icon

Môže byť neverný muž aj obeťou manželstva?

4. sep 2026

Aj muž, ktorý podviedol manželku, môže byť v skutočnosti obeťou. Áno, podviedol, ale to ešte neznamená, že nemohol byť obeťou roky nefunkčného manželstva, odmietania, chladu a nezáujmu. Nevera bola jeho rozhodnutie, ale muž mohol byť zároveň obeťou vzťahu, v ktorom sa roky cítil nechcený a nepotrebný. Môže byť vinný za neveru a zároveň obeťou manželstva, ktoré ho k nej postupne doviedlo. A možno práve toto si niektoré ženy nechcú priznať.

anonym_f727e7
4. sep 2026

A kamarat je nesvojpravny že sa nevie rozviest? Hajzel ze podvadza a este chhce byt za chudacika...sak ano, ved za vsetko vlastne mozu len zeny.

svetlonos
4. sep 2026
@anonym_autor

To nepíšem o sebe, Ale o kamarátovi ktorý vyzerá úplne inak.

@anonym_autor
Ako už baby napísali, je to tragéd alebo ty ho ním robíš svojim príspevkom. Kia to tí chlapi dnes už fakt nemajú gule aby sa vedeli správne rozhodnúť? Tak je chladná, odmietavé (kto vie prečo, však? Žeby na materskej unavená pri konencoch a muž sa nespolupodiela alebo hormóny?)
Nuž hold, nechceš má? Dobre teda, pôjdeme každý po svojom, čau.
A nie mať celý servis u ženy a sex kade tade, chudáčik obeť!
Keď príde veľká noc a veľkonočný zajko bude schovávať vajíčka, nech ide hľadať aj on. Možno medzi nimi nájde aj tie svoje stratené a stane sa znova chlapom!
Niet zač.

bjnr
4. sep 2026

To, co opisujete, je častá pasca, do ktorej sa dostávame, keď sa snažíme spracovať bolesť zo zlyhania, zamieňanie dôsledku za príčinu a hľadanie úľavy v roli obete. Vzťahová prázdnota, chlad a odmietanie sú reálne zranenia. No v momente, keď dlhodobé nepohodlie použiťe ako ospravedlnenie pre aktívne rozhodnutie porušiť dohodu, nevytvárate obraz obete, ale človeka, ktorý odovzdal vlastnú autonómiu vymeňou za dočasný únik. Praktická pravda býva nepríjemná, nevera málokedy rieši problém, z ktorého vznikla, iba prenesie zodpovednosť za neuspokojené potreby na niekoho iného. Ak sa človek roky cíti nechcený a nepotrebný, má plné právo nastaviť hranice, odísť zo vzťahu alebo otvoriť nepríjemný rozhovor. Ak namiesto toho zvolí tajnostkárstvo, nepomenúva problém, ale pred ním uteká. Prijatie role „obete okolností“ síce prináša okamžitú psychickú úľavu od viny, no dlhodobo vás oberá o silu čokoľvek reálne zmeniť. Muž mohol byť dlhodobo odmietaný, osamelý a zraňovaný vo vzťahu a zároveň je za svoje rozhodnutie podviesť zodpovedný on. Jedno neruší druhé. Často sa v nefunkčnom vzťahu vytvorí dynamika, v ktorej sa obaja postupne prestanú cítiť ako partneri a začnú sa vnímať ako vinník a obeť. Každý potom veľmi dobre vidí svoju bolesť, ale oveľa horšie vidí vlastný podiel na tom, čo sa medzi nimi deje. A nevera môže byť vyústením tejto dynamiky, nie však niečím, k čomu bol človek donútený. Keby ste prestali hľadať, kto je v tomto príbehu obeť, čo by ste museli priznať o svojom vlastnom podiele na tom, kam sa váš vzťah dostal? Ak chcete vzťah pochopiť alebo zachrániť, potrebujete uniesť aj nepríjemnú pravdu o vlastnom podiele bez toho, aby ste popierali to, čo vám druhý človek roky robil.

