icon

Môže žena nájsť muža so starými hodnotami?

4. mar 2025

Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať na pohľad na vec. Mám 27 rokov a pred vyše ako polrokom som sa rozišla s priateľom, ktorý bol starší a nechcem už muža s takým výrazným vekovým rozdielom. Mala som pri ňom nadštandartný život, dal mi auto, platil nájom, dovolenky, výlety, drahšie oblečenie proste mala som sa ako kráľovná. Jednoducho som mala všetko čo som chcela. Bol moja emocionálna podpora, najlepší kamarát, moje všetko, riešil všetky moje problémy ale bolo medzi nami 30 rokov. V určitom čase mi to vyhovovalo, ale chcem raz rodinu a tak... Ide o to, že som bola odvtedy na pár rande a ja som zhrozená z tých chlapov, ja som presne ten typ jemnej kvetinky v ženskej energii, aj keď mám prácu, vdaka ktorej som sebestačná, študovala som Vš v zahraničí, nestratím sa v živote. Ja by som chcela niekoho, ku komu sa môžem pritúliť a síce v práci som dôležitý šéf čo rieši problémy, doma chcem byť tá nežná, zraniteľná osôbka.. Budem úprimná, ja sa odmietam hádať pre financie a platiť všetko na polovicu, túžim po chlapovi, ktorý bude mať schopnosť sa postarať a bude v tej mužskej energii.. Ja na oplátku, sa budem oňho tiež starať, variť, upratovať a tak 🙂 ... Len mám pocit, že takíto chlapi tu už niesu v tejto generácii, že takí boli presne v generácii môjho ex.. Dám ako príklad, jeden, s ktorým som sa stretla 3x mi povedal otvorene, že nerozumie, prečo mi môj ex kupoval oblečenie, či si neviem sama, že on by to nerobil, pritom situácia bola taká, že som vtedy niečo veľmi chcela ale prišlo mi to zbytočné, lebo som podobnú vec mala doma a on mi to objednal ako prekvapenie a tak.. Myslíte, že sa nájde chlap, ktorý by tieto kritéria splnal?

Strana
z4
vikiki29
5. mar 2025

Ja mám takého známeho. Tiež si myslí, že je niečo viac… lebo má VŠ, čo je už dnes úplný štandard, má dom, auto… a hlavne vysoké privysoké požiadavky na potenciálnu partnerku. A pritom je to taký suchár a doslova chodiaca nuda. Má pred 50 a je stále sám. No ale stále má pocit, že je niečo viac. Čo už s ním, no 🤷‍♀️

janickacrazy
5. mar 2025

No určite takí muži sú niekde okolo 40-tky, lenže druhá vec je, že takí väčšinou hľadajú mladú ženu 18-20-rocnu, s ktorou si budú len tak užívať a ktorá po nich nebude chcieť dieťa. Lebo bohatí chlapi okolo 40 sú väčšinou už rozvedení a majú deti s ex- manželkou. Čo teda pre teba tiež nie je nejaká výhra. Ozaj a ten tvoj dedko nemá syna šikovného? 😉

avicii18
5. mar 2025

Bohatý úpodnikateľ sa v spoločnosti ukázal s mladou, krásnou priateľkou. Všetkých očarila.
- Ako ste sa spoznali? - spýtal sa jeden z jeho priateľov.
- Veľmi jednoducho. Práve som otvoril peňaženku a už tam bola.

macatt
5. mar 2025

@avicii18 🤣 dnes skôr: vytiahol som diamantovú(čiernu, platinovú) kartu a už pri mne stála..

autor
5. mar 2025

Podľa mňa vy ste ma nie všetci úplne pochopili. Napr. Mám bratranca, ktorý ma šikovnú slušne zarabajucu partnerku, ktorá keby nieje s ním absolutne netre biedu ALE aj ona si rozkázala dom, na ktorý dali jeho rodicia nemalé peniaze, chodia kazdy rok na luxusnú dovolenku, výlety do zahraničia a má čo chce vrámci rozpočtu. On robí všetko preto aby bola šťastná. Chcela nové auto dal jej polovičku a tak. Ja som si istá, že takto sa nespráva každý chlap😃 a majú 32-35

madeincssr
5. mar 2025

AUTORKA, ty si na mnohych tu na MK prilis inteligentna, nestacime s tebou drzat krok. A radsej uz to nerozvadzaj, lebo nas menej chapavych oberies o vsetky (nase naivne) iluzie o zenach (ci vseobecne ludoch), ktore by sme si mozno niektori radi zachovali.

