Moje prvé rande ako slobodná matka
Ahojte. Ah… potrebujem si asi vyliať srdce.. po roku a pól od ukončenia vzťahu som išla na malý date… ten muž… bol všetko čo som v chlapovi za ten rok a pól hľadala… nevedela som nájsť na ňom reálne že žiadnu chybu… žiadnu 🤦🏽♀️ ani on na mne, až na dieťa… tak ma to zdeptalo… strašne mám úzkosť… obaja sme taký teraz že nás to mrzí.. aspoň tak aj on píše… tak dlho som sa odhodlavala sa s niekým zoznámiť, presne som sa bála že prídem do tohto momentu …
My sme to aj riešili keď sme spolu volali, že nevie či si to vie predstaviť… ale ah tak som dúfala že necukne …
Strašne som z toho už dva dni mimo… Neviem či mám zabojovať, skúsiť ho niekam zavolať, alebo sa mám vykašľať na to…
Och to ma mrzi:(
Hmmm ... "bol všetko čo som v chlapovi za ten rok a pol hľadala" ... nie nebol, pretože NEAKCEPTUJE TO, že máš dieťa ... ten správny chlap príjme aj Tvoje dieťa bez kadejakých sračiek okolo toho ... prečo si mu hneď na začiatku nepovedala, že máš dieťa? Hanbíš sa zaň, či? ... DIEŤA nikdy nie je CHYBA ...
Hmmm ... "bol všetko čo som v chlapovi za ten rok a pol hľadala" ... nie nebol, pretože NEAKCEPTUJE TO, že máš dieťa ... ten správny chlap príjme aj Tvoje dieťa bez kadejakých sračiek okolo toho ... prečo si mu hneď na začiatku nepovedala, že máš dieťa? Hanbíš sa zaň, či? ... DIEŤA nikdy nie je CHYBA ...
@dzulli1980 on to vedel od začiatku … nikde nepíšem že som mu to nepovedala … 😃
Povedala si a nebol s tym v pohode-
Aj ten maly date si si mala odpustit a podakovat za pozvanie a odmietnut a nie tam ist s hlavou plnpu ocakavani a teraz sa nevies spamatat
Nebol az tak skvely ked nevedel akceptovat zaklad a to ze mas dieta
Myslim si ze to dieta je vhodna zamienka ako ta “slusne” odmietnut. Keby bol prenho dieta principialny problem, ani by sa s tebou nestretaval.
Nechaj ho tak.. aj tak by ste sa nakoniec rozisli kvoli dietatu si myslim 🙂
Neboli by ste spolu doeta by bolo pre neho prekazkou
Poznam chlapov co maju zeny s 2-3-5 detmi ( niesu jeho) a teda vytvorili krasne fungujuce vztahy medzi sebou vsetci takze tomu podakuj za pekny vecer a zablokuj
A nesla by som na ani na "date" po vete,ze si to nevie predstavit s dietatom🙂 ved to je sucast teba
Nerozumiem mužom čo im vadia cudzie deti. Veď budú ich. Skús ešte zabojovať ale jemne:
Ahoj, premýšľam nad naším stretnutím už niekoľko dní. Chcem ti len úprimne povedať, že mi s tebou bolo naozaj dobre. Bolo to pre mňa po dlhom čase niečo výnimočné a možno aj preto ma to zasiahlo viac, než som čakala.Chápem, že moje dieťa je niečo, nad čím sa potrebuješ zamyslieť. Úplne to rešpektujem, každý máme svoj vlastný čas a priestor.Ale aj napriek tomu som chcela povedať, že by som ťa rada ešte videla. Bez tlaku, bez očakávaní, len preto, že mi na tom záleží. Ak to cítiš podobne, budem rada. Ak nie, budem to rešpektovať ale budem aspoň vedieť, že som bola úprimná.
Keby mi takto napísala žena s dieťaťom, nenechalo by ma to chladným. Napisal som ti to tak, ako by som to sám chcel počuť od ženy ktorá nie je zúfalá a má rada seba a možno aj mňa. Dieťa ho stále môže mátať ale bude uvažovať. Nesnaž sa mu prezentovať dieťa Nehovor o ňom často a nevyChvaluj ho môže to brat ako nátlak citový.
Ženy, vy slobodné a bezdetné išli by ste do vzťahu s mužom, ktorý má dieťa? Ale nie také, ktoré mu jeho ex požičia na sobotu raz za dva týždne, ale každý deň. Nemali by ste z toho obavu že kvôli dieťaťu vám do vzťahu bude zasahovať jeho ex? Však by ste si to nepriali?
