icon

Môže stretnutie zo zoznamky viesť k vzťahu?

samiramis
8. sep 2024

Ahojte,bola som na rande s fajn mužom zo zoznamky. Na začiatku mi prišiel taký nijaký,ale potom sme sa bavili o veciach veselých a smutných a super. Zaplatil drinky. Čo bežne nezaživam. Rozlúčili sme sa letmo. Pusy na líca. Išla som na autobus. Napísala som mu sms že ďakujem krásny večer. On iba že či som doma. Z toho stretnutia boli indície, že by sa chcel.viac spoznávať. Ja som to tak vycitila. Otázka je, že prečo mi nenapísal niečo viac osobné. Myslíte, že to môže niekam.viesť? Ďakujem za každú radu.

Strana
z2
samiramis
autor
8. sep 2024

@bolarazjedna ďakujem budem sa trénovať v trpezlivosti

lucia13022023
8. sep 2024

V robote som sa si začala (?) s kolegom ak sa to tak dá nazvať. Išli sme pár krát von, bolo nám super, ja som začala pociťovať motýliky a po asi piatom rande padla aj pusa. Malička ale padla. To rande bolo super, fakt ze sme sa nasmiali, prebrali sme veeela veci, asi moje najlepšie rande za život... Po ňom mi napísal také veci, aké chce možno každá žena počuť. Ako nikdy nestretol takú ako som ja, aká som úžasná, zábavná, krásna, vtipná, ako mu je so mnou dobre atď. Po tom rande sme už spolu nikdy viac von neboli 🤣🤣🤣🤣
Môj muž naopak, mi toto nikdy nevravel keď sme sa dávali dokopy. Skôr sa ma pýtal ci som už doma, či som v poriadku prišla, nech si dávam pozor atď... Čiže možno je to len typ muža co hneď nevypisuje litanie o zalubenosti, a možno sa mu nepáčilo.. Ktovie..

biba_18
8. sep 2024

@bolarazjedna ale zas, v stredu by sa už prípadne ozvať aj mohla… resp. keď sa poznajú zo zoznamky, tak v nejakom pravidelnom intervale si písali…

samiramis
autor
8. sep 2024

@lucia13022023 aký paradox teda. Kto sa má v tých znameniach vyznať?

samiramis
autor
8. sep 2024

@biba_18 píšeme si pár dní. Neviem.kolko týždeň asi. Zas mi je divné že taký pohľadný muž je sám.

biba_18
8. sep 2024

@samiramis môže byť sám z rôznych dôvodov… veď aj ty si sama 😂

samiramis
autor
Autor odpoveď zmazal
biba_18
8. sep 2024

@samiramis aaaaaaaa žena 🤦‍♀️

biba_18
8. sep 2024

@samiramis mala som pekného kolegu (robil potom aj mužského modela), a ten ti bol taký hanblivý vo vzťahu k ženám… kamošky, disky všetko ok, ale vzťah nemal dlho až si ho kolegovia doťahovali či nie je na chlpcov. ale ja som vedela že je vo vzťahoch hanblivý, sme boli lepší kamoši, sme sa bavili aj na takéto témy… a nakoniec si našiel jednu od nás, mali 2 deti ale strašná krava … a potom bol zas dosť dlho sám…

h2
8. sep 2024

@samiramis Jeho žena si hneď po pôrode, či ešte pred ním, keďže hneď po pôrode sa rozvádzali, našla iného? A ty tomu veríš?

bolarazjedna
8. sep 2024

Zas mi je divné že taký pohľadný muž je sám

Však každý normálny človek ide s niekym ne zadaným na rande. V tom dobrom prípade si oadnete do oka, a vtedy každý môže povedať na každého, že taká pekná baba/taký fešák, akože nemá nikoho? Však možno ty si ten osudný /osudná.

biba_18
8. sep 2024

@h2 ja by som verila, poznám taký pár… dokonca tvrdila že to dieťa je frajerove, aj keď nakoniec nebolo…

ali12377
8. sep 2024

nejak zhurta ides na to, rozvedeny, hm trebalo by ho najprv otukat, pises ze nemas stastie na muzov, no sa necudujem, pre spravny vyber treba byt aj vyzrety pre vztah, tento cely opis nevyznie vyzreto, toto mi pride skor skor euforicke, sentimentalne bluznenie

egonsk
8. sep 2024

@samiramis nabuduce si umy zubky, lebo pride zrejme uz aj francuzak 😉 ... a co sa tyka reakcie, tak neries veci za horuca, prespi sa a potom uvidis co budes citit, ked sa ti v hlave vsetko rozlozi (t.j. aj to co ta teraz nenapada a prehliadas).

tramtada31
8. sep 2024

No to platenie by snáď mala byt automatika. Ja som sa pýtala, či zaplatim na rande a len raz sa mi stalo, že 50:50 a raz sa nechal pozvat, obaja sa neskôr ukázali ako lakomci. Veď prvé rande nemusi byt hneď na 5 chodovu veceru do Ufa. A na nejakú 2 eurovú kavu má snáď každý. Ja som sa vzdy ponukla s platením, pripadne, že za seba zaplatim a bol to dobrý test. A čo sa týka odpovede, tiež mi to príde take nejaké. V každom prípade by som neiniciovala ďalšiu komunikáciu, ty si mu napisala, že si sa citila prijemne, teraz je loptička na jeho strane

andreatytler
9. sep 2024

@samiramis Mne by sa celkom pacila ta otazka ze ci si doma. Zaujimal sa ci si bezpecne dosla domov. To znamena ze mu na tebe zalezi.

zero1
9. sep 2024

Treba počítať rovnako s tým že z toho nič nebude. Ak áno tak super, a ak nie tak netreba brať to sklamanie príliš vážne. Netreba si robiť veľké nádeje. Ak to má vyjsť vyjde to, a ak nie tak nie. Je to doslova pár dní písania si a jedno rande. to je 50/50

la_dolce_vita
9. sep 2024

Mne pride zaplatit na 1.rande samozrejmost od muza a aj to, ze ma odvezie domov. To ti neponukol? Ak mozem poradit, tak pockaj si na dalsi vyvoj z jeho strany. Muz ak ma zaujem, tak sa posnazi. Na sladke recicky ale netreba verit..

mili2016
9. sep 2024

@samiramis tak čo ozval sa???

samiramis
autor
9. sep 2024

@mili2016 áno ozval sa. Chce sa určite stretnúť. A chcel ma zaviezť ale mala som bus. Tak v pohode. Zase zbytočne 5O km by šiel. Mne to nevadí aj busom ísť.

thunderdome
10. sep 2024

My niesme jeho hovorcovia. My nevieme čo mu beží hlavou. Ale za seba ti poviem že zavolaj ma na rande a zajtra sadám na prvý rýchlik. Ja s tým nemám problém.

Strana
z2