Môže vzťah na diaľku po svadbe fungovať?
S mužom sme spolu už dlhšie, začínali sme vzťahom na diaľku s čím som neboja úplne stotožnená, dosť som sa trápila videli sme sa tak 4dni v mesiaci niekedy aj menej. Potom som dala podmienku že nech sa to zmení alebo ísť od seba. Vrátil sa začali sme spolu bývať, ďalej svadba a dieťa. No do toho mesta kde pracoval ho to stále taha a teda chodil by tam na pár dni v mesiaci. Ja si to vôbec neviem predstaviť, tu kde bývame nemám nikoho kto by mi s dieťaťom pomohol. Takze keď pôjde preč tak je to celé na mne co ss týka starostlivosti o dieťa. Keď príde vždy z prace tak mi dosť pomôže keď aspoň večer dieta uspi a ja si aspoň vydychnem. Nechcem aby to bolo celé len na mne.. Uvažujem aj nad tým keď sa vrátim do prace, to bude na mne aj škôlka a či reálne nájdem take zamestnanie aby som mohla dieťa dať do škôlky a potom skončiť tak aby som ho stihla vyzdvihnúť.. neviem ale takto som si to vôbec nepredstavovala. Mám nejaké nereálne očakávania? Ja mu nechcem dávať ultimátum, ale nie som s tým ok ak mame takto ďalej fungovať. Ja viem že sú ženy ktoré takto bežne fungujú ale ja na takéto fungovanie proste nie som. Čo by ste robili na mojom mieste? .
@stanislavicenka večer ho uspi niekedy to som napísala. Cely deň som s nim sama ja takze ho krmim , hrám sa s nim, cvičím proste všetko do toho robím nákup, varím upratujem. Toto ti príde že si neviem poradiť?
Momentálne na spankovu regresiu ktorá trvá už tyzdne. Nespala som súvisle dlhšie ako 2 hodiny. A cez deň spi len na rukách tak asi toľko.
@anonym_autor tu nejde o sutaz, kto je lepsia matka. Ja som nespala 5 rokov. Bolo to dost, visc ako 2 tyzdne. Tebe proste vadi, ze par dni v mesiaci bude muz.roacovne na inom.mieste. je to blbost, lebo vacsinu casu ho mas doma🤷♀️
@anonym_a61480 vyššie som napísala že niektoré ženy na to sú a niektoré nie. Bavíme sa o týždni každý mesiac to nie je len jedna sluzobka za pól roka Aoe niečo čo bude pravidelne. A a o chcem prítomný vzťah čo je na to nepochopiteľne.
@anonym_autor fakt tyzden z mesiaca? Ty fskt robis z komara somara
@anonym_autor fakt tyzden z mesiaca? Ty fskt robis z komara somara
@stanislavicenka uz vám nebudem reagovať na nič vy ste matka roka, asi kdby aj muža pošlem cely rok preč tak vy nájdete niečo prečo ste lepšia. Pekný deň
@stanislavicenka uz vám nebudem reagovať na nič vy ste matka roka, asi kdby aj muža pošlem cely rok preč tak vy nájdete niečo prečo ste lepšia. Pekný deň
@anonym_autor skoda, ze vam chyba realny nadhlad na vec. Ale vidim, ze vsetky carodejnice tu si hned myslia, ze musi niekoho mat. A vy tu nariekate nad tyzdnom z mesiaca, nie opacne.
Nikto tu nie je lepsou ci horsou matkou, ale situacia nie je tragicka, aby jedna zena nad tym takto dumala
Autorka, ako mlada vdova, ktora zostala Sama s malym dietatom s nulovou pomocou , VADILO by mi to. Tu ti budu posat, ze ci nezvladnes jedno male dieta.
Zvladnes, ale za cenu stratenie samej seba. To, ze manzel pride raz za mesiac na predlzeny vikend, budes ako slobodna matka, na vsetko budes Sama, prestimulovana a ta mental a zataz Bude velmi vysoka.
Ja som po Roku manzelovej smrti vyhorela, ten tlak bol vysoky. Mna zachranilo Len to, ze mam vysoko empaticku sefku , ktora mi velmi pomohla.
Keby bolo tvojej dieta vacsie, ako je teraz moj syn, tak to je uz ine, to uz mas partaka. Ale s malym dietatom okolo a nizsue ako 3 Roku, to je zahul.
A to si tam Este Ty, ako osoba, od ktorej SA vsetko ocakavam, ze zmaknes s prstom v riti. Tvoja domacnost, praca a mozem pokracovat.
Ty si svoj zivot mozes vybrat, tak SA za seba postav.