zuzanockamt
5. mar 2025

Autorka
To čo je vzťah, že ona si rozkázala 🤦? A on ako psíček okolo nej poslušne hopká. No otras, ako sa niektorí muži ponižujú.

heleninamama
5. mar 2025

@zuzanockamt Bratranec je očividne tiež povolaním syn ako tuto autorka - povolaním dcéra. A to sa potom rozhadzuje, keď si nikdy neskúsil, čo je to na peniaze robiť. 🤣 Normálny muž, ktorí peniaze nadobudol vlastnými schopnosťami a usilovnosťou určite nebude financovať lemru domácu. A už vôbec si ju nezoberie za manželku. Vagína sa dnes hodne preceňuje.

zuzanockamt
5. mar 2025

@heleninamama Keby moji synovia toto predvádzali a dovliekli domov, tak ma šľak trafí. Inak by som sa s nimi porozprávala. Teraz je veľa mladých slečien vedených mamičkami týmto smerom, stačí mať na hlave, v hlave vymetené a niekto sa už postará. Táto očividne vzdelaná ozaj nebude. Fakt by ma zaujímalo, kde robí tú veľkú šéfku. U ocka vo firme a za chrbtom sa jej smejú.

orisker
5. mar 2025

@zuzanockamt ,
vyššie vzdelanie nemá.
Štylistika a pravopis jej prejavu (...keby nie je s ním..., ... prišlo mi to zbytočné..., spýtať Vás na pohľad na vec..., nadstandartný život, kritéria...) vypovedajú o niečom inom.
Takto nepíše dospelá žena so zahraničným vysokoškolským vzdelaním.

la_dolce_vita
5. mar 2025

Hmm, zahranicna skola moze byt nieco jednoduche par km za hranicami v CR. Apropo, keby mojmu synovi zenuska rozkazala dom, na ktory by sme este mali prispiet my rodicia!!!, tak... vlastne ani neviem co urobim. Syn ma vaznu znamost, rozumnu a vzdelanu zenu, on je gentleman, ale aj ona sa snazi, buduju si vztah a buducnost spolocne a tak by to malo byt, si myslim. Ale nie su to deti, ktorych rodicia rozmaznali, to treba uznat.

bu_bu_bubak
5. mar 2025

Nalejme si cisteho vina.....

Bez urazky, ale ak by autorka bola zienka na pohladanie tak urcite nebude ziadat o radu na MK ako zohnat sugar daddyho. Na to existuju aj ine platformy. To je ako sa pytat na modrej streche ako vymenit dietatu plienku.

O schopne, sebestacne, pracovite, rodinne zalozne zeny sa muzi pobiju pretoze je to dnes nedostatkovy tovar. Autorka sa ma zrejme za cosi cim zrejme ani neni ( trocha pokory by neuskodilo ) a este si kladie podmienky co vsetko musi partner splnit aby mal to privilegium byt s nou.

Kazdy chlap ktory ma aspon stipku hrdosti so sebou urcite nenecha zametat aby mohol nejakej zene robit poskoka doma.

Vezmite si priklad bratranca. Betonovala platna si doma rozkazala dom a chalanko okolo nej toci kolecka a toto ma autorka za dobry priklad fungujuceho vztahu. 🙄

Vela stastia s hladanim.

0silvia0
5. mar 2025

Toto ako keby tvoja mentalna sestra pisala, este aj rovnaky styl, anonymny prispevok, podobne zmyslanie:
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/preco-su-moderni-muzi-coraz-zenskejsi/#post-88861715

autor
5. mar 2025

@bu_bu_bubak keby si idem hladat sugar daddyho a chcem ho tak iste nepisem sem mas pravdu, mala by som ho lusknutim prsta mas pravdu 🙂 ale ja by som chcela normalneho schopneho muza okolo 35-40 🙂 preto pisem

autor
5. mar 2025

@0silvia0 tiez som pozerala😂

Strana
z4