anonym_18858e
4. sep 2026

@anonym_autor samozrejme. Príbeh môjho kamaráta . Manželka viac ako rok po pôrode s ním nespala, hnala ho zo spálne, lebo však bábätko. On spal na gauči v obývačke. Keďže chcela byť 6 rokov doma, dala sa oplodniť pri veľmi zriedkavom akte. Tam sa manželstvo úplne začalo rozpadať. Ona spokojná, lebo mala deti, žiadna potreba intimity, lásky, nič. Sex cez 30 prosieb, možno tak 1x za 3 mesiace. Ona stále spokojná. On pracuje ako osol, stará sa. Keď vo veku 43 rokov doma vybuchol a povedal žene, že potrebuje blízkosť a má potrebu intímneho zblíženia, byť videný a milovaný, manželka sa na neho osopila, že čo sa sťažuje. Že ona tú potrebu nemá, že dáva lásku deťom. Tak povedal, že tak sa žiť nedá a navrhuje rozvod. Ona sa rozplakala, že nevie žiť sama 🤷‍♀️ Tak žijú vedľa seba, on nešťastný a vyjadril sa, že vôbec by sa nečudoval a nemal by ho nikto odcudzovať, ak by si niekde vrzol. Ja by som to normálne chápal. Aj on má svoje city a stačilo by možno, ak by nejaká bola k nemu láskavejšia, prítulnejšia a nevera by bola na svete. A teraz si poviem, že tá manželka by nemala byť ani prekvapená.

anonym_18858e
4. sep 2026
@crazy_cat_lady

@anonym_autor takze miesto rozhovoru a pripadneho rozchodu, ked vztah nefunguje je nevera jedine riesenie? A este to ospravedlnujes?

@crazy_cat_lady môj kamarát prosí a rozpráva sa so ženou už 14 rokov. Nebudem sa čudovať, ak raz vyvetrá trenky inde. Musia chcieť obaja, on chce, ona nie.

pralinka25
4. sep 2026
@anonym_18858e

@anonym_autor samozrejme. Príbeh môjho kamaráta . Manželka viac ako rok po pôrode s ním nespala, hnala ho zo spálne, lebo však bábätko. On spal na gauči v obývačke. Keďže chcela byť 6 rokov doma, dala sa oplodniť pri veľmi zriedkavom akte. Tam sa manželstvo úplne začalo rozpadať. Ona spokojná, lebo mala deti, žiadna potreba intimity, lásky, nič. Sex cez 30 prosieb, možno tak 1x za 3 mesiace. Ona stále spokojná. On pracuje ako osol, stará sa. Keď vo veku 43 rokov doma vybuchol a povedal žene, že potrebuje blízkosť a má potrebu intímneho zblíženia, byť videný a milovaný, manželka sa na neho osopila, že čo sa sťažuje. Že ona tú potrebu nemá, že dáva lásku deťom. Tak povedal, že tak sa žiť nedá a navrhuje rozvod. Ona sa rozplakala, že nevie žiť sama 🤷‍♀️ Tak žijú vedľa seba, on nešťastný a vyjadril sa, že vôbec by sa nečudoval a nemal by ho nikto odcudzovať, ak by si niekde vrzol. Ja by som to normálne chápal. Aj on má svoje city a stačilo by možno, ak by nejaká bola k nemu láskavejšia, prítulnejšia a nevera by bola na svete. A teraz si poviem, že tá manželka by nemala byť ani prekvapená.

@anonym_18858e a preco neodide? nechapem. 14 rokov. co caka ked nic nepomohlo. naco tam sedi?

