívnej činnosti, ktorá im bude prinásat radosť, tak si mozes nahánat ty dôvody, čo ťa robí šťastnou s párkom a nie synmi! Mali by mozno aj pri týchto preferenciach odist naozaj ku otcovi, aby mali zmysluplný život, hodný hrdosti a nie hanby.
@kassandra25 lenže ja nemám záujem o žiadny párok 43+ , niekoho kto by bol niekto a už vôbec ma nezaujímajú pocity môjho exmanžela že som ho vymenila za niekoho. Ja nemám záujem o žiadny perspektívny vzťah do budúcna a ani o žiadneho muža u mňa na gauči a v posteli a stretávať ho denno denne v kuchyni . Je to tak ťažko pre teba pochopiteľné že už toto nechcem ? Chcem pracovať , cestovať, čítať knihy , tráviť čas s priateľmi , mať svoje koníčky, venovať sa svojom deťom , neskôr vnúčatám a nie sa viazať k nejakému wau chlapovi , super reprezentatívnemu. To prenechám tým 40+ čo to chcú a chcú sa ešte vydať a porodiť dieťa novému partnerovi .
@kassandra25 🤦🏼♀️
… tak vidíš autorka … mala si si nájsť cca 43+ ročný reprezentatívny a zmysluplný párok aby Ti Tvoj muž závidel … alebo ktokoľvek iný … veď oto predsa v živote ide !
@miadi presne tak , mrzí ma reakcia môjho syna a že je tak ľahko ovplyniteľný otcom , ktorý ho v podstate nič nenaučil , nikdy neprebalil , nenakŕmil , nevozil v kočiari , nevstával k nemu v noci , neutieral grcky zo zeme, nedával lieky na teplotu . Veľmi by ma trápilo keby odišiel k nemu, ale vydierať sa nedám už nikým , ani vlastným synom . Neurobila som žiadnu chybu vo výchove ,len som dlho bola v blbom manželstve a konečne som začala žiť podľa svojich predstáv a plniť to čo chcem ja . Toto leto idem na napr na Bali s jednou cestovnou skupinou kde som sa zapísala cez facebook.
inač toto neni moc dobra vizitka pre chlapov, už som počula nejeden raz a hlavne od staršej generacie, po ovdoveni, že vydať sa nikdy viac a chlapa mať na krku..a vlastne v našom dome všetky vdovy a rozvedene ostali samé
@karolinakr ja si myslím že to je tých že ženy sú samostatnejšie , dokážu sa o seba postarať a nemajú chuť dožiť život s chlapom s ktorým nemajú nejakú dlhodobú citovú väzbu. Ja keď vidím tých mužov 60+ ( mnohí, nie všetci ) akí sú ufrflaní , upípaní , nič sa im nechce , mnohí sa zakuklia doma tak naozaj toto nemám záujem mať doma. A všetko dobré čo je životaschopné je rozchytané . Raz som niekde čítala že žena ktorá zostáva s mužom musí s ním minimálne 10 rokov žiť a musí mať k nemu pozitívnu citovú väzbu , teda počas tých 10+ rokov sa musel k nej dobre správať.