Muži sa pozerajú na to podobne, muži keď si chcú so ženou začať, tak nechcú, aby sa im do toho niečo miešalo a tam kde je dieťa, je aj nejaký iný chlap. A vždy bude.
a to načo potom išiel s tebou von keď vedel že deti cudzie nechce a ty už nejaké dieťa máš.Ja by som nešla nikam s nikým ak viem už dopredu o niečom s čím by som sa nestotožnila.Ludovo povedané na také stretko by sa mi nechcelo ani obliekať🙂 šak to škoda času potom.Tvojho aj jeho.Myslím s nadsázkou.Nechápem ani ja takých ludí
Ja ho chápem, že do toho ist nechce. Stále tu bude otec dieťaťa atď atď...len nechápem na čo potom s tebou išiel vôbec von.
A to ako prebiehalo? Isli ste na rande, bolo fajn ale potom ti povedal ze si skvela az na to dieta a uz nechce v tom pokracovat a dalsie rande teda nebude?
Prvý krát ste sa videli? Či? Nechápem. Ak prvý krát, dieťaťom to určite nebolo.
Skúsil by som ešte zabojovať, dieťa nebude skutočný problém, ale bez prílišného tlačenia na pílu.
Dôvodov, prečo išiel na rande, aj keď vedel, že z toho nič nebude, môže byť viac. Napr. myslel, že našiel ľahkú korisť do postele, je introvert a trénuje si randenie, hľadá iba zábavu a skúša si manipuláciu (pull-push)...
Nikam by som ho v ziadnom pripade nevolala, nebojovala by som, nie je o co. Ano, zamrzi to, ale naozaj sa nevnucuj, toto je zakladna vec a nebolo by to dobre.
Dieťa bol zrejme len dôvod naoko prečo cuvol, obzvlášť ak o dieťati vedel od začiatku. Ja by som nechala tak. Môj partner bral od začiatku moje dieťa ako súčasť mňa a vedel aj to že ak to nebude fungovať medzi nimi (vzájomná tolerancia) tak nemôžme fungovať ani my dvaja
Nerozumiem mužom čo im vadia cudzie deti. Veď budú ich. Skús ešte zabojovať ale jemne:
Ahoj, premýšľam nad naším stretnutím už niekoľko dní. Chcem ti len úprimne povedať, že mi s tebou bolo naozaj dobre. Bolo to pre mňa po dlhom čase niečo výnimočné a možno aj preto ma to zasiahlo viac, než som čakala.Chápem, že moje dieťa je niečo, nad čím sa potrebuješ zamyslieť. Úplne to rešpektujem, každý máme svoj vlastný čas a priestor.Ale aj napriek tomu som chcela povedať, že by som ťa rada ešte videla. Bez tlaku, bez očakávaní, len preto, že mi na tom záleží. Ak to cítiš podobne, budem rada. Ak nie, budem to rešpektovať ale budem aspoň vedieť, že som bola úprimná.
Keby mi takto napísala žena s dieťaťom, nenechalo by ma to chladným. Napisal som ti to tak, ako by som to sám chcel počuť od ženy ktorá nie je zúfalá a má rada seba a možno aj mňa. Dieťa ho stále môže mátať ale bude uvažovať. Nesnaž sa mu prezentovať dieťa Nehovor o ňom často a nevyChvaluj ho môže to brat ako nátlak citový.
@slovakboy zle, zle, zle. Takto sa "podlizovať" chlapovi nie, nieeee. Hlavne ak sa videli raz, to sú také omáčky zúfalej ženy zaobalené do "krásnych" slov. Keď raz ženu s dieťaťom nechce, tak ho nemá zmanipulovať do niečoho, s čím nie je v poriadku. A pre mňa osobne takto formulovaná správa by bola riadny "red flag".
Napíš mi
Myslim si ze to dieta je vhodna zamienka ako ta “slusne” odmietnut. Keby bol prenho dieta principialny problem, ani by sa s tebou nestretaval.
@vanilkovazmrzka tiez si.myslim
Vies, zrejme tuzis po peknom vztahu, ked v nejakom si sa uz sklamala. Snivas. Patner sa ti mozno preto zda idealny - ale to su tie tvoje predstavy, sny, tuzby co do neho vkladas. Jeho povaha sa ti ukazala hned - vadi mu tvoje dieta. To je jeho prava povaha. Hned na zaciatku ti to vystupilo pred ocami, ze vase hodnoty sa nezhoduju. A ty to ignorujes, tvaris sa ze to nevidis, ze sa ti vlastne paci, idealizujes si ho. On si to nezasluzi.
Vzdy ak je clovek zalubeny, je to tak - idealizuje si protajsok, pripisuje mu casto vlastnosti, ktore ten druhy nema. Hlavne ak je to takto ako u vas, ze hned na zaciatku je ti jasne ukazane nieco, co sa ti nepaci a ty to ospravedlnujes... Neospravedlnuj ho, mozno funguju reci na dialku, mozno je fesak - ale jeho povaha nesedi k tvojej.