Autorka, ako mlada vdova, ktora zostala Sama s malym dietatom s nulovou pomocou , VADILO by mi to. Tu ti budu posat, ze ci nezvladnes jedno male dieta.
Zvladnes, ale za cenu stratenie samej seba. To, ze manzel pride raz za mesiac na predlzeny vikend, budes ako slobodna matka, na vsetko budes Sama, prestimulovana a ta mental a zataz Bude velmi vysoka.
Ja som po Roku manzelovej smrti vyhorela, ten tlak bol vysoky. Mna zachranilo Len to, ze mam vysoko empaticku sefku , ktora mi velmi pomohla.
Keby bolo tvojej dieta vacsie, ako je teraz moj syn, tak to je uz ine, to uz mas partaka. Ale s malym dietatom okolo a nizsue ako 3 Roku, to je zahul.
A to si tam Este Ty, ako osoba, od ktorej SA vsetko ocakavam, ze zmaknes s prstom v riti. Tvoja domacnost, praca a mozem pokracovat.
Ty si svoj zivot mozes vybrat, tak SA za seba postav.
@oslo1 qsi si to necitala cele. Ide o tyzden z mesiaca, 5 dni.
Tak tu su zas same hrdinky, dokonale matky. Zaujimave ze ked zena napise v inej diskusii ze chlap sa nestara o dieta tak vsetky pisete ze sa ma starat a je to aj jeho dieta. A ked v inej diskusii napise ze chce aby sa aj chlap staral, tak je zrazu neschopna a nezvlada jedno dieta.
Autorka chapem ta, vadilo by mi to. Tiez som si nezakladala rodinu preto, aby som bola vela casu sama. Rodina ma byt spolu.
Tak tu su zas same hrdinky, dokonale matky. Zaujimave ze ked zena napise v inej diskusii ze chlap sa nestara o dieta tak vsetky pisete ze sa ma starat a je to aj jeho dieta. A ked v inej diskusii napise ze chce aby sa aj chlap staral, tak je zrazu neschopna a nezvlada jedno dieta.
Autorka chapem ta, vadilo by mi to. Tiez som si nezakladala rodinu preto, aby som bola vela casu sama. Rodina ma byt spolu.
@anonym_ea973f ale ved nejde o ziadnu tragediu. Autorka sama pise, ze ide o tyzdne z mesiaca, 5 dni?
A bude tu robit halo kvpli tomu? Mne to pride, akoby sa boji o vlastneho muza a musi ho mat pod dohladom
@anonym_ea973f ale ved nejde o ziadnu tragediu. Autorka sama pise, ze ide o tyzdne z mesiaca, 5 dni?
A bude tu robit halo kvpli tomu? Mne to pride, akoby sa boji o vlastneho muza a musi ho mat pod dohladom
@stanislavicenka môžete sa už prestať vyjadrovať. Neviem ako to slušne povedať ale prosím opustite tuto diskusiu, ďakujem
@anonym_ea973f ďakujem tiež som toho názoru, ja som si zakladala rodinu preto aby sme boli spolu a obzvlášť v tom prípade keď sme v tomto meste len my dvaja.
@stanislavicenka vobec nemusi ist o dohlad. Mam male dieta ktore od narodenia nespi a keby mi chlap povedal ze kazdy mesiac bude na tyzden prec tak mu rovno poviem ze urcite nesuhlasim. On si kazdy den pekne po praci oddychne, v noci sa vyspinka a ona sa moze doma zodrat.
@stanislavicenka vobec nemusi ist o dohlad. Mam male dieta ktore od narodenia nespi a keby mi chlap povedal ze kazdy mesiac bude na tyzden prec tak mu rovno poviem ze urcite nesuhlasim. On si kazdy den pekne po praci oddychne, v noci sa vyspinka a ona sa moze doma zodrat.
