icon

Môže byť nezadaný muž kamarát so ženou?

zralok28
9. mar 2025

Chlapi , chcem sa opýtať len vás … dokážete mať za kamosku ženu keď ste nezadaný a nejakú dobu už nemáte vzťah ? Mne to robí problém , nedokážem to , mám veľa kamarätov chalanov, no ale nedokážem sa kamarátiť so ženou, keď som zadaný , je to iné lebo sám sebe viem dokázať , že je to potok ozaj len kamarátka a ešte je výnimka u mňa , ak ide o babu, ktorá sa mi ozaj nepáči alebo nie je môj typ, vtedy dokážem byť len kamoš, ale ak sa mi dotyčná páči, nedokážem to a hneď jej poviem , že sa už nechcem stretávať, no niekedy človek nevie, lebo aj z kamarátstva sa vie vyvinúť vzťah , no mám pár skúsenosti, že tá kamarátka si našla vzťah a chcel byť so mnou kamoška, ale ja som to odmietol a povedal som slušne, že už nemám záujem sa stretávať. Ako je to u vás ?

vikt343
Autor odpoveď zmazal
tramtada31
9. mar 2025

@zralok28 teraz čo konkretne?

vikt343
Autor odpoveď zmazal
zralok28
autor
9. mar 2025

No jediné také výnimky, kedy by som sa dokázal so ženou kamarátiť
-keď je žena dlhodobo v zahraničí a tú chodí možno raz za pol roka na max týždeň
-keď ide o ženu, krorá ma naozaj nepriťahuje sexuálne a nepáči sa mi
-ak ide o moju bývalú a to aj keď je už zadaná , vtedy mi to nevadí,
-žena , ktorá je alebo niekedy bola kamoska s výhodami

pralinka25
9. mar 2025

@vikt343 cize tvoja rada mne je hodnotnejsia ako moja rada tebe. a to vsetko len z titulu ze si muz. je uplne jedno ake skusenosti, vzdelanie a informacie mam. ok. hned som mudrejsia. nuz ked myslis.

kristiii
9. mar 2025

@vikt343 ja nie som žiadny jehovista, čo musí niečo ponúkať.
S chalanmi/chlapmi, ktorých som brala ako kamarátov, som robila presne to, čo s kamoškami. Vybehla von, na turistiku, pokecala, zasmiala sa, ak chceli, dala ženský pohľad alebo som si naopak vypočula ten mužský. Nerozumiem, čomu tu chlapci nerozumiete, ale aspoň chápem, prečo mi také kamarátstvo nikdy nevydržalo. Lebo vy popri tom všetkom myslíte len na to ako zasunúť.

pralinka25
9. mar 2025

@zralok28 tak ale co riesis potom. ved ked nechces nechces. niekto ta snad nuti? ked nechces kamosky nemaj. ved to nie je povinnost. len teda potom v tych vztahoch aspon jednaj narovinu. nie ze namotavas nejaku ako chces byt kamos a nakoniec potom ju z fleku vyautujes ked ona nechce sex.

vikt343
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
9. mar 2025

ale inak povedala by som ze asi vacsina muzov rozmysla takto ako v tejto teme len to nahlas nepovedia. cize fajn uprimny vhlad do reality.

@zralok28 asi je naozaj len mizive percento uprimnych vztahov muz versus zena. su o tom aj podcasty. videla som taky prieskum robili ho v amerike tusim na vysokych skolach zvlast medzi zenami a zvlast medzi muzmi. u zien vyslo vysoke percento toho ze mozu byt kamosky s muzmi a nic od nich ine nechciet u muzov tusim ani jeden alebo jeden. takze si to bude tak ako to mas ty a potom su vynimky.