@anonym_18858e to iste. zamkla ho v pivnici ci ma stokholmsky syndrom?

anonym_36a9b8
4. sep 2026

Chudák chlap, obeť manželstva. Máme aj kahanček zapáliť za túto tvoju manželskú obetu ?

anonym_68c743
4. sep 2026

to, ze bol odmietany atd., ale malo predsa nejaky dovod. Nieco bolo spustacom.
Vo vztahu su vzdy dvaja. Takze ziadne, ze on je chudacik obet, lebo mu "stara" doma nedala, tak si vyvetral vtaka inde.
To nieje ziadna obet, ale cisty chudak, ktory si len chce sam pred sebou ospravedlnit, ze je cisty k*k*t

anonym_db2aff
4. sep 2026

To je hlboká myšlienka. Idem vykradnúť banku, pretože ma tam už roky ignorujú a nedávajú mi dosť peňazí. Som obeťou systému 😂

osky
4. sep 2026

@anonym_autor jasne
Nejaky muz,ktory si nechce priznat,ze nevera je a vzdy bude NEVERA!
Sa tu snazi najst dake alibi,dake ospravedlnenie nevery....
Nie
Ziadna obet...
Ked sa citi odmietany a nechceny,moze sa rozviest,ukoncit taky vztah...
A potom
Ano,az potom,ked taky vztah ukonci,nech si prasi kde a s kym chce!

osky
4. sep 2026
@anonym_18858e

@anonym_18858e takej zene treba pripomenut,ze existuje aj nieco ako "manzelske povinnosti"
Ak ich ona nepotrebuje,ak jej stacia deti,ok.
Potom musi akceptovat rozvod.
A ze nevie zit sama?
Blbost.
Aj ten chlap ma pravo byt stastny a spokojny.
Ale nie formou nevery.
Toto treba ukoncit a on moze zacat odznova.
Nemusi zit v nefunkcnom vztahu.

anonym_18858e
Včera o 03:04
@pralinka25

@anonym_18858e a preco neodide? nechapem. 14 rokov. co caka ked nic nepomohlo. naco tam sedi?

@anonym_18858e to iste. zamkla ho v pivnici ci ma stokholmsky syndrom?

@pralinka25 kvôli deťom

anonym_ea303a
Včera o 04:11

Toto je tak isto sebecke ako ta tema,co zena chce opustit svoje dieta.Obaja ublizujete tym druhym.Je to strasne.

d_ivana
Včera o 05:15

@anonym_autor Vieš, kto sú obete manželstva? Všetky tie a všetci tí, ktorí žijú s alkoholikom; tie a tí, ktorých polovička prehrala majetok na automatoch, tie a tí, ktorí pre istotu ani len zhlboka nedýchajú, aby hlukom nerozčúlili svojho agresívneho partnera...ty si neverník, nie obeť.

anonym_43d88d
Včera o 07:49
@anonym_c64354

@anonym_bed523 manžel nelezie svojej manželke roky na nervy pre nič, za nič, má to svoj dôvod. Ale obeť to nevidí, vidí len seba. 😏 p.s. dobrých mužov sa ženy nezbavujú. To si len muži myslia o sebe, akí sú úžasní a nenahraditelní, až tak že im žena bude tolerovať milenku, lebo sa im nechce priznať, že zlyhali na plnej čiare, aj ako manželia, aj ako obyčajne ľudské bytosti. Nechce sa im zbaliť, priznať si vinu a vypadnúť žiť sám a starať sa sám o seba.

@anonym_c64354 samozrejme, zena nikdy za nic nemoze, zena nikdy nema ziadnu zodpovednost. Asi preto pretahujem jednu manzelku za druhou 😂

huxy
Včera o 07:58
@anonym_18858e

@pralinka25 kvôli deťom

@anonym_18858e to je tak úbohé hádzať to na deti..zas sme pri tom istom..deti nie sú ani slepé ani sprosté. A takto do zivota dostávajú krásny model nefungujúcej rodiny ...