@anonym_ea973f ja som si myslela, ze laska je nezistna. Nie, ze ako ty mne, tak ja tebe. Chodim obcas na sluzobne cesty a nikdy sa netesim, ako si to moj muz odnesie. Rovnako aj on. Snazim sa vswtko spravit pre to, aby to mal co najjednoduchsie. Pride mi to normalne. Akoze fskt zavidiet, ze on si oddychne a ty nie? To by som fskt 5 rokiv muzovi zavidela, ze on sa v noci iste zobudi, ked dieta neplace, ale mam frustraciu, ze ja dojcim to dieta, ja ho nosim na rukach cele noci, a on sladko spinka? Zvlastne uvazovanie. Lebo to musi byt super, orebrat sa v noci, a snazit sa zaspat a nasledne rano ist do prace, premyslat a tvorit tu pracu kazdy den a nasledne prist este domov, kde sa ide toto kolecko opat. A ak si z toho niekde na sluzobke oddychne? Budem sa tesit, nie zavidiet
@stanislavicenka môžete sa už prestať vyjadrovať. Neviem ako to slušne povedať ale prosím opustite tuto diskusiu, ďakujem
@anonym_autor preco? Neviem o tom, ze diskusne forum ma ore niekoho zakaz. Neporusujem ziadne pravidla. Len tebe vadi, ze s tebou niekto nesuhlasi. A ano, nebola som v tom vysvetleni mila. A len konstatujem
Mali sme vztah na dialku 3 roky, videli sme sa len 1 vikend v mesiaci (lebo letenky…), bolo treba setrit peniaze. Manzel pracoval v zahranici, ja som na neho cakala doma. Ale v tej dobe sme este deti nemali, ale mali sme dohodu, ze pokial sa mu nepodari do 3 rokov kupit pre nas dom, vybudovat komplet zazemie, vrati sa za mnou na SK. Pocas toho som aj podla naseho planu a dohody otehotnela. Vsetko sa mu podarilo ako slubil. Stahovala som sa tam aj so svojim psikom v 6 mesiaci tehotenstva. Bolo to tazke na psychiku, mala som rizikove tehotenstvo, na prehliadky tehotenske som chodila sama a len som sa pozerala na ine mamicky v ocakavani ako su v doprovode svojich partnerov a ja sama… plus jeden so psikov (mala som dvoch) mi tazko ochorel (musela som s nim chodit do Viedne na vysetrenie a opku), nakoniec po roku aj tak zomrel (ale aspon psik zil o rok dlhsie), A dali sme to s manzelom, spojilo nas to este viac. Dnes sme spolu uz 11 rokov v zahranici a mame 2 deti plus psa.
@anonym_ea973f ja som si myslela, ze laska je nezistna. Nie, ze ako ty mne, tak ja tebe. Chodim obcas na sluzobne cesty a nikdy sa netesim, ako si to moj muz odnesie. Rovnako aj on. Snazim sa vswtko spravit pre to, aby to mal co najjednoduchsie. Pride mi to normalne. Akoze fskt zavidiet, ze on si oddychne a ty nie? To by som fskt 5 rokiv muzovi zavidela, ze on sa v noci iste zobudi, ked dieta neplace, ale mam frustraciu, ze ja dojcim to dieta, ja ho nosim na rukach cele noci, a on sladko spinka? Zvlastne uvazovanie. Lebo to musi byt super, orebrat sa v noci, a snazit sa zaspat a nasledne rano ist do prace, premyslat a tvorit tu pracu kazdy den a nasledne prist este domov, kde sa ide toto kolecko opat. A ak si z toho niekde na sluzobke oddychne? Budem sa tesit, nie zavidiet
@stanislavicenka nerozumiem uplne o com pises. Moj muz k dcere v noci nevstava, chcem aby bol vyspaty kedze pracuje. Ale na druhej strane, kazdy vecer ked pride tak ju vezme, pohra sa s nou, okupe ju. Dame si spolu veceru, rozpravame sa. A sme spokojni obaja. Vztah a rodina nema fungovat tak ze jeden sa doma trapi a ma toho vela a druhy je v pohodicke niekde mimo.
@stanislavicenka nerozumiem uplne o com pises. Moj muz k dcere v noci nevstava, chcem aby bol vyspaty kedze pracuje. Ale na druhej strane, kazdy vecer ked pride tak ju vezme, pohra sa s nou, okupe ju. Dame si spolu veceru, rozpravame sa. A sme spokojni obaja. Vztah a rodina nema fungovat tak ze jeden sa doma trapi a ma toho vela a druhy je v pohodicke niekde mimo.
@anonym_ea973f len si to zbytocne nafukla. Reagovala som na to, co si napisala. Zw ty sa trapis a on si niekde lebedi. Co vobec nie je pravda. Chytas sa zbytocnych slov.
A este raz opakujem, autorka pise sama o iedno tyzdni, 5 dni.
Ty si spominala sama, ze nikam by nesiel, ze ty sa teapis a on si ide oddychovat
@anonym_ea973f len si to zbytocne nafukla. Reagovala som na to, co si napisala. Zw ty sa trapis a on si niekde lebedi. Co vobec nie je pravda. Chytas sa zbytocnych slov.
A este raz opakujem, autorka pise sama o iedno tyzdni, 5 dni.
Ty si spominala sama, ze nikam by nesiel, ze ty sa teapis a on si ide oddychovat
@stanislavicenka nie nesiel by lebo ani ja by som nesuhlasila ale ani jeho by toto nenapadlo. Ma nastastie rovnaky nazor, ze rodina ma byt spolu. A nie ze sa chlap pravidelne zbali a ide prec.