Ja ta uplne chapem zazila som to len s tym rozdielom ze ja som bola to jedno chapave uz 18r dieta a dopriala som mame mat este zivot po rozvode. Normalne som sla s jej priatelmi na palacinky.. Kym Moj o 2r starsi brat bojkotoval nepacilo sa mu . Z nabozenskych a sebeckych dovodou si myslel ze mama by uz mala byt do konca zivota sama . Tiez mala vtedy nieco cez 40. No a Proste casom to pochopil . Mà priatela uz Neviem 12r aj pauzu mali 6r. On si ju chcel zobrat aby ju k sebe priputal nech bez neho uz nikam nejde 😆a ona sa na to nedala ukecat. Proste niekedy su unho niekedy u nej niekedy ked chce svoj klud kazdy u seba. Myslim ze ked sa Niekto totalne sklame v manzelskom zivote a deti uz velke takmer dospele nemaju potrebu zit zas v dalsom manzelstve. Tak syn nech drdle kolko chce tu nejde o ziadny “ parok “ ani jeho vek . Tu ide o to ze konecne vies co chces a zijes podla seba aj konecne pre seba. Moj otec boo alkoholik a tyran no Moj brat ho vzdy volal “ tatino “ ked som mu uz na meno nevedela prist ale to bolo aj tym ze Moj brat tam vacsinou Nebol pritomny ked otec verbalne napadal mamu aj mna . Je mozne ze tvoj 18r viac videl aka je dynamika vasho manzelstva viac vnimal ze nie si stastna. A ten mladsi syn mohol byt voci tomu viac slepy viac pohlteny sam sebou pubertou ., ty si ukoncila manzelstvo tak v kocke ty si ta “ zla.” A on si mysli ze vsetko bolo ok. Lebo nevie aky bol vas manzelsky vztah naozaj . Mozno by pomohol uprimny rozhovor na Temu ako si bola v tom vztahu nestastna a ako ti je teraz lepsie ze mas na to pravo aj narok zit podla seba . A uistit ho ze na vztahu k nemu to nic nemeni ze vzdy budes jeho mama a vzdy ho budes milovat . A ze jeho otec si raz niekoho najde a zelas mu nech je v novom vztahu happy. Aj ked on Teraz robi tebe zbytocne problem a obracia syna proti tebe . Uzi si tu dovcu Mozno aj to malo staci ked tam chvilku nebudes aby si syn uvedomil co vsetko prenho robis . A ze mu je lepsie s tebou ako bez teba . A ked nie za par rokov sa aj tak osamostatni bude zit svoi zivot a vtedy pochopi.
@kassandra25 ako si dovolujes pisat aby nebola pre synov “ vzopsula mamicka.” ? Je dospela rozvedena a ma nejaky vztah ktory ju momentalne tesi a naplna . Jej priatel je o kusok mladsi a co teraz? Aky je jej charakter pre synov o ktorych sa cely zivot starala . ? A si si nevsimla ze jej 18r ma na vec vyzretejsi nazor ako ty . Ona nerobi nic zle a nikoho do toho nic nie je. Ani jej ex ani jej synov ani tebe. Nemusi nikomu vysvetlovat ci skladat ucty . Len zije svoj zivot tak ako to jej vyhovuje.
Hellionka, Miadi : autorka, ak si mala záujem len o utajovaný pomer s 27 rocnym, kde jeho kvality v posteli si nám podotkla a zatrhujes klasický vztah s novym partnerom, s ktorym by ste si vzájomne zdielali starostlivost o vas, preco si nemyslela nato dopredu a neurobila to natolko utajovanym, aby o tom si potom vedela len ty a ten dotyčný sexpartner? Teraz musis písať nám, že si o teba otierajú huby s tvojimi milostnými excesmi bývalý muž a vlastný syn, vlastná krv, a hodnotia vek tvojho párku, ktorý si ty určila len na párkovanie. Ak som ja nechápavá, ze to má byť určené iba na nevzťah a len na pohratie, mala si ty prv myslieť na svojho syna, aby sa o tvojom len pohratí nemusel dozvedieť a znášať to. Ak nezáleží jednej mame na vlastnom dieťati, ktoré