pedro1234
Včera o 08:02
@pralinka25

@anonym_bed523 rozviedla by som sa. nevidim dovod zit takyto zivot. byt rodicom neprestane. navyse mohol mat funkcny vztah s dalsimi detmi normalnu rodinu. sam sa odsudil k zivoreniu a frustracii. dieta si mohol bravat, navstevoat. navyse tymto dal dietatu vzor nefunkcneho modelu rodiny kde su sice pokope ale nic nefunguje dieta neni debil vidi citi vsima si. navyse ak ma milenky skor ci neskor sa to to dieta z nejakeho zdroja dozvie a otec aj so svojou obetou bude este za blbca aj pre neho.
a v neposlednom rade takymto udrziavanim rodiny na silu sa vychovavaju len dalsi jedinci neschopny najst normalne vztahy. su z toho generacne vzorce. cest vynimkam.
ja neuznavam drzat niec nasilu. a uz vobec nie nalepku kvoli detom. detom sa da vsetko rozumne vysvetlit a ak nieco kvoli detom urobit tak sa snazit mat s druhym rodicom korektne vztahy a tie su paradoxne niekedy prave epsie ked su od seba. da sa to.

@pralinka25 toto ale nemyslíš vážne. Ja to vidím takto - Po rozvode ktorý tá žena evidentne nechce (nechce ťahanice po súde , veď jej je v manželstve dobre) budú zverené maloleté deti do výhradnej starostlivosti matky (pokiaľ nieje fetacka, alkoholička, alebo súdne trestaná). Čo myslíš že bude tým deťom doma hovoriť ? Že prečo ocko odyšiel ?. ”Ocko nás nemal už rád” a podobné kecy. Nabrusená ako žiletka bude používať deti ako nástroj pomsty úplne v pohode. Ona s nimi bude v jednej domácnosti a neboj sa že by im presne nevysvetlila prečo je ich ocko úplný hajzel. On o tie deti v podstate príde. Poznám prípad kedy už dospela dcéra hovorí cez zuby so svojim otcom lebo sa na nich “vykašľal”. Myslíš že tie deti budú vyrastať šťastnejšie v takejto atmosfére. A na to že si ťá žena, ktorá nepotrebuje intimitu, nájde nového partnera, by som sa teda nespoliehal. Nejdem obhajovať neveru ale život nieje román a nieje čierno biely. Na toto sa hodí pekné porekadlo-nesúď človeka pokiaľ nechodíš v jeho topánkach.

anonym_8fdbd6
Včera o 08:46
@pedro1234

@pralinka25 toto ale nemyslíš vážne. Ja to vidím takto - Po rozvode ktorý tá žena evidentne nechce (nechce ťahanice po súde , veď jej je v manželstve dobre) budú zverené maloleté deti do výhradnej starostlivosti matky (pokiaľ nieje fetacka, alkoholička, alebo súdne trestaná). Čo myslíš že bude tým deťom doma hovoriť ? Že prečo ocko odyšiel ?. ”Ocko nás nemal už rád” a podobné kecy. Nabrusená ako žiletka bude používať deti ako nástroj pomsty úplne v pohode. Ona s nimi bude v jednej domácnosti a neboj sa že by im presne nevysvetlila prečo je ich ocko úplný hajzel. On o tie deti v podstate príde. Poznám prípad kedy už dospela dcéra hovorí cez zuby so svojim otcom lebo sa na nich “vykašľal”. Myslíš že tie deti budú vyrastať šťastnejšie v takejto atmosfére. A na to že si ťá žena, ktorá nepotrebuje intimitu, nájde nového partnera, by som sa teda nespoliehal. Nejdem obhajovať neveru ale život nieje román a nieje čierno biely. Na toto sa hodí pekné porekadlo-nesúď človeka pokiaľ nechodíš v jeho topánkach.