@stanislavicenka nie nesiel by lebo ani ja by som nesuhlasila ale ani jeho by toto nenapadlo. Ma nastastie rovnaky nazor, ze rodina ma byt spolu. A nie ze sa chlap pravidelne zbali a ide prec.
@anonym_ea973f uplne zbytocna diskusia. Ty sa vlastne chytas inych veci.
@anonym_ea973f uplne zbytocna diskusia. Ty sa vlastne chytas inych veci.
@stanislavicenka suhlasim zbytocna. Nezhodneme sa v tomto. Niekomu proste vadi ze ma muza prec a niekomu nie. Autorke to zjavne vadi a preto by sa mali s muzom dohodnut, aby boli spokojni obaja a nie len jeden.
@stanislavicenka suhlasim zbytocna. Nezhodneme sa v tomto. Niekomu proste vadi ze ma muza prec a niekomu nie. Autorke to zjavne vadi a preto by sa mali s muzom dohodnut, aby boli spokojni obaja a nie len jeden.
@anonym_ea973f zial, riesi 5 dni v mesiaci.
Uplna hlupost
@anonym_ea973f zial, riesi 5 dni v mesiaci.
Uplna hlupost
@stanislavicenka mohli by ste si uvedomiť že to čo pre vás je možno hlúposť pre iných nie je? Každý kto a tu vyjdei ho potrebujete usmerniť. Musíte mat posledné slovo? Alebo nechápem o čo ide. To čo je pre Vás hlúposť pre mna nie je. Asi tak.
@stanislavicenka mohli by ste si uvedomiť že to čo pre vás je možno hlúposť pre iných nie je? Každý kto a tu vyjdei ho potrebujete usmerniť. Musíte mat posledné slovo? Alebo nechápem o čo ide. To čo je pre Vás hlúposť pre mna nie je. Asi tak.
@anonym_autor stale si myslim, ze potrebujes mat nd nim kontrolu. Nic viac. Len obavy.
Ty nepises, zw bude vacsinu mesiaca prec, ako taki kamionisti, ale 5 dni.
"Čo sa týka tej starostlivosti o dieťa h jeho strany tak to dieťa je aj jeho nie len moje tak nechápem čo je na tom že aj on sa o ňu stará?"
"večer ho uspi niekedy to som napísala."
Tak mate syna ci dceru?
@anonym_autor stale si myslim, ze potrebujes mat nd nim kontrolu. Nic viac. Len obavy.
Ty nepises, zw bude vacsinu mesiaca prec, ako taki kamionisti, ale 5 dni.
@stanislavicenka nie nepotrebujem mať nad ním žiadnu kontrolu tak sa prosím vás kúsok preberte lebo tu píšete hlúposti.
S kamionistom by som nežila. Rovnako ako by som neakceptovala týždňovky a podobne.
"Čo sa týka tej starostlivosti o dieťa h jeho strany tak to dieťa je aj jeho nie len moje tak nechápem čo je na tom že aj on sa o ňu stará?"
"večer ho uspi niekedy to som napísala."
Tak mate syna ci dceru?
@sisa_s nechcela som ti uvádzať pohlavie, písala som všeobecne dieťa, myslím že to nie je podstata veci.
Takže týždeň bude preč alebo týždeň bude doma z mesiaca?
@anonym_df4fdb týždeň bude preč ak z toho nebude viac dni to zatiaľ nevieme. Zvyšok bude chodiť okolo 8 večer domov.
@anonym_df4fdb tyzden z mesiaca bude prec. 5 dni. A riesi to, akoby to bolo opacne
@anonym_df4fdb tyzden z mesiaca bude prec. 5 dni. A riesi to, akoby to bolo opacne
@stanislavicenka ja môžem riešiť au keby to bol jeden deň a vám to môže byť akurát tak jedno.
S vami by som fakt žiť nechcela, vy ste strašne ťažká povaha čo mi je jasne z týchto pár veci čo ste tu napísali

Júúúj, čo by som ja dala za to, keby manžel každý mesiac na pár dní odišiel na služobku. 🙏 Menej varenia, kľud len s detmi. Tie si lepšie zvládam sama, lebo keď je doma, len ich rozjaší a to sa horšie nastavuje režim.
Nerozumiem žena, to si na jeho prítomnosti tak závislá a nezvládneš týždeň jedno dieťa????
@anonym_a61480 vyššie som napísala že niektoré ženy na to sú a niektoré nie. Bavíme sa o týždni každý mesiac to nie je len jedna sluzobka za pól roka Aoe niečo čo bude pravidelne. A a o chcem prítomný vzťah čo je na to nepochopiteľne.