romiada
9. mar 2025

@zralok28 ja mam kamaráta takto celé roky. Nikdy medzi nami nic nebolo ani nebude. Ta chemia tam nie je. A aj keby sme nieco niekedy chceli, vzdy sme sa aj tak akosi obchadzali. Ked on nikoho nemal, ja som bola zadana a opačne. Viem že mu istym sposobom nahradzam sestru, ktora mu zomrela ked bol malý chalan. Povieme si veci co nas trapia. On mne svoj muzsky pohlad na vec, ja jemu svoj zensky. Ale k tomuto vztahu sme dospeli rokmi. Pozname sa a fungujeme takto uz cez 20 rokov. Uz mi je ako brat. Uprimne si dokažeme povedať že sa mame radi ako ľudia, nijako inak.

lenkakravcova
9. mar 2025

@pralinka25 nechápem, načo sa tu s ním dohaduješ..
Muži to vidia inak než ženy.
Mužov priťahuje, ak je žena sexi. Proste sú inak nastavení než ženy. Viac vizuálne. My ženy zase väčšinou viac emocionálne.
Je lepšie to akceptovať, než sa tu hádať za svoju pravdu. Lebo vnímanie žien mužmi nezmeniš. Proste je to tak dane. Či už prírody (alebo od Boha). 😃
Aj preto je tak veľa nevier práve na zmiešaných pracoviskách (a preto to niektoré náboženstvá nedoporučujú, môže to byť tenký ľad). Proste toto sa obabrať nedá. A muža nepresvedčíš aby príťažlivú mladú ženu vnímal inak, než svoju potenciálnu ženu.

karolinakr
9. mar 2025

@pralinka25 čo ma medzi nohami - v tom nehra rolu..v istom momente tvojho života to bolo najdôkežitejšie merítko !

sevrin
9. mar 2025

@zralok28 ano poznám túto situáciu a vie to byť dosť ťažké.
Keď som bol zadaný, tak kamarátky som nepotreboval.
Vlastne ani teraz, a pýtam sa, na čo? Keď chcem ísť niekam von, kamarátov mám na to dosť. So ženami je to vždy iné keď sedíte v krčme pri piatom pive. Vieme svoje.

karolinakr
9. mar 2025

ja som vynimka, mala som troch dobrych kamaratov, ale boli panici alebo niečo podobne..možno keby mali na vyber zo stoviek žien, nemali by zaujem..chemia tam nebola a rada som sa s nimi o všetkom rozpravala, chodili sme na akcie spoločenske či šport, alebo si sadnut do baru - s každym niečo ine..može ta muž obohatiť, ak nie je zadubeny a nejde striktne po sexe

orisker
9. mar 2025

Nenarodil sa ešte z matky heterosexuálny muž, ktorému by po určitom čase podvedomie nezačalo hlásiť, že kamarátka má vyvinuté poprsie a žensky formovaný zadok.

pralinka25
9. mar 2025

@karolinakr no ale mozno oni chceli nieco viac takze to boli kamosi len pre teba.

karolinakr
9. mar 2025

@orisker 😂

marca12
9. mar 2025

@lenkakravcova Nesuhlasim,ja s kamoskami neriesim ziadnu svokru,nakupy ani ine bezne zenske talafatky. Takisko s kamosmi nic neprerasta do vztahu,mame normalnu komunikaciu,zaujmy. Ziadna chemia nic beriem ich ako bratov,bratrancov.

lenkakravcova
9. mar 2025

@marca12 super, on sa pýtal na názory mužov. Takže to nemôžeš vidieť tak ako to vidia muži. 🙂 ty nevieš, netušiš, či tá niektorý kamarát neberie ako ženu ktorú by aj chcel. Jedine že vyzeráš veľmi zle alebo si veľmi stará.. ale tak to už by bolo o inom.

sevrin
9. mar 2025

@lenkakravcova presne tak, muži majú na veľa vecí diametrálne odlišný pohľad ako ženy. A platí to aj opačne. Preto ani jedna strana nikdy úplne nepochopí tú druhú.