@pedro1234 áno čistá pravda. Len to tu zbytočne píšeš lebo ženy na mk toto počuť, alebo skôr čítať nechcú a vyštartujú po tebe ako supy. Aj ked píšeš pravdu.

anonym_3d745b
Včera o 09:08

To čo opisujes sa riesi v tom vzťahu s človekom ktorého sa to tyka nie tym že si muž nájde milenku. Ak ti nejaký kurevik nakukal že je chudáčik nešťastný so ženou nuž táto výhovorka je staršia ako najstaršie remeslo. Tiež sa neutesuj tým že zachránis úbohého nešťastníka svojou pozornosťou. Takto to nefunguje. Nech sa pokúsi o komunikáciu s manželkou alebo terapie a ak to nie je možné nech si najskôr ukončí jeden zivotny príbeh nez začne ďalší. Nie ťahať do svojich sraciek osobu ktorá s tým nemá nič spoločné.

anonym_182e1b
Včera o 09:15
@osky

@anonym_18858e takej zene treba pripomenut,ze existuje aj nieco ako "manzelske povinnosti"
Ak ich ona nepotrebuje,ak jej stacia deti,ok.
Potom musi akceptovat rozvod.
A ze nevie zit sama?
Blbost.
Aj ten chlap ma pravo byt stastny a spokojny.
Ale nie formou nevery.
Toto treba ukoncit a on moze zacat odznova.
Nemusi zit v nefunkcnom vztahu.

@osky manzelske povinnosti? To fakt je povinnost?
Ked sex nefunguje tak treba hladat riesenie. Ti rozumnejsi skusia hladat kompromisy alebo vyhladaju odbornu pomoc a aspon sa pokusia to vyriesit, aj ked to nemusi pomoct. Ti ostatni by sa mali rozist, pretoze sex sice vo vztahu nie je to najdolezitejsie, ale dolezity je. Sex nie je manzelska povinnost, ale to suhlasim s tebou, neriesi sa to neverou.

pralinka25
Včera o 09:28
@pedro1234

@pedro1234 vztah s detmi sa buduje odmalicka. ked deti svojho otca miluju nepretrhne sa to ked on sa zachova ako chlap. poznam kopec vztahov co skoncili rozvodom a rodicia si dokazali zachovat tvar a zvladli sa rozviest ale aj fungovat normalne s detmi a nerobili si prieky. vzdy je to o tych dospelych. nemusia to byt skriepky a tahanice. a nemas pravdu s tym ze deti idu automaticky matke a otec nema sancu. roky som robila na SPO.
vzdy je to ale o spravani dospeleho. ked chlap zachova chladnu hlavu dokaze ustat aj blaznivu zensku po rozvode.
to co pises sa tu sklonuje stale. robim v tejto oblasti vidim to na vlastne oci roky. toto je len jeden z moznych scenarov zvacsa ked su obaja ujety. tym co skutocne zavisi na blahu deti to jednoducho vyriesia v prospech nich a nemusia kvoli tomu zostat v totalne nefunkcnom vztahu a zivote. a ukazovat potomkom ze tento toxicky vztah je normalny. vies deti ktore sa pri otcovi citia bezpecne, citia jeho lasku aj keby v puberte na chvilu uverili slovam emocia tam zostane hlboko v nich.
nie. napriek tomu co som za 20 rokov svojej praxe videla stale tvrdim ze tento model je najhorsi mozny pre deti. vychova dalsich ludi ktori budu zit v nefunkcnom vztahu lebo nebudu mat predstavu ako funkcny vztah vyzerat ma. kde si matka vazi otca a naopak. naozaj si myslis ze deti to necitia a nevidia. to napatie? sa tu popytaj dospelych co zili v takych rodinach. toto je nesmierne obsiahla tema. z psycholgie dospelych aj deti. nie tema na modreho konika. nejaku prax mam, skusenosti a stojim si za svojim.
ak to skonci tak ako si opisoval neslo o deti ani jednemu ale o zachovanie svojho vlastneho ega ktorym sa rodica navzajom pretlacali.

pralinka25
Včera o 09:40
@pedro1234

a este jedna vec z praxe. nespocetne velakrat som pocula hlavne od dospelych dcer vetu
Tatko mal vzdy frajerky, doma bol malo (mozno to bol kludne tento model ze tatko ani "nemal" na vyber lenze dieta vidi dosledok nie pricinu.)