sama porodila a vychovala, na jeho názore na situáciu a vzťah s jej priateľmi a priateľkami, rodinou, je to veľmi, ale veľmi smutné. Kto iný, keď vlastné deti, dieťa, nemá byť s tebou ako jedna ruka v rukáve? Kto iný v živote tebe má byť prednejší? Máš tak pokrivený charakter, a si takou matkou, že áno, tešiť by si sa mala už len osamelá utajovanému vzťahu vo vekov 40tničky a 27 ročného, to je tá, čo si má bojovať v živote o vlastné deti a byť im vzorom. Síce že muž sa v živote nestaral a bol jej na nič a na prítaz v rodinnom živote...., ale pochromákané vzťahy, že deti vedia a pozerajú na tvoje sexualne zábavy s mladým, ktorého ty berieš len ako pobavenie a nebude a nemá ti byť v živote nič iné len schovávačka, kde si sa dobre nechala vycamtať, je lepšie a vhodné ďalej do života, no. A keď nemusiš nikomu nič vysvetlovat, co tu robí tvoj príspevok vôbec a čo sa ti deje??? Čo ťa muž stíha za čo a deti? 😄
@kassandra25 ach co mas stale stym parkom . Nejak moc to prezivas 🤦♀️jej synovia sa nepozeraju na jej sexualne zabavy. To Proste 16r je trapne ze mama este ma svoj intimny život lebo si detinsky mysli ze ten mal skoncit jeho prichodom na svet. Neplanuje mat vazny dlhodoby vztah tak nasla presne to co jej vyhovuje . Je rozvedena tak ma moralne pravo na akykolvek vztah s akymkolvek mužom. To sa jej synov uz nijak netyka . Stale je ta ista mama ako bola od zaciatku. Jej deti uz su na prahu dospelosti. Ty z toho robis cowboyku Akoby mala 4 -6r deti male a kazdy tyzden si domov nosila ineho “ uja.” Neskovava sa snim jednoducho nema potrebu mat ho u seba doma. Pise sem Lebo sa boji ze muz postve syna proti nej . A ten sa o to z pomsty snazi lebo prisiel o hniezdo prisiel o oslicu co ho tahala . Si myslis ze tomu chlapovi zalezi na synovi ? Tak to si naivna chce len ex zneprijemnit zivot Lebo ten jeho je bez nej o nicom.
Každopádne už sa na tom pomaly nikto nepozastavuje keď je staršia žena a mladší muž.
Každý nech ma partnera akeho chce. Ide o porozumenie.
Autorka so svojím novým majú jasné pravidlá, každý je spokojný.
Naďalej ostáva matkou ako doteraz, s tým, že si môže kľudne ísť von s milencom a mať konečne pekné chvíle.
Odmakaa si dosť, tak nech zájde má večeru, na prechádzku, pre mňa za mňa na hotel s novým objavom. Nech si užíva. Svoj voľný čas si môže tráviť ako chce.
Bývalý očkuje syna a to tak nemá byť. Všetko časom utichne. Z bývalého ide závisť. Chce to čas a zbaviť sa kontaktu s bývalým, alebo obmedziť na minimum.
Autorka má svoj čas na synov, postupne mladší syn pochopi. A voľný čas, kedy ide von. Nekazí morálku doma a ani nič zle nerobí.
Možno s novým bude fungovať krátko, možno dlho, ale treba si vychutnávať to pekné čo je.
Zažila som to z pozície dieťaťa, ale keď sa to dialo, bola som ešte mini. Keď som bola väčšia a už som to vnímala, tiež som sa hanbila. Počas môjho dospievania bolo tých zajačikov asi v počte 3ks, keďže to budúcnosť nikdy nemalo, vždy si zajko neskôr našiel seberovnú vekovo ,no a o nový objav nebola núdza, mama vyzerala skvelé, ako moja sestra. Fakt som sa hanbila ale nikdy som to nepovedala. Neodvážila by som sa mame starať do života a my sme boli vychovavaní, že poslúchame na slovo ,správny názor má len mama a pod.
Osobne si to neviem predstaviť mať mladšieho muža ale to asi kvôli tomu, že som to videla u mamy.