Vlastne ti ta situacia, aj ked bolava, a mozno prave preto, ze bolava, ukazuje, co si vo vzahu zelas, co potrebujes - prijatie sakum prask taka ako si, aj s dietatom. Ono sa neda dat bokom od teba, uz nikdy. Hladaj dalej.
Osobne si myslím, že chlap nebol z teba nejak extrémne paf....dieťa mu preto padlo vhod a ukončil to. Ak sa muž ozaj ze zamiluje, dá šancu všetkému. Ja sama som matka a plne by som rešpektovala, že by ma nejaký muž nechcel kvôli deťom....mam to rovnako. Musel by to byt ozaj ze mega turbo muž, aby som ho chcela. Aspoň bol férový ( možno ) a nedostal ta do postele, par krát sa s tebou pohral a potom ta odkopol. Píšem stále, nebola si pre neho extra výnimočná. Prepáč za úprimnosť, aj taký je život.
Vies, kedy si najviac uvedomujem, ze v novom partnerovi som nasla to, co som hladala? Ked vidim, ako sa uprimne zaujima o moje deri, ako sa im venuje, ako sa spolu smeju, hraju, ucia, atd. Deti mam dve, dcera 9 rocna na plné usta hovori, ze ho ma radsej ako tatina a toto je pre nu rodina. Syn 7 ma v hlave este zmatok, tatina ma rad a velmi ho lutuje, kedze od neho neustale pocuva citove vylevy, ked su u neho, ale noveho partnera ma tiez velmi rad, aj ked mu obcas vie zabrnkat na nervy. Ja zas plne chapem, ze on to nema s mojimi deckami ziadnu prechadzku ruzovou zahradou, ale o to viac si cenim jeho trpezlivost, starostlivost a jeho snahu. Lebo naozaj by vobec nemusel, on to pre nas robit chce a je v tom omnoho lepsi, ako kedy bol ich vlastny otec. Takze nezufaj, su aj takyto muzi. Nie kazdy bude tvoje dieta brat ako prekazku.
A v čom bol taký dokonalý? Výzorom? 😀
Slobodni rodicia co hladaju vztahy (chlapi aj baby) si neuvedomuju ze maju na cele obrovsky red flag - urobil som rozhodnutie mat dieta s niekym kto na to nebol absolutne vhodny.
Cize mas napisane na cele ze tvoja rozhodovacia schopnost o obrovskych a dolezitych veciach nieje tam kde by mala byt a si velmi velke riziko pre vztah - mas potencial robit aj v novom vztahu rozhodnutia ktore ludom znicia zivot.
Toto si kazdy slobodny/a hladajuci musia uvedomit a cim skor v zoznamovacom procese dokazat ze to tak nieje .
Nenasša si chyby-tie by si nasla pri spoločnom živote. Neidealyzuj si žiadneho chlapa, lebo....veď sama vieš.
Že on nechce matku s dieťaťom je jeho pocit, jeho rozhodnutie. Chcela by si niekoho, kto by nemal rád tvoje dieťa, len aby si mala chlapa. A raz by si tu zakladala tému, aká si smutná, nemilovaná a partner nemá rád Tvoje dieťa. Bol aspoň úprimný. Nevešaj sa citovo preboha na prvého chlapa.
Po jednom "date" bol vsetko, co si chcela? No to teda neviem....
Moznost je aj taka, ze ta videl ako lahku korist, no ak ta na tom rande nedostal do postele, tak dieta pouzil ako zamienku na definitivne ukoncenie "vztahu".
No takto.. my sme mali videohovor aj pred stretnutím a na svojom IG mám veľa videí kde som v celej postave * kricht. Takže tieto veci typu - dieťaťom to nebolo sú blbosti. A viem že sme si mali co povedať, veď sa nám ústa nezavreli, veľa sme sa nasmiali… on už predtým mal také reči že nevie či to dieťa dá… ale nejak som si myslela že predtým ako pôjdeme von to bude v hlave mať upratané… vonku sme sa dostali k tejto téme a bol taký že fakt nevie že mi dá vedieť, následne pri odchode som mu povedala že na nemienim čakať niekoľko dni, proste dnes nech sa mi vyjadrí no a povedal že proste všetko bolo ok ale jednoducho si to nevie teraz predstaviť… a ja som z toho fakt mimo…ale zas lepšie keď to ukončil teraz ako o mesiac/dva

Kašli na to, keď nechce, tak nechce. S tým nič neurobíš. Do budúcna informuj každého záujemcu, že máš dieťa a ak s tým nie je ok, tak to skonči rovno a nemusíš zažívať sklamanie. Hlavu hore.