@pedro1234 ta zla matka co by deti huckala proti nemu to v pohode urobi aj ked zostane s radostou im o frajerkach porozprava a z radostou z neho spravi blbca aj ked je v jednej domacnosti. v dospelosti aj ked to deti pochopia nebudu ho povazovat za hrdinu ale za slabocha. ty by si chcel aby takto zil tvoj syn? alebo tvoj otec? vazil by si si otca z tvojho modelu ako dospely chlap keby si toto o nom vedel? ja napriklad nie. nebol by pre mna hrdinom.

earlgrey
Včera o 09:50

Darmo, ženy si nikdy nepriznajú vinu ale nikdy. Furt sa oháňajú, že ale mal opraté, navarené, upratané, o deti postarané, sex raz za čas (kde väčšinou žena len držala, aby sa nepovedalo), tak čo vlastne ten muž ešte viac mohol chcieť? Logika ženských hláv a čítame to denno denne na MK.

Pracujem momentálne s niekoľkými ženami, samé hovoria, že sexujú s mužmi raz za mesiac, alebo za 2, len preto, aby si nenašli milenky, že toľko sa premôžu 🤣

pedro1234
Včera o 10:00
@pralinka25

@pedro1234 vztah s detmi sa buduje odmalicka. ked deti svojho otca miluju nepretrhne sa to ked on sa zachova ako chlap. poznam kopec vztahov co skoncili rozvodom a rodicia si dokazali zachovat tvar a zvladli sa rozviest ale aj fungovat normalne s detmi a nerobili si prieky. vzdy je to o tych dospelych. nemusia to byt skriepky a tahanice. a nemas pravdu s tym ze deti idu automaticky matke a otec nema sancu. roky som robila na SPO.
vzdy je to ale o spravani dospeleho. ked chlap zachova chladnu hlavu dokaze ustat aj blaznivu zensku po rozvode.
to co pises sa tu sklonuje stale. robim v tejto oblasti vidim to na vlastne oci roky. toto je len jeden z moznych scenarov zvacsa ked su obaja ujety. tym co skutocne zavisi na blahu deti to jednoducho vyriesia v prospech nich a nemusia kvoli tomu zostat v totalne nefunkcnom vztahu a zivote. a ukazovat potomkom ze tento toxicky vztah je normalny. vies deti ktore sa pri otcovi citia bezpecne, citia jeho lasku aj keby v puberte na chvilu uverili slovam emocia tam zostane hlboko v nich.
nie. napriek tomu co som za 20 rokov svojej praxe videla stale tvrdim ze tento model je najhorsi mozny pre deti. vychova dalsich ludi ktori budu zit v nefunkcnom vztahu lebo nebudu mat predstavu ako funkcny vztah vyzerat ma. kde si matka vazi otca a naopak. naozaj si myslis ze deti to necitia a nevidia. to napatie? sa tu popytaj dospelych co zili v takych rodinach. toto je nesmierne obsiahla tema. z psycholgie dospelych aj deti. nie tema na modreho konika. nejaku prax mam, skusenosti a stojim si za svojim.
ak to skonci tak ako si opisoval neslo o deti ani jednemu ale o zachovanie svojho vlastneho ega ktorym sa rodica navzajom pretlacali.

@pralinka25 prepáč ale tomuto nerozumiem “ vztah s detmi sa buduje odmalicka. ked deti svojho otca miluju nepretrhne sa to ked on sa zachova ako chlap.” Čo to znamená? že keď od nich odíďte tak ho budú mať ešte radšej - lebo spravil správnu vec ? Nie dieťa vidí kto je s ním, kto sa mu venuje, kto je v jeho blízkosti a tej matky sa zákonite bude pýtať kde je teraz ocko. Typni si čo tomu dieťaťu povie ? Nesúhlasím že obaja rodičia majú rovnaké práva, v spore o dieťa ťahá muž vždy za kratší koniec bez ohľadu na okolnosti.