Co sa týka tvojho syna, mam 17rocneho a nedávno sme sa bavili o jeho kamarátovi, ze sa jeho rodicia rozviedli a s tým spojené veci. V rámci debaty som zisťovala ako by to vnímal on. No veľmi by ho to zasiahlo. Nedokaze si to ani predstaviť. Tiež ,že keby som mala niekoho iného alebo otec inú, ze asi by odišiel k starkej.
Oni to v tomto veku nedokážu prijať a pochopit ,je to normálne. Už len rozvod je pre nich na spracovanie obrovská výzva a ani len netušia ako sa majú k tomu postaviť. Plus keď jeden z rodičov robí také dusno, je to o to horšie.
Mrzelo by ma to, neviem ako by som sa na tvojom mieste zachovala, lebo mudrovat je ľahké keď to človek nezažil. Určite by som sa snažila ísť do hlbšej komunikacie, nielen riešiť tento stav ,ale rozobrať stav už pred rozvodom. A samozrejme nechať mu možnosť výberu, či ist k otcovi či ostat u teba.
synovia za 2 roky môžu odisť z domu alebo na VŠ, alebo pracovat do iného štátu. Ked si najde zajačika potom, bude to iné? Či muž žiarli, že si ho vymenila za zajačika? Mal problemy s erekciou? Potom tu jeho nenávisť chápem
A ked plače, že je v dvojizbaku sam, tak neni na ulici a má lepšiu pracu, konečne čas na sebareflexiu a on bude cely čas venovat vojne..to je dost smutne, ak je pravda, že si dlhe roky ťahala všetko sama, tak by som im to obom vytmavila..
Aj kamoška celu mladost zažila v ruke s varechou, zmetákom, varenim, pračkou, starala sa sama o deti a syn sa odstahoval ako mladý a ani ju nepozdravi..Vdačnost high level, ti chlapi si myslia, že jedlo sa najde v chladničke same, ciste veci vyprane tiež, denne kolko hodin človek stravi domacimi pracami a to by mohol sa ist korčulovať, bicyklovať alebo plavat, alebo ísť do kina...a na konci ako vďaku vidiš len urazený xicht 🤡
@miadi áno, myslím si, že urcite aj tomu "chlapovi" záleží na svojom synovi. Síce nejako, ale záleží. A ja veľmi rozumiem jej synovi, má viacej rozumu ako matka, tiež by volil cestu radšej postaraj sa žena o svoju zábavu aj pre nás, synov a rodinu a iným spôsobom a nerob neperspektívne veci na hanbu. Inak by sa syn pozeral na rovnocenneho spolahliveho noveho partnera od matky, v primeranom veku, nie ze sexualny partner moze byt prakticky jej synom, s ktorym by mala pekny vztah, nemusi sa uponahlat, nemusi byt vsetko rychlo, ale ani nasilu, ze chcem len sex, tak aj mladik , ktory mi moze byt syn, mi posluzi a je dobrý " ". Toto ked niekoho vobec napadne, sa nemoze ani len rovnat tomu, keby si tá matka našla niekoho primeraného, ktorý jej inteligenčne može iba niečo dať a s ním si vychutnať tú kávu, či kino, či večeru , atd a najprv potajne. Vieš, čo želám ja autorke? Nech si nájde takeho, co ked jej syn sa to dozvie, ze s týmto randí moja mama, ze este ten syn ho bude mat rád a ju ako matku smerom ku nemu podporovať a nie sa za nu hanbit a otacat sa jej chrbtom ako teraz pri tomto tu. To jej prajem, aby mala takych ludí okolo nej, ze synovia budu s hrdostou o tom rozpravat, kde je mama a s kým. Velmi lutujem toho chlapca, ale velmi. A este sa jej cudujem, ze toto je jej prednejsie ako pokojne vychadzanie s byvalym mužom , o ktoré by sa mala postarať tak, že nebude vytŕčat svojím chovaním z radu.