dobryden
9. mar 2025

@zralok28 tk mozno pockaj do 50tky ked ti libido klesne na nulu,potom mozes mat aj kmaratky zeny,aj take ktore by si za mladi najradsej prekotil😛

pralinka25
9. mar 2025

cize z toho vyplyva ze keby sme urobili prieskum tak vyjde rovnako ako v tej amerike. len nazivo to ziaden chlap zenskej kamoske neprizna. takze zeny ziju v naivnej predstave ako maju kamosov (tiez som v nej kedysi zila) ale muzi by si dali vzdy povedat.
hned sa mi tu vynaraju vsetky tie temy co baby pisu ako ich partneri maju kamosky s ktorymi nie su ok a dostanu desiatky hejtov ze su ziarlive hysterky. takze su hysterkami pravom.
anonymne forum ma v tomto svoje plus clovek sa dozvie pravdu

karolinakr
9. mar 2025

lenže to je úbohe, ked muži chcu len ženu, ak im môže dat sex. cela tato presexulizovana doba..viac menej to je uražka, ako keby žena nemala žiadnu inteligenciu a city, aby sa niekto v jej spoločnosti mohol citit prijemne..

karolinakr
9. mar 2025

a všetko to suvisi s mužskou hluposťou a domyšlavosťou - spytala sa ma, ake je počasie, určite sa chce so mnou vyspat.? .pozdravila ma v električke, lebo chce so mnou chodiť..? v kantine ma oslovila, aky chcem obed - prečo? chce ist so mnou do postele? takychto reakcii som zažila 100, nečudo, že muži nechcu ženy za kamarátky, ked v hlave majú stale sex

pralinka25
9. mar 2025

@karolinakr no a je to skoda lebo nie kazda zena tuzi riesit varenie pecenie a deti. su to predsudky. ja sa radsej budem bavit o hororoch detektivkach formulach a motorkach ako o nakupoch a kabelkach. zeny uz davno nie su len vesiaky na saty lenze ako si sama pisala muzi su ocividne nastaveni inak od prirody. ich skoda. zeny to preziju aj bez takych kamaratstiev. ale dobre vediet. (teraz budem mat voci chlapom predsudky ja a analyzovat preco sa so mnou ktory bavi 😀 )

karolinakr
9. mar 2025

@pralinka25 tak potom napiš, čo si zistila..
korunu tomu nasadil spolužiak, ktoreho som sa pytala, kde maturoval a po rokoch som sa dozvedela, že to bola zamienka, lebo som s nim chcela vyspat...vtedy som fakt onemela...keby hluposť kvitla, tak niektori muži tu lietaju ako holubičky

pralinka25
9. mar 2025

@karolinakr asi nezistim nic. pretoze s tymto sa ti fakt nazivo nikto nepochvali

zuzulka558
9. mar 2025

No neviem môj kamarát jee odrazu už môj manžel 12 rokov 🤣🤣🤣

lenkakravcova
9. mar 2025

@karolinakr to nie je vôbec o presexualizovanej dobe.
Si vezmi, že v minulosti bolo považované za neslušné ak mali ženy kamarátov a muži kamarátky (lebo sa to hneď považovalo za akési romániky). Proste vždy to takto fungovalo a funguje na tej prírodnej úrovni. Nič sa za dobu ľudstva na tom nezmenilo. 🙂

lenkakravcova
9. mar 2025

@pralinka25 v živote som nepočula mužov baviť sa o hororoch a detektivkach. 😃 Možno tak pár slovné že dobrý zlú film.
Ako chápem rozhovory o témach čo píšeš v rámci známosti rodinných. Že sa stretne partia ľudia rôznych a sa bavia o rôznych témach. Ale reálne si neviem predstaviť situáciu, žeby Anička zavolala vonku Janka že poďme sa baviť o detektívke od xy alebo o oprave motorky, a žeby on šiel a trávil s ňou takto pol dňa, ak o ňu inak nemá záujem. Také scifi kus. 🙂