huxy
Včera o 10:02
@pedro1234

@pralinka25 prepáč ale tomuto nerozumiem “ vztah s detmi sa buduje odmalicka. ked deti svojho otca miluju nepretrhne sa to ked on sa zachova ako chlap.” Čo to znamená? že keď od nich odíďte tak ho budú mať ešte radšej - lebo spravil správnu vec ? Nie dieťa vidí kto je s ním, kto sa mu venuje, kto je v jeho blízkosti a tej matky sa zákonite bude pýtať kde je teraz ocko. Typni si čo tomu dieťaťu povie ? Nesúhlasím že obaja rodičia majú rovnaké práva, v spore o dieťa ťahá muž vždy za kratší koniec bez ohľadu na okolnosti.

@pedro1234 más s tým osobnú skúsenosť? Myslím tým ozaj osobnú, že sa to týkalo teba a tvojich detí. Ak nie, tak sú to len bláboly.

pedro1234
Včera o 10:06
@pralinka25

a este jedna vec z praxe. nespocetne velakrat som pocula hlavne od dospelych dcer vetu
Tatko mal vzdy frajerky, doma bol malo (mozno to bol kludne tento model ze tatko ani "nemal" na vyber lenze dieta vidi dosledok nie pricinu.)

@pedro1234 ta zla matka co by deti huckala proti nemu to v pohode urobi aj ked zostane s radostou im o frajerkach porozprava a z radostou z neho spravi blbca aj ked je v jednej domacnosti. v dospelosti aj ked to deti pochopia nebudu ho povazovat za hrdinu ale za slabocha. ty by si chcel aby takto zil tvoj syn? alebo tvoj otec? vazil by si si otca z tvojho modelu ako dospely chlap keby si toto o nom vedel? ja napriklad nie. nebol by pre mna hrdinom.

@pralinka25 ty by si videla hrdinu v otcovi o ktorom ti mamička hovorí ako ich nechal samých aké to má ťažké, ako im kvôli nemu nemôže kúpiť to alebo tamto. A vidí ho dieťa 2 dni v týždni ? To nevyzerá na otca roka. Poznám veľmi dobre manipulačné schémy a nerobím si ilúzie.

pedro1234
Včera o 10:09
@huxy

@pedro1234 más s tým osobnú skúsenosť? Myslím tým ozaj osobnú, že sa to týkalo teba a tvojich detí. Ak nie, tak sú to len bláboly.

@huxy to je všetko čím vieš prispieť do diskusie - urážanie

huxy
Včera o 10:15
@pedro1234

@huxy to je všetko čím vieš prispieť do diskusie - urážanie

@pedro1234 aké urázanie? Pýtam sa, či más osobnú skúsenosť a tým, že v týchto prípadoch ťahá otec za kratší koniec. Lebo nie je go tak vždy, netreba zovšeobecňovať.

pedro1234
Včera o 10:24
@huxy

@pedro1234 aké urázanie? Pýtam sa, či más osobnú skúsenosť a tým, že v týchto prípadoch ťahá otec za kratší koniec. Lebo nie je go tak vždy, netreba zovšeobecňovať.

@huxy To že otec pred súdom v spore o dieťa ťahá vždy za kratší koníčky to je fakt. Ak máš pochybnosti a chceš si rozšíriť obzory skús pozrieť na stránku ligaotcov. eu

huxy
Včera o 10:28
@pedro1234

@huxy To že otec pred súdom v spore o dieťa ťahá vždy za kratší koníčky to je fakt. Ak máš pochybnosti a chceš si rozšíriť obzory skús pozrieť na stránku ligaotcov. eu

@pedro1234 ja si nepotrebujem rozširovať obzor. Písem, že nie je to vždy!!! Poznam prípady, kedy boli deti úplne zverené otcovi, a to matka nebola ziadna feťáčka ani alkáčka. Takže tvrdiť, že VŽDY, je scestné.

A doknca, striedavka je v dnesnej dobe pomerne castá