@kassandra25 keby otcovi na synovi aspoň trošičku záležalo, tak sa nespráva ako sa správa. Urazený, ješitny, manipulativny ohrdnuty chudák, ktorý chrlí síru na všetky strany a manipuluje syna a rodinu exmanzelky proti nej. Takto sa milujúci otec nechova. Sa stavím, že keby to vzal ako vyrovnany chlap a nehuckal 16 ročného syna proti novému vzťahu matky tak to ten mladý ani tak nerieši.
Ja neviem,asi som jedna z tých,čo nesúhlasím, poprípade mám iný názor.
Ale myslím si,že si sa ešte sama nejak nedostala z toho rozvodu a emocionálne máš v sebe chaos....
Na jednej strane nechceš žiadny vzťah,ale všetko ,ako tráviš čas s tým mladým mužom nejakým spôsobom či chces alebo nie,buduje emocionálny vzťah....
Ja keď chodím na túru s niekým,tak dokážeme prekecnut toľko, čo za bežného života človek nestihne v návale povinností.
Zaujímam sa o toho človeka, kamaráta či kamarátku.
Každá jedna takáto turá má vzťahovo, emocionálne vždy posunula ďalej a boli sme si bližšie ...
Ja si myslím,že vyzeráš rázne,ale za tou vážnosťou sa možno skrýva duša,ktorá možno chce nejakú zaplatu po bolesti,ktorú si prežila....
Neber to prosím ako útok.Proste to tak cítim z tvojho písania.
Keďže sú tam deti....Aj síce staršie,už takmer dospelé,ich emócie by som nikdy nebrala ako vydieranie...
A to mi prišlo zvláštne....
Držím ti palce aj tak....nech si nájdeš v živote rovnováhu,pokoj,možno aj tú lásku ktorú zapieras....
@kassandra25 ty si riadne posadnutá tým sexom a párkami 🤦♀️ že by ti niečo v živote chýbalo pani moralistka
Autorka v úvodnom príspevku píše
“ Po rozvode som sa zoznámila s 27 ročným mladým mužom a trávime spolu voľné chvíle , občas zájdeme do kina alebo divadla , vybehneme nejaký kopec.”
Kde tam vidíš tie tajné stretnutia kôli párku? Jedine ze by si ten párok dali na pumpe ked sa vracajú hladní z tej turistiky
Jasne a určite by mohol byt jej synom, úplne bežne otehotnejú dievčatá ako 12-13 ročne
Tvoji synovia už nie sú malí chlapci. Máš právo žiť svoj život ako ty chceš a s kým chceš, ak si platíš účty za svoje rozhodnutia. Asi si ale budeš musieť vybrať. Ja by som sa ale synom nenechala vydierať. Nech ide k otcovi, a aspoň sa možno obmedzia ex- telefonaty. Ani by som ex nedvíhala, nech ti napíše správu a ty si to prečítaj, ked budes v kondícii to zniesť. Závidím ti novú lásku a drž sa.
@kassandra25 prečo by ženy nemali vytŕčať z radu a prečo by mali byť do konca života zviazaní s človekom, ktorý im nevyhovuje a prečo by žena nemohla mať mladšieho a prečo len ženy musia držať dekórum a vôbec prečo by mala brať ohľad na skoro dospelých synov?????!!! Prečo?!! Vari žena je synonymom obete, mlčiacej, trpiacej, všetko znášajúcej?!!! Všetky máme len jeden život. Tak ho žite, žime v spokojnosti a v súlade so sebou.
@kassandra25 A som presvedčená, že tomu jej ex vôbec nezáleží na syovi, je to len ješitný blbec, ktorý je urazený, že žije život bez neho a že ho opustila. Tým, že sa hubou obtiera o ňu, neznamená, že mu záleží na synovi.

@unicornlady napisala som aku mam skusenost z mojho okolia, co sa tyka toho, ci je to sexisticke, tak rozdiel medzi muzom a zenou stale je, cize ano stale sa to